GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει ο Δημαράς για τα περί συνεργασίας με τον Καμμένο...

Σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις ο Εκπρόσωπος Τύπου του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών Σωτήρης Στανωτάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση: Όσα γρά...

Σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις ο Εκπρόσωπος Τύπου του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών Σωτήρης Στανωτάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Όσα γράφονται, λέγονται, δηλώνονται και ακούγονται ότι το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών έχει ...
συμφωνήσει σε συνεργασία ή συνεργασίες δεν ισχύουν.
Το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών, σταθερό στις θέσεις του και τις Αρχές του, είναι έτοιμο να κατέβει στις εκλογές όταν και αν προκηρυχθούν.
Ασφαλώς και συζητάμε πάνω σε αρχές και συγκλίσεις εδώ και ενάμισυ χρόνο με πρόσωπα και κόμματα. Άλλωστε, οι άξονες πάνω στους οποίους επιβάλλεται, κατά την άποψή μας, η συνεργασία με στόχο τη σωτηρία της πατρίδας, έχουν δημοσιοποιηθεί και πρόσφατα με άρθρο του Προέδρου μας κ. Γιάννη Δημαρά στην εφημερίδα «Το Ποντίκι».

18 σχόλια

  1. ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΤΟΥΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΤΑ...ΜΠΑΖΑ ΤΗΣ Ν.Δ!
    Πρωτοφανής χούντα Καμμένου: Πρώτα ανακοινώνει τις προσχωρήσεις και μετά τις θέτει σε...διαβούλευση!

    Τελευταίο παράδειγμα, ο ΟΡΙΣΜΟΣ του Τέρενς Κουίκ ως Εκπροσώπου Τύπου: Δεν έχουμε τίποτα με τον παλαίμαχο δημοσιογράφο, ίσα - ίσα μας είναι αρκετά συμπαθής. Όμως, είναι τουλάχιστον γελοίο να λεει πως τάχα βρίσκεται συνεχώς σε...διαβούλευση και τελικά να κάνει ό,τι γουστάρει ο Καμμένος και μια μικρή κλίκα γύρω του, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τους απλούς πολίτες, πολλοί εκ των οποίων άδολα πίστεψαν πως κάτι μπορεί ν' αλλάξει με τους "Ανεξάρτητους Έλληνες"!

    Και σα να μην έφτανε αυτό, απέτυχε η δημιουργία Κοινοβουλευτικής Ομάδας, γιατί διάφορα στελέχη τσακώνονταν για το ποιος θα αναλάβει επικεφαλής της!!!

    Εμείς αναρωτιόμαστε: ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ;

    Αν θέλουν την Κουντουρά, τον Μανώλη, τον Μαρκόπουλο, τον Ζώη και άλλους νεοδημοκράτες πολιτικάντηδες που βρέθηκαν...χωρίς μαντρί;

    Αυτό είναι το "νέο" που φτιάχνεις, Καμμένε;

    Ένα νέο, μικρότερο μαντρί στέγασης του κάθε...αδέσποτου της Συγγρού;;;

    Στο λέμε κι εσένα, όπως έχουμε πει σε όλους τους πολιτικούς όλων των κομμάτων: ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!

    Και θα το διαπιστώσεις σύντομα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΛΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ..ΧΑΧΑ ΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝ ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 200.000 ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΩΛΟΓΡΙΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΧΑΛΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ
    ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ
    ΚΩΛΟΓΕΡΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΩΛΟΓΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΗ Η ΜΑΦΙΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 21 Μαρτίου 2:12:00 μ.μ.
    αγαπητέ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΠΕΝΑ ΣΟΥ!!!
    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!!!
    ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!
    ΝΕΟΣ ΛΥΤΡΩΤΗΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ!!!!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παλληκάρια σχολιάζετε σαν μπάζα αυτους που δεν ψηφισαν το μνημονιο που ο κωλοτούμπας, τον ξερετε τον μαγκα με το στρινγκ λεω τον κυριο δηθεν παραμενει αρχηγος της χωματερης μια και αυτοι που φυγανε ήτανε μπαζα.

    Άρα δεν μιλαμε για μαντρι αλλα για χωματερη τοξικων αποβλητων όπου κάποια μπαζα την κανανε πριν μολυνθουν με τοξικοτητα.

    Ειδατε τι εγινε στο αδελφο κόμμα ΠΑΣΟΚ ανέλαβε την αρχηγια ο sars ιος ΓΑΠ και τα αποτελεσματα τα ειδατε και τα ζουμε.

    Οταν λοιπον κανεις διαλογή στα μπάζα διαλέγεις τουλάχιστον αυτα που δεν ειναι τοξικα και επιδεχονται διόρθωσης και επισκευής τα τοξικα τα αφήνεις να σαπιζουν μαζι με αυτούς που τα κουβαλανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. «ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ Ν. ΣΑΡΚΟΖΙ».

    Pano, parlez vous francais?

    Αντάμωσαν και πάλι σήμερα οι… παλιοί φίλοι, Πάνος Καμμένος και Χρήστος Ζώης.

    Ο δεύτερος, αφού… ρώτησε τους ψηφοφόρους του (έτσι το λένε τώρα…) ανακοίνωσε την προσχώρησή του στο αριστεροδεξιοκεντρώο μόρφωμα Καμμένου.
    Είναι, όμως –όπως είπαμε- παλιοί φίλοι. Και δεν ήτανε μαζί μόνο στη ΝΔ, αλλά και στο «Σωματείο Ελλήνων Φίλων του Νικολά Σαρκοζί», του οποίου υπήρξαν… ιδρυτικά μέλη.
    Μαζί με τον αντιπρόσωπο των μαχητικών «Ραφάλ» και διευθυντή της γαλλικής πολεμικής βιομηχανίας κι έναν μεσίτη όπλων –σύμφωνα με ένα «περίεργο» δημοσίευμα της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, στις 29/04/2007, που θα παραθέσουμε παρακάτω. Κατά… διαβολική σύμπτωση, οι δύο σημερινοί… φανατικοί αντιμνημονιακοί εθνοσωτήρες, είχαν την εποχή εκείνη θέσεις που είχαν σχέση με την εθνική άμυνα και τα εξοπλιστικά προγράμματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 4.58

    ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ; ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΜΕΝΟΥΣ; ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΑΤΟΚΛΕΒΙ; ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΝΕΜΟΣ; ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΧΙΛΙΑΡΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ Ο ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ; ΓΙΑ ΤΑ 500 ΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ;

    ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ ΜΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μετά την απόφαση για την καθιέρωση της Τουρκικής γλώσσας στα Ελληνικά σχολεία ( Γυμνάσια ) με Νόμο της Νέας Δημοκρατίας, Εφημερίς της Κυβερνήσεως της Ελληνικής Δημοκρατίας Αθήνα 20 Ιουνίου 2006, ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 867, 10 Ιουλίου 2006, και με την ισχύ του να ξεκινά από το σχολικό έτος
    2006 − 2007, με την υπογραφή του Γεωργίου Καλού Υφυπουργού Παιδείας, και που βέβαια δεν εφαρμόστηκε γενικώς για να μην κινδυνέψει με κατάργηση από μαζικές αντιδράσεις, καθώς φαντάζεστε τι θα γινόταν να πετούν τα Τουρκικά αεροσκάφη πάνω από την Λήμνο και αποκάτω στο σχολείο να μαθαίνουν τα Ελληνόπουλα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, το φριχτότερο έγκλημα που έγινε ποτέ στην ανθρωπότητα καθώς ο σκοπός δεν είναι η μάθηση αλλά η μεγαλύτερη πλύση εγκεφάλου που έχει γίνει ποτέ σε μαζική κλίμακα σε βάρος του Ελληνισμού από την Τουρκία, ο εκτουρκισμός των Ελληνόπουλων καθώς οι λεπτομέρειες που περιγράφονται για την διδαχή της αποτελούν μνημείο πλύσης εγκεφάλου, αλλά και την μεγαλύτερη επιτυχία της Τουρκικής διπλωματίας εις βάρος της Ελλάδας μας, γιατί αυτή η διπλωματία υποχρέωσε την κυβέρνηση Καραμανλή να το κάνει, ποιος ξέρει με ποιους εκβιασμούς από τους Τούρκους που ασφαλώς ξέρουν και τα άπλυτα και τα πλυμένα και κυβερνώντων και μη κυβερνώντων στην Ελλάδα για να προωθούν ευκολότερα τους σκοπούς τους εις βάρος μας, ( δέστε τι έγινε με την Ελληνοαλβανική ΑΟΖ που είχαμε συμφωνήσει με τους Αλβανούς αλλά με επέμβαση της Τουρκίας η Αλβανία υπαναχώρησε και οι πολιτικοί μας την κάνανε γαργάρα) ( πως και γιατί ; ) και την εν συνεχεία ανθελληνική στάση όλων των Ελληνικών Κυβερνήσεων και κομμάτων καθώς ναι μεν έγινε η καθιέρωση της γλώσσας αλλά εν συνεχεία δεν κινήθηκαν για να αποσυρθεί ο νόμος.
    Μετά την είσοδο στα Ελληνικά; Κανάλια τηλεόρασης των Τουρκικών τηλεοπτικών σειρών με αυτούς τους γλυκανάλατους, ευγενικούς, τίμιους, Ελληνοπρεπείς ως ένα σημείο Τούρκους ηθοποιούς, τους καλούς
    και αγαθούς οικογενειάρχες, τους καλοντυμένους, με τα ωραία σπίτια και τοποθεσίες, τους καθημερινούς ανθρώπους που αναζητούμε σε αυτήν την εποχή να μας συνδράμουν που δεν τους βρίσκουμε, αλλά τους βρήκαμε στην Τουρκία μέσω αυτών των τηλεοπτικών σειρών, ( είδες τι Ωραία είναι στην Τουρκία; Λέει η μια Κότα στην άλλη) και το ξεκίνημα διαφήμισης ξένων γλωσσών μέσω CD όπου μας λένε μάθε αγγλικά, και λοιπά αλλά και Τούρκικα καθώς η διαφήμιση θεωρεί την Τουρκική γλώσσα πλέον στις πιο σπουδαίες του Κόσμου., ήρθε και η πλέον προδοτική κίνηση που έγινε ποτέ στην Ελλάδα ΜΑΣ.
    ΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ , ΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΓΕΛΟΙΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Μπορώ να μην αναρωτηθώ πόσο πουλημένα τομάρια είναι αυτοί που δέχτηκαν την Τουρκική γλώσσα ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, αυτοί που μας κάνουν πλύση εγκεφάλου κάθε βράδυ στα σπίτια μας με τα Τούρκικα σήριαλ, και τώρα ΑΥΤΟΙ με την εκδηλωθήσα πρόθεση τους στην Κωνσταντινούπολη να ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συνέλληνες, αυτή την ώρα ο λαός πνίγεται. Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ άξιος για τον τόπο από αυτούς που φιγουράρουν για τους ψηφίσουμε!!! Η δυστυχία της Ελλάδας και η "τέχνη" του πολιτικού συστήματος είναι να αποκεφαλίζει και να μην αναδεικνύει τους άξιους, που σίγουρα υπάρχουν αλλά είναι παντελώς άγνωστοι. Δεν υπάρχει π.χ. κάποιος με το ανάστημα του Ερντογάν στη γειτονική Τουρκία, όπου έδωσε τα διαπιστευτήριά του ως δήμαρχος της Κων/λης στη συνέχει σάρωσε τους παλιούς πολιτικούς, κρέμασε από τα @ρχίδι@ τα λαμόγια και έβαλε την Τουρκία στους G20. Εδώ, οι πολιτικοί και οι έξωθεν πάτρωνές τους βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά από όλους μας. Για μια ακόμα φορά ετοιμάζονται να μας εξαπατήσουν. Μπαίνει λοιπόν το δίλημμα:Τι να ψηφίσω; ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, τους γνωρίσαμε, τους μάθαμε με τη συγκυβέρνηση. Αυτοί όλοι είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία να εφαρμόσουν το μνημόνιο. Όλους εμάς τα ίδια και χειρότερα μας περιμένουν. Η διαφορά είναι ότι θα γίνει αλλαγή φρουράς στις ΚΑΡΕΚΛΕΣ για κάποιους δικούς τους. Το ΚΚΕ έχει μείνει στις θέσεις - απολιθώματα που έχει, ο Συνασπισμός ο Κουβέλης κάνει ανέξοδη αντιπολίτευση και θα συστρατευθεί με τους "μνημονιακούς" όταν θα του δοθεί η ευκαιρία. Υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι ο Συνασπισμός έχει δυνατότητα να βγάλει την Ελλάδα από το τέλμα; Ο Δημαράς μπορεί να έχει καλές προθέσεις αλλά με τι στελέχη θα προχωρήσει; Αυτός δίνει μια συνέντευξη και είναι μισομεθυσμένος... Από την άλλη ο Καμένος μάζεψε τα μπάζα της ΝΔ για να προχωρήσει... Που πάμε ρε παιδιά; Με έχει πιάσει απελπισία...

    μάστρο - Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ιδεολογικός αχταρμάς με σκοπό την πολιτική επιβίωση.
    Ή απλά Ρώσικη σαλάτα για όρεξη ;

    Φαίνεται ότι τα "κουκιά" είναι λειψά και άρχισε τις συνεργασίες με την αριστερά, προκειμένου να επιβιώσουν αμφότεροι πολιτικά, διαφορετικά δεν μπορώ να εξηγήσω την δέσμευση του αρχηγού;!
    των A.E. "ανεξάρτητων" , ότι η επιλογή υποψηφίων και συνεργατών θα γίνεται από τους φίλους του κόμματος, κάτι που μέχρι τώρα δεν έχει ισχύσει αφού όλοι τους το επικροτούν μετά την ανακοίνωση.

    Μετά την προσέγγιση Καμμένου και Καζάκη, πολύ κοντά βρίσκεται ο Πάνος Καμμένος και οι στενοί του συνεργάτες με το...Γιάννη Δημαρά.

    Οι δύο βουλευτές φαίνεται ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο για να "παντρέψουν" τα κόμματά τους, να τα ενώσουν και να κατέβουν μαζί στις εκλογές.

    Μάλιστα οι σοβαρές συζητήσεις έχουν φτάσει στο σημείο για το ποιος θα είναι ο πρόεδρος και ποιος ο αντιπρόεδρος του κόμματος.

    Ωστόσο, άγνωστο παραμένει αν θα αλλάξει η ονομασία ή θα διατηρηθεί ο χαρακτήρας των δύο κομμάτων σε ένα «πόλο συνεργασίας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΤΩΡΑ, ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΞΙΑΣ ΝΔ, ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πατριωτικος χωρος νοικοκυραιων και ΑΡΙΣΤΕΡΑ δεν γινεται ειναι σαν να βαζεις ενα υπεροχο γλυκο μεσα στο τζατζικι....

    Aπο την ωρα που ο Πανος μπλεχτηκε (απειρος και μη προικισμενος ιδιαιτερα πολιτικος νους) με τα σκατα (Θεοδωτρακηδες και Γκλεζους και Συριζαρια) τελειωσε το εχασε το παιχνιδι απο την αρχη.... αυτο ειτε συμφωνειτε ειτε οχι κρατηστε το στην ακρη του μυαλου σας και θα με θυμηθειτε σε λιγο καιρο...

    Δεν γινεται να εχεις τιμιες πατριωτικες , εθνικες θεσεις και να μιλας με διεθνισταδες της πορδης και με την αντεθνικη αριστερα.... αυτη τη λουστηκαμε και ειδαμε τα αποτελεσματα της κωλογενιας της ανωνυμου επιχειρηματικης εταιρειας ΤΟΥ 'ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ' την ειδαμε να καιει σημαιες και συμβολα Ελληνικα , να διαστρεφει με μανια την ιστορια μας να παραδιδει ονομα και ψυχη της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ στους ρυπαρους γυφτοσκοπιανους , την αριστερα που ΚΥΝΗΓΑ ΕΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΕΙ....

    Χεστα Πανο , οπως σου εχω πει πετανε οι ΑΕΤΟΙ πετανε και οι ΚΟΤΕΣ, εσυ δυστυχως δεν εισαι αετοπουλο Πανουλη μου και επεσες μεσα στο κοτετσι της αντεθνικης αριστερας - καλα ξεμπερδεματα ....



    Και επειδή μπορεί να τα γυρίσει ο κ.Καμμένος. 19/3/2012 ΝΕΤ 22.30 Ο κ.Καμμένος στην εκπομπή της Στάη έκανε πρόταση στην κα Κανέλλη ως εκπροσώπου του ΚΚΕ να συνεργαστούν. Έφαγε φυσικά χυλόπιτα !!!

    20/3/2012 Real FM 10.30 Ο κ.Καμμένος στην εκπομπή του Χατζηνικολάου δήλωσε πως ανήκει στην ευρύτερη κεντροδεξιά και πως συνομιλεί με αρκετές ομάδες από την ευρύτερη κεντροαριστερά (Δημαράς κτλ) για τη δημιουργία μιας μορφής συνεργαζόμενης κοινοπραξίας με απότερο στόχο την διαγραφή του χρέους. ΄Οταν ρωτήθηκε για τον τρόπο απάντησε πως όταν κυκλοφορήσει το πρόγραμμα των ΑΕ θα δοθούν όλες οι λύσεις κοστολογημένες.

    Φοβάται να τις πει τώρα προφανώς για να μη τους τις κλέψει κανείς...

    Και κάτι τελευταίο ο Μαρκόπουλος και ο Ζώης είναι αριστεροί και εάν όχι πως τα ανέχονται όλα αυτά ?
    Δε ...ντρέπονται ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΙ ΑΕΤΟΊ / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΙΔΗΣ - ΦΑΣΙΣΤΌΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΈΡΑΤΑ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΘΈΛΕΤΕ ? ΒΓΉΚΑΤΕ ΑΠΌ ΤΑ ΛΑΓΟΎΜΙΑ ΣΑΣ ΚΟΠΡΌΣΚΥΛΑ ,ΠΟΥ ΈΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΑΝΑΦΈΡΕΣΤΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΊΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΡΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΆΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΛΈΖΟ ΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ ΣΑΣ ΜΆΡΑΝΕ Ο ΟΥΣΤ ΑΠΌ ΕΔΏ ΣΚΟΥΛΉΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΧ....ας αναπολήσουμε
    ΖΩΑΑΑΑΑΑ, ΦΥΤΑ & ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ .τώρα!
    της πρώην Ελλάδας - ΝΥΝ Πασοκισατάν.

    -

    Όλοι έξω απ' το σπίτι του Καραμανλή!!

    Να διαμαρτυρηθούμε για τα αίσχη του!!

    Πουλούσε την αμόλυβδη 93 λεπτά και μας κατέστρεψε !!!!

    -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε ο σωτήρας Δημαράς γράφει: "Το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών,σταθερό στις θέσεις του και τις Αρχές του..." !!!
    Άσε, ρε Γιαννάκη Δημαρά, τη σταθερότητα για άλλους!
    Τη δική σου "σταθερότητα" τη θυμόμαστε από τις αλλεπάλληλες δηλώσεις και αντιδηλώσεις σου για την παραίτησή σου από το Βουλευτικό αξίωμα από 1/1/11!
    Ακόμα παραιτείσαι αναξιόπιστε!!!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση