GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο από τις αποδοκιμασίες στην Ρόδο...


11 σχόλια

  1. Ε ρε γλέντια στις 25 του μηνός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι τώρα δεν έχω ακούσει να έχει βγεί ένας πολιτικός στήν Βουλή καί να έχει ξετινάξει τον Βενιζέλο γιά τίς Πανεπιστημιακές καί Οικονομικές γνώσεις πού διαθέτει !

    Πώς μπορεί νά έχει φέρει τα άνω - κάτω στήν Οικονομία τής Ελλάδος χωρίς να έχει έστω καί ένα πτυχίο απλού Οικονομολόγου πού να δείχνει τέλος πάντων ότι διαθέτει καί γνώσεις σ΄ αυτή την Επιστήμη καί ότι βάσει κάποιων αρχών τής Οικονομικής Επιστήμης κάνει ότι κάνει!

    Είναι σάν να φέρανε οί άλλοι βουλευτές έναν γιδοβοσκό από τα κατσάβραχα πού μόνο γίδια ήξερε να φυλάει, άντε καί να τρώει κάποιες τυρόπιτες όταν κατέβαινε στήν Πολιτεία για να πουλήσει το γάλα του, καί αυτόν τον γιδοβοσκό να τόν ανύψωσαν οί άλλοι γιά να διοικήσει τήν ίδια την Πολιτεία ( αυτήν δηλαδή πού έτρωγε τίς τυρόπιττες πού λέμε... ).

    Μά καλά, διερωτώμαι καί λέω: "οί άλλοι, δεν βλέπουν τίς στραβομάρες πού κάνει; Μαγεμένοι είναι καί δεν μιλάνε; Μελετημένοι διαβολικά είναι; Κοιμώνται όρθιοι; ή φοβούνται μήπως σάν διαμαρτυρηθούν θα τούς βγάλουν από τήν λίστα καί δεν θα ξαναγίνουν πάλι βουλευτές; Καί τώρα τί ελπίζουν τάχατες; Ότι μπορεί να ξαναβγεί το ΠΑΣΟΚ ; Ότι θα έχουν καί πάλι το πάνω χέρι;"

    Αλλά καί κάτι ακόμη:

    Έ, δέν θάθελα να γίνει βέβαια, αλλά να κοιτάξουν μήπως με όλα αυτά πού έχουν κάνει οδηγήσουν τον λαό να ψηφίσει Αριστερά καί ΚΚΕ !

    Θά είναι οί μόνοι πιστεύω, πού θα οδηγήσουν σε δίκες καί καταδίκες πιθανόν καί κρεμάλες αυτούς τούς πολιτικούς ΠΑΣΟΚ καί ΝΔ πού τόσα χρόνια τα κάνανε πλακάκια μεταξύ τους καί κουκούλωνε ο ένας τον άλλον...

    Ακόμη καί πολλοί Χριστιανοί πιστεύω ότι θα θέλανε αυτό το ξεκαθάρισμα ( άνευ φόνων βέβαια )αλλά δυστυχώς δεν μπορούνε να ψηφίσουνε Αριστερά μιά καί κυνηγάει την Θρησκεία. Καί αυτό είναι το μέγιστο λάθος τής Αριστεράς, καί δυστυχώς, παρ΄ όλες τίς κάποιες ανανεώσεις πού έχει κάνει, ακόμη δεν το έχει καταλάβει σέ βάθος...

    Ο πατήρ Παϊσιος έλεγε ότι θα έλθει εποχή πού ακόμη καί οί κομμουνιστές θα πιστέψουν καί θα ρωτάνε να μάθουνε γιά τον Χριστό !

    Άς προσέξουν λοιπόν όλοι αυτοί, τού ΠΑΣΟΚ καί τής ΝΔ κυρίως, μιά καί αυτοί μάς έχουν φέρει σ΄ αυτό το κατάντημα (μιά καί αυτοί 60 χρόνια τώρα κυβερνάνε τήν χώρα) μή παραχωρήσει ο Θεός γιά τίς αδικίες καί αμαρτίες μας καί ανεβούνε επάνω οι κομουνιστές καί δούμε ( καί εμείς αλλά καί η Ευρώπη ) τήν Θεία Δίκη με άλλο πρόσωπο...

    Nearxos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι μόνον η αρχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. επειδη καποιοι οργισμένοι αλλά εντιμοι πολίτες συλλαμβάνονται πρέπει να υπάρξει συμπαρασταση σε αυτούς τους ανθρώπους από πατριώτες δικηγόρους και αστυνομικούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΥΡΙΕ

    πατριώτες δικηγόροι και αστυνομικοι

    ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΕΔΩ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά άφησαν τους δύο από τους τρεις καρκίνους της ανθρωπότητας ανενόχλητους στην εξέδρα και παρέλασαν. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ________________________________

    Κατάληψη στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ...

    Τα λαμόγια ζητούν τα @@μησιάτικα.

    Κατάληψη των εργαζομένων του ΠΑΣΟΚ στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Ιπποκράτους. Απέκλεισαν την κεντρική είσοδο.

    Οι ΠΑΣΟΚοι είναι επί μήνες απλήρωτοι και διεκδικούν τα δεδουλευμένα,
    δηλ να πληρωθούν την εργασία !!!!!

    Που έκαναν για την καταστροφή ........της χώρας !!!!!!!!
    _______________________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ξυλο στους αλητες πολιτικους και στα κοθωνια δημοσιογραφους!!προδοτες ολοι τους!!ανθελληνες!!ξυλο ρε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτο πού ανέφερες συμβαίνει γιατί οποιος έχει πανεπιστημιακό πτυχίο στην Ελλάδα
    θεωρείται οτι τα ξέρει όλα.
    Εδώ γίνεται διαγωνισμός για υπαλλήλους στα ΚΕΠ και βγαίνουν ορισμένοι και φωνάζουν γιατι δεν μπήκαν ενώ είναι πτυχιούχοι λές και χρειάζεται πτυχίο πανεπιστημίου για να συμπληρώνεις αιτήσεις η για να πληκτρολογήσεις μερικα στοιχεία στον υπολογιστή.
    Οταν θεωρείς αχρηστους ολικώς τους απόφοιτους Λυκείου και ΤΕΙ ενώ εξυψώνεις στο επίπεδο Θεού τους πτυχιούχους παθαινεις ξερολίαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό που θα σας γράψω είναι προσωπική μου εμπειρία και με στοιχεία στην διάθεση κάθε ενός έντιμου δημοσιογράφου που θέλει να τα προβάλει και αν θέλει έχω όλα τα έγραφα... Έπαιρνα μια σύνταξη ΑΜΕΑ για τους εξής λόγους :

    Έχω διαβητική νευροπάθεια ,τι είναι η διαβητική νευροπάθεια ότι τα κάτω άκρα μου είναι χάλια και έπεται και ακρωτηριασμός, είμαι σε εντατικοποιημενο σχήμα ισνουλινοθεραπειας με Novomix ,30 μονάδες πρωί, μεσημέρι , βράδυ... Η ΓΝΩΜΆΤΕΥΣΗ καταθενει στην προετροπη ,αν δεν πάρω ινσουλίνη σημαίνει ΘΑΝΑΤΟΣ , η ουσία ήταν δωρεάν , ώμος οι ταινίες τα βελονάκια, και οι σύριγγες στο 25% συμμετοχή..

    Το 2002 έπαθα έμφραγμα και έκανα επέμβαση ανοιχτής καρδιάς By Pass στο Ιατρικό Αθηνών την επέμβαση την έκανε ο καρδιοχειρουργός Μάκος Γεώργιος.. Μου σύστησαν να διακοψω την εργασία μου , όμως εγώ συνέχισα να εργάζομαι ( βλακεία μου βεβαία ) το 2005 με πήγαν οι δικοί επειγόντως στην Αθήνα στο νοσοκομείο Υγεία σχεδόν μισοπεθαμένο όπως μου είπαν ,μπήκα χειρουργείο στης 8 το πρωί και με έβγαλαν στης 9+30 το βράδυ, την ζωή μου την χρωστώ στο καρδιοχειρουργό Στρατή Παττάκο η επανεγχειρηση By Pass μου πήραν ότι είχα καλό από κυκλοφοριακό σύστημα μου φλέβες-αρτηρίες , αντιμετώπισα και ένα αλεγρεικο σοκ όπως μου είπαν αλλά επανήλθα..
    Όμως στα 47 μου χρόνια βγήκα οφ η ζωή μου έγινε εξετάσεις φάρμακα. Πήρα και την μεγάλη σύνταξη των 430 ευρώ ,έχοντας βάλει τα πρώτα μου ένσημα στα 12 μου χρόνια, η δραστηριότητες μου ήταν πάντα ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΌ ΤΟΜΈΑ ΠΟΤΕ ΣΕ ΔΗΜΌΣΙΟ...

    Η τελευταία στεφανιογραφια έδειξε πρόβλημα στης 10 Οκτωβρίου του 2011 σοβαρή ανεπάρκεια , τα φάρμακα που παίρνω κάθε ημέρα ΕΙΝΑΙ lpidil 200 mg,kenone 20 mg,lscover 75 mg,ezetrol 10 mg,panexa,nexium 40 mg,και σε σοβαρή στηθανχη που με πιάνει ακόμα και όταν τρώω και 4-5 pensordil... Αυτά για να ζω!!! τώρα μόνο η μεταμόσχευση μάλλον θα υπάρχει. Σε 7 χρόνια λοιπών όλα γύρισαν ανάποδα αυτά μου στοίχισαν μαζί με την συντήρηση στο σπίτι μου, τα τρία παιδιά σπουδές κ.τ.λ , γιατροί κ.τ.λ 50.000.000 εκατομμύρια παλιές δραχμές η 150.000 ευρώ , όλους τους κόπους μιας ζωής. ...
    Μου ζήτησαν λοιπών στην εξυγίανση των μαϊμού συντάξεων όλα τα παραπάνω, με έγραφα ,με εξετάσεις {ΟΧΙ παλιές, αλλά των τελευταίων τεσσάρων μηνών} σωστά είπα το κάνουν ,και άρχισα να μαζεύω ΟΛΑ τα παραπάνω έγραφα όπως ορίζει ο νέος νόμος τους ( ΑΚΟΥΣ ΜΑΛΑΚΑ ΛΟΒΕΡΔΟ ΚΑΙ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ) τα κατέθεσα λοιπόν στο ΕΟ.Π.Υ.Υ Ηρακλείου Κρήτης με αριθμό πρωτοκόλλου 302-2012-185 στις 20-1- 2012.. Στης 28 -2-2012 μου έκοψαν την σύνταξη που ούτως η άλλος θα έληγε ..

    Όμως ακόμα δεν εδέησαν να έλθουν από την Αθήνα να με δουν οι της ΚΕ.Π.Α της δεύτερης επιτροπής ,μετά από ενοχλήσεις μου πότε θα με δούνε οι γιατροί από την Αθηνά, ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΎΝ ΩΣ ΕΞΕΙΣ ,ΜΕΤΆ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ,ΙΣΩΣ ΑΠΡΊΛΙΟ ΜΠΟΡΕΊ ΚΑΙ ΜΑΙΟ!!!! και μου έδωσαν δυο τηλέφωνα της επιτροπής ΑΘΗΝΏΝ την ΚΕ.Π.Α 210-524408+210-5235213 αν το σηκώνετε εσείς το σηκώνουνε και αυτοί ..
    Αλλά μου έστειλαν το χαράτσι!! , δεν έχω στο όνομα μου τίποτα , μόνο ένα σπίτι 90 τ.μ και μένω εγώ και τα παιδιά μου ...

    Σας ερωτώ όλους, ΑΝ μου την δώσει και τους γαμήσω θα φταίω εγώ ; χρωστώ παντού ακόμα και συμμέτοχες στον φαρμακοποιό μου ..

    Τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ τι θα σας λένε αν την δω ότι είμαι ένας Ιάπωνας καμικάζι; και πάω και τους κάνω ένα ΜΠΑΜΜΜΜΜ και γίνομε Αρκάδι παίρνοντας και μερικούς σωματοφύλακες τους μαζί μου ( παράπλευρες απώλειες) πως θα με λένε ; φασίστα ; ακροδεξιό; ακροαριστερό; καθοδηγούμενο; ΜΑΖΊ ΣΑΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΜΑΛΑΚΕΣ Σας έρχομαι όσο νουπο ,..

    Με τιμή

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος Ηράκλειο Κρήτης Γεργερης 4 .Τ.Κ 71304..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με αφορμή το γιαούρτωμα των πολιτικών στην Ρόδο θυμήθηκα το αλήτικο που έχουν οι κ.κ. Πολιτικοί. Κεριά και λιβάνια τους !!!
    Είχε ακουστή σε μια τηλεοπτική εκπομπή, μάλιστα τηλεφώνησε άγνωστο από πού – προφανώς από το εξωτερικό, Ροδίτης φυγόδικος. Διότι διευθυντής σε μια ξένη εταιρία που εγκατέστησε αιολικό πάρκο σε ένα βουνό στην Ρόδο εκκρεμούσε μια καταδίκη του, αλλά ήταν κόλαφος για πολλούς.
    Η εταιρία δεν είχε φράγκο, με πλαστά τιμολόγια που παρουσίασε στο Υπουργείο Οικονομικών επί κ. Παπαντωνίου, βέβαια με υπόδειξη παρατρεχάμενων του υπουργείου, υπέγραψε ο κ. Υπουργός και πήρε η εταιρία την επιδότηση καταβάλλοντας κάμποσα εκατομμύρια. Βέβαια στο κράτος που έφτιαξαν οι κ.κ.κ.κ πολιτικάντηδες και όχι μόνον χρειάστηκε να λαδώσει και τον δασάρχη γιατι υπήρχε και εκεί μια ακόμη παρανομία. Το αιολικό κατασχέθηκε αυτοί που τα άρπαξαν είναι μέσα, αλλά στα ακριβοπληρωμένα κουστούμια τους και ο Ροδίτης είναι ο μόνος που παρανόμησε !!!
    Τα είπε ο φυγόδικος Ροδίτης που διέφυγε στο εξωτερικό και όλοι που τα άρπαξαν τυγχάνουν του ατιμώρητου και της συγκάλυψης.
    Γιαούρτια τους χρειάζονται ή πέτρες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση