GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο από την πλατεία Συντάγματος...

5 σχόλια

  1. ΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΑ ΚΡΗΤΗ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΝΕΙΣ!!!!

    Είπε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων Κρήτης να τιμήσει με τον δικό του τρόπο χθες βράδυ σε ένα διατηρητέο ανακαινισμένο κτήριο στο λιμάνι των Χανιών την Εθνική μας επέτειο, της 25-Μαρτίου 1821 και το έκανε το θαύμα του!
    Έτσι λοιπόν στην εκδήλωση αυτή που ήταν αφιερωμένη στο έργο του Διονύσιου Σολωμού Ελεύθεροι Πολιορκημένοι και που η οργανώτρια; παρουσιάστρια –κεντρική ομιλήτρια αναφερόταν κυρίως στην θέση της γυναίκας και του Έρωτα στο έργο αυτό, μάλλον σκόπιμα για να μπορέσει να πρωτοτυπήσει; εδώ το ερωτηματικό πρέπει να είναι θεόρατο, αργότερα προς το τέλος της εκδήλωσης, ( μόνο αυτή ;) βρήκε έδαφος και πάτημα για να μας αποτελειώσει!
    Από τα μεγάφωνα, η εκδήλωση ήταν σε μια αίθουσα, άρχισε να ακούγετε το Dance Me To The End of Love, αμέσως ένας φρακοφερεμένος; ρεντικοντιασμένος ; μαντράχαλος κάπου δυο μέτρα βγήκε μαζί με μια κοπελιά κάπως δροσερή, αραχνοΰφαντη, η μισή από αυτόν και άρχισαν να χορεύουν στον ρυθμό του τραγουδιού ένα γλυκανάλατο ΤΑΓΚΟ…..και έμεινα ξερός…….. Όταν συνήρθα αναρωτήθηκα βέβαια τι δουλειά είχε αυτό σε εκδήλωση για την Εθνική μας Επέτειο αλλά απουσίας τόσο μεγάλης φαντασίας εκ μέρους μου βούλιαξα στην μοναξιά μου καθώς οι εκατό περίπου παρευρισκόμενοι χειροκροτούσαν τους χορευτές, πάλι καλά που δεν τους κάλεσαν να το ξαναχορέψουν….
    Χανιώτες δικηγόροι εμπρός στο δρόμο της δόξας…..Ζήτω της Κρήτης που σας γέννησε μόνο που η Αφιλότιμη δεν σας έκαμε Κρητικούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί έγινε ετούτη η παρέλαση; Για ποιόν;

    Στο Σύνταγμα ακόμη μια φορά πληγώθηκε τόσο ο εγωισμός μας.Κάγκελα παντού.

    Οι εύζωνοι αγέρωχοι φυλάσσουν το κενοτάφιο των προγόνων που έδωσαν τη ζωή τους για να μας κυβερνούν, οι Πάγκαλοι, οι Βενιζέλοι, οι Γιωργάκηδες, οι Σαμαράδες, οι Πρωτόπαππες, οι Παπουτσήδες, οι Λοβέρδοι, οι Μαζουχ,οι ραιχ και μπαχ. Τί να σχολιάσεις; το ότι υπό βλέμμα ελεύθερων σκοπευτών θα πραγματοποιηθεί η στρατιωτική παρέλαση της Αθήνας όπως αποκάλυψε ο ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη,(ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΌ) Λευτέρης Οικονόμου.

    Η Ελλάδα των γαλαζοπράσινων ανδρείκελων… Η κυβέρνηση των δωσίλογων μαντρώνει με κάγκελα τον λαό και οι μπάτσοι ελεύθεροι σκοπευτές να φυλάνε το στρατό!!!

    Σκατά στα μούτρα σας σκύβαλα

    Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν είχαν γίνει τα απαράδεχτα γεγονότα στην επέτειο της 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη , δεν θα φθάναμε στο σημείο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΑ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΑΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ.. Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ..ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. +

    Εκεί που κρεμούσαν ΟΙ ΗΡΩΕΣ τα άρματα,

    κρεμούν οι ΓΙΟΥΦΤΟΙ οι μΠΑτΣΟΚκοι
    τα νταούλια,
    μετά τα πανηγύρια
    με τα κλεμμένα της Ελλάδας.

    φτούυυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση