GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαφήμιση => Συνέντευξη => Αγιογραφία...

Από το  parapolitiki.com Στις 25 Φεβρουαρίου ( εδώ ) δημοσιεύσαμε μια λίστα επαρχιακών εντύπων και ειδησεογραφικών sites που ενίσχυσαν τα ...

Από το parapolitiki.com

Στις 25 Φεβρουαρίου (εδώ) δημοσιεύσαμε μια λίστα επαρχιακών εντύπων και ειδησεογραφικών sites που ενίσχυσαν τα έσοδα του μέσω διαφημιστικών καταχωρήσεων τουΥπ.Αγροτικής Ανάπτυξης.
Ένα από αυτά ήταν και το Westview.gr (έλαβε 1850 ευρώ) στο οποίο σήμερα δημοσιεύεται συνέντευξη του υπουργού Αγροτικής...
...Ανάπτυξης Κώστα Σκανδαλίδη ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει σε τρομακτικά δύσκολες ερωτήσεις του τύπου "Πόσο τυχαίο είναι το γεγονός πως η θητεία σας δε συνοδεύτηκε από αγροτικές κινητοποιήσεις;" ή "Τι πιστεύετε πως πετύχατε όσο χρονικό διάστημα είστε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης;".
Ακόμα πάντως και σε μια τέτοια συνέντευξη, ο βετεράνος πολιτικός δεν απέφυγε τις γκάφες καθώς δήλωσε ότι "Το χρονικό διάστημα που είχαμε στη διάθεση μας ήταν περιορισμένο, ήταν όμως αρκετό για να αφήσουμε σημαντικό, κατά την εκτίμηση μου, έργο." Θυμίζω ότι ο κ.Σκανδαλίδης ανέλαβε το υπουργείο τον Σεπτέμβριο του 2010 κι όχι πριν 10-20 μέρες. Αν θεωρεί το χρονικό διάστημα των 18 μηνών "περιορισμένο", τι να πει ο Παπαδήμος ή η Διαμαντοπούλου στο Υπ.Ανάπτυξης;

14 σχόλια

  1. Ο μαλάκ@@ του αιώνα: Πιστεύω πως ότι μαλακ@@ έχουν κάνει, ο Βαγγέλης θα την φτιάξει (βίντεο)

    ΠΡΟΣΟΧΗ και στο εξής ενδεικτικό της λογικής των ΠΑΣΟΚων που λέει όσα και να μου κόψουν πάλι ΠΑΣΟΚ θα ψηφίζω γιατί με διόρισαν σε δουλειά....οπότε ακόμα και αν μου πάνε το μισθό από 1500 σε 500 ευρώ πάλι κερδισμένος είμαι, γιατί αυτά τα 500 ευρώ δεν θα τα έπαιρνα στον ιδιωτικό τομέα ή για να τα έπαιρνα θα έπρεπε να πηδιόμουν όλη μέρα: "Είμαι δημόσιος υπάλληλος και μου έχουν πάει τη σύνταξη στη μέση. ΝΑ ΤΗ ΧΑΣΩ ΤΕΛΕΙΩΣ (με το να μην ψηφίσω ΠΑΣΟΚ);"...

    Απολαύστε λοιπόν το μαλά@@ του αιώνα:

    Newsbomb.gr - Εκλογές ΠΑΣΟΚ
    Φόρτωση...117 Προβολές
    Μεταφορτώθηκε από το χρήστη newsbombgr την 18 Μάρ 2012


    - Βαγγέλης δια πάσαν νόσον και μαλακίαν

    ΕΙΠΑΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑΦΙΑΣ....

    "Ναι τον ψήφισα. Eίπαμε, ό,τι μαλακεία έκαναν, θα την φτιάξει ο Βαγγέλης, αν μπορεί.
    Αν δεν μπορεί, τότε τα ίδια και χειρότερα" (ΣΣ:!!!!!!)

    Μιλάμε για το Μαλάκα ΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ -όχι του αιώνα. Απ' ότι έμαθα, έρχονται και φωτογράφοι απ' όλες τις μεριές της γης να τον φωτογραφίσουν...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΤΈΡΑ, 19 ΜΑΡΤΊΟΥ 2012

    Ο γκαουλάιτερ εξαγγέλλει νέα μείωση μισθών.

    Νέο κοινωνικό ολοκαύτωμα εξαγγέλει ο «κατοχικός διοικητής» Χορστ Ράιχενμπαχ για τους έλληνες εργαζόμενους.

    Ο επικεφαλής της ομάδας κρούσης στην Ελλάδα θέλει να συμπιέσει τους μισθούς όσο πιο κοντά γίνεται στα ...138 ευρώ, όσο έχει διαμορφωθεί ο κατώτατος μισθός στη Βουλγαρία.

    Σε συνέντευξη Tύπου, ο Ράιχενμπαχ...
    προανήγγειλε νέες δραματικές μειώσεις στους ήδη πετσοκομμένους μισθούς των «τυχερών» που εξακολουθούν να εργάζονται.

    Ο γερμανός γκαουλάιτερ χαρακτήρισε τους σημερινούς μισθούς στην Ελλάδα υψηλούς σε σχέση με τους αντίστοιχους σε χώρες της Βαλτικής και της Βαλκανικής.

    Από τα συμφραζόμενα του Ράιχενμπαχ προκύπτει ότι η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει το πρωτείο των χαμηλότερων μισθών στην ΕΕ καθώς, όπως υποστηριξε, ακόμα και οι φτωχότερες χώρες της ΕΕ συμμετέχουν στη δανειοδότηση της Ελλάδας. Τυχεροί είμαστε που δεν ζήτησε τη σύγκλιση των μισθών της Ελλάδας με εκείνους του Μπαγκλαντές, που σε κάποιες περιπτώσεις αρχίζουν από 20 ευρώ το μήνα.

    «Είμαστε ακόμα στα μισά του δρόμου», δήλωσε ο Ματίας Μορς, εκπρόσωπος της ΕΕ στην τρόικα, σε συνέντευξη που έδωσε προχθες το μεσημέρι στις Βρυξέλλες, ερωτώμενος για το μέχρι πότε οι Έλληνες θα πρέπει να υφίστανται τις μειώσεις μισθών, ενώ το κόστος ζωής και οι τιμές παραμένουν υψηλές.


    Ο έπαρχος της ΕΕ ζήτησε νέες διαρθρωτικές αλλαγές και απαίτησε νέο τσεκούρι στις κοινωνικές δαπάνες ώστε να βρεθούν τα 11 δισ. ευρώ που χρειάζεται η δημοσιονομική προσαρμογή.

    Η στάση του ευρωπαϊκού διευθυντήριου στη μνημονιακή Ελλάδα έχει καταφέρει να ξεπεράσει ακόμα και το μοντέλο της χούντας του Πινοσέτ στη Χιλή, με τους νεοφιλελεύθερους «Σικάγο μπόις» και τον Μίλτον Φρίντμαν σε ρόλο υπερπρωθυπουργού.

    Η επιδρομή αυτή δεν ανακόπτεται με παρακάλια, υποσχέσεις, διαπραγματεύσεις. Μόνο αν γίνουν οι μαύρες τους αβεβαιότητες πραγματικότητα, αν ο λαός ξεσηκωθεί, υπάρχει ελπίδα να φύγουν όλοι όσοι μας βυθίζουν στην βαρβαρότητα.

    ΟΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΠΟΥ ΨΉΦΙΖΑΝ ΕΧΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΊΞΟΥΝ ,ΠΟΥ ΉΤΑΝ ΔΙΟΡΙΣΜΈΝΟΙ ΤΌΣΑ ΧΡΟΝΙΆ ,ΤΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΕΠΕΡΝΆΝ , ΤΙ ΠΕΡΙΟΎΣΙΑ ΈΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ .. ΤΟ 99% ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΈΦΑΓΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΆΓΚΑΛΕ ΚΑΙ Σκανδαλίδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνφωνω με τους παραπάνω..

    Δεν μαλακία που δέρνει αυτούς του βολεμένους καλόγερους, είναι η παλιά φρουρά των διευθυντικών στελεχών που ΈΦΑΓΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ και οι γόνοι τους συναιχειζουν, αν νομίζουν όμως θα γλυτώσουν κάνουν ΛΑΘΟΣ ...


    Όσο για τον κύριο που ψάχνει τον Κρητικό εγώ είμαι : Μπούτζουκας Θ Τηλέμαχος και για την επιβεβαίωση το σταθερό τηλέφωνο μου είναι 2810-371079.. Να θυμάστε όλοι αλλά και άλλοι το όνομα , εγώ δεν πυροβολώ μέσα σε εφορίες ....ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΟΠΛΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΩΛΟΓΡΙΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
    ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Κρήτης η είδηση της δολοφονίας μίας ηλικιωμένης γυναίκας.

    Μάλιστα, το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας βρήκε η κόρη της μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Δράστες του φρικτού εγκλήματος… για άλλη μια φορά αδίσταχτοι ληστές.

    Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας όταν οι κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι της άτυχης 83χρονης, στην Επισκοπή του Ηρακλείου.

    Σύμφωνα με το Cretalive.gr, οι δράστες φίμωσαν την ηλικιωμένη, προκειμένου να δράσουν με την ησυχία τους. Αφού έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι αφαίρεσαν κοσμήματα και χρήματα. Στη συνέχεια αφού έκλεψαν και τα κλειδιά του περιπτέρου που διατηρούσε η γυναίκα τράπηκαν σε φυγή, αφήνοντάς τη αβοήθητη.

    Η μοίρα της έπαιξε τραγικό παιχνίδι

    Ανυποψίαστη η κόρη της άτυχης γυναίκας πήγε το πρωί στο σπίτι! Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έβρισκε φιμωμένη και νεκρή τη μητέρα της, η οποία είχε πέσει θύμα αδίσταχτων ληστών.

    Έκλεψαν και το περίπτερο

    «Αχόρταγοι» φαίνεται πως ήταν οι κακοποιοί που έκοψαν με αυτό τον τρόπο το νήμα της ζωής της 83χρονης. Οι δράστες λίγη ώρα μετά το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξαν κατευθύνθηκαν προς το περίπτερο όπου το «σήκωσαν» αρπάζοντας ότι έβρισκαν μπροστά τους.

    Για το τραγικό περιστατικό διενεργείται προανάκριση. Οι άνδρες της Αστυνομίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.


    Αυτά τα βλέπουν οι πρασινοφρουροι του Νησιού μου; ο Πράσινος Δήμαρχος και Βενιζελικος-Ντορικος και αρχη κλέφτης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΑ ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΚΩΛΟΓΡΙΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλε 19 Μαρ 2012 2:25:00 μ.μ.

    Αυτούς ετοιμάζουν να βάλουν μέσα από τα κυκλώματα και για της παρέλασης, έχουν την λογική ότι το κράτος είναι κατοχή τους περιούσια..

    Με τους μαθητές όμως!!!τι θα κάνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ένα κατασχετήριο της Εφορίας για ληξιπρόθεσμα χρέη όπλισε το χέρι του 71χρονου, που εισέβαλε με καραμπίνα στη ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής και πυροβόλησε επτά φορές, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

    Για το περιστατικό, μίλησε στο enikos.gr ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς.

    Ο κ. Ζορμπάς επισκέφτηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου και κρατείται, τον 71χρονο που εισέβαλε, λίγο πριν τις 13.00 ένοπλος στην Εφορία και πυροβόλησε περίπου επτά φορές.

    Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Δήμαρχος, ο ένοπλος φορούσε στολή παραλλαγής και είχε τσάντα με ψεύτικες χειροβομβίδες.

    Όπως εξήγησε, ο δράστης αποφάσισε να προβεί σε αυτή την ενέργεια, λόγω ενός κατασχετηρίου που του είχε αποστείλει η Εφορία.

    Ο κ. Ζορμπάς τόνισε ότι τέτοια φαινόμενα θα ενταθούν στο μέλλον, εάν δεν δοθεί λύση στην κρίση από τους πολιτικούς.

    ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΚΟΙΝΩΝΊΑ ,ΕΝΑ ΚΛΙΚΚΚΚΚΚ..ΑΥΤΟΣ ΣΥΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑ Η ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ; ΠΟΤΕΕΕΕΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ Η ΛΑΓΟΣ Η ΔΥ..ΣΗ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕ ..

    ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ κοντά βρίσκεται ο Πάνος Καμμένος και οι στενοί του συνεργάτες με το Γιάννη Δημαρά.

    Οι δύο βουλευτές φαίνεται ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο για να "παντρέψουν" τα κόμματά τους, να τα ενώσουν και να κατέβουν μαζί στις εκλογές.

    Μάλιστα οι σοβαρές συζητήσεις έχουν φτάσει στο σημείο για το ποιος θα είναι ο πρόεδρος και ποιος ο αντιπρόεδρος του κόμματος.

    Ωστόσο, άγνωστο παραμένει αν θα αλλάξει η ονομασία ή θα διατηρηθεί ο χαρακτήρας των δύο κομμάτων σε ένα «πόλο συνεργασίας»

    ΕΓΩ θα έπαιρνα και τον Καζακη και Μιχαλολιακο ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΈΠΑΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ Η ΑΝΑΤΡΟΠΉ... ΘΑ μου πείτε είναι όνειρο !!!! που ξέρεις όμως; για πατρίδα μας έδωσαν σε ξένους κατακτητές οι άλλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. .
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Αρχισαν τα οργανα

    Περιεργοι τυποι αρχισαν να περιστιχιζουν τον Βαγγελη!

    Εχτες ενας τυπος ονοματι Φ.. πρωην νομαρχιακος συμβουλος φελλοός δηλαδή που να προσεχει πρεπει...

    τολμησε να μιλησει ασεμνα στον δρ Κουτσουκο
    που εφερε 200.000 κοσμο νο ψηφισει μεσω του πρεσσ!!

    Αυτος ο τυποςο φελλος το επαιζε φιλος αλλα τωρα που βρηκε στεγη στον Βαγγελη το παιζει "παραγων"...

    Ας προσεξει ο Βαγγελης να μην μαζεψει οπως και ο προηγουμενος τους Φ..... φιδες φελλους που απετυχαν στην νομαρχια!

    Πασοκος ωτακουστης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πασοκ

    Μετα το αρθρο του δρ Κουτσουκου στο πρεσσ ξεσηωθηκε η βαση του Πασοκ

    Τηλεφωνα επεσαν χιλιαδες μετα το απογευμα του Σαββατου "να αμε να ψηφισουμε, η αποχη ειναι υπερ της /ΝΔ!

    Ολοι λεγανε συμμετοχη εως 130.000 χιλαδες

    Μονο ο Δρ Κουτουκος απο την Μηλιωνη ειπε θα σας φερω πανω απο 200.000 κοσμο, αλλα να το εκτιμησει ο Βαγγελης!
    Το αρθρο στο πρεσσ Σαββατο απογευμα ξεσηκωσε τον κοσμο

    Γιατι και τον Γιωργο τον βγαλαμε με 11% διαφορα τοτε που ολοι λρεγανε μονο 4% αλλα δεν το εκτιμησε και προωθησε τους ανικανος!

    Ο Βαγγελης ειναι καθηγητής και καταλαβαινει, εκτος και αν φτειαξει νεα αυλη, οπως ο αλλος και τον "φαει η αυλή"! Αλλα δεν το πιστευουμε!

    Ο Δρ Κουτσουκος Αναστάσιος Πολιτευτης Β Αθηνας Πασοκ,

    δηλωσε δημόσια ότι έχει την δυνατοτητα να βγαλει τον Βαγγελη και το Πασοκ με διαφορά 11% από την ΝΔ!, αρκει να το εκτιμησεο ο Βαγγελης!

    Αυτα φιλοι μας

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με καταμετρημένο το 100% των εκλογικών κέντρων τα αποτελέσματα είναι τα εξής:Ψήφισαν: 236.151

    Βενιζέλος Ευάγγελος: 230.105

    Λευκά: 4.662

    Άκυρα: 1.384
    μΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ βΑΓΓΕΛΗ ΤΟΥ ΔΡ κΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ?
    Ο μαλάκ@@ του αιώνα:
    Πιστεύω πως ότι μαλακ@@ έχουν κάνει, ο Βαγγέλης θα την φτιάξει (βίντεο)

    ΠΡΟΣΟΧΗ και στο εξής ενδεικτικό της λογικής των ΠΑΣΟΚων που λέει όσα και να μου κόψουν πάλι ΠΑΣΟΚ θα ψηφίζω γιατί με διόρισαν σε δουλειά....οπότε ακόμα και αν μου πάνε το μισθό από 1500 σε 500 ευρώ πάλι κερδισμένος είμαι, γιατί αυτά τα 500 ευρώ δεν θα τα έπαιρνα στον ιδιωτικό τομέα ή για να τα έπαιρνα θα έπρεπε να πηδιόμουν όλη μέρα: "Είμαι δημόσιος υπάλληλος και μου έχουν πάει τη σύνταξη στη μέση. ΝΑ ΤΗ ΧΑΣΩ ΤΕΛΕΙΩΣ (με το να μην ψηφίσω ΠΑΣΟΚ);"...

    Απολαύστε λοιπόν το μαλά@@ του αιώνα:

    Newsbomb.gr - Εκλογές ΠΑΣΟΚ
    Φόρτωση...117 Προβολές
    Μεταφορτώθηκε από το χρήστη newsbombgr την 18 Μάρ 2012


    - Βαγγέλης δια πάσαν νόσον και μαλακίαν

    ΕΙΠΑΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑΦΙΑΣ....

    "Ναι τον ψήφισα. Eίπαμε, ό,τι μαλακεία έκαναν, θα την φτιάξει ο Βαγγέλης, αν μπορεί.
    Αν δεν μπορεί, τότε τα ίδια και χειρότερα" (ΣΣ:!!!!!!)

    Μιλάμε για το Μαλάκα ΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ -όχι του αιώνα. Απ' ότι έμαθα, έρχονται και φωτογράφοι απ' όλες τις μεριές της γης να τον φωτογραφίσουν...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση