GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κι άλλη υποψηφιότητα - βόμβα ετοιμάζει ο Καρατζαφέρης για τον ΛΑΟΣ...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο ΜΟΝΟ στο PRESS-GR Συνεχίζει τις εκπλήξεις ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται πολύ κοντά σ...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR

Συνεχίζει τις εκπλήξεις ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με πολύ γνωστό όνομα από το δημοσιογραφικό χώρο για να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΛΑΟΣ.
Ο δημοσιογράφος είναι...
γνωστός για τις έντονες αντιμνημονιακές θέσεις του και την πολύ σκληρή κριτική που έχει ασκήσει στην Μέρκελ και τους Γερμανούς. Επειδή μάλιστα προέρχεται και από τον παρασοδιακό χώρο της δεξιάς, στον ΛΑΟΣ εκτιμούν ότι η υποψηφιότητα αυτή θα κάνει  πολλούς να χάσουν τις αισθήσεις τους και θα βοηθήσει πολύ και στην "αντεπίθεση" που κάνει το κόμμα ύστερα από τις πρόσφατες εξελίξεις.
Ίσως είναι και μια "ρελάνς" στον Π. Καμμένο που θα έχει επικεφαλής στο δικό του ψηφοδέλτιο Επικρατείας τον δημοσιογράφο Τέρενς Κουίκ.

28 σχόλια

  1. θα μας σωσουν οι δημοσιογραφοι,οι πλασιε βιβλιων,οι νονοι της νυχτας του καρατζαψευτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως γουστάρω να δώ τον Τράγκα με στολή
    SS στην βουλή, πλάκα θα έχει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑΣ ΤΟΥ... Μr.ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΤΗΣ SIEMENS....!!!

    O "Mr. CABINET" ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ...ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ...!!

    Πύρινους λόγους έβγαζε ο "Mr. CABINET" τού ΛΑΟΣ, Γ.Καρατζαφέρης κατηγορώντας τους πολιτικούς του αντιπάλους πού μπορεί ακόμη και να... γειτνίαζαν με τον Χριστοφοράκο στην Εκάλη...

    Αστε, άν πήγαιναν εκδρομή μαζί του στη Γερμανία, απειλώντας με εισιτήρια και αποδείξεις που ποτέ δεν... προσκόμισε...!!!
    Άμ, εκείνο το εκπληκτικό φιάσκο του με τον "cabinet man", και το έμβασμα πού τελικά αποκαλύφθηκε ότι ήταν...ξυλουργός της Siemens για να επισκευάσει τις ντουλάπες!

    Εδώ:
    1) http://politikosafari.blogspot.com/2010/06/cabinet-man.html
    2) http://politikosafari.blogspot.com/2010/06/o-cabinet-man-alter-ego-toy.html

    Ε, και μετα απο όλα αυτά η έμπιστη γραμματέας του Χριστοφοράκου η οποία κατέγραφε στην ατζέντα της όλα τα μυστικά και τις δοσοληψίες του αφεντικού της, την εποχή που η μίζα "πήγαινε σύννεφο" θα είναι Υποψήφια του ΛΑΟΣ στη Β' Αθήνας …
    Ένα όνομα πού είναι συνδεδεμένο με το ορισμό της διαφθοράς, των κυκλωμάτων και της κρατικής διαπλοκής...

    Στη παραζάλη του όμως ο Καρατζαφέρης πού ξέρει ότι τα πραγματικά ποσοστά του είναι 2,4% και το κόμμα του δεν μπαίνει στη Βουλή, "τέχνας κατεργάζεται" γιά να είναι τουλάχιστον στην επικαιρότητα και αγνοεί τα στελέχη και τούς Βουλευτές του, πού με επικεφαλής τον Κοραντή αντιδρούν σφόδρα σε αυτή τη μεταγραφή πού του αφαιρεί και δεν του προσθέτει τίποτα...

    Ραντεβου στις... κάλπες...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "ΕΡΕΙΠΙΑ" ΤΟ... ΛΑΟΣ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ...!!!

    ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΑΝΟΥ ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜ. ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ και ΗΛ. ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...!!!

    Στό πίνακα περιεχομένων από το καταιγισμό των αποσκιρτήσεων από το ΛΑΟΣ, προστίθενται καθημερινά νέα πρόσωπα.

    Στό τελειωμό πού δεν έχει, και ο Μανώλης Γιαλούρης,
    ο οποίος μας λέει τα εξής:

    Με την παρούσα ανακοινώνω την παραίτησή μου απότον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό και τις θέσεις, τις οποίες κατείχα.
    Για τους εξής λόγους:
    1. Θεωρώ ότι ένας κομματικός σχηματισμός θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τηρεί τις δεσμεύσεις του και να εργάζεται για το κοινωνικό σύνολο (ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1) και τώρα πάρτε όπλα για να σωθείτε...
    2. Η λογική «Έναςαπόλυτος άρχοντας κι από ‘κει και πέρα… το χάος» οδηγεί σε σκοτεινά μονοπάτια, που κανείς δε θέλει να σκέφτεται.
    3. Η απαξίωση λόγου και θέσεων στελεχών τουΚόμματος οδήγησε επανειλημμένως σε λάθος αποφάσεις, με συνέπεια, σήμερα το Κόμμα να απαξιώνεται και να μην έχει ξεφύγει (ακόμα) από τη λογική του«One-man-Show».
    Το παλάτι δε με αντιπροσώπευε ποτέ, πόσο μάλλον η αυλή του.
    Αισθάνομαι λοιπόν την υποχρέωση, να αποχωρήσω από το ΛΑ.Ο.Σ., μετά από αγώνες πολλών ετών για την Πατρίδα και την ΕθνικήΑνεξαρτησία, μένοντας πιστός στις αρχές μου για ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ.

    Μανώλης Γιαλούρης
    Μέλος Κεντρικής Επιτροπής
    1ο Αναπλ. Μέλος Εκτελεστικής Γραμματείας
    Επικεφαλής Γραμματείας Δημόσιας Διοίκησης και Ηλ.Διακυβέρνησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΚΙΛΤΙΔΗΣ ΕΞΑΡΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΑΟΣ,
    ΜΕ ΤΟ ΑΝ...ΜΕΙΝΕΙ ή ΦΥΓΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΛΕΥΡΗΣ...!!!

    ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ, ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο... ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ...!!!

    Στην επερχόμενη εκλογική συντριβή του ΛΑΟΣ (επίθεση σε Καμμένο--Χρυσή Αυγή) οι εναπομείναντες Βουλευτές του, προσπαθούν να διασωθούν με την επανεκλογή τους και από κεί και πέρα θα δούν πως θα πορευθούν...!!!

    Στην Θεσσαλονίκη π.χ. --πού γίνεται της... "αρχιτεκτόνισας το κάγκελο"-- εάν και εφ' όσον μπεί στη Βουλή το ΛΑΟΣ, θα εκλέξει ένα Βουλευτή.
    Όμως ο Καρατζαφέρης έχει υποσχεθεί και στούς... δύο, Κολοκοτρώνη-Κιλτίδη ότι θα τους βοηθήσει να εκλεγούν.
    Και οι δύο βέβαια δεν πιστεύουν στις υποσχέσεις Καρατζαφέρη, αφού γνωρίζουν ότι ένας εκ των δύο θα εκλεγεί...!!!

    Ο Κιλτίδης γνωρίζει ότι ο Καρατζαφέρης προτιμάει τον Κολοκοτρώνη επειδή φυσικά είναι...ανύπαρκτος και ακίνδυνος.
    Παραμένει όμως στο ΛΑΟΣ επειδή παραμένει ακόμα και ο Θανάσης Πλεύρης, διότι ελπίζει σε υποστήριξη του πατέρα του στην Θεσσαλονίκη, γιά να καταφέρει να εκλεγεί Βουλευτής.
    Σε αντίθετη περίπτωση, άν δηλ. ο Πλεύρης πάει Σαμαρά πρίν τις εκλογές, ο Κιλτίδης θα αποχωρήσει και δεν θα πολιτευθεί με το ΛΑΟΣ, με αποτέλεσμα να πληγεί απο δύο πλευρές, πού θα αποτελέσουν και την... οριστική συντριβή του...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΧΑΤΖΑΡΑΣ!

    ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ!

    ΕΜΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ!!!

    Καλά ρε αρχικαραγκιόζη Χατζάρα, εσύ δεν έβριζες τον κωλοτούμπα
    εδώ και 3 σχεδόν χρόνια;

    (Για έναν...περίεργο λόγο έχουν εξαφανιστεί όλα τα σχετικά βίντεο και αναρτήσεις!)

    Καμαρώστε ένα μικρό μόνο απόσπασμα των όσων έλεγε, που καταφέραμε και...διασώσαμε:

    "Ο Χαφιεδορουφιανάκος του Αβάπτιστου Ξεβρακώθηκε ο εθνικόφρων εργολαβικός .Σαν υπεργολάβος ανέλαβε να πλήξει τον Γεράσιμο, δηλαδή τη Λούκα. Του δίνουν εντολές και αυτός τις εκτελεί. Όποιος δεν κατάλαβε τι έργο παίχθηκε, σήμερα είτε είναι στο μισθολόγιο είτε τραγικά «μακάκας».
    Καληνύχτα σας Σπ.Χ "

    ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ "ΧΑΦΙΕΔΟΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟ" ΣΥΜΜΑΧΕΙΣ ΤΩΡΑ, ΡΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ;;;

    Όλα για την παλιοκαρέκλα;

    Φτου σου ξεφτιλισμένε!

    Δείτε και μερικά "κομμένα":


    ΧΑΤΖΑΡΑΣ:"Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ"!

    ΧΑΤΖΑΡΑΣ:"ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΑΝΟ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΕΟ "ΠΛΗΓΜΑ" ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟΣ Η ΑΠΟΧΩΡHΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΥ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ και ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ, ΣΤΗΝ Ν.Δ....!!!

    ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΕΙΧΕ ΕΚΛΕΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ και ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΛΟΓΩ... ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ...!!!

    Η Ημαθία εκλέγει 4 Βουλευτές και από το ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ θα απουσιάζουν δύο μεγάλα ονόματα τα οποία θα δώσουν μάχη γιά την Ν.Δ. και τον Σαμαρά.
    Η Σταυρούλα Γιαννούτσου και ο Δημήτρης Μπέκας.

    Μάλιστα η Γιαννούτσου σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα είχε εκλεγεί Βουλευτής με το ΛΑΟΣ στις περασμένες εκλογές, πλήν όμως με τον εκλογικό νόμο την έδρα κέρδισε άλλος Νομός της Μακεδονίας.
    Γεννήθηκε στη Βέροια το 1981, παιδί πολύτεκνης οικογένειας, με πατέρα ανώτατο Αξιωματικό του Ε.Σ. και μητέρα εκπαιδευτικό.
    Απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η επιστολή:
    Αγαπητοί Συμπολίτες,
    Οι εκλογές που έρχονται είναι σημαντικές για το μέλλον της Χώρας μας, την πορεία της Ημαθίας, είναι οι...πιο καθοριστικές για το αύριο της κοινωνίας μας και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων.
    Έντονα προβληματισμένη με την σημερινή κατάσταση που επικρατεί στην Πατρίδα μας, την οικονομική δυσχέρεια, την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα -που έχουν κυριαρχήσει την τελευταία διετία διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ- τις οποίες όλοι βιώνουμε, άνεργοι, αγρότες, ελεύθεροι επαγγελματίες, μισθωτοί, συνταξιούχοι, δημόσιοι υπάλληλοι, επιστημονικό προσωπικό και ιδιαίτερα οι νέοι, αποφάσισα να ανταποκριθώ στην πρόσκληση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Ανδρέα Λυκουρέτζου, να συν στρατευτώ στο πλευρό του κ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ και συμμετέχω ως υποψήφια βουλευτής Ημαθίας στο ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    Οι διαχειριστές της κυβερνητικής εξουσίας τα δύο τελευταία χρόνια έδειξαν το αληθινό τους πρόσωπο, έδειξαν πόσο αδέξια χειρίστηκαν την κρίση και οδήγησαν έναν ολόκληρο λαό σε αδιέξοδο.
    Οι προειδοποιήσεις του Προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, κ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, αγνοήθηκαν ακόμα και από ευρωπαίους ηγέτες, ανεξάρτητα αν στο τέλος οι ίδιοι παραδέχτηκαν πόσο ολέθρια ήταν τα προτεινόμενα μνημόνια, αυτά που στέγνωσαν την οικονομία μας και ταπείνωσαν τον λαό μας.
    Όλες οι προβλέψεις του δυστυχώς επαληθευτήκαν με επακόλουθο το έργο της εξόδου από την κρίση να είναι τώρα πολύ δυσκολότερο απ’ ότι αρχικά.
    Στη μακρά αυτή δύσκολη προσπάθεια αντιμετώπισης της κρίσης από τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στρατεύομαι με όλες μου τις δυνάμεις. Στο προσκλητήριό του κ. Αντώνη Σαμαρά οφείλουμε να ανταποκριθούμε όλοι και μάλιστα με υψηλό αίσθημα ευθύνης για την κοινωνία μας, για την Ελλάδα, τους συμπολίτες μας, για την Ημαθία. Γιατί;
    Γιατί πραγματικά αγωνιούμε για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας, γιατί εδώ μαζί με εμάς κατοικούν και τα όνειρά μας, γιατί εδώ βρίσκονται όλα όσα αγαπάμε, γιατί η Ημαθία είναι η επιλογή της ζωής μας.
    Για όλα αυτά για τα οποία και δέχτηκα να είμαι υποψήφια βουλευτής στις επερχόμενες εκλογές με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό της Ημαθίας.
    Φίλες και φίλοι,
    Είμαστε η γενιά που ενσαρκώνει το νέο, η γενιά που υπόσχεται χωρίς αποκλεισμούς τη συνένωση όλων των δυνάμεων της κοινωνίας μας.
    Έχουμε την ευθύνη -εμείς οι νεότεροι- με σεβασμό πάντα στην εμπειρία, να γίνουμε πρωτοπόροι για το καινούργιο, αφήνοντας τα σφάλματα του παρελθόντος να τα διαχειριστεί αυστηρά και δίκαια η Ιστορία.
    Θέλουμε να αγωνιστούμε για ότι το καλύτερο, για ότι το σύγχρονο που να αγκαλιάζει τους νέους που έρχονται και να αφήσουμε πίσω όλους όσους με πράξεις ή παραλείψεις μας έφτασαν μέχρι εδώ. Θέλουμε να μας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμαστούμε και σαν αυριανοί νέοι Βουλευτές να αποδείξουμε στην πράξη αυτά που επαγγελλόμαστε. Σεβόμενοι τους άξιους παλιούς ή νέους, με πίστη στις αξίες και τα ιδανικά μας, πρέπει επιτέλους να καθορίσουμε εμείς τη μοίρα μας.
    Τα αλλεπάλληλα -όλα αποτυχημένα- μνημόνια, η παρατεταμένη ύφεση, η κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους, οι αψυχολόγητες περικοπές μισθών και συντάξεων, η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα οδήγησαν ενάμιση εκατομμύριο συμπολίτες μας κάτω από τα όρια της φτώχειας.
    Η Ημαθία, με τη σειρά της, ζει τη δικιά της Οδύσσεια.
    Η ανεργία φουντώνει, οι επιχειρήσεις κλείνουν, τα χρέη μεγαλώνουν, τα νοικοκυριά καταρρέουν.
    Η Ημαθία στην απόλυτη εγκατάλειψή της.
    Αγαπητοί Συντοπίτες,
    Η μικρή πατρίδα μας δίνει τη μάχη της επιβίωσης. Δοκιμάζεται η ίδια η εθνική μας αντοχή.
    Σε αυτούς τους -πράγματι- δύσκολους καιρούς, πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι και ενωμένοι.
    Έχουμε ιδέες και στόχους για να αντιμετωπίσουμε την κρίση της εποχής μας, την κρίση της κοινωνίας μας, αρκεί να βάζουμε τους στόχους μπροστά και τον πήχη ψηλά για να δικαιώσουμε όσους μας εμπιστεύονται.

    Με τιμή
    Σταυρούλα Γιαννούτσου
    Υποψήφια Βουλευτής Ημαθίας ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΑΤΖΑΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μωρή πουτάνα-κωλόγερε τζων, τράβα κάνε μια πίπα στον γυαλάκια, που μοιάζει με το Βασιλάκη Λεβέντη και στην κωλοτούμπα την Νάντια Κομανέτσι και που ετοιμάζεσαι να ψηφίσεις, δεξιό ταγματ-αλήτικο σκουπίδι κι άσε τις παπαριές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΑ "ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ" ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΒΓΑΖΕΙ Ο Υπ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ...!!!

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΩΣ "ΤΡΙΓΩΝΟ ΑΜΑΡΤΙΑΣ" ΕΝΑ...ΒΟΥΛΕΥΤΑΚΟ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ και ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ...!!!

    Προσέξτε πως παρουσιάζει το κλίμα και την ατμόσφαιρα που επικρατει στο ΛΑΟΣ της οδού Καλλιρόης, ο εμφανιζόμενος ως παρουσιαστής κάθε βράδυ στο EXTRA, υπ. Βουλευτής του ΛΑΟΣ, αλλά και υπηρετήσας την Κυβέρνηση... Παπαδήμου στο γραφείο τύπου του ΥΠ.ΕΘ.Α...

    Άλλο άν κάθε βράδυ ωρύεται εναντίον του... Μνημονίου...!!!
    Είναι, επειδή απολύθηκε όταν παραιτήθηκε ο αν/της ΥΠΕΘΑ Γ.Γεωργίου καί έχασε την έμμισθη θεσούλα του, διαφορετικά θα ήταν ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ...
    Παρά ταύτα όμως ζώντας μία πραγματικότητα-- πού προφανώς τον επηρεάζει άμεσα--
    φθάνει στο σημείο να καταγγέλει επώνυμα, το χάλι και την κατάντια του ΛΑΟΣ, πού αρχίζουν οι δημοσκοπήσεις τουλάχιστον αυτές που δεν είναι των Μπόμπολα--Ψυχάρη να τού δίνουν... 2,5% και να το θέτουν με "άνεση" εκτός Βουλής.
    Έχουμε και εμείς ακριβώς το ίδιο ρεπορτάζ...
    Λοιπόν:
    Ο Βουλευτάκος είναι ο Κ.Β., δυναμικά όμως μπαίνει για υπαρχηγάκος και ο Α.Χ., ο Δημοσιογράφος είναι ο Ν.Β., ε, και η ξανθιά παρουσιάστρια δεν γράφουμε τα αρχικά της, γιατι βγαίνει μεσημεριάτικα και.. φαίνεται...!!!
    Βέβαια, μπορεί να συμφωνούμε με ρεπορταζ αφού είναι ταυτόσημο με το δικό μας, όμως προσθέτουμε ότι ο παρουσιαστής του EXTRA, και μέχρι προ μηνός έμμισθος του Παπαδήμου Αντώνης Μυλωνάκης, θέλει να είναι υπ Βουλευτής με το ΛΑΟΣ, ποντάρει ότι κάθε βράδυ ωρύεται κατα του Μνημονίου (το οποίον εμμίσθως υπηρέτησε) και αυτό θα του εξασφαλίσει την εκλογή του μετα και την αποχώρηση του Άδωνι.
    Καταγγέλει, ότι καταγγέλει γιατί φοβάται την υποψηφιότητα στην ίδια περιφέρεια του δημοσιογράφου Ν.Β....!!!
    Εμείς με το πρόσωπο αυτό είχαμε ασχοληθεί εδώ:

    "ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ EXTRA και... ΣΥΝΑΜΑ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ...!!!
    "ΤΑ' ΠΑΙΡΝΕ" ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ καί ΤΩΡΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ...ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ...!!!
    http://politikosafari.blogspot.com/2012/02/extra.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μωρή πουτάνα-κωλόγερε τζων, τράβα κάνε μια πίπα στον γυαλάκια, που μοιάζει στο Βασιλάκη Λεβέντη και στην κωλοτούμπα την Νάντια Κομανέτσι και που ετοιμάζεσαι να ψηφίσεις, δεξιό ταγματ-αλήτικο σκουπίδι κι άσε τις παπαριές...

    Ο άεργος βουτηρομπεμπές της Βοστόνης, ο κωλοτούμπας "αλά Κομανέτσι", αρχηγός σου Σαχλαμαράς, ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΕΛΤΑ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΟΥ- Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΣΕΚΟΥΡΟΒΓΑΛΤΗΣ!!!!

    ΕΙΣΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΕΛΟΙΟΙ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. -------------------------
    Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΘΕΙ
    ΜΕ ΤΟ... ΛΑΟΣ...!!!

    ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ... ΞΕΦΩΝΗΤΟ και ΤΟ ΠΑΕΙ "ΓΥΡΩ--ΓΥΡΩ"...!!!

    Ένας από τους εντιμότερους δημοσιογράφους (αφού ο αείμνηστος τ. Δ/ντής της Βραδυνής Ντάντος Σαραντάκος δεν υπάρχει στη ζωή και ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει), ο Τράγκας, έχει βάλει πλώρη να βγεί Βουλευτής.

    Πρέπει όμως γιά να καταλάβετε το παρακάτω κείμενο να δείτε τι γράφαμε εδω:
    http://politikosafari.blogspot.com/2012/03/blog-post_6780.html

    Λοιπόν, επειδή ο "πατριώτης'' και "έντιμος" Τράγκας δεν κατάφερε να πάρει από τον Σαμαρά τα 500.000 ευρώ πού του ζητούσε για τον στηρίξει προεκλογικά με το να ξανακυκλοφορήσει την πεθαμένη εφημερίδα του Χώρα, πήγε κατ'ευθείαν Καμμένο λέγοντας το ίδιο ποίημα αλλά και εκεί ο Καμμένος δεν τσίμπησε και έμεινε ο Τράγκας με τα χέρια στη...τσέπη....!!!

    Ο Καρατζαφέρης πού καραδοκούσε και βλέποντας ότι συντρίβεται δημοσκοπικά και επί πλέον έχασε τους δύο δημοφιλέστερους Βουλευτές του, τούς οποίους δεν αναπληρώνει επ' ουδενί ο... Γιαννάκης Παπαμιχαήλ με το Μαντούβαλο συν το γεγονός ότι ούτε ένας απο τους διαγραφέντες Βουλευτές της Ν.Δ. δεν καταδέχθηκε ούτε να τον πλησιάσει, πλησίασε τον Τράγκα και τού πρότεινε να είναι πρώτος στο Επικρατείας, μιά και ο Τράγκας παραπονέθηκε ότι η ΝΔ τον απέκλεισε και δεν τον... "τίμησε"...!!!

    Τούτο σημαίνει κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τον Τράγκα.

    Δεν χαλάει μία, ούτε ένα ευρώ γιά να εκλεγεί Βουλευτής...!!!

    Επι πλέον ο Καρατζαφέρης "ποντάρει" στον Τράγκα ότι με την βοηθειά του μπορεί το ΛΑΟΣ να μπεί στην Βουλή.

    Έτσι ο Τράγκας άρχισε να αποστασιοποιείται από τον Καμμένο και να λέει στην εκπομπή του:
    "Στη πολιτική τα πράγματα δεν είναι όπως...φαίνονται" και
    "Ότι λάμπει δεν είναι...Χρυσός", όπως καί
    '' Δεν μπορείς να λές χωρις να προτείνεις" καί ότι:
    "Χρειάζεται προσοχή και...δεύτερες σκέψεις"....!!!

    Ντρέπεται όμως και τρέμει να πεί ευθέως ότι τον συμφέρει να πάει να εκλεγεί Βουλευτής και μάλιστα χωρίς να χαλάσει ούτε ένα ευρώ με τον Καρατζαφέρη, πού αφ'ενός μεν τον έβριζε και αφ' ετέρου δεν είναι σίγουρος ότι θα... μπεί στη Βουλή.!

    Δημιούργησε λοιπόν facebook και περιμένει να του πούν οι... πιστοί του άν πρέπει να πολιτευθεί, χωρίς βέβαια να τους λέει το απολύτως απαραίτητο δηλ. με ποιό κόμμα...!!!

    Το πάει γύρω--γύρω γιατί αν πεί ευθέως ότι η μόνη πολιτική στέγη πού δέχεται να τον φιλοξενήσει είναι του... Καρατζαφέρη, θα μαζέψει τα γιαούρτια της ζωής του...

    Νά δούμε το αυγό πού θα γεννηθεί θα είναι από κότα ΒΟΚΤΑΣ ή ΜΙΜΙΚΟΣ.;;;

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Γελοιος, ανυποληπτος και καραγκιοζης ειναι της ίδιας σχολης με τους αδελφους Καρατζαφερη.

    __________________________
    ΟΤΙ ΣΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
    Ο ΑΛΗ ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ Η ΚΛΕΦΤΟΥΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο άεργος βουτηρομπεμπές της Βοστόνης, ο κωλοτούμπας "αλά Κομανέτσι", αρχηγός σου Σαχλαμαράς, ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΕΛΤΑ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΟΥ- Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΣΕΚΟΥΡΟΒΓΑΛΤΗΣ!!!!

    ΕΙΣΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΕΛΟΙΟΙ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ!!!

    Μωρή πουτάνα-κωλόγερε τζων, τράβα κάνε μια πίπα στον γυαλάκια, που μοιάζει στο Βασιλάκη Λεβέντη και στην κωλοτούμπα την Νάντια Κομανέτσι και που ετοιμάζεσαι να ψηφίσεις, δεξιό ταγματ-αλήτικο σκουπίδι κι άσε τις παπαριές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ----------------------------
    Και πως θα συνυπαρξει με τον Καρατζαφερη αφου και οι δυο είναι της σχολης του τσεπωνω;

    Δεν θα τα βρουν στο τελος.

    --------------------
    Πάντως έχει " πλάκα"
    όταν τα πρωινά δεν νιώθω και τόσο καλά ακούω την εκπομπή του είναι ιδιαιτέρως διασκεδαστικός όταν βρίζει τη Μέρκελ φωνάζει, χτυπάει το χέρι στο τραπέζι τρίζουν τα ποτήρια που είναι πάνω σε αυτό βγάζει επιφωνήματα αφήνει αδιευκρίνιστες αιχμές για διαφόρους έχει τη στόφα του "διασκεδαστη" !

    --------------------------------
    Μα και ο Καρατζαφερης κονφερανσιε είναι και ως κλόουν και οι δύο ταιριάζουνε.

    -------------------------------
    Ο Τράγκας μια ζωή τα ίδια έκανε.
    Το έπαιζε δήθεν δεξιός και χτυπούσε εκ των έσω την παράταξη,
    με το αζημείωτο φυσικά !

    Ποιός δε θυμάται το ''Μητσοτάκη κάθαρμα''που κάθε πρωί ούρλιαζε στον Σκάι...

    Το ανίκανος για να μοιράσει σε δύο γαιδάρους άχυρο για το Μιλτιάδη Έβερτ..

    Το πουλημένος πρωθυπουργός για τον Κώστα Καραμανλή ?



    Η ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΤΕΙΑ
    ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΩΝΥΜΟ
    ΦΡΑΓΚΑΣ-ΚΑΡΑΤΖΑΠΑΙΡΝΕΙΣ
    χέι-χέρι
    με τον Καραμπέρη στον Βορά
    και τον Καλαποθαράκο στο Νότο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο άεργος βουτηρομπεμπές της Βοστόνης, ο κωλοτούμπας "αλά Κομανέτσι", αρχηγός σου Σαχλαμαράς, ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΕΛΤΑ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΟΥ- Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΣΕΚΟΥΡΟΒΓΑΛΤΗΣ!!!!

    ΕΙΣΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΕΛΟΙΟΙ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ!!!

    Μωρή πουτάνα-κωλόγερε τζων, τράβα κάνε μια πίπα στον γυαλάκια, που μοιάζει στο Βασιλάκη Λεβέντη και στην κωλοτούμπα την Νάντια Κομανέτσι και που ετοιμάζεσαι να ψηφίσεις, δεξιό ταγματ-αλήτικο σκουπίδι κι άσε τις παπαριές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ...!!

    ΤΩΡΑ, ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΤΟΥ "ΦΤΑΙΝΕ" ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ...!!!

    Δεν παρακαλάει πού τα αφεντικά του Μπόμπολας-Ψυχάρης "διορθώνουν" τις δημοσκοπήσεις και δεν του δίνουν 2,5%, όπως είναι η πραγματικότητα από την M.R.B. στην Real News

    και τον κρατάνε με αναπνευστήρα έστω και ημιθανή, γιά να φθείρει όσο μπορεί την αυτοδυναμία Σαμαρά...
    Τώρα του φταίνε οι δημοσκοπήσεις....!!!

    Δεν βλέπει ότι κάθε μέρα και μία Νομαρχιακή Επιτροπή τού κομματός του, όπως και όλα τα σοβαρά στελέχη τον εγκαταλείπουν.;;;

    Σύσσωμη η η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΛΑΟΣ στην Κέρκυρα παραιτήθηκε με επικεφαλής τον Πρόεδρο της γνωστό Γιατρό της Πόλης κ.Γιαννακούρη...

    Οί πληροφορίες τον φέρνουν μαζί με την πλειοψηφία των παραιτηθέντων να πηγαίνει στον Σαμαρά καθ' όσον φίλος του Βορίδη, ενώ μερικοί άλλοι γιά Χρυσή Αυγή...

    Αυτή την εβδομάδα θά έρθει και το οριστικό τέλος τού ΛΑΟΣ με δύο συνταρακτικά γεγονότα, μία παραίτηση και μία αποκάλυψη...

    Πως λέει και ο Σαμαράς είναι..."αναπόφευκτο".;;;


    Πάει και η Κέρκυρα!

    Άντε να δούμε ποιός θα πραλάβει να γίνει ο επόμενος.Ο Μπόμπολας και ο Ψυχάρης με τα ζόρια (και τις αναγωγές) τον κράτησαν στο 3 και κάτι, ως πότε όμως?

    Άμα σε πάρει η κάτω βόλτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο άεργος βουτηρομπεμπές της Βοστόνης, ο κωλοτούμπας "αλά Κομανέτσι", αρχηγός σου Σαχλαμαράς, ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΕΛΤΑ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΟΥ- Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΣΕΚΟΥΡΟΒΓΑΛΤΗΣ!!!!

    ΕΙΣΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΕΛΟΙΟΙ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ!!!

    Μωρή πουτάνα-κωλόγερε τζων, τράβα κάνε μια πίπα στον γυαλάκια, που μοιάζει στο Βασιλάκη Λεβέντη και στην κωλοτούμπα την Νάντια Κομανέτσι και που ετοιμάζεσαι να ψηφίσεις, δεξιό ταγματ-αλήτικο σκουπίδι κι άσε τις παπαριές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτή η Αλεξάκη η δημοσιογράφος του ΤΗΛΕΑΣΤΥ δεν είναι

    ?Χα,χα,χα ξεφτίλα και φτώχεια σε λίγο θα μας ανακοινώσει η προεδράρα και την προσχώρηση του Παπατσώρη και του Αλέφαντου!

    Γιατί όχι και του Γιαννάκη Καρατζαφέρη.
    M

    Ρε Καρατζαφέρη το γαρ το πολύ της θλίψεος γεννά παραφροσύνη.

    Χάνεις τη μισή σου εκλογική δύναμη(2,4% στην πρόθεση ψήφου),
    τα δύο τρίτα της δημοσκοπικής απόδοσης(από 7-8% στο 2,5%),
    τα κορυφαία στελέχη(Βορίδης-Αδωνις),
    ένα σωρό μεσαία στελέχη,
    σύσσωμες νομαρχιακές επιτροπές,
    υποψήφιους βουλευτές

    και απαντάς
    με τον Γιαννάκη Παπαμιχαήλ
    και με τους απολύτως αγνώστους Καραισκους, Κωτσόπουλους και ασχετόπουλους ?

    Όταν δεν έχεις κάτι να πεις,
    μη λες τίποτα..Τ

    ο τέλος έρχεται....


    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Μετά τους αστέρες που ήρθαν στο Λαός, ας περιμένετε τώρα μία σοβαρή και πραγματική αποχώρηση που θα σας κλονίσει περισσότερο..
    προσεχώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΟ ΤΗΛΕ-ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΗΛΕΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΚΥΑΛΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΑΙΟ.

    ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

    ΜΕΤΑ Ο ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πάντως εμένα σήμερα με συγκίνησε ο μπαγάσας ο Καρφατζαφέρ.

    Ανακοίνωσε συνεργασία με τον άντρα της πάλαι ποτέ γραμματέος του Αντρέα Παπαντρέου Αγγέλας Κοκόλα,
    τον Λευτέρη Κωσταντινίδη.

    Δεν είναι λίγο να ανακαλύπτει πως ο Κωσταντινίδης ζει!

    Μετά από 20 χρόνια από τότε που ήταν πολιτικός και σε ηλικία 80
    και κάτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλά αυτός όποιν και να πάρει είναι ζήτημα αν το κόμμα του θα μπει στην βουλή
    Καρατζαφέρη έπαιξες και έχασες στα λέγαμε όλοι μακρυα από ξεπουλημμένες εξουσίες. Εσύ τίποτα, ήθελες βλέπεις να ακουμπησεις λίγη εξουσία πάση θυσία.
    Αποτέλεσμα, ξεβρακώθηκες και κατάλαβαν όλοι τι ρόλο και τι σκοπό βαράς, έχασες δυο βουλευτές που γλυκάθηκαν και θαμπώθηκαν από τα φώτα της εξουσίας, και συρίκνωσες το κόμμα σου.
    Τώρα ότι μα ότι και να κάνεις κανένας δεν πρόκειται να σε πιστέψει παρε όποιν και όποια θέλεις ψήφους μόνο δεν πρόκειται να πάρεις, σε καταλάβαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΓΝΩΣΤΗ "ΣΥΝΟΔΟ"...ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ...;;;

    "ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΣΣΑ" η ΚΥΡΙΑ ΣΤΟ ΝΑ... ΠΝΙΓΕΙ ΚΟΥΝΕΛΙΑ...!!!

    Μαθαίνουμε ότι ένα κόμμα προκειμένου να συμπληρώσει τα ψηφοδελτιά του πρόκειται να συμπεριλάβει και μια γνωστή και ως... "συνοδό" των Νοτίων Προαστίων.

    Μία ιδιότητα την οποία χρησιμοποιεί ως βιοποριστικό επάγγελμα, παρα το γεγονός ότι έχει επαγγελματική ταυτότητα...!
    Δεν ξέρουμε άν της αρέσει τόσο πολύ να είναι "συνοδός" ή το θεωρεί περισσότερο... προσοδοφόρο τούς δύσκολους καιρούς πού περνάμε...
    Πάντως όλοι οι πελάτες είναι κατενθουσιασμένοι μαζί της και άν συμβεί να την ψηφίσουν ολοι, σίγουρα θα έρθει πρώτη σε ψήφους στο κόμμα με το οποίον θα πολιτευθεί.

    Ξέρετε, το να κάνεις ένα ρουσφέτι εύκολα ο άλλος μπορεί να το ξεχάσει, το "πνίξιμο του κουνελιού" ποτέ...!!!

    Δεν σας γράφουμε όμως το κόμμα γιατί είμαστε σαδιστές και θέλουμε να "παίξουμε" με την αγωνία σας.

    Τι χαρά πού έχουμε γιά το... δύσκολο Κουϊζ, πού σας βάλαμε...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΠΑΡΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΟΥ (3%)!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Είπα κι εγώ θα περάσει μία ολόκληρη μέρα χωρίς σοβαρή αποχώρηση από τον ΛΑΟς και να ...Μανώλης Γιαλούρης μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και α επιλαχών της Εκτελεστικής.

    ¨Αντε αύριο οι επόμενοι..


    Καρατζαφεράκι,να δούμε ποιός θα σου φύγει ΑΥΡΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μαλακίες....χοντρές μαλακίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΕΝΟΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΗΣ ΕΡΤ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1980;
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΓΑΝΤΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΧΟΥΝΤΟΦΕΡΕΦΩΝΟ. ΛΕΙΠΕΙ Η ΣΥΛΒΑΝΑ ΡΑΠΤΗ Η ΣΤΩΜΑΤΟΥ-ΚΑΡΑΓΛΩΣΟΥ ΟΥΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΕΔΕΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Να προσέξει μη σκάσει καμιά βόμβα στον κώλο του που είναι και μεγάλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση