GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι ποσοστό θα πάρει το ΠΑΣΟΚ στις βουλευτικές εκλογές...

Του Θωμα Ακρωτηριανακη Προσωπικα πιστευω οτι το ακολουθο κριτηριο οδηγει στην προβλεψη του ποσοστου του ΠΑΣΟΚ, στις επομενες εθνικες εκλο...

Του Θωμα Ακρωτηριανακη

Προσωπικα πιστευω οτι το ακολουθο κριτηριο οδηγει στην προβλεψη του ποσοστου του ΠΑΣΟΚ, στις επομενες εθνικες εκλογες,με ακριβεια μεγαλυτερη απο την καλυτερη και πιο αμεροληπτη δημοσκοπηση.
Στις προεδρικες εκλογες του ΠΑΣΟΚ του 2007 ψηφισαν ~769000 ατομα. Στις βουλευτικες εκλογες, παλι του 2007, το ΠΑΣΟΚ πηρε 38,1%. Οσες φορές λιγοτεροι...
 ψηφισουν στις προεδρικες εκλογες του ΠΑΣΟΚ του 2012, συγκριτικα με το 769000, τοσες φορές μικροτερο ποσοστο θα παρει το ΠΑΣΟΚ,στις βουλευτικες εκλογες του 2012,σε σχεση με το 38,1%. Αυτο ειναι πιο αξιοπιστο και απο την πιο αξιοπιστη δημοσκοπηση.
Ομως επειδη η προσελευση των ψηφοφορων, για να ειμαι ακριβοδικαιος,θα ηταν διπλάσια,αν υπηρχαν και αλλοι υποψηφιοι προεδροι του ΠΑΣΟΚ,το ετσι προβλεπομενο ποσοστο ας πολλαπλασιαστει επι 2,για να εχουμε την πιο σωστη προβλεψη,για το οτι, με πιθανοτα πανω απο 95%, τα ποσοστο δεν θα υπερβει την τιμη αυτη.

17 σχόλια

  1. 1.Γιατί είμαι Έλληνας και θα πάρω πίσω την Πατρίδα που μου έκλεψαν.

    2.Γιατί θέλω να ρίξω μια γενναία κλωτσιά σε όσους κατάντησαν την Πατρίδα μου τριτοκοσμική αποικία και προτεκτοράτο των τοκογλύφων. 3.Γιατί θέλω να ελευθερώσω τον τόπο μου από τους ξένους όπως έκαναν και οι παππούδες μου πριν από μένα.

    4.Γιατί είμαι αρκετά έξυπνος και αρκετά πονηρεμένος για να ξεχωρίζω την αλήθεια από το ψέμα. Γιατί σιχάθηκα τα υποκριτικά συγγνώμη και τις ψεύτικες δικαιολογίες αυτών που έφεραν την Πατρίδα μου στην παρούσα κατάσταση.

    5.Γιατί είμαι πραγματικά Ευρωπαίος. Θέλω μια Ευρώπη των Πατρίδων και όχι των χρηματιστηρίων.

    6.Γιατί η Χρυσή Αυγή είναι ο υπ’ αριθμόν 1 εχθρός του συστήματος της απάτης που έστησαν στην πλάτη του Ελληνικού λαού οι συμμορίες των πολιτικάντηδων, γι’ αυτό και τη συκοφαντούν συστηματικά αυτοί και τα φερέφωνά τους στα ΜΜΕ.

    7.Γιατί σιχάθηκα τους μαϊμού πατριώτες που ξεγελούν τους εθνικιστές και τους οδηγούν στην αγκαλιά των κομμάτων που ξεπουλούν την Ελλάδα.

    8. Γιατί είμαι άνεργος Έλληνας και δεν μου αξίζει να ζητιανεύω ένα πιάτο φαί. Θέλω να δουλέψω και να ζήσω τίμια και με αξιοπρέπεια.

    9.Γιατί είμαι νέος και θέλω μα φτιάξω τη ζωή μου στον τόπο που γεννήθηκα, κοντά στους ανθρώπους που αγαπάω και μ’ αγαπούν.

    10.Γιατί είμαι γονιός και θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν τόσο καλά όσο εγώ και καλύτερα απ’ ότι μεγάλωσα εγώ, με ασφάλεια, με παιδεία, με πίστη και αισιοδοξία για το μέλλον.

    11. Γιατί υπηρετώ ενστόλως την Πατρίδα μου και δεν ανέχομαι τον εξευτελισμό της, ούτε την υποβάθμιση, την περιφρόνηση και τη λήθη για τις θυσίες των συναδέλφων μου.

    12.Γιατί είμαι δημόσιος υπάλληλος που δεν τα παίρνει και δεν εξαπατά. Κόμματα και κυβερνήσεις με εκβίασαν για χρόνια για να τους ψηφίζω και τώρα με κλωτσάνε από τη δουλειά μου. Θέλω να είμαι ελεύθερος να δουλεύω χωρίς να χρειάζεται να ρουφιανεύω το συνάδελφο και να εκβιάζω τον συμπολίτη μου.

    13.Γιατί είμαι εργάτης και θέλω ο κόπος μου να μένει στην πατρίδα μου και όχι σε κάποια θυρίδα ξένης τράπεζας, ούτε να γίνεται η δουλειά που μου στερούν συνάλλαγμα κάποιου τριτοκοσμικού λαθρομετανάστη.

    14.Γιατί είμαι αγρότης και κατάλαβα ότι οι επιδοτήσεις της ΕΟΚ ρήμαξαν την παραγωγή, κατέστρεψαν τη γη μου και ξεπούλησαν το εισόδημά μου σε μεγαλοκαρχαρίες, μεσάζοντες και ξένα σουπερ μάρκετ.

    15.Γιατί είμαι βιοτέχνης και έχω ιδέες που θέλω να υλοποιήσω στην πατρίδα μου. Θέλω να δώσω δουλειά στο γείτονά μου, στο φίλο μου, στο συμπατριώτη μου και όχι σε κάποιο τούρκο ή βούλγαρο που επιβουλεύεται την ελευθερία μου.

    16.Γιατί είμαι επιστήμονας και θέλω να εκτιμηθούν οι ιδέες μου και οι γνώσεις μου. Θέλω να τις προσφέρω στην Πατρίδα μου κι όχι σε ξένες χώρες που θα τις χρησιμοποιήσουν εναντίον του Λαού μου.

    17.Γιατί είμαι συνταξιούχος που δούλεψα μια ζωή και τώρα μου παίρνουν το αίμα και τον ιδρώτα μου. Γιατί δεν μπορώ πια να συντηρηθώ, δεν μπορώ πια να βοηθήσω τα παιδιά μου, ούτε να πάρω μια σοκολάτα στα εγγόνια μου. Γιατί δούλεψα, πλήρωσα, δεν τους έχω ανάγκη και μπορώ να τους φτύσω στα μούτρα.

    18.Γιατί πιστεύω αυτούς που είναι αληθινοί στις απόψεις τους, που μου έλεγαν από την αρχή για τις συμφορές της λαθρομετανάστευσης, της παγκοσμιοποίησης, των χρηματιστηρίων, και έχουν ξεκάθαρες θέσεις για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Γι’ αυτό στηρίζω και ψηφίζω Χρυσή Αυγή.

    19.Γιατί δεν υποκύπτω στη λογική της χαμένης ψήφου και στην ηττοπάθεια της αποχής. Γιατί είμαι έτοιμος να παλέψω για να ζήσω ελεύθερος και υπερήφανος.

    20.Γιατί γεννήθηκα, γιατί είμαι και γιατί θέλω να ζήσω ως Έλληνας σε μια μεγάλη και δυνατή Ελλάδα.

    21.Τέρμα τα ψέματα-Τώρα Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΆΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΛΕ ΛΕΩ ΕΓΩ

    Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012
    Ηλικιωμένη αυτοπυρπολήθηκε για να μην είναι βάρος στα παιδιά της!!!

    «Ράγισαν» καρδιές στη Ζάκυνθο, από την αποκάλυψη ότι μία γυναίκα ηλικίας 81 ετών αυτοπυρπολήθηκε για να μην είναι βάρος στα παιδιά της...

    Όπως έγινε γνωστό η ηλικιωμένη κατοικούσε στην περιοχή Βαρές. Το πρωί της Παρασκευής βγήκε στην αυλή του σπιτιού της, κάθησε....
    σε μία καρέκλα και, αφού περιέλουσε το σώμα της με εύφλεκτο υγρό, αυτοπυρπολήθηκε...

    Την ηλικιωμένη βρήκε ο γιός της και σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η μητέρα είχε σχεδιάσει την πράξη της. Ο γιος ειδοποίησε το Πυροσβεστικό Σώμα, αλλα ήταν ήδη αργά. Η γυναίκα είχε είχε απανθρακωθεί...

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι άφησε σημείωμα, στο οποίο ανέφερε ότι αυτοπυρπολήθηκε διότι δεν μπορεί να είναι βάρος στα παιδιά της...

    Από: ethnos.gr


    ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΎΤΡΑ ΣΑΣ ΌΛΩΝ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΈΧΟΜΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΎΕΤΕ..

    Καρκινικο στα χέρια σας Πασοκοσκλυλα καρκίνο στης γλώσσες τον παπαγάλων σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκεί στο ΠΑΣΟΚ οι άνθρωποι είναι ανώτεροι στην προπαγάνδα. Δεν πιάνονται.

    Γιατί το λέμε αυτό; Παρακολουθούμε στα ΜΜΕ από πολύ πρωϊ σήμερα αρκετό κόσμο να συγκεντρώνεται στις κάλπες που έχουν στηθεί για την εκλογή του μοναδικού υποψήφιου στο ΠΑΣΟΚ και αυτό δεν κολλάει με την όλη πολιτική ατμόσφαιρα.

    Δεν είναι λογικό, έπειτα από αυτό που προκάλεσε το ΠΑΣΟΚ στη χώρα, να υπάρχουν.

    πολίτες που το είδαν στον ύπνο τους να πάνε πρωϊ πρωϊ να δώσουν 2 ευρώ και να ψηφίσουν τον μοναδικό υποψήφιο αυτού του καταστρεπτικού κόμματος!!! Τόσο πρωϊ δεν προσέρχεται ο κόσμος ούτε στις βουλευτικές εκλογές…

    Ταυτόχρονα τα καθεστωτικά ΜΜΕ ήταν εκεί για να καταγράψουν τις σκηνές προσέλευσης.

    Οι εικόνες αυτές βάζουν σε υποψία ότι το ΠΑΣΟΚ οδήγησε τους οργανωμένους και πιστούς ακόμα οπαδούς του πρωϊ πρωϊ στις κάλπες ώστε να δώσει την εικόνα του λαϊκού ενδιαφέροντος, προκειμένου αυτή η εικόνα να αποτελέσει κράχτη για τα αποστασιοποιημένα μέλη του ΠΑΣΟΚ ώστε να προσέλθουν αργότερα.

    Εννοείται ότι το βράδυ θα ανακοινώσουν πάνω από 200.000 προσέλευση, για να μην πούμε και πιο πάνω.

    Ήδη πολλά ΜΜΕ διαδίδουν ότι υπάρχει έλλειψη ψηφοδελτίων σε πολλά εκλογικά τμήματα. Υποτίθεται δηλαδή ότι εξαντλήθηκαν λόγω της μεγάλης προσέλευσης.

    Είπαμε, οι άνθρωποι είναι άσσοι στην προπαγάνδα….

    Αν ζούσε ο Γκέμπελς θα ζήλευε θανάσιμα το κόμμα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.Η διαστροφή της πραγματικότητας στο ζενίθ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 21.Τέρμα τα ψέματα-Τώρα Χρυσή Αυγή.

    18 Μαρ 2012 3:14:00 μ.μ.

    swstos
    mazi sas oloi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα τον ξεγράψουμε τον ήλιο σίγουρα ΝΑΙΙΙΙ..

    Θα τον ξεσκίσουμε τον ήλιο σίγουρα ΝΑΙΙΙΙ...

    Θα τον προδώσουμε τον ήλιο σίγουρα ΝΑΙΙΙ....

    Με το Νταούλι και με τον ζουρνά Καλυνηχτα ηλιε Καληνύχτααααααα..

    Σήκω Άντερα να δεις τα ΣΚΑΤΑ που άφησες πείσω σου , σήκω Μελίνα Γιώργο Γεννηματά ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΚΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aντε ρεεεεεεε που θέλετε να πλήξετε την μεγάλη δημοκρατική παράταξη ΑΚΟΥ ΝΟΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...

    ΡΕΕΕΕ παιδια ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΩΣΑΝ ΓΙΑ 15-20 ΣΕ ΚΑΤΟΧΗ ΘΑ ΚΟΛΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΥΦΑΛΑΚΙΑ!!!!


    Ας ΤΟ ΑΚΟΎΣΟΥΜΕ και να το κατανοήσουμε καλά όλοι μας ΑΥΤΌ που συμβαίνει σήμερα , ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΆΖΟΥΝ και αύριο να τα κάνουν και στης εκλογές..

    Οφείλομε ΌΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΆΜΕ ΝΑ ΨΥΦΗΣΩΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΆΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΉ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ Η ΝΟΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΆ ΜΑΣ..

    ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ούτε επιθεωρησιακό νούμερο τρίτης κατηγορίας οι Βουβουζέλειες εκλογές του ενός «αρχηγού»! Τα έχουν χαμένα οι εγκεφαλοπλατύποδες του υπό διάλυση ΠΑΣΟΚ που περιμένανε τους μαλάκες με τις πράσινες σημαίες και τις κονκάρδες του Μπένυ να κάνουν δυναμική παρουσία στα εκλογικά κέντρα… Χέστηκε η φοράδα στο Γιενί Τζαμί… Άδεια τα εκλογικά κέντρα και οι προσερχόμενοι σαν τα χελιδόνια στο σύρμα… Οι Τσουκάτειες διοργανωτάρες ψάχνουν αγωνιωδώς μετανάστες που τους στήνουν στην ουρά όπου υπάρχουν κάμερες για να δείξουν ότι κάτι γίνεται. Το τραγικό είναι ότι τις πιο πολλές φορές πέφτουν σε σκούρους και η εν γένει εικόνα μετατρέπεται σε γελοιογραφία.! Ούτε 10.000 δεν έχουν ψηφίσει μέχρι αυτήν την ώρα και οι παλαιοδημοσιοσχεσίτες της Ιπποκράτους διαδίδουν ότι τελείωσαν τα ψηφοδέλτια και επιστράτευσαν τυπογραφεία να τυπώνουν ψηφοδέλτια μέχρι τις 8 που θα τους τελειώσουν οι μελάνες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

    Να ξαναγινουν οι προεδρικες εκλογες ΠΑΣΟΚ,με μυστικοτητα,φακελους,και λευκα

    Του Θωμα Ακρωτηριανακη
    Η τηλεοραση εδειξε "καμαρωτα" τις (οπτικα διαφανεις) καλπες των προεδρικων εκλογων του ΠΑΣΟΚ,χωρις φακελους,αλλά με μόνο τα ψηφοδελτια Βενιζελου.Σε μεγαλο μερος των εκλογικων τμηματων,αν οχι στα πιο
    πολλα,αν οχι σε σχεδον ολα,δεν υπηρχαν φακελοι,δεν υπηρχε μυστικοτητα,παραβαν,δεν υπηρχαν λευκα. Να ακυρωθουν οι σημερινες εκλογες και να ξαναγινουν,π.χ.αντιμεθαυριο,με παραβαν,μυστικοτητα,φακελους,
    λευκα ! Με βαση το καταστατικο,ή εστω την πολιτικη εγκυροτητα,οταν τα εγκυρα Βενιζελου μειοψηφουν εναντι λευκων/άκυρων η εκλογη δεν στεκει,ακυρωνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επειδή συμφωνώ με τον γράψαντα, ας κάνουμε όλοι μαζί ένα λογαριασμό:
    769.000/170.000 (στην καλύτερη, μάλλον για 160.000 πάει) πόσο μας κάνει;
    Να σας πω; 4,52.
    Δηλαδή 38,1/4,52=8,42% !!!
    Αν ήσουν μάγκας Μπένυ, ΔΕΝ θα πήγαινες για αρχηγός, θα έβαζες νέο αίμα μπροστά. Αλλά η μανία σου για αρχηγιλίκια κατάστρεψε το ΠΑΣΟΚ ολοκληρωτικά. Δεν πειράζει, εμείς σε ευχαριστούμε για το καλό που θα μας κάνεις στις εκλογές, και εσύ και ο Αντωνάκης, όπου τα δύο κυρίαρχα κόμματα μαζί θα ψάχνουν την ψήφο τους στην κάλπη και δεν θα την βρίσκουν.
    Για μας μην στενοχωριέσαι, μια ζωή στα δύσκολα είμαστε μαθημένοι, θα την βγάλουμε και τώρα. Εσείς να δω που θα πάτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 21.Τέρμα τα ψέματα-Τώρα Χρυσή Αυγή.

    18 Μαρ 2012 3:14:00 μ.μ.

    swstos
    mazi sas oloi

    18 Μαρ 2012 3:28:00
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 18 Μαρ 2012 6:47:00 μ.μ.
    Εγκρίνω και επαυξάνω. Θα πάθουνε την πλάκα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έκλεισαν οι κάλπες του ΠΑΣΟΚ.... αγωνία για το ποιος κέρδισε!!!
    _______________________________
    [Στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ το 2007 ψήφισαν 769.156.
    Άκυρα 5.482, λευκά: 1.212.
    Γ.Α.Π.: 427.021, Ε.Βενιζέλος:291.593, Κ.Σκανδαλ.:43.848 ]

    Ολοκληρώθηκαν στις 7:00 το απόγευμα της Κυριακής, έπειτα από δίωρη παράταση, οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.

    Εκτιμήσεις μιλούν για προσέλευση 170-180.000 μελών και φίλων του κόμματος, ενώ άλλοι μιλούν και για 200.000.. !!!

    Μετά μέχρι του MEGA ΣΠΟΝΣΟΡΑ του ΠΑ$$ΟΚ, γνωστά.
    --------------------------------

    50.000: Είναι οι ΜΑΪΜΟΥ των προνομιακών επιδομάτων που φυσικά και δεν απογράφηκαν (τυφλοί-στραβοί-ανάπηροι-πεθαμένοι κλπ).

    50.000: Είναι τα ΛΑΜΟΓΙΑ του δημοσίου (στυλ ΙΚΑ.ΟΑΕΔ.Δήμοι-Νομαρχίες. Νοσοκομεία. Πολεοδομίες.
    Εφορίες κλπ).

    50.000: Είναι τα βαθύ πλούσιος Βολευτκός και Κομματικός στρατός των ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ.
    &
    30.000: Είναι τα ζώωωααααα και φυτά.....σκέτο.

    __________________________________
    Προσκυνάμε τον νέο Αυτοκράτορα του ΠΑ$$ΟΚ.. 98%
    τον εκατομμυριούχο
    ΜΠΕΝΥ -ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΜΟΥΣΟΥΛΙΝΙ.

    Ο Αλλάχ μαζί του.
    Υπογραφή
    Οι Μουσούλμ φίλοι και μέλη
    του Διεθνούς ΠΑΣΟΚ.

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΠΑΑΘ & O AΣΑΝΤ της ΣΥΡΙΑΣ
    Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΖΕΙ __________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΛΑΟΠΛΑΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΙΣΧΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ............ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΟΥ, ΠΟΝΤΙΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χρυση αυγή και γω γιατί ειναι η μονη ψηφος διαμαρτυρίας που δε θα μετανιώσουμε μετα (βλεπε συριζα κτλ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΚΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση