GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δύναμη της ψήφου...

Από το  kimonmitalidis.gr Ο λαός έχει στα χέρια του μία δύναμη, της οποίας την αξία δεν έχει εκτιμήσει σωστά. Με την ψήφο μας μπορούμε να ...

Από το kimonmitalidis.gr

Ο λαός έχει στα χέρια του μία δύναμη, της οποίας την αξία δεν έχει εκτιμήσει σωστά. Με την ψήφο μας μπορούμε να εκφράσουμε την άποψη μας και να στείλουμε το πραγματικό μήνυμα στους αποδέκτες, που είναι οι πολιτικοί και τα κόμματα.
Συχνά, ακούμε τον κόσμο να λέει:...
«μία ψήφο έχω εγώ θα αλλάξω τα πράγματα;», κι όμως. Όλοι μία ψήφο έχουμε σε όποια θέση κι αν βρίσκεται ο καθένας, και ίσως στις εκλογές να είναι η μοναδική έκφανση της σύγχρονης δημοκρατίας μας όπου όλοι είμαστε πραγματικά ίσοι. Η ψήφος έχει την ίδια αξία από όποιο κοινωνικό στρώμα κι αν προέρχεται, όποια οικονομική επιφάνεια κι αν έχουμε.
Με την ψήφο μας επιλέγουμε αυτούς που θα μας εκπροσωπήσουν κι εδώ είναι η δική μας ευθύνη για την κατάντια της χώρας μας μέχρι σήμερα, όλους αυτούς που κυβέρνησαν και άσκησαν εξουσία εμείς τους επιλέξαμε.
Η ευχή τώρα πρέπει να είναι ότι το πάθημα μας έγινε μάθημα, ότι έχουμε ωριμάσει και ότι είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τις σωστές επιλογές. Έχουμε υποχρέωση πρώτα στις επόμενες γενιές και μετά στους εαυτούς μας να δημιουργήσουμε ένα αύριο καλύτερο από το σήμερα και ακόμα καλύτερο από το χθες.
Φτάνει πια με την πλύση εγκεφάλου από όπου και αν προέρχεται, φτάνει με την επιλογή με βάση άλλα κριτήρια και όχι αυτά της αξιοσύνης και της ικανότητας. Μπορούμε να βάλουμε ένα τέλος στα σχέδια όλων και να στείλουμε στη βουλή όσους πραγματικά αξίζουν μέσα από όποιο κόμμα κι αν επιλέξουμε ο καθένας.
Όλοι στις τοπικές κοινωνίες γνωριζόμαστε και μπορούμε να κάνουμε κάτι κι εμείς για τον τόπο μας, πρέπει να σταματήσουμε να αδικούμε τους εαυτούς μας.
Η Ελλάδα μας δεν είναι αυτή που κάποιοι θέλουν να μας επιβάλλουν. Ο Έλληνας ήταν και είναι περήφανος και πιστεύω πως ήρθε η ώρα να αποδείξει στην πράξη τη σοφία του.

11 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ...ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
    ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΟΒΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΡΟΤΑΣΗ...ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ..ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ Η ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΥΡΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΒΓΑΛΗ Η ΚΑΛΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΟΧΙ ΑΚΥΡΟ ΟΧΙ ΛΕΥΚΟ ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΛΕΥΚΟ Η ΧΩΡΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ...ΘΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι πραγματικά αξιο απορίας και προβληματισμού, αν εστω και για μία μία!! στιγμη αυτα τα κοπρόσκυλα τυπου Παγκαλου Παπανδρεου Παπακωνσταντινου και σία εχουν καταλάβει τι διαπράξανε σε αυτό τον τόπο.
    Πιστεύω πως όχι, ουτε για μια στιγμή.
    Πρωτον γιατί ήταν εντεταλμένοι να οδηγήσουν την χωρα στην ξεφτίλα και την σημερινή καταντια της, γεγονός πλέον που βγαίνει από ολα τα στοιχεια που αναδύονται στην επιφανεια(WIKILEAKS) συναντησεις με ΔΝΤ πριν τις εκλογες συμφωνίες αμερικανοκή πρεσβεία, διογκωση χρεους και ελλείματος,διεθνης τύπος ξενοι εμπειρογνωμονες αναλυτες,οικονομολογοι,τραπεζιτες κλπ κλπ.
    Δευτερον επελεγη ενας βλαμμένος για τον ρόλο αυτό γιατί ενας ανθρωπος με στοιχειώδη λογική και εστω λίγο πατριώτης δεν θα συμφωνούσε σε αυτην την καταστροφική για την χώρα πορεία. ήδη ηταν γνωστή θεση του σχετικά με την πατριωτική διαθεση του, τον ενδιεφερε περισσοτερο ο βραδυνος υπνος από μερικα στρεμματα γης λες και ειναι δικα του του ξεφτιλισμενου.
    Τρίτον επέλεξε τομαρια που ήταν ετοιμα να πουλησουν και την μανα που τους γεννησε χωρις καμία πολιτική παιδεία και πολιτική διαδρομή κατι πεταμενους χαρτογιακαδες μπάσταρδους τσογλανια κατα μία έννοια. Την ομαδα πλαισιωναν και κουραδαδες πολιτικοί που επι 30 χρονια αρμεγουν και τρεφονται απο αυτό τον λαό και το μονο που ξερουν ειναι να αραδιάζουν μαλακιες επιβεβαιωνοντας την λαικη ρήση "του Παγκαλου τα λόγια του γαιδαρου οι πορδες".
    Τεταρτον στο μαντρί του κόμματος με τα πρόβατα το μονο που τα ενδιεφερε ηταν η τροφή και η παραμονή τους στο μαντρί εκθειάζοντας ενα ιστορικά ηλίθιο αρχηγό χωρίς προηγούμενο και ακολουθώντας την προδοτική σταση του. Ερχεται ομως το μεγα Πάσχα και η σφαγή των αμνών είναι το μονο σίγουρο.
    Πεμπτον και τελευταίο πιστεύω αυτό το κόμμα υποδιαστολη εκθλιψη ή οτι στο διάολο ειναι εχει κλείσει των συμφωνημένο κύκλο των 35 ετων και εξόφλησε στο ακεραιο το γραμματιο στους πατρονες και χρηματοδοτες του που κουβαλησε ο ιδρυτης του από το ιδρυμα Ροκφελλερ. Ο απόγονος που συνεπεσε να ειναι και ηλίθιος πλήρωσε την επιταγή με αντιτιμο τις ζωες 11 εκατομυριων Ελληνων πλην ελαχιστων εξαιρέσεων.
    Ελληνες οι εκλογες είναι μπροστα μας, είναι το οπλο καθε λαού, οταν περασετε το παραβαν σκεφθείτε εστω και για λιγο την ζωή σας τα παιδια σας και την καταντια της χώρας και αποφασίστε με την συνειδηση σας και οχι με την μπερδεμενη ιδεολογία που προσπαθουν να πασαρουν οι τσογλαναραδες στον λαό.
    Αυτές οι εκλογες εκτος από το οριστικο ξεκαθαρισμα των λαμογιων που πρεπει να ισοπεδωθούν να εξαυλωθουν μια για παντα πρεπει να βγει και το αίτημα της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!! ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΛΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ. Ειναι πολλα τα εγκληματα που διεπραξαν και προσπαθουν να κουκουλώσουν με εξεταστικές επιτροπές του κώλου που ποτε δεν βρίσκουν ένοχο και παντα τα αδικηματα παραγράφονται.
    Οι υπαίτιοι πρεπει να πληρώσουν και μαλιστα σκληρά και αυτές οι εκλογές είναι το όπλο μας, δεν υπαρχουν πλέον αριστεροι δεξιοι κεντρωοι ακραιοι και δεν ξερω και εγω τι άλλο μια καραμελλα που μας πλασαρουν για αποπροσανατολισμό. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ και οι υποστηρικτες του ολοι εμείς.
    Ας ξεβρωμίσουμε αυτό τον τόπο από τους βρωμιαρηδες τους λιγδες τους ηλίθιους τους καιροσκόπους τα λαμογια τους κλέφτες τους απατεώνες που επαγγέλονται τα τεμπελοσκυλα τους πολιτικούς.
    Εχει ο καθενας μας την μοναδική ευκαιρία να τους ξεσκισει και να τους οδηγήσει στις αίθουσες των δικαστηριων. Μην παρασυρεστε από οψιμους κωλομαγκες τύπου Σαμαρα που το πρωι φοραει σωβρακο και το βράδυ στριγκ καθως και τον πρόεδρο των βαρελοφρόνων Βενιζελο που με σπουδή στην μαλακισμενη αρχομανια του καθε μερα καταστρεφεται περισσότερο ο τόπος βγαζοντας πύρινους λόγους του τιποτε για να αποδείξει πόσο σημαντική ειναι η σιωπή.
    Ψηφιστε αυτους που πραγματικά πιστευετε οτι θα δικαιώσουν την οργή και το μίσος που φωλιάζει εδω και τρια χρόνια περιπου στις ψυχές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια στο στομα σου Χρυσόστομε.

    Να δουμε οι ραγιαδες θα βαλουν γνωση???
    Η τελευταια ευκαιρια που τους δίνεται.
    Συνελληνες για τα παιδια μας μην ψηφησετε
    κανενα απο τα δυο μεγαλα βρωμοκομματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σώπα όπου νάναι έρχεται ο Κουβέλης με Δραγώνα Ρεπούση να μας σώσει,κουράγιο συνέλληνες,η συγκυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου Κουβέλη θα δώσει πνοή στη χώρα με ανάπτυξη και δουλειές για όλους......θα έχουμε βέβαια και καμιά περικοπή,κανά χαράτσι αλλά μην ανησυχείτε.....μπαίνουμε στον δρόμο της ανάπτυξης.......συνέλληνες.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ψήφα ότι θες,πίστευε ότι θες,δεν είσαι ελεύθερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι πλύση εγκεφάλου ρε Κίμωνα,
    για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρχει εγκέφαλος.
    Μιλάς σαν να κοιμόσουν τρία χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η δύναμη της καημένης της ψήφου...

    Αν σοβαρά θέλεις να εκτιμήσεις την πραγματική της αξία,
    έλα εδώ να δείς πως μασάνε οι φωστήρες, όποτε τους κάνει
    καθοδηγητικό αγιασμό κανένας Δαίδαλος, κανένας Καρχιμάκης
    ή κανένας δρ Κουτσούκος κ. κάτι α. απεσταλμένοι ποντικοί.

    Δυστυχώς η μεγαλύτερη προπαγανδα επενδύεται στην άγνοια
    και στον φανατισμό όπου η ανάγκη για την παραίσθηση είναι μεγάλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΤΗ ΔΙΧΝΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΜΕ ΚΡΥΦΟ ΑΣΣΟ ΤΗ ΔΗΜΑΡ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙ,ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση