GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΙ ΤΗ ΕΠΕΤΕΙΩ...

Το οποίον, Παμεινώντα , επειδής και δεν το πιάνω καλώς, σπάστο και ξαναρίξτο αδερφάκι μου, μπας και κάποια στιγμή στροφάρω κι εγώ και καταλ...

Το οποίον, Παμεινώντα , επειδής και δεν το πιάνω καλώς, σπάστο και ξαναρίξτο αδερφάκι μου, μπας και κάποια στιγμή στροφάρω κι εγώ και καταλάβω τι γιένεται μ αυτές τις παρελάσεις και γιατί ο τόσος σαματάς. Ο πάσα ένας βέβαια λέγει το μακρύ του και το κοντό του καθ ότι η άποψις είναι όπως και η κωλοτρυπίς. Έκαστος κι από μία. Σεβαστόν και διαγωγή κοσμιωτάτη. Το μη σεβαστόν όμως είναι να θες ντε και καλά να μου την φορέσεις καπέλο δια των παλουκίων. Σωστά? Αλλά και πάλι θα...
μου πεις κάτσε ρε μεγάλε έχεις τις άκρες να πούμε και την άποψη σου την περιφέρεις από καναλίου εις κανάλιον κι από εφημερίδα σε εφημερίς και την κάνεις με το στανιό κοινή γνώμη. Εγώ το λοιπόν? Η αισχρά μειοψηφία? Μη έχουσα δικαίωμα να ακουστώ σ αυτήν την κενωνία? Δημοκρατία δεν έχομεν?
Έχομεν όντως μια Δημοκρατία που όλοι ντεμέκ σφάζονται για πάρτη της, από άκρας δεξιά ως και τέρμα αριστερόθεν, αλλά την έχουν γραμμένη να μη σου πω που και πως, άπαξ και δεν τους κάνει τα χούγια
Το οποίον , και εξηγούμαι και λέγω, ότι οι μισοί φωνάζουν περί Πατρίς άλλοι περί Λαού άλλοι περί ανέμων και υδάτων και όλοι μαζί περί Πάρτης τους και επειδής βεβαίως, βεβαίως τα χουμε λύσει όλα τα σοβαρά προβλήματα σ αυτή τη χώρα και το ξύνουμε σαν καμιά Ελβετίδα γεροντομούνα να πούμε, μας ενοχλεί πολύ η παρέλασις και πρέπει ντε και καλά να την καταργήσουμε.
Καθ ο είναι ξεπερασμένο νταλαβέρι, φολκλορικό ,κουραστικό ,αντιπαιδαγωγικό, δεν συνάδει με το ήθος του λειτουργήματος των καθηγητών(τραβήξτε τον και στάζει η ουρά του) και πολυδάπανο, λέει για το μπατιριμένο μας κατέστημα (ενώ οι εκλογές δεν είναι, που πέφτει πλέντυ το μπαγιόκο , και τίποτα δεν αλλάζει εκτός από τους τραπεζικούς λογαριασμούς των Βολευτάδων μας) και προάγει λέει ''εθνικιστικά πρότυπα'' και ''στρατοκρατικές αντιλήψεις'', δεν γίνεται σε καμία ευρωπαϊκή χώρα(ξέρεις ποσά πράγματα δεν γίνονται σε ευρωπαϊκές χώρες και τουναντίον εδώ πρωτοτυπούμε? και άλλα τοιούτα λίαν προοδευτικά και εξόχως επαναστατικά. Που βέβαια δεν ισχύουν στην περίπτωση του πανεπιστημιακού άσυλου εν παραδείγματι, καθ ότι εκεί παρεμποδίζεται η ελεύθερη διακίνηση των ιδεών ,λέει, μια που η ιδέα είναι όπως η πρέζα που την κουβαλάς πάνω σου σκονάκι στην από μέσα και μη και σε πιάσει ο μπάτσος και παρεμποδίσει την διακίνηση της. Τάχουμε χαμένα σ αυτή τη χώρα που όλοι δεξιοί κι αριστεροί ινστρούχτορες έχουν απλωμένη την κουβέρτα και παίζουν τον παπά ,κανονικά, με όλο το προσωπικό απίκο από λαμόγια μέχρι τσιλιαδόρους , ψάχνοντας αβέρτα για κορόιδα
Απ την άλλη, οι άλλοι, λένε πως τιμούμε τοιουτοτρόπως τα σύμβολα μας (για τα οποία οι προηγούμενοι δεν πολυκόπτονται αλλά κάποιοι εξ ημών κονομάνε κανονικά καπηλεύοντας και εξαργυρώνοντάς τα ) τους αγώνες του έθνους( εθνικισμός είναι η λέξη που κάνει τζιιζ στα χείλη πολλών γενικώς μεγαλοπαραγόντων ως ας πούμε του συντρόφου Χαρδαβέλλα που τσέπωνε 650 χιλιάρικα κατ έτος επαναστατικότατα ) ,το αίμα και τα κόκαλα των παππούδων μας , τα ιδανικά και την ιστορία αυτού του τόπου (ποια ιστορία ?μόνο το ΚΚΕ έχει ιστορία. Ουδείς άλλος. ε Αλέκα?) που περπάτησε όπως περπάτησε και έφτασε όπως έφτασε εδώ δια πυρός και σιδήρου μέσα από πόνο, κόπο ,αίμα και προπάντων θυσίες των παππούδων μας (Μα τι λέτε εδώ η κάθε Ρεπούση ξαναγράφει την ιστορία και αντί να την έχουν πνίξει σαν το γατί και μετά στο λάκκο με τα κωλοδάχτυλα την κάνουν στέλεχος του υπουργείου παιδείας μαζί με την φίλη και ομοϊδεάτισσα Δραγώνα (Έρμη Δασκάλα που σε έδιωξαν απ τη Θράκη γιατί ήσουν επικίνδυνη για τους απανταχού Τούρκους Ραγιάδες και Νενέκους ένθεν και ένθεν)
Επειδή έφτασα άδω άστεγος κομματικώς ( Το φτύνω ,ρε, όλο το πολίτικο σας παραμάγαζο κανονικά σαν υπευθύνο για το χάλι μας) και βρίσκω αυτόν τον μηδενισμό(άλλα τις) απαράδεκτο και την κατάπτωση των αξιών καταλυτική στο χάλι μας(και ξανά άλλα τις) και επειδής ακόμα ανατριχιάζω με τον ύμνο μας (και τι φταίω ρε μεγάλε θα μου πει ένας Συνασπιστής ας πούμε εγώ ανατριχιάζω μόνο όταν κάνει κρύο? Και πάλιν ορθώς) και τιμώ τα σύμβολα μας ,πες το από συναίσθηση για το ποιοι ήμαστε, πες το από αγάπη γι αυτό που χάνουμε, πες γιατί αλλού έπρεπε να είμαστε με τέτοια κληρονομία, πες για κάποιες αξίες και κάποια ιδανικά, κατ άλλους ξεπερασμένα κατ άλλους όχι, πες γι αυτό τον λαό με τα όσα μύρια καλά η κακά κουβαλάει ,πες το αν θες (κομαντάντε Τσίπρα )κατάλοιπο πλύσης εγκέφαλου παιδικών χρόνων (μεγάλωσα σε χωριό εποχή χούντας με αρχές μεταπολίτευσης) πες γιατί έτσι είμαι και γουστάρω , κατέληξα να αδιαφορώ πλήρως αν θα με πουν φασίστα ,ακροδεξιό εθνικιστή ,κομμουνιστή ή αναρχικό ή ότι διάολο θέλει ο καθείς η ότι άλλο τους βολεύει ίνα με κατατάξουσι. Και χαμοκελάιδα να με πουν το ίδιο μου κάνει. Νομίζω?
Έτσι κι αλλιώς διάγω μπατίρης κι άνεργος στο ξέφτι της κοινωνίας(Λούμπεν Προλεταριάτο, σύντροφοι) και δεν έχω τι να χάσω που δεν το έχω ήδη χάσει.Χέστηκα για τα κόμματα και τους χαρακτηρισμούς σας και με το μπαρδόν δηλαδή.
Απέ την άλλη βλέπω και κάτι τύπους που βάζουν τα καλά τους ,παίρνουν τα μικράκια τους και κατεβαίνουν χαρούμενοι σαν σε γιορτή, αγοράζουν και μια Ελληνική πλαστική σημαιούλα made in Hong-Kong ,στήνονται υπερήφανοι , μοστράροντας , χειροκροτούν χαίρονται κι αυτοί και τα παιδάκια τους, πέφτει και κάνα καμάκι στα σβέλτα σε τίποτα πονεμένες και μετά εθνικώς αναγεννημένοι , πάνε για καφέ η κάνα τσίπουρο και τέρμα το πανυγηράκι και του χρόνου με υγεία και ο Θεός πάντοτε το καλόν . Που το κακό? Πουθενά. Δεν είδα κανέναν με κρεμασμένα μούτρα ούτε και κανέναν αναγκασμένο να κάνει παρέλαση με το στανιό.( και μην ακούσω μαλακίες περί εκβιασμών καθ ότι έχω ιδίαν αντίληψη περί προοδευτικότατου
Όπερ και τονίζω πως όσοι προοδευτικοί δεν θέλετε να συμμετέχετε η να παρακολουθήσετε παρέλαση διατί προσβάλλεστε ή καταπιέζεται η προσωπικότητά σας , απλά μην το κάνετε δεν θα σας πει ουδείς διατί. Αφήστε έμενα κι άλλους ανόητους σαν και μένα στην πλάνη και το χάλι μας να παρακολουθούμε να χαιρόμαστε κι ακόμα να ανατριχιάζουμε με τον ύμνο την σημαία και αλλά τέτοια ξεπερασμένα και επιβλαβή πράγματα. Δεν θέλουμε να σωθούμε .ούτε και να ξυπνήσουμε απ την πλάνη μας. Ενοχλούμαι? Αν αρχίσουμε κι εμείς, μια που είμαστε και περισσότεροι, να ασκούμε πάνω σας την δημοκρατία του παλουκιού(όπως κάνετε κατά κόρον) τότε θα επικαλείσθε την δημοκρατία για να σώσετε τα κεφάλια σας κι ας την την έχετε πάρει απ όλες τις τρύπες εφαρμόζοντας απαρεγκλίτως το δόγμα γάτος γαμάει ,γάτος σκούζει.
Απεχθάνομαι τους επισήμους πάσης φύσεως και τα σόγια τους και τους παρατρεχάμενους που στήνονται στις εξέδρες και καμαρώνουν τους εαυτούς τους. Φαντάζομαι πως αν ζούσε ο Κολοκοτρώνης θα τους είχε περάσει όλους αυτούς από φωτιά και τσεκούρι πριν προλάβουν να τον τυφλώσουν πάλι.
Ο δε αγαπημένος μου Γεώργιος Καραϊσκάκης είμαι σίγουρος πως θα τους έγραφε όλους στον ΠΟΥΤΖΙΟΝ του ξανά και πάλι. Κατεβάστε τους απ τις εξέδρες κι αν θέλετε αλλά μην πειράζεται τις παρελάσεις .Δεν κάνουν κακό ,αρέσουν στον κοσμάκη(που υποτίθεται υπερασπίζεσαι)και στο φινάλε μην πας αφού δεν θέλεις και δεν το αντέχεις. Σεβάσου τα ιερά μου όπως κι εγώ τα δικά σου Έτσι καρντάση ? Η διαφορά μας δεν είναι αυτή
ΥΓ Τον Πάγκαλο γιαουρτώστε τον. Μαζί σας .Πρόκειται περί μπαγλαμά του αίσχιστου είδους και το απέδειξε προχτές πάλι !!!
Ο παρελαύνων
Μήτσος ο Τούφας

25 σχόλια

  1. "Προκλητικοί μισθοί των φίλων Σαμαρά στην πτωχευμένη ΝΔ - Πιο... σεμνοί ακόμα και οι Πασόκοι!"

    (Τίτλος κυρ. εφημερίδας)

    Δηλαδή για να καταλάβω...

    ο "πτωχευμένος" νεολαίος της ΠΟΛ.ΑΝ. και τώρα της ΝΔ, αυτό το "συμπαθητικό" αγόρι με τα γυαλάκια, που μοιάζει με τον Βασιλάκη Λεβέντη, θα μας βγάλει απ'τη χρεοκοπία??

    Μα, αυτός ούτε μια πολιτική νεολαία του 5% δεν μπόρεσε να σώσει απ'τη χρεοκοπία, θα σώσει τη χώρα???

    Χα χα χα χα χα... αμάν από ανίκανους, άεργους, κωλοτούμπες μεγάλων τζακιών...

    Αμάν από καλομαθημένους, 60-χρονους βουτηρομπεμπέδες, φλώρους της Βοστόνης και του Χάρβαρντ, από μεγάλα τζάκια, που δεν έχουν ούτε ένα ένσημο στη ζωή τους, δεν έχουν διοικήσει ούτε περίπτερο, "εκτοξευμένους" από Αβέρωφ, ευεργετηθέντες απ' τον Μητσοτάκουλα, προδίδοντες τον- από... κακομαθημένα καπρίτσια ματαιοδοξίας και εν συνεχεία, βαρώντας μύγες στον τοίχο για 10 χρόνια (τρώγοντας τα έτοιμα, αδούλευτα λεφτά του "τζακιού" τους) και εκλιπαρώντας άλλους άεργους βουτηρομπεμπέδες φλώρους να τους αφήσουν να ξαναδιαβούν το κατώφλι του "κόμματος-μαντρί", της "ιερής αγελάδας", που θα τους ξαναφέρει "το όνειρο" της "βουτηρομπεμπέδικης ματαιοδοξίας" τους για εξουσία, σε ένα κράτος, που κατέντησαν αυτοί οι ίδιοι- ΣΟΥΡΓΕΛΟ!!!

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ "ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ"!

    ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΑ ΒΟΔΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κατά τα άλλα..ΟΙ ΒΟΘΡΟΙ ΜΜΕ-ΠΑΣΟΚ
    ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ !!!!!!!

    κατάαααααααντιααααααααααααα
    λέγεται αυτό..

    ρε πληρωμένα ζώααααααααααα
    του ΦΑΣΙΣΤΑΡΑ βΕΝΙΖΕΛΟ/ΜΟΥΣΟΥΛΙΝΙ.

    ΟΥΤΕ ΤΑ ΦΥΤΑ
    ΔΕΝ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ...ΑΥΤΑ τα κατουρημένα
    σάπια κουτόχορτα..
    ___________________________________
    Λές και είμαστε ζώααααααααα και φυτά
    ψηφοφόροι Υέργηροι με Αλτσάϊχερ
    του 2ευρω του Μένυ Αλί..Χιλ !!!!!

    ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ
    Οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ λαυρεντιάδηδες'κουρήδες'λαμπράκηδες'
    ΔΟΛιοιΠαμπούκιδες- Ξοφλημένοι Χατζηλαλάκηδες.. θα τα δώσουν όλα.

    Σε καμιά 20σαριά ημέρες οι εκλογές θα γίνουν ΝΤΕΡΜΠΙ
    Ξαι όταν απαγορευτεί η δημοσίευση τους και θα υπάρχει γενικά μια σύγχυση, θα αρχίσουν τα παπαγαλάκια να λένε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει προσπεράσει.

    Αν δεν γίνει έτσι,εγώ να κάτσω να να με Κάμμετε... Καρατζαρέρη !

    Τώρα γιατί το κόμμα της ΚΑΤΣΕΛΗ με 2 πρωτοκλασάτους Υπουργούς του ΠΑΣΟΚ παίρνει 1,1% και γιατί το κόμμα του ΚΟΥΒΕΛΗ με 8 βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος ξεφουσκώνει,ενώ αντιθέτως το κόμμα του Καμμένου δείχνει άνοδο, αυτό θα έπρεπε να το είχαν φανταστεί εκεί στη Ν.Δ.

    Είπαμε από τη μια έχουμε πεφωτισμένους δεξιούς,
    οι οποίοι δεν ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ και από την άλλη έχουμε να κάνουμε με την ΚΑΜΟΡΑ.

    40 χρόνια τώρα ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑΛΟ.
    ΟΨΟΜΕΘΑ.
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    Η ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΤΑΪΦΗΔΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΠΑΑΘ περιοχή Ελλάδας
    είναι ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ...ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΕΛΛΕΣ $$$$$$$$$$$$$$$$$$
    ΔΥΝΑΤΕΣ. $$$$$$$$$$$$$$$$$$

    Φουσκώνουν τους Α.Ε. του Καμμένου και…. ξεφουσκώνουν τη ΔΗΜ.ΑΡ. του Κουβέλη !
    Είναι απίστευτοι αυτοί οι δημοσκόποι! Τόσο απίστευτοι, που στη βιασύνη τους να δώσουν όσο γίνεται περισσότερους πόντους στον Βαγγέλη Βενιζέλο, κάνουν βεβιασμένες κινήσεις που τους οδηγούν ακόμα πιο πέρα από τα όρια της υπερβολής !

    Τους οδηγούν στη ζώνη του γελοίου.

    Δηλαδή είναι ποτέ δυνατόν, το εκλογικό σώμα, οι Έλληνες πολίτες, που πριν από λίγο καιρό έδιναν στο ΠΑΣΟΚ 8%, στον Κουβέλη 18% και στον Σαμαρά δυναμική αυτοδυναμίας με ποσοστά κοντάστο 34%, μέσα σε μια νύχτα, να άλλαξαν πλευρό και να ξύπνησαν ….ανανεωμένοι με το όνομα του Βενιζέλου μέσα στο μυαλό τους;

    Για πόσο χαζούς περνάνε του πολίτες τελικά;
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    Μάλλον για πολύ….

    Είναι δυνατόν, ο συνταξιούχος, ο μισθωτός, ο υπάλληλος, ο εργάτης και φυσικά ο άνεργος, να βλέπει ως σωτήρες του τον Βαγγέλη Βενιζέλο και τον νέο ….’άγνωστο’ πολιτικό Πάνο Καμμένο;

    Κι όμως για τους δημοσκόπους είναι!
    Για εκείνους που συντεταγμένα δρουν μαζί με τις σκοτεινές δυνάμεις των μεγαλοεκδοτών και μεγαλοκατασκευαστών, με εκείνους που θέλουν να κοντύνουν τον Αντώνη Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία, με μοναδικό σκοπό την επόμενη …..πολυκομματική κυβέρνηση, την οποία θα ελέγχουν!
    Ο ελληνικός λαός όμως, δεν τρώει κουτόχορτο πλέον.

    Θα τιμωρήσει στις εκλογές και τους υπεύθυνους της σημερινής τραγωδίας που ζούμε, του ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ και του ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, αλλά και τους νεόκοπους τζάμπα μάγκες, τους αρνητές των πάντων, τους υπερασπιστές της δραχμής και των Καζάκηδων.______________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Προκλητικοί μισθοί των φίλων Σαμαρά στην πτωχευμένη ΝΔ - Πιο... σεμνοί ακόμα και οι Πασόκοι!"

    (Τίτλος κυρ. εφημερίδας)

    Δηλαδή για να καταλάβω...

    ο "πτωχευμένος" νεολαίος της ΠΟΛ.ΑΝ. και τώρα της ΝΔ, αυτό το "συμπαθητικό" αγόρι με τα γυαλάκια, που μοιάζει με το Βασιλάκη Λεβέντη, θα μας βγάλει απ'τη χρεοκοπία??

    Μα, αυτός ούτε μια πολιτική νεολαία του 5% δεν μπόρεσε να σώσει απ'τη χρεοκοπία, θα σώσει τη χώρα???

    Χα χα χα χα χα... αμάν από ανίκανους, άεργους, κωλοτούμπες μεγάλων τζακιών...

    Αμάν πια, από καλομαθημένους, 60-χρονους βουτηρομπεμπέδες, φλώρους της Βοστόνης και του Χάρβαρντ, από μεγάλα τζάκια, που δεν έχουν ούτε ένα ένσημο στη ζωή τους, δεν έχουν διοικήσει ούτε περίπτερο, "εκτοξευμένους" από Αβέρωφ, ευεργετηθέντες απ' τον Μητσοτάκουλα, προδίδοντες τον- από... κακομαθημένα καπρίτσια ματαιοδοξίας και εν συνεχεία, βαρώντας μύγες στον τοίχο για 10 χρόνια (τρώγοντας τα έτοιμα, αδούλευτα λεφτά του "τζακιού" τους) και εκλιπαρώντας άλλους άεργους, βουτηρομπεμπέδες, φλώρους να τους αφήσουν να ξαναδιαβούν το κατώφλι του "κόμματος-μαντρί", της "ιερής αγελάδας", που θα τους ξαναφέρει "το όνειρο" της "παιδικίστικης ματαιοδοξίας" τους για εξουσία, σε ένα κράτος, που κατέντησαν αυτοί οι ίδιοι- ΣΟΥΡΓΕΛΟ!!!

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ "ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ"!

    ΚΑΙ... ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΑ ΒΟΔΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΙΣΘΩΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΙΣΘΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΒΟΥΡΛΙΖΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χιχιχιχι...χοχοχοχ..χαχαχαχααα

    Π
    Ο
    Υ
    Σ
    Τ
    Ρ
    Ο
    Ν
    Ι..πασοκ ΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΠΟΚΡΑΤΟΥΣ
    να σε στείλουν ταξίδι να θαυμάσεις!

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ο ΓΑΠ έγινε άρμα σε Ισπανικό Καρναβάλι.

    Οι Ισπανοί αποφάσισαν να γιορτάσουν το καρναβάλι τους Las Fallas στην Βαλένθια με ένα άρμα πάνω στο οποίο δέσποζε το άγαλμα του γυμνού Γιώργου Παπανδρέου ως δισκοβόλος που ετοιμάζεται να εκσφενδονίσει το ευρώ...


    "Ο ΓΑΠ έγινε άρμα σε Ισπανικό Καρναβάλι."

    Mέχρι και οι Ισπανοί κατάλαβαν τι καρνάβαλος ειναι αυτός ο καριόλης.

    θέλουμε να τον ντύσουμε καρνάβαλο, να τον δέσουμε σε μιά κολώνα στο Σύνταγμα και να περνάει ο κόσμος να του δίνει .."συγχαρητήρια"

    ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ;

    Οι Ισπανοί κατάλαβαν ότι ο ΓΑΠ είναι σκέτο κόμικ .
    Οι Πασόκοι εδω πέρα τον ακούνε ακόμη και τον χειροκροτάνε κιόλας !

    χιχιχ..μέχρι και το τσουτσουράκι...το ευνουχίσανε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χα χα χα χα χα... αμάν από ανίκανους, άεργους, κωλοτούμπες μεγάλων τζακιών...

    Αμάν πια, από καλομαθημένους, 60-χρονους βουτηρομπεμπέδες, φλώρους της Βοστόνης και του Χάρβαρντ, από μεγάλα τζάκια, που δεν έχουν ούτε ένα ένσημο στη ζωή τους, δεν έχουν διοικήσει ούτε περίπτερο, "εκτοξευμένους" από Αβέρωφ, ευεργετηθέντες απ' τον Μητσοτάκουλα, προδίδοντες τον- από... κακομαθημένα καπρίτσια ματαιοδοξίας και εν συνεχεία, βαρώντας μύγες στον τοίχο για 10 χρόνια (τρώγοντας τα έτοιμα, αδούλευτα λεφτά του "τζακιού" τους) και εκλιπαρώντας άλλους άεργους, βουτηρομπεμπέδες, φλώρους να τους αφήσουν να ξαναδιαβούν το κατώφλι του "κόμματος-μαντρί", της "ιερής αγελάδας", που θα τους ξαναφέρει "το όνειρο" της "παιδικίστικης ματαιοδοξίας" τους για εξουσία, σε ένα κράτος, που κατέντησαν αυτοί οι ίδιοι- ΣΟΥΡΓΕΛΟ!!!

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ "ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ"!

    ΚΑΙ... ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΑ ΒΟΔΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ψυχασθενή πουστόγερε, κ. τζων δε θα αρχίσεις πάλι τα πολλά $$$$$$$$$$$$?

    Ε, δεξιό ταγματ-αλήτικο σκουπίδι της Συγγρού?

    Ααααχ, καυλώνω όταν μου κάνεις νευράκια πριν σε γαμήσω, γριά αδερφή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Tις ημέρες εκείνες έκαναν σύναξη μυστική τα παιδιά

    και λάβανε την απόφαση, επειδή τα κακά μαντάτα πλήθαιναν στην πρωτεύουσα,

    να βγουν έξω σε δρόμους και σε πλατείες με το μόνο πράγμα που τους είχε απομείνει:

    μια παλάμη τόπο κάτω από τ’ ανοιχτό πουκάμισο, με τις μαύρες τρίχες και το σταυρουδάκι του ήλιου.

    Όπου είχε κράτος κι εξουσία η Άνοιξη.

    Και επειδή σίμωνε η μέρα που το Γένος είχε συνήθιο να γιορτάζει τον άλλο Σηκωμό,

    τη μέρα πάλι εκείνη ορίσανε για την Έξοδο.

    Και νωρίς εβγήκανε καταμπροστά στον ήλιο,

    με πάνου ως κάτου απλωμένη την αφοβιά σα σημαία,

    οι νέοι με τα πρησμένα πόδια που τους έλεγαν αλήτες.

    -----------------------------------------------------------------------------

    Τέτοιας λογής αποκοτιές, ωστόσο, μαθαίνοντες οι Άλλοι, σφόδρα ταράχθηκαν..."

    Ο.Ελύτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε Τούφα τους παπάδες σου αρέσει να τους γιαουρτώνουμε; Που θα κάνουν και κοντράστ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΛΛΑΔΑ
    Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές ο Θεόδωρος Πάγκαλος
    Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2012 11:11
    Την πρόθεση του να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ. Τόνισε, όμως, ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οι σύντροφοι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ του ΜΠΑΑΘ=ΠΑΣΟΚ, είναι ΕΔΩ ?
    ΙΕΚ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΓΑΠ - ΠΑssΟΚ - ΦΑΣΙΣΤΑΡΑ ΜΠΕΝΙΤΟ !!

    ΠΩΣ ΝΑ..... ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ!!!!
    Πρώτα ό........ Πολίτης!!!!!!!!!!!!

    Στο ξύλο, στα δακρυγόνα, στο σακάτεμα, στην αναπηρία, στον Θάνατο.
    (Αθήνα/Σύνταγμα. Όκτώβριος 20 2011._________________________________

    Οι Διεθνείς Σοσιαληστές ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ του αντίστοιχου ΜΠΑΑΘ της ΣΥΡΙΑΣ.
    στην ΠΕΡΙΟΧΗ της πρώην Ελλάδας είναι ΕΔΩ.

    κατάντιααααααααααααααααααααααααα
    ρεεεε
    να ξεπατάνωσαι ρε ΒΟΘΡΟ ΠΑΣΟΚώλε

    KATANTIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    Π
    Ο
    Υ
    Σ
    Τ
    Η
    ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ...σε γνωρίσαμε ..ΑΛΗΤΗ ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑ
    που κάνεις και σχόλια..

    Ψωλέτο !!!

    -----------------------
    θαυμάστε τον ΠΟΥΣΤΗ ΣΑΣ
    ΕΝΑΠΟΜΕΙΜΑΝΤΑ ζώωωωωωωααααααα παΣΤΟΚ.

    Δείτε πως ροκανίζουν τα τρωκτικά το δημόσιο χρήμα με υπογραφή Βενιζέλου….

    ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΕΥΤΡΑΦΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ. ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ.
    74 εκατ. ευρώ στις.....δύο εταιρείες “συμβούλων” για το Μνημόνιο!
    – Πήραν και bonus 4 εκατ.
    Αναλυτικά, σύμφωνα με το κείμενο “εγκρίνεται η καταβολή πρόσθετης αμοιβής στους Αντιπροσώπους Ολοκλήρωσης Συναλλαγής (closing agents) ποσού μέχρι του ύψους των 4 εκατομμυρίων ευρώ ως αμοιβή συμβολής τους στην επιτυχία του προγράμματος ανταλλαγής ομολόγων…”.

    Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών οι ιλιγγιώδεις αμοιβές των Lazard και Hamilton LLP καθορίζονται ως εξής :
    Οσον αφορά την «Cleary, Gottlieb Steen & Hamilton LLP», η σύμβαση προέβλεπε αμοιβή 6.000.000 ευρώ και 1.500.000 ευρώ έξτρα αμοιβή για κάθε μηνα που παρατείνεται η σύμβαση. Με δεδομένο ότι η σύμβαση έληγε στις 6 Οκτωβρίου και το PSI δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, η εταιρία έχει λαμβάνειν συνολικά 14.000.000 ευρώ: Τα 6.000.000 ευρώ της αμοιβής συν 9 ακόμα (1.500.000 x 6 μήνες) για τους πέντε μήνες που έχουν περάσει.

    Για τη Lazard οι αμοιβή ξεπερνά κάθε λογική: Η Lazard αμείβεται με το 0,015% επί του ονομαστικού ποσού του χρέους που θα ανταλλαγεί ή θα επαναγοραστεί. Με βάση το PSI του Ιουνίου, που ήταν «κούρεμα» 21%, οι εκτιμήσεις έλεγαν ότι η αμοιβή θα έφτανε τα 25.000.000 ευρώ. Μολονότι όμως το «κούρεμα» έφτασε στο 50%, το ποσοστό της Lazard δεν μειώθηκε, με αποτέλεσμα η αρχικώς εκτιμηθείσα αμοιβή των 25.000.000 ευρώ να υπερδιπλασιάζεται -όπως και το «κούρεμα»- και να φτάνει τώρα περίπου στα 55.000.000 ευρώ. Το σύνολο δηλαδή και για τις δύο εταιρίες ανέρχεται στα 70.000.000 ευρώ + τα έξτρα 4 εκατ. ευρώ που προβλέπει η τροπολογία, δηλαδή 74 εκατ. ευρώ.

    Επιπροσθέτως, η τροπολογία προβλέπει 3,4 εκατ. ευρώ «προς το IIF ως έξοδα νομικής υποστήριξης του Οργανισμού και της Οργανωτικής Επιτροπής των Πιστωτών για τη διενέργεια του προγράμματος ανταλλαγής ομολόγων» καθώς και την παράταση των συμβάσεων του ειδικού επιστημονικού προσωπικού του ΟΔΔΗΧ έως την 31.12.2012.

    Η Lazard εμφανίστηκε στα ελληνικά πράγματα με την υπόθεση της σκανδαλώδους σύμβασης των υποβρυχίων Type 214 του Σεπτεμβρίου του 2010, όταν από τον Οκτώβριο ήδη του 2009 είχε αναλάβει να “αξιολογήσει” τους υποψήφιους αγοραστές σε μια υπόθεση όπου η λέξη σκάνδαλο είναι πολύ μικρή για να περιγράψει τα πραγματικά γεγονότα. από τότε κυριαρχεί σε όλες τις υποθέσεις χρηματοοικονομιών υποθέσεων του ελληνικού δημοσίου, λαμβάνοντας με απ’ευθείας αναθέσεις από το υπουργείο Οικονομικών, είτε παλαιότερα από τον υπουργό παρά τω πρωθυπουργό Χ.Παμπούκη, συμβόλαια, “συμβουλών”…

    ΜΠΕΝΥ-ΜΠΑΚΑ-ΤΣΑΓΛΑΝΑ-ΡΕΛΟΣ -ΜΟΥΣΟΥΛΙΝΙ
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Προκλητικοί μισθοί των φίλων Σαμαρά στην πτωχευμένη ΝΔ - Πιο... σεμνοί ακόμα και οι Πασόκοι!"

    (Τίτλος κυρ. εφημερίδας)

    Δηλαδή για να καταλάβω...

    ο "πτωχευμένος" νεολαίος της ΠΟΛ.ΑΝ. και τώρα της ΝΔ, αυτό το "συμπαθητικό" αγόρι με τα γυαλάκια, που μοιάζει με το Βασιλάκη Λεβέντη, θα μας βγάλει απ'τη χρεοκοπία??

    Μα, αυτός ούτε μια πολιτική νεολαία του 5% δεν μπόρεσε να σώσει απ'τη χρεοκοπία, θα σώσει τη χώρα???

    Χα χα χα χα χα... αμάν από ανίκανους, άεργους, κωλοτούμπες μεγάλων τζακιών...

    Αμάν πια, από καλομαθημένους, 60-χρονους βουτηρομπεμπέδες, φλώρους της Βοστόνης και του Χάρβαρντ, από μεγάλα τζάκια, που δεν έχουν ούτε ένα ένσημο στη ζωή τους, δεν έχουν διοικήσει ούτε περίπτερο, "εκτοξευμένους" από Αβέρωφ, ευεργετηθέντες απ' τον Μητσοτάκουλα, προδίδοντες τον- από... κακομαθημένα καπρίτσια ματαιοδοξίας και εν συνεχεία, βαρώντας μύγες στον τοίχο για 10 χρόνια (τρώγοντας τα έτοιμα, αδούλευτα λεφτά του "τζακιού" τους) και εκλιπαρώντας άλλους άεργους, βουτηρομπεμπέδες, φλώρους να τους αφήσουν να ξαναδιαβούν το κατώφλι του "κόμματος-μαντρί", της "ιερής αγελάδας", που θα τους ξαναφέρει "το όνειρο" της "παιδικίστικης ματαιοδοξίας" τους για εξουσία, σε ένα κράτος, που κατέντησαν αυτοί οι ίδιοι- ΣΟΥΡΓΕΛΟ!!!

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ "ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ"!

    ΚΑΙ... ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΑ ΒΟΔΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΜΕ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΦΥΛΗ

    Ο αγώνας για μια καλύτερη ζωή, ενάντια στην μιζέρια , την τρέντι υποδούλωση και τον συμβιβασμό που προσπαθούν να μας επιβάλλουν οι εξουσιαστές είναι και αγώνας ενάντια στην κυρίαρχη εθνική προπαγάνδα, αποδόμηση κάθε εθνικού μύθου. Από τους οποίους μεγαλύτερους είναι αυτός της επαναστάσεως το 1821. Έτσι η κυρίαρχη αντίληψη θέλει τα γεγονότα που κορυφώθηκαν το 1821 να αποτελούν μια εθνική καθαρά επανάσταση οπού “το γένος” σύσσωμο(κολίγοι ,τσιφλικάδες ακόμα και παπάδες!) θυμήθηκε πως μετά από 400 χρόνια κάτι πάει στραβά και εκδίωξε τον μοχθηρό Τούρκο από την “πατρώα” γη. Και έτσι συμφέρει να ερμηνεύουν σήμερα την ιστορία αυτοί που προσπαθούν να μας πείσουν ότι μαζί τα φάγαμε και ότι όλοι πρέπει να βάλουμε πλάτες .
    Όμως δεν είναι έτσι. Ξεκινώντας πρέπει να έχουμε κατά νου ότι τίποτα απολύτως δεν συνέβη στις 25 Μαρτίου του 21, η ημερομηνία επελέγη συμβολικά από τον Βασιλεία Όθωνα το 1838 υπό την πίεση της εκκλησίας(όπου το ξεκίνημα της επανάστασης την βρήκε εντελώς αντίθετη αφορίζοντας τους κινηματίες)για να γίνουν και οι ανάλογες συνδέσεις με την θρησκευτικότητα της ημέρας. Επιπλέον η επανάσταση δεν ξεκίνησε ξαφνικά αλλά ήταν το αποτέλεσμα των κοινωνικών διεργασιών από τις αρχές του 19ου αιώνα. Ήταν άμεση συνέπεια των ζυμώσεων μεταξύ όλων των καταπιεσμένων στην Ευρώπη που ξεκίνησε με την Γαλλική επανάσταση το 1789. Η επανάσταση δεν εναντιώθηκε απλά στους “Τούρκους κατακτητές” αλλά σε ολόκληρο τον ελληνόφωνο συρφετό τους είτε κοτζαμπάσηδες( τα τότε τσιράκια της εξουσίας), είτε τους τσιφλικάδες( μουσουλμάνοι ή ορθόδοξοι κάτοχοι μεγάλων ιδιοκτησιών γης) είτε στους παπάδες και την κληρική εξουσία πού επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας είχαν μεγάλες διοικητικές και δικαστικές εξουσίες. Χαρακτηριστικά ο Μακρυγιάννης αναφέρει πως στους Έλληνες κλέφτες συμμετείχαν και Τούρκοι. Στην αρχή της επανάστασης οι επίσκοποι και οι κοτζαμπάσηδες την χτύπησαν με κάθε τρόπο, βοηθώντας τους Οθωμανούς στον διωγμό των κλεφτών. Όσον αφορά την συμμετοχή των εμπόρων, κατόχων γής και αστών(τύπου Μπουμπουλίνας, μαγαλοιδιοκτήτριας πλοίων) αυτό συνέβη όχι από ιδιοτέλεια και από προσφορά στην πατρίδα αλλά υποκινούμενοι από το προσωπικό τους συμφέρον που ταυτίζονταν με την δημιουργία ενός νέου κρατιδίου μιας και η Αυτοκρατορία είχε απαρχαιωμένους θεσμούς που εξυπηρετούσαν άλλα κοινωνικά συμφέροντα(τα φεουδαρχικά δηλαδή των κατοχών γης κτλ και όχι τα ανερχόμενα εκείνης της περιόδου αστικά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βεβαίως δεν πρέπει να ξεχνιέται το γεγονός ότι τα δυτικά συμφέροντα εκείνη την περίοδο συνέπιπταν με τις εθνικές επιδιώξεις των Ελλήνων δηλαδή δημιουργία ενός μικρού, πλήρως ελεγχόμενου ,κράτους στην Βαλκανική καθώς και τον διαμελισμό και την σταδιακή καταστροφή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας . Οπότε η βοήθεια από την δύση προήλθε όχι από τον “άκρατο φιλελληνισμό τους” όπως διαδίδουν τα αφελή φερέφωνα της εξουσίας αλλά από την ανάγκη επίτευξης των συμφερόντων τους. Με την ίδρυση του ελλαδικού κράτους αυτοί που κυριάρχησαν ήταν οι πρώην μεγαλογαιοκτήμονες και οι κοτζαμπάσηδες, ρίχνοντας στην φυλακή όσους δεν συμβιβάζονταν με την κυριαρχία τους και εγκαθιδρύοντας την δικιά τους τάξη πραγμάτων.
    Φθάνοντας στο σήμερα η παραπάνω προσπάθεια προσπαθεί να καταδείξει αφενός τα εθνικά μυθεύματα αφετέρου τον κοινωνικό τους ρόλο εις βάρος των κατώτερων κοινωνικών στρωμάτων οπού σε περιόδους αναθέρμανσης της ταξικής αντεπίθεσης βγάζουν από την ναφθαλίνη τον τούρκικο κίνδυνο όπως έγινε την περίοδο 1974-1975, περίοδος μεγάλως διαδηλώσεων, απεργιών και συγκρούσεων καθώς και το '65 και είμαστε σίγουροι πως και σήμερα ενόψει του φανταστικού εξωτερικού κινδύνου θα κληθούμε κάτω από την ομπρέλα της εθνικής ενότητας να ξεχάσουμε τις διχόνοιες και να παλέψουμε τον κακό Τούρκο. Στην τελική είμαστε όλοι Έλληνες , έτσι;
    Όχι! Τι το κοινό έχουμε εμείς με τον κάθε λογής Μπόμπολα, Βουλγαράκη, Εφραίμ, Παπαδήμο τον κάθε εφοπλισταρά, πολιτικάντη και μεγαλοδημοσιογράφο? Αναλογίσου αυτό και ύστερα αναλογίσου το τι κοινό έχεις με τον κάθε εργάτη στην Ιταλία, την Πορτογαλία, το Μπαγκλαντές και τον Καναδά . Τι άλλο πέρα απο την κοινή ταξική θέση, πέρα απο την κοινή μοίρα του ξεζουμίσματος απο τα κοράκια του καπιταλισμού και το κοινό συμφέρον της ολομέτωπης σύγκρουσης με το σύστημα που παράγει πολέμους, πείνες και ρατσισμούς ; Τα σημερινά εθνικά πανηγύρακια , τα ταραταζουμ και τα ζήτω που ακούγονται λειτουργούν ως μουσική υπόκρουση της επίθεσης στις ζωές μας.

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ

    ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ 4ου ΓΕ.Λ. ΖΩΓΡΑΦΟΥ
    mathitestetartou.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. οι σύντροφοι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ του ΜΠΑΑΘ=ΠΑΣΟΚ, είναι ΕΔΩ ?
    ______________________________
    ΙΕΚ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΓΑΠ - ΠΑssΟΚ - ΦΑΣΙΣΤΑΡΑ ΜΠΕΝΙΤΟ !!

    ΠΩΣ ΝΑ..... ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ!!!!
    Πρώτα ό........ Πολίτης!!!!!!!!!!!!

    Στο ξύλο, στα δακρυγόνα, στο σακάτεμα, στην αναπηρία, στον Θάνατο.
    (Αθήνα/Σύνταγμα. Όκτώβριος 20 2011._________________________________

    Οι Διεθνείς Σοσιαληστές ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ του αντίστοιχου ΜΠΑΑΘ της ΣΥΡΙΑΣ.
    στην ΠΕΡΙΟΧΗ της πρώην Ελλάδας είναι ΕΔΩ.

    κατάντιααααααααααααααααααααααααα
    ρεεεε
    να ξεπατάνωσαι ρε ΒΟΘΡΟ ΠΑΣΟΚώλε

    KATANTIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    Π
    Ο
    Υ
    Σ
    Τ
    Η
    ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ...σε γνωρίσαμε ..ΑΛΗΤΗ ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑ
    που κάνεις και σχόλια..

    Ψωλέτο !!!

    -----------------------
    θαυμάστε τον ΠΟΥΣΤΗ ΣΑΣ
    ΕΝΑΠΟΜΕΙΜΑΝΤΑ ζώωωωωωωααααααα παΣΤΟΚ.

    Δείτε πως ροκανίζουν τα τρωκτικά το δημόσιο χρήμα με υπογραφή Βενιζέλου….

    ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΕΥΤΡΑΦΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ. ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ.
    74 εκατ. ευρώ στις.....δύο εταιρείες “συμβούλων” για το Μνημόνιο!
    – Πήραν και bonus 4 εκατ.
    Αναλυτικά, σύμφωνα με το κείμενο “εγκρίνεται η καταβολή πρόσθετης αμοιβής στους Αντιπροσώπους Ολοκλήρωσης Συναλλαγής (closing agents) ποσού μέχρι του ύψους των 4 εκατομμυρίων ευρώ ως αμοιβή συμβολής τους στην επιτυχία του προγράμματος ανταλλαγής ομολόγων…”.

    Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών οι ιλιγγιώδεις αμοιβές των Lazard και Hamilton LLP καθορίζονται ως εξής :
    Οσον αφορά την «Cleary, Gottlieb Steen & Hamilton LLP», η σύμβαση προέβλεπε αμοιβή 6.000.000 ευρώ και 1.500.000 ευρώ έξτρα αμοιβή για κάθε μηνα που παρατείνεται η σύμβαση. Με δεδομένο ότι η σύμβαση έληγε στις 6 Οκτωβρίου και το PSI δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, η εταιρία έχει λαμβάνειν συνολικά 14.000.000 ευρώ: Τα 6.000.000 ευρώ της αμοιβής συν 9 ακόμα (1.500.000 x 6 μήνες) για τους πέντε μήνες που έχουν περάσει.

    Για τη Lazard οι αμοιβή ξεπερνά κάθε λογική: Η Lazard αμείβεται με το 0,015% επί του ονομαστικού ποσού του χρέους που θα ανταλλαγεί ή θα επαναγοραστεί. Με βάση το PSI του Ιουνίου, που ήταν «κούρεμα» 21%, οι εκτιμήσεις έλεγαν ότι η αμοιβή θα έφτανε τα 25.000.000 ευρώ. Μολονότι όμως το «κούρεμα» έφτασε στο 50%, το ποσοστό της Lazard δεν μειώθηκε, με αποτέλεσμα η αρχικώς εκτιμηθείσα αμοιβή των 25.000.000 ευρώ να υπερδιπλασιάζεται -όπως και το «κούρεμα»- και να φτάνει τώρα περίπου στα 55.000.000 ευρώ. Το σύνολο δηλαδή και για τις δύο εταιρίες ανέρχεται στα 70.000.000 ευρώ + τα έξτρα 4 εκατ. ευρώ που προβλέπει η τροπολογία, δηλαδή 74 εκατ. ευρώ.

    Επιπροσθέτως, η τροπολογία προβλέπει 3,4 εκατ. ευρώ «προς το IIF ως έξοδα νομικής υποστήριξης του Οργανισμού και της Οργανωτικής Επιτροπής των Πιστωτών για τη διενέργεια του προγράμματος ανταλλαγής ομολόγων» καθώς και την παράταση των συμβάσεων του ειδικού επιστημονικού προσωπικού του ΟΔΔΗΧ έως την 31.12.2012.

    Η Lazard εμφανίστηκε στα ελληνικά πράγματα με την υπόθεση της σκανδαλώδους σύμβασης των υποβρυχίων Type 214 του Σεπτεμβρίου του 2010, όταν από τον Οκτώβριο ήδη του 2009 είχε αναλάβει να “αξιολογήσει” τους υποψήφιους αγοραστές σε μια υπόθεση όπου η λέξη σκάνδαλο είναι πολύ μικρή για να περιγράψει τα πραγματικά γεγονότα. από τότε κυριαρχεί σε όλες τις υποθέσεις χρηματοοικονομιών υποθέσεων του ελληνικού δημοσίου, λαμβάνοντας με απ’ευθείας αναθέσεις από το υπουργείο Οικονομικών, είτε παλαιότερα από τον υπουργό παρά τω πρωθυπουργό Χ.Παμπούκη, συμβόλαια, “συμβουλών”…

    ____________________________
    ο αυτοκράτορ
    εκατομμυριούχος
    ΜΠΕΝΥ-ΜΠΑΚΑ-ΤΣΑΓΛΑΝΑ-ΡΕΛΟΣ -ΜΟΥΣΟΥΛΙΝΙ
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "Προκλητικοί μισθοί των φίλων Σαμαρά στην πτωχευμένη ΝΔ - Πιο... σεμνοί ακόμα και οι Πασόκοι!"

    (Τίτλος κυρ. εφημερίδας)

    Δηλαδή για να καταλάβω...

    ο "πτωχευμένος" νεολαίος της ΠΟΛ.ΑΝ. και τώρα της ΝΔ, αυτό το "συμπαθητικό" αγόρι με τα γυαλάκια, που μοιάζει με το Βασιλάκη Λεβέντη, θα μας βγάλει απ'τη χρεοκοπία??

    Μα, αυτός ούτε μια πολιτική νεολαία του 5% δεν μπόρεσε να σώσει απ'τη χρεοκοπία, θα σώσει τη χώρα???

    Χα χα χα χα χα... αμάν από ανίκανους, άεργους, κωλοτούμπες μεγάλων τζακιών...

    Αμάν πια, από καλομαθημένους, 60-χρονους βουτηρομπεμπέδες, φλώρους της Βοστόνης και του Χάρβαρντ, από μεγάλα τζάκια, που δεν έχουν ούτε ένα ένσημο στη ζωή τους, δεν έχουν διοικήσει ούτε περίπτερο, "εκτοξευμένους" από Αβέρωφ, ευεργετηθέντες απ' τον Μητσοτάκουλα, προδίδοντες τον- από... κακομαθημένα καπρίτσια ματαιοδοξίας και εν συνεχεία, βαρώντας μύγες στον τοίχο για 10 χρόνια (τρώγοντας τα έτοιμα, αδούλευτα λεφτά του "τζακιού" τους) και εκλιπαρώντας άλλους άεργους, βουτηρομπεμπέδες, φλώρους να τους αφήσουν να ξαναδιαβούν το κατώφλι του "κόμματος-μαντρί", της "ιερής αγελάδας", που θα τους ξαναφέρει "το όνειρο" της "παιδικίστικης ματαιοδοξίας" τους για εξουσία, σε ένα κράτος, που κατέντησαν αυτοί οι ίδιοι- ΣΟΥΡΓΕΛΟ!!!

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ "ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ"!

    ΚΑΙ... ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΑ ΒΟΔΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. οι σύντροφοι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ του ΜΠΑΑΘ=ΠΑΣΟΚ, είναι ΕΔΩ ?
    ______________________________
    ΙΕΚ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΓΑΠ - ΠΑssΟΚ - ΦΑΣΙΣΤΑΡΑ ΜΠΕΝΙΤΟ !!

    ΠΩΣ ΝΑ..... ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ!!!!
    Πρώτα ό........ Πολίτης!!!!!!!!!!!!

    Στο ξύλο, στα δακρυγόνα, στο σακάτεμα, στην αναπηρία, στον Θάνατο.
    (Αθήνα/Σύνταγμα. Όκτώβριος 20 2011._________________________________

    Οι Διεθνείς Σοσιαληστές ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ του αντίστοιχου ΜΠΑΑΘ της ΣΥΡΙΑΣ.
    στην ΠΕΡΙΟΧΗ της πρώην Ελλάδας είναι ΕΔΩ.

    κατάντιααααααααααααααααααααααααα
    ρεεεε
    να ξεπατάνωσαι ρε ΒΟΘΡΟ ΠΑΣΟΚώλε

    KATANTIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    Π
    Ο
    Υ
    Σ
    Τ
    Η
    ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ...σε γνωρίσαμε ..ΑΛΗΤΗ ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑ
    που κάνεις και σχόλια..

    Ψωλέτο !!!

    -----------------------
    θαυμάστε τον ΠΟΥΣΤΗ ΣΑΣ
    ΕΝΑΠΟΜΕΙΜΑΝΤΑ ζώωωωωωωααααααα παΣΤΟΚ.

    Δείτε πως ροκανίζουν τα τρωκτικά το δημόσιο χρήμα με υπογραφή Βενιζέλου….

    ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΕΥΤΡΑΦΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ. ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ.
    74 εκατ. ευρώ στις.....δύο εταιρείες “συμβούλων” για το Μνημόνιο!
    – Πήραν και bonus 4 εκατ.
    Αναλυτικά, σύμφωνα με το κείμενο “εγκρίνεται η καταβολή πρόσθετης αμοιβής στους Αντιπροσώπους Ολοκλήρωσης Συναλλαγής (closing agents) ποσού μέχρι του ύψους των 4 εκατομμυρίων ευρώ ως αμοιβή συμβολής τους στην επιτυχία του προγράμματος ανταλλαγής ομολόγων…”.

    Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών οι ιλιγγιώδεις αμοιβές των Lazard και Hamilton LLP καθορίζονται ως εξής :
    Οσον αφορά την «Cleary, Gottlieb Steen & Hamilton LLP», η σύμβαση προέβλεπε αμοιβή 6.000.000 ευρώ και 1.500.000 ευρώ έξτρα αμοιβή για κάθε μηνα που παρατείνεται η σύμβαση. Με δεδομένο ότι η σύμβαση έληγε στις 6 Οκτωβρίου και το PSI δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, η εταιρία έχει λαμβάνειν συνολικά 14.000.000 ευρώ: Τα 6.000.000 ευρώ της αμοιβής συν 9 ακόμα (1.500.000 x 6 μήνες) για τους πέντε μήνες που έχουν περάσει.

    Για τη Lazard οι αμοιβή ξεπερνά κάθε λογική: Η Lazard αμείβεται με το 0,015% επί του ονομαστικού ποσού του χρέους που θα ανταλλαγεί ή θα επαναγοραστεί. Με βάση το PSI του Ιουνίου, που ήταν «κούρεμα» 21%, οι εκτιμήσεις έλεγαν ότι η αμοιβή θα έφτανε τα 25.000.000 ευρώ. Μολονότι όμως το «κούρεμα» έφτασε στο 50%, το ποσοστό της Lazard δεν μειώθηκε, με αποτέλεσμα η αρχικώς εκτιμηθείσα αμοιβή των 25.000.000 ευρώ να υπερδιπλασιάζεται -όπως και το «κούρεμα»- και να φτάνει τώρα περίπου στα 55.000.000 ευρώ. Το σύνολο δηλαδή και για τις δύο εταιρίες ανέρχεται στα 70.000.000 ευρώ + τα έξτρα 4 εκατ. ευρώ που προβλέπει η τροπολογία, δηλαδή 74 εκατ. ευρώ.

    Επιπροσθέτως, η τροπολογία προβλέπει 3,4 εκατ. ευρώ «προς το IIF ως έξοδα νομικής υποστήριξης του Οργανισμού και της Οργανωτικής Επιτροπής των Πιστωτών για τη διενέργεια του προγράμματος ανταλλαγής ομολόγων» καθώς και την παράταση των συμβάσεων του ειδικού επιστημονικού προσωπικού του ΟΔΔΗΧ έως την 31.12.2012.

    Η Lazard εμφανίστηκε στα ελληνικά πράγματα με την υπόθεση της σκανδαλώδους σύμβασης των υποβρυχίων Type 214 του Σεπτεμβρίου του 2010, όταν από τον Οκτώβριο ήδη του 2009 είχε αναλάβει να “αξιολογήσει” τους υποψήφιους αγοραστές σε μια υπόθεση όπου η λέξη σκάνδαλο είναι πολύ μικρή για να περιγράψει τα πραγματικά γεγονότα. από τότε κυριαρχεί σε όλες τις υποθέσεις χρηματοοικονομιών υποθέσεων του ελληνικού δημοσίου, λαμβάνοντας με απ’ευθείας αναθέσεις από το υπουργείο Οικονομικών, είτε παλαιότερα από τον υπουργό παρά τω πρωθυπουργό Χ.Παμπούκη, συμβόλαια, “συμβουλών”…

    ____________________________
    ο αυτοκράτορ
    εκατομμυριούχος
    ΜΠΕΝΥ-ΜΠΑΚΑ-ΤΣΑΓΛΑΝΑ-ΡΕΛΟΣ -ΜΟΥΣΟΥΛΙΝΙ
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Προκλητικοί μισθοί των φίλων Σαμαρά στην πτωχευμένη ΝΔ - Πιο... σεμνοί ακόμα και οι Πασόκοι!"

    (Τίτλος κυρ. εφημερίδας)

    Δηλαδή για να καταλάβω...

    ο "πτωχευμένος" νεολαίος της ΠΟΛ.ΑΝ. και τώρα της ΝΔ, αυτό το "συμπαθητικό" αγόρι με τα γυαλάκια, που μοιάζει με το Βασιλάκη Λεβέντη, θα μας βγάλει απ'τη χρεοκοπία??

    Μα, αυτός ούτε μια πολιτική νεολαία του 5% δεν μπόρεσε να σώσει απ'τη χρεοκοπία, θα σώσει τη χώρα???

    Χα χα χα χα χα... αμάν από ανίκανους, άεργους, κωλοτούμπες μεγάλων τζακιών...

    Αμάν πια, από καλομαθημένους, 60-χρονους βουτηρομπεμπέδες, φλώρους της Βοστόνης και του Χάρβαρντ, από μεγάλα τζάκια, που δεν έχουν ούτε ένα ένσημο στη ζωή τους, δεν έχουν διοικήσει ούτε περίπτερο, "εκτοξευμένους" από Αβέρωφ, ευεργετηθέντες απ' τον Μητσοτάκουλα, προδίδοντες τον, από... κακομαθημένα καπρίτσια ματαιοδοξίας και εν συνεχεία, βαρώντας μύγες στον τοίχο για 10 χρόνια (τρώγοντας τα έτοιμα, αδούλευτα λεφτά του "τζακιού" τους) και εκλιπαρώντας άλλους άεργους, βουτηρομπεμπέδες, φλώρους να τους αφήσουν να ξαναδιαβούν το κατώφλι του "κόμματος-μαντρί", της "ιερής αγελάδας", που θα τους ξαναφέρει "το όνειρο" της "παιδικίστικης ματαιοδοξίας" τους για εξουσία, σε ένα κράτος, που κατέντησαν αυτοί οι ίδιοι- ΣΟΥΡΓΕΛΟ!!!

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ "ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ"!

    ΚΑΙ... ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΑ ΒΟΔΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. οι σύντροφοι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ του ΜΠΑΑΘ=ΠΑΣΟΚ, είναι ΕΔΩ ?
    ______________________________
    ΙΕΚ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΓΑΠ - ΠΑssΟΚ - ΦΑΣΙΣΤΑΡΑ ΜΠΕΝΙΤΟ !!

    ΠΩΣ ΝΑ..... ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ!!!!
    Πρώτα ό........ Πολίτης!!!!!!!!!!!!

    Στο ξύλο, στα δακρυγόνα, στο σακάτεμα, στην αναπηρία, στον Θάνατο.
    (Αθήνα/Σύνταγμα. Όκτώβριος 20 2011._________________________________

    Οι Διεθνείς Σοσιαληστές ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ του αντίστοιχου ΜΠΑΑΘ της ΣΥΡΙΑΣ.
    στην ΠΕΡΙΟΧΗ της πρώην Ελλάδας είναι ΕΔΩ.

    κατάντιααααααααααααααααααααααααα
    ρεεεε
    να ξεπατάνωσαι ρε ΒΟΘΡΟ ΠΑΣΟΚώλε

    KATANTIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    Π
    Ο
    Υ
    Σ
    Τ
    Η
    ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ...σε γνωρίσαμε ..ΑΛΗΤΗ ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑ
    που κάνεις και σχόλια..

    Ψωλέτο !!!

    -----------------------
    θαυμάστε τον ΠΟΥΣΤΗ ΣΑΣ
    ΕΝΑΠΟΜΕΙΜΑΝΤΑ ζώωωωωωωααααααα παΣΤΟΚ.

    Δείτε πως ροκανίζουν τα τρωκτικά το δημόσιο χρήμα με υπογραφή Βενιζέλου….

    ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΕΥΤΡΑΦΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ. ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ.
    74 εκατ. ευρώ στις.....δύο εταιρείες “συμβούλων” για το Μνημόνιο!
    – Πήραν και bonus 4 εκατ.
    Αναλυτικά, σύμφωνα με το κείμενο “εγκρίνεται η καταβολή πρόσθετης αμοιβής στους Αντιπροσώπους Ολοκλήρωσης Συναλλαγής (closing agents) ποσού μέχρι του ύψους των 4 εκατομμυρίων ευρώ ως αμοιβή συμβολής τους στην επιτυχία του προγράμματος ανταλλαγής ομολόγων…”.

    Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών οι ιλιγγιώδεις αμοιβές των Lazard και Hamilton LLP καθορίζονται ως εξής :
    Οσον αφορά την «Cleary, Gottlieb Steen & Hamilton LLP», η σύμβαση προέβλεπε αμοιβή 6.000.000 ευρώ και 1.500.000 ευρώ έξτρα αμοιβή για κάθε μηνα που παρατείνεται η σύμβαση. Με δεδομένο ότι η σύμβαση έληγε στις 6 Οκτωβρίου και το PSI δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, η εταιρία έχει λαμβάνειν συνολικά 14.000.000 ευρώ: Τα 6.000.000 ευρώ της αμοιβής συν 9 ακόμα (1.500.000 x 6 μήνες) για τους πέντε μήνες που έχουν περάσει.

    Για τη Lazard οι αμοιβή ξεπερνά κάθε λογική: Η Lazard αμείβεται με το 0,015% επί του ονομαστικού ποσού του χρέους που θα ανταλλαγεί ή θα επαναγοραστεί. Με βάση το PSI του Ιουνίου, που ήταν «κούρεμα» 21%, οι εκτιμήσεις έλεγαν ότι η αμοιβή θα έφτανε τα 25.000.000 ευρώ. Μολονότι όμως το «κούρεμα» έφτασε στο 50%, το ποσοστό της Lazard δεν μειώθηκε, με αποτέλεσμα η αρχικώς εκτιμηθείσα αμοιβή των 25.000.000 ευρώ να υπερδιπλασιάζεται -όπως και το «κούρεμα»- και να φτάνει τώρα περίπου στα 55.000.000 ευρώ. Το σύνολο δηλαδή και για τις δύο εταιρίες ανέρχεται στα 70.000.000 ευρώ + τα έξτρα 4 εκατ. ευρώ που προβλέπει η τροπολογία, δηλαδή 74 εκατ. ευρώ.

    Επιπροσθέτως, η τροπολογία προβλέπει 3,4 εκατ. ευρώ «προς το IIF ως έξοδα νομικής υποστήριξης του Οργανισμού και της Οργανωτικής Επιτροπής των Πιστωτών για τη διενέργεια του προγράμματος ανταλλαγής ομολόγων» καθώς και την παράταση των συμβάσεων του ειδικού επιστημονικού προσωπικού του ΟΔΔΗΧ έως την 31.12.2012.

    Η Lazard εμφανίστηκε στα ελληνικά πράγματα με την υπόθεση της σκανδαλώδους σύμβασης των υποβρυχίων Type 214 του Σεπτεμβρίου του 2010, όταν από τον Οκτώβριο ήδη του 2009 είχε αναλάβει να “αξιολογήσει” τους υποψήφιους αγοραστές σε μια υπόθεση όπου η λέξη σκάνδαλο είναι πολύ μικρή για να περιγράψει τα πραγματικά γεγονότα. από τότε κυριαρχεί σε όλες τις υποθέσεις χρηματοοικονομιών υποθέσεων του ελληνικού δημοσίου, λαμβάνοντας με απ’ευθείας αναθέσεις από το υπουργείο Οικονομικών, είτε παλαιότερα από τον υπουργό παρά τω πρωθυπουργό Χ.Παμπούκη, συμβόλαια, “συμβουλών”…

    ____________________________
    ο αυτοκράτορ
    εκατομμυριούχος
    ΜΠΕΝΥ-ΜΠΑΚΑ-ΤΣΑΓΛΑΝΑ-ΡΕΛΟΣ -ΜΟΥΣΟΥΛΙΝΙ
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "Προκλητικοί μισθοί των φίλων Σαμαρά στην πτωχευμένη ΝΔ - Πιο... σεμνοί ακόμα και οι Πασόκοι!"

    (Τίτλος κυρ. εφημερίδας)

    Δηλαδή για να καταλάβω...

    ο "πτωχευμένος" νεολαίος της ΠΟΛ.ΑΝ. και τώρα της ΝΔ, αυτό το "συμπαθητικό" αγόρι με τα γυαλάκια, που μοιάζει με το Βασιλάκη Λεβέντη, θα μας βγάλει απ'τη χρεοκοπία??

    Μα, αυτός ούτε μια πολιτική νεολαία του 5% δεν μπόρεσε να σώσει απ'τη χρεοκοπία, θα σώσει τη χώρα???

    Χα χα χα χα χα... αμάν από ανίκανους, άεργους, κωλοτούμπες μεγάλων τζακιών...

    Αμάν πια, από καλομαθημένους, 60-χρονους βουτηρομπεμπέδες, φλώρους της Βοστόνης και του Χάρβαρντ, από μεγάλα τζάκια, που δεν έχουν ούτε ένα ένσημο στη ζωή τους, δεν έχουν διοικήσει ούτε περίπτερο, "εκτοξευμένους" από Αβέρωφ, ευεργετηθέντες απ' τον Μητσοτάκουλα, προδίδοντες τον, από... κακομαθημένα καπρίτσια ματαιοδοξίας και εν συνεχεία, βαρώντας μύγες στον τοίχο για 10 χρόνια (τρώγοντας τα έτοιμα, αδούλευτα λεφτά του "τζακιού" τους) και εκλιπαρώντας άλλους άεργους, βουτηρομπεμπέδες, φλώρους να τους αφήσουν να ξαναδιαβούν το κατώφλι του "κόμματος-μαντρί", της "ιερής αγελάδας", που θα τους ξαναφέρει "το όνειρο" της "παιδικίστικης ματαιοδοξίας" τους για εξουσία, σε ένα κράτος, που κατέντησαν αυτοί οι ίδιοι- ΣΟΥΡΓΕΛΟ!!!

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ "ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ"!

    ΚΑΙ... ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΑ ΒΟΔΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ξανά ρωτάωωωωωωωωωω
    χαμένο κορμί.. Χουντοχοϊδη του παλαιου ΠΑssΟΚ.
    ______________________________________
    οι σύντροφοι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ του ΜΠΑΑΘ=ΠΑΣΟΚ
    είναι ΕΔΩ ?

    ΙΕΚ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΓΑΠ - ΠΑssΟΚ - ΦΑΣΙΣΤΑΡΑ ΜΠΕΝΙΤΟ !!
    ΠΩΣ ΝΑ..... ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ!!!!
    Πρώτα ό.... Πολίτης !!!!!!
    Στο ξύλο, στα δακρυγόνα, στο σακάτεμα, στην αναπηρία, στον Θάνατο.
    (Αθήνα/Σύνταγμα. Όκτώβριος 20 2011. _________________________________
    Οι Διεθνείς Σοσιαληστές ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ του αντίστοιχου ΜΠΑΑΘ της ΣΥΡΙΑΣ.
    στην ΠΕΡΙΟΧΗ της πρώην Ελλάδας είναι ΕΔΩ.

    κατάντιααααααααααααααααααααααααα
    ρεεεε
    να ξεπατάνωσαι ρε ΒΟΘΡΟ ΠΑΣΟΚώλε

    KATANTIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    Π
    Ο
    Υ
    Σ
    Τ
    Η
    ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ...σε γνωρίσαμε ..ΑΛΗΤΗ ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑ
    που κάνεις και σχόλια..

    Ψωλέτο !!!

    -----------------------
    θαυμάστε τον ΠΟΥΣΤΗ ΣΑΣ
    ΕΝΑΠΟΜΕΙΜΑΝΤΑ ζώωωωωωωααααααα παΣΤΟΚ.

    Δείτε πως ροκανίζουν τα τρωκτικά το δημόσιο χρήμα με υπογραφή Βενιζέλου….

    ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΕΥΤΡΑΦΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ. ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ.
    74 εκατ. ευρώ στις.....δύο εταιρείες “συμβούλων” για το Μνημόνιο!
    – Πήραν και bonus 4 εκατ.
    Αναλυτικά, σύμφωνα με το κείμενο “εγκρίνεται η καταβολή πρόσθετης αμοιβής στους Αντιπροσώπους Ολοκλήρωσης Συναλλαγής (closing agents) ποσού μέχρι του ύψους των 4 εκατομμυρίων ευρώ ως αμοιβή συμβολής τους στην επιτυχία του προγράμματος ανταλλαγής ομολόγων…”.

    Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών οι ιλιγγιώδεις αμοιβές των Lazard και Hamilton LLP καθορίζονται ως εξής :
    Οσον αφορά την «Cleary, Gottlieb Steen & Hamilton LLP», η σύμβαση προέβλεπε αμοιβή 6.000.000 ευρώ και 1.500.000 ευρώ έξτρα αμοιβή για κάθε μηνα που παρατείνεται η σύμβαση. Με δεδομένο ότι η σύμβαση έληγε στις 6 Οκτωβρίου και το PSI δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, η εταιρία έχει λαμβάνειν συνολικά 14.000.000 ευρώ: Τα 6.000.000 ευρώ της αμοιβής συν 9 ακόμα (1.500.000 x 6 μήνες) για τους πέντε μήνες που έχουν περάσει.

    Για τη Lazard οι αμοιβή ξεπερνά κάθε λογική: Η Lazard αμείβεται με το 0,015% επί του ονομαστικού ποσού του χρέους που θα ανταλλαγεί ή θα επαναγοραστεί. Με βάση το PSI του Ιουνίου, που ήταν «κούρεμα» 21%, οι εκτιμήσεις έλεγαν ότι η αμοιβή θα έφτανε τα 25.000.000 ευρώ. Μολονότι όμως το «κούρεμα» έφτασε στο 50%, το ποσοστό της Lazard δεν μειώθηκε, με αποτέλεσμα η αρχικώς εκτιμηθείσα αμοιβή των 25.000.000 ευρώ να υπερδιπλασιάζεται -όπως και το «κούρεμα»- και να φτάνει τώρα περίπου στα 55.000.000 ευρώ. Το σύνολο δηλαδή και για τις δύο εταιρίες ανέρχεται στα 70.000.000 ευρώ + τα έξτρα 4 εκατ. ευρώ που προβλέπει η τροπολογία, δηλαδή 74 εκατ. ευρώ.

    Επιπροσθέτως, η τροπολογία προβλέπει 3,4 εκατ. ευρώ «προς το IIF ως έξοδα νομικής υποστήριξης του Οργανισμού και της Οργανωτικής Επιτροπής των Πιστωτών για τη διενέργεια του προγράμματος ανταλλαγής ομολόγων» καθώς και την παράταση των συμβάσεων του ειδικού επιστημονικού προσωπικού του ΟΔΔΗΧ έως την 31.12.2012.

    Η Lazard εμφανίστηκε στα ελληνικά πράγματα με την υπόθεση της σκανδαλώδους σύμβασης των υποβρυχίων Type 214 του Σεπτεμβρίου του 2010, όταν από τον Οκτώβριο ήδη του 2009 είχε αναλάβει να “αξιολογήσει” τους υποψήφιους αγοραστές σε μια υπόθεση όπου η λέξη σκάνδαλο είναι πολύ μικρή για να περιγράψει τα πραγματικά γεγονότα. από τότε κυριαρχεί σε όλες τις υποθέσεις χρηματοοικονομιών υποθέσεων του ελληνικού δημοσίου, λαμβάνοντας με απ’ευθείας αναθέσεις από το υπουργείο Οικονομικών, είτε παλαιότερα από τον υπουργό παρά τω πρωθυπουργό Χ.Παμπούκη, συμβόλαια, “συμβουλών”…

    ____________________________
    ο αυτοκράτορ
    εκατομμυριούχος
    ΜΠΕΝΥ-ΜΠΑΚΑ-ΤΣΟΓΛΑΝΑ-ΡΕΛΟΣ -ΜΟΥΣΟΥΛΙΝΙ
    ΤΟΥ νεο ΠΑ.$$$$$$$$$$$$$$$$$$.ΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "Προκλητικοί μισθοί των φίλων Σαμαρά στην πτωχευμένη ΝΔ - Πιο... σεμνοί ακόμα και οι Πασόκοι!"

    (Τίτλος κυρ. εφημερίδας)

    Δηλαδή για να καταλάβω...

    ο "πτωχευμένος" νεολαίος της ΠΟΛ.ΑΝ. και τώρα της ΝΔ, αυτό το "συμπαθητικό" αγόρι με τα γυαλάκια, που μοιάζει με το Βασιλάκη Λεβέντη, θα μας βγάλει απ'τη χρεοκοπία??

    Μα, αυτός ούτε μια πολιτική νεολαία του 5% δεν μπόρεσε να σώσει απ'τη χρεοκοπία, θα σώσει τη χώρα???

    Χα χα χα χα χα... αμάν από ανίκανους, άεργους, κωλοτούμπες μεγάλων τζακιών...

    Αμάν πια, από καλομαθημένους, 60-χρονους βουτηρομπεμπέδες, φλώρους της Βοστόνης και του Χάρβαρντ, από μεγάλα τζάκια, που δεν έχουν ούτε ένα ένσημο στη ζωή τους, δεν έχουν διοικήσει ούτε περίπτερο, "εκτοξευμένους" από Αβέρωφ, ευεργετηθέντες απ' τον Μητσοτάκουλα, προδίδοντες τον, από... κακομαθημένα καπρίτσια ματαιοδοξίας και εν συνεχεία, βαρώντας μύγες στον τοίχο για 10 χρόνια (τρώγοντας τα έτοιμα, αδούλευτα λεφτά του "τζακιού" τους) και εκλιπαρώντας άλλους άεργους, βουτηρομπεμπέδες, φλώρους να τους αφήσουν να ξαναδιαβούν το κατώφλι του "κόμματος-μαντρί", της "ιερής αγελάδας", που θα τους ξαναφέρει "το όνειρο" της "παιδικίστικης ματαιοδοξίας" τους για εξουσία, σε ένα κράτος, που κατέντησαν αυτοί οι ίδιοι- ΣΟΥΡΓΕΛΟ!!!

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ "ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ"!

    ΚΑΙ... ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΑ ΒΟΔΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ξανά ρωτάωωωωωωωωωω
    χαμένο κορμί.. Χουντοχοϊδη του παλαιου ΠΑssΟΚ.
    ______________________________________
    οι σύντροφοι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ του ΜΠΑΑΘ=ΠΑΣΟΚ
    είναι ΕΔΩ ?

    ΙΕΚ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΓΑΠ - ΠΑssΟΚ - ΦΑΣΙΣΤΑΡΑ ΜΠΕΝΙΤΟ !!
    ΠΩΣ ΝΑ..... ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ!!!!
    Πρώτα ό.... Πολίτης !!!!!!
    Στο ξύλο, στα δακρυγόνα, στο σακάτεμα, στην αναπηρία, στον Θάνατο.
    (Αθήνα/Σύνταγμα. Όκτώβριος 20 2011. _________________________________
    Οι Διεθνείς Σοσιαληστές ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ του αντίστοιχου ΜΠΑΑΘ της ΣΥΡΙΑΣ.
    στην ΠΕΡΙΟΧΗ της πρώην Ελλάδας είναι ΕΔΩ.

    κατάντιααααααααααααααααααααααααα
    ρεεεε
    να ξεπατάνωσαι ρε ΒΟΘΡΟ ΠΑΣΟΚώλε

    KATANTIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    Π
    Ο
    Υ
    Σ
    Τ
    Η
    ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ...σε γνωρίσαμε ..ΑΛΗΤΗ ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑ
    που κάνεις και σχόλια..

    Ψωλέτο !!!

    -----------------------
    θαυμάστε τον ΠΟΥΣΤΗ ΣΑΣ
    ΕΝΑΠΟΜΕΙΜΑΝΤΑ ζώωωωωωωααααααα παΣΤΟΚ.

    Δείτε πως ροκανίζουν τα τρωκτικά το δημόσιο χρήμα με υπογραφή Βενιζέλου….

    ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΕΥΤΡΑΦΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ. ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ.
    74 εκατ. ευρώ στις.....δύο εταιρείες “συμβούλων” για το Μνημόνιο!
    – Πήραν και bonus 4 εκατ.
    Αναλυτικά, σύμφωνα με το κείμενο “εγκρίνεται η καταβολή πρόσθετης αμοιβής στους Αντιπροσώπους Ολοκλήρωσης Συναλλαγής (closing agents) ποσού μέχρι του ύψους των 4 εκατομμυρίων ευρώ ως αμοιβή συμβολής τους στην επιτυχία του προγράμματος ανταλλαγής ομολόγων…”.

    Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών οι ιλιγγιώδεις αμοιβές των Lazard και Hamilton LLP καθορίζονται ως εξής :
    Οσον αφορά την «Cleary, Gottlieb Steen & Hamilton LLP», η σύμβαση προέβλεπε αμοιβή 6.000.000 ευρώ και 1.500.000 ευρώ έξτρα αμοιβή για κάθε μηνα που παρατείνεται η σύμβαση. Με δεδομένο ότι η σύμβαση έληγε στις 6 Οκτωβρίου και το PSI δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, η εταιρία έχει λαμβάνειν συνολικά 14.000.000 ευρώ: Τα 6.000.000 ευρώ της αμοιβής συν 9 ακόμα (1.500.000 x 6 μήνες) για τους πέντε μήνες που έχουν περάσει.

    Για τη Lazard οι αμοιβή ξεπερνά κάθε λογική: Η Lazard αμείβεται με το 0,015% επί του ονομαστικού ποσού του χρέους που θα ανταλλαγεί ή θα επαναγοραστεί. Με βάση το PSI του Ιουνίου, που ήταν «κούρεμα» 21%, οι εκτιμήσεις έλεγαν ότι η αμοιβή θα έφτανε τα 25.000.000 ευρώ. Μολονότι όμως το «κούρεμα» έφτασε στο 50%, το ποσοστό της Lazard δεν μειώθηκε, με αποτέλεσμα η αρχικώς εκτιμηθείσα αμοιβή των 25.000.000 ευρώ να υπερδιπλασιάζεται -όπως και το «κούρεμα»- και να φτάνει τώρα περίπου στα 55.000.000 ευρώ. Το σύνολο δηλαδή και για τις δύο εταιρίες ανέρχεται στα 70.000.000 ευρώ + τα έξτρα 4 εκατ. ευρώ που προβλέπει η τροπολογία, δηλαδή 74 εκατ. ευρώ.

    Επιπροσθέτως, η τροπολογία προβλέπει 3,4 εκατ. ευρώ «προς το IIF ως έξοδα νομικής υποστήριξης του Οργανισμού και της Οργανωτικής Επιτροπής των Πιστωτών για τη διενέργεια του προγράμματος ανταλλαγής ομολόγων» καθώς και την παράταση των συμβάσεων του ειδικού επιστημονικού προσωπικού του ΟΔΔΗΧ έως την 31.12.2012.

    Η Lazard εμφανίστηκε στα ελληνικά πράγματα με την υπόθεση της σκανδαλώδους σύμβασης των υποβρυχίων Type 214 του Σεπτεμβρίου του 2010, όταν από τον Οκτώβριο ήδη του 2009 είχε αναλάβει να “αξιολογήσει” τους υποψήφιους αγοραστές σε μια υπόθεση όπου η λέξη σκάνδαλο είναι πολύ μικρή για να περιγράψει τα πραγματικά γεγονότα. από τότε κυριαρχεί σε όλες τις υποθέσεις χρηματοοικονομιών υποθέσεων του ελληνικού δημοσίου, λαμβάνοντας με απ’ευθείας αναθέσεις από το υπουργείο Οικονομικών, είτε παλαιότερα από τον υπουργό παρά τω πρωθυπουργό Χ.Παμπούκη, συμβόλαια, “συμβουλών”…

    ____________________________
    ο αυτοκράτορ
    εκατομμυριούχος
    ΜΠΕΝΥ-ΜΠΑΚΑ-ΤΣΟΓΛΑΝΑ-ΡΕΛΟΣ -ΜΟΥΣΟΥΛΙΝΙ
    ΤΟΥ νεο ΠΑ.$$$$$$$$$$$$$$$$$$.ΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. "Προκλητικοί μισθοί των φίλων Σαμαρά στην πτωχευμένη ΝΔ - Πιο... σεμνοί ακόμα και οι Πασόκοι!"

    (Τίτλος κυρ. εφημερίδας)

    Δηλαδή για να καταλάβω...

    ο "πτωχευμένος" νεολαίος της ΠΟΛ.ΑΝ. και τώρα της ΝΔ, αυτό το "συμπαθητικό" αγόρι με τα γυαλάκια, που μοιάζει με το Βασιλάκη Λεβέντη, θα μας βγάλει απ'τη χρεοκοπία??

    Μα, αυτός ούτε μια πολιτική νεολαία του 5% δεν μπόρεσε να σώσει απ'τη χρεοκοπία, θα σώσει τη χώρα???

    Χα χα χα χα χα... αμάν από ανίκανους, άεργους, κωλοτούμπες μεγάλων τζακιών...

    Αμάν πια, από καλομαθημένους, 60-χρονους βουτηρομπεμπέδες, φλώρους της Βοστόνης και του Χάρβαρντ, από μεγάλα τζάκια, που δεν έχουν ούτε ένα ένσημο στη ζωή τους, δεν έχουν διοικήσει ούτε περίπτερο, "εκτοξευμένους" από Αβέρωφ, ευεργετηθέντες απ' τον Μητσοτάκουλα, προδίδοντες τον, από... κακομαθημένα καπρίτσια ματαιοδοξίας και εν συνεχεία, βαρώντας μύγες στον τοίχο για 10 χρόνια (τρώγοντας τα έτοιμα, αδούλευτα λεφτά του "τζακιού" τους) και εκλιπαρώντας άλλους άεργους, βουτηρομπεμπέδες, φλώρους να τους αφήσουν να ξαναδιαβούν το κατώφλι του "κόμματος-μαντρί", της "ιερής αγελάδας", που θα τους ξαναφέρει "το όνειρο" της "παιδικίστικης ματαιοδοξίας" τους για εξουσία, σε ένα κράτος, που κατέντησαν αυτοί οι ίδιοι- ΣΟΥΡΓΕΛΟ!!!

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ "ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ"!

    ΚΑΙ... ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΑ ΒΟΔΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση