GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σας κατηγορώ…

Γράφει ο ΑΠΕΛΛΗΣ Σήμερα ο Ελληνικός λαός βρίσκεται υπόδικος στο κακοδικείο της παγκόσμιας τραπεζικής κλίκας, όπου τον οδήγησαν με την κατη...

Γράφει ο ΑΠΕΛΛΗΣ

Σήμερα ο Ελληνικός λαός βρίσκεται υπόδικος στο κακοδικείο της παγκόσμιας τραπεζικής κλίκας, όπου τον οδήγησαν με την κατηγορία «μαζί τα φάγαμε», οι ίδιοι οι πολιτικοί του ηγέτες. Αυτοί που ξέχασαν πως τα «λεφτά υπάρχουν», και που ξαφνικά θυμήθηκαν πως «δεν υπάρχει σάλιο». Αυτοί, οι οποίοι υποτίθεται πως...
ήταν εντεταλμένοι να τον εκπροσωπούν και να τον προστατεύουν. Φοροδέσμιος τώρα και χωρίς μια ουσιαστική υπεράσπιση των εθνικών του συμφερόντων, ο λαός άγεται και φέρεται από ταλαιπωρία σε ταπείνωση και από περιφρόνηση σε λοιδορία. Στέκει μπροστά στα δάκτυλα που του κουνούν επιτιμητικά από το ύψος της δικαστικής και εισαγγελικής έδρας οι Ευρωπαίοι Φαρισαίοι και τα αφεντικά τους οι διεθνείς τραπεζίτες. Αυτοί που του επιδικάζουν 30 ολόκληρα χρόνια φτώχιας και υπανάπτυξης στα οικονομικά κάτεργα, μόνο και μόνο, επειδή μετά από τις δεκαετίες της μεταπολεμικής στέρησης, ονειρεύτηκε και αυτός μια καλύτερη ζωή και πίστεψε στους λαγούς και στα πετραχήλια που κάποιοι του έταξαν.
Όμως η αληθινή Δίκη με τους απεχθείς κατηγορούμενους της δεν έχει ακόμη αρχίσει. Οι κατηγορούμενοι δεν έχουν ακόμη καθίσει στο εδώλιο, όπου θα τους δικάσει η Ιστορία. Εκεί, όπου θα είναι παρούσες οι χιλιετίες και οι αιώνες. Και οι κατήγοροι τους ενώπιον της Ιστορίας, θα είναι οι μεγάλες μορφές του λαού μας. Βλέπω τον Λεωνίδα και τον Παλαιολόγο και δίπλα τους τον Παπαφλέσσα και τον Κολοκοτρώνη, να κάθονται στα έδρανα των δικαστών. Θα έρθει η στιγμή, που από τα χείλη της όμορφης πατρίδας, θα ακουστεί το κατηγορητήριο της εθνικής εσχάτης προδοσίας. Θα έρθει η ώρα, που μετά από τη σάλπιγγα της παλινόρθωσης της Δημοκρατίας θα ακουστούν οι παρακάτω κατηγορίες:
Σας κατηγορώ, διότι παραδώσατε με πλήρη επίγνωση και συνείδηση τον Ελληνικό λαό στο σκλαβοπάζαρο των Εθνών και των διεθνών τοκογλύφων.
Σας κατηγορώ, διότι ασελγήσατε πάνω στην πολιτική συνείδηση των Ελλήνων, και τους εξαπατήσατε μεταχειριζόμενοι ψεύδη και πωλώντας ελπίδες για να υφαρπάξετε την ψήφο τους.
Σας κατηγορώ, διότι καταλύσατε το πάτριο δημοκρατικό μας πολίτευμα και το Σύνταγμα, εγκαθιδρύοντας μια μη εκλεγμένη και μη λαοπρόβλητη συγκυβέρνηση συνεργασίας με τους εχθρούς της χώρας και των Ελλήνων.
Σας κατηγορώ, διότι επί δεκαετίες, βάσει δόλιου σχεδίου, οδηγήσατε την χώρα και το λαό της στην απαξίωση και στη συντριβή.
Σας κατηγορώ, επειδή καταστρέψατε εξεπίτηδες τον παραγωγικό ιστό της χώρας, με την αποβιομηχάνιση της, την εγκατάλειψη της πρωτογενούς παραγωγής, την προαγωγή των υπηρεσιών, τη διοικητική και οργανωτική καχεξία του Δημοσίου και την αύξηση των εισαγωγών, έναντι της δραματικής μείωσης των εξαγωγών. Έτσι ώστε, να πατήσουν πόδι μέσα στη χώρα και να πλουτίσουν οι πολυεθνικοί φίλοι σας.
Σας κατηγορώ, για μαστροπεία και δουλεμπόριο εις βάρος των συμπατριωτών σας, που τους θέλετε εργαζόμενους των 300€ και υπηρέτες των Γερμανών και Ευρωπαίων φίλων σας.
Σας κατηγορώ, επειδή εμποδίσατε ότιδήποτε καλό, και ενταφιάσατε ότιδήποτε δημιουργικό και θετικό ήταν φτιαγμένο από ελληνικά χέρια και μυαλά, μέσα στα γρανάζια της άναρχης μηχανής σας. Που την καθοδηγούν μόνο οι προσωπικές σας επιδιώξεις και όχι το κοινό συμφέρον.
Σας κατηγορώ, διότι εκμαυλίσατε τον Ελληνικό λαό με δάνεια, εύκολα χρήματα και υποσχέσεις, χωρίς να του εξηγήσετε ποτέ ότι τρώει από τις σάρκες των παιδιών του.
Σας κατηγορώ, για τη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος, για τις ρεμούλες, τις μίζες, τις ΜΚΟ, για τα χρήματα σε οφσορ εταιρείες, σε τράπεζες της Ελβετίας και για την πλήρη κάλυψη που παρέχεται στους φίλους σας κλέφτες και φοροφυγάδες του μόχθου του Ελληνικού λαού.
Σας κατηγορώ, για αναίδεια, θρασύτητα, υπολογισμό και σύσταση σπείρας, που σκοπό έχει την πλήρη λεηλασία του εθνικού πλούτου προς όφελος των διεθνών ληστών.
Σας κατηγορώ, για όλα τα εγκλήματα που έχετε διαπράξει ενάντια στους αδύνατους της κοινωνίας, για να υπηρετήσετε τα συμφέροντα των δυνατών.
Σας κατηγορώ, διότι καταστήσατε την χώρα έρμαιο των τυχάρπαστων πολιτικών σας και ζημιώσατε προσωπικά κάθε Έλληνα και κάθε μια Ελληνίδα.
Σας κατηγορώ, διότι κλέψατε το μέλλον των αγέννητων και το ψωμί των γεννημένων Ελλήνων.
Σας κατηγορώ, για τα δάκρυα απόγνωσης των ανέργων, των απελπισμένων, των καταθλιμμένων, των νηστικών.
Σας κατηγορώ, επειδή ευθύνεστε για τη δημογραφική γενοκτονία ενός ολόκληρου λαού, του πιο ιστορικού, καταδικάζοντας τον σε ατεκνία, σε μαρασμό και σε μετανάστευση.
Σας κατηγορώ, διότι σκοπίμως και δολίως αλλοιώσατε την εθνολογική και θρησκευτική συνοχή της ελληνικής κοινωνίας με σκοπό να την καταστήσετε ακίνδυνη για τα σχέδια των νεοταξιτών πατρώνων σας.
Σας κατηγορώ, επειδή απομειώσατε την τιμημένη ελληνική ιθαγένεια, καθιστώντας την ένα κουρελόχαρτο ευκαιρίας σε διατίμηση προσφοράς και ζήτησης. Μια άνευ ουσίας ιδιότητα.
Σας κατηγορώ, γιατί έχετε βάψει τα χέρια σας στο αίμα χιλιάδων Ελλήνων, που αυτοκτονούν καθημερινά, που ληστεύονται και δολοφονούνται από τις ορδές των προσφιλών σας ασιατών εισβολέων, σε έναν ιδιότυπο και ακήρυκτο πόλεμο.
Σας κατηγορώ, για τον ηθικό, πνευματικό, πολιτικό, οικονομικό και πολιτισμικό εκφυλισμό του λαού των Ελλήνων.
Σας κατηγορώ, για τα εγκλήματα εναντίον της ελληνικής γλώσσας και για την κατεδάφιση της εθνικής παιδείας.
Σας κατηγορώ, για όλα τα εγκλήματα λήθης και διαστρέβλωσης που έχετε διαπράξει εναντίον της Ιστορίας και των εθνικών ηρώων της Ελλάδας, που σκοπό έχουν την ηθική απονεύρωση του λαού των Ελλήνων.
Σας κατηγορώ, για την προσπάθεια αποχριστιανισμού και αφελληνισμού και για την πλήρη απαξία κάθε πατριωτικής σκέψης και λόγου.
Σας κατηγορώ, διότι αποστερήσατε το λαό από το δικαίωμα στην ποιότητα του θεάματος και της ενημέρωσης, και τον στρέψατε στην κλειδαρότρυπα και στα πολιτιστικά σκουπίδια της ελεγχόμενης τηλεοκρατίας των εργολαβικών ΜΜΕ.
Σας κατηγορώ, διότι κλέψατε τα όνειρα της νέας γενιάς και της αποστερήσατε το δικαίωμα της δημιουργίας και του έρωτα.
Σας κατηγορώ, επειδή σας αρέσει περισσότερο η μασονική ποδιά, από την ελληνική σημαία και συνωστίζεσθε σαν κοτόπουλα στις Λέσχες και στα μασονικά ορνιθοτροφεία. Εκεί, όπου λαμβάνετε εντολές και δίνετε λόγο. Όχι όμως και στο λαό που σας ταϊζει. Διότι είσαστε ψείρες που χόρτασαν και τώρα φάνηκαν στο γιακά.
Σας κατηγορώ, γιατί δεν έχετε όραμα, γιατί είστε αποτυχημένοι, ανίκανοι και μικροί στο ηθικό ανάστημα. Διότι είστε παραδείγματα αποφυγής και όχι μίμησης. Διότι είστε διαφθορείς και όχι ποιητές ήθους. Δεν είστε ο καθρέπτης μας, είστε η παραμόρφωση του.
Σας κατηγορώ, διότι μας καταστήσατε ακούσια συνένοχους στο έγκλημα σας, αφού εμείς σας ψηφίζαμε και έτσι σκάβαμε, νομίζοντας ελπίδα, μια σπιθαμή ακόμη πιο βαθιά τον ίδιο μας τον λάκκο. Γιατί δεν υπάρχει πιο σαδιστική μέθοδος από αυτήν του πολιτικού ναρκέμπορα.
Σας κατηγορώ, διότι υποτιμάτε τον ίδιο σας τον λαό και τον περιφρονείτε, αφού δεν τον θεωρείτε ώριμο και ικανό να αποφασίσει για τον εαυτό του και το μέλλον του. Διότι παίζετε παιχνίδια με το δικαίωμα να εκφράσει την βούληση του. Διότι δεν τον ακούτε!
Σας κατηγορώ, γιατί εξαιτίας σας ο κάθε ρατσιστής Γερμανός και ο κάθε αποικιοκράτης Ολλανδός και Εγγλέζος, πιάνουν την Ελλάδα και τους έντιμους Έλληνες στο στόμα τους, από δικαίωμα που εσείς τους δώσατε να διασύρουν τη χώρα και τον λαό της.
Για όλα αυτά και άλλα πολλά που κατηγορείστε, θα λογοδοτήσετε απέναντι στην Ιστορία. Διότι στη συνείδηση του λαού έχετε πια ζυγιστεί και βρεθήκατε λειψοί.
Πότε;
Όταν εντός ολίγου θα πληρωθεί ο χρόνος της ηγεμονίας σας και όταν θα ηχήσουν οι καμπάνες….

9 σχόλια

  1. Αγαπητοί φίλοι και εχθροί που διαβάζεται από εδώ μέσα θα ήθελα να λέτε που το διαβάσατε τίποτα άλλο .

    Έχω δει και δει στην ζωή μου βλάκες, ανθρώπους χωρίς φαντασία αυτοί είναι ΜΕΡΙΚΟΊ πουλημένοι δημοσιοκαφροι, Μερικοί πουλημένοι πολιτικοί (12 υπουργούς και 158 βουλευτές λέει ο Χριστοφοράκος) αλλά πιο μεγάλη σάπια προπαγάνδα δεν έχω συνάντηση ΟΎΤΕ ΣΤΗΝ ΧΟΎΝΤΑ..

    Λαθρομετανάστες: Η ΛΎΣΗ επαναπροώθηση στην χωρά τους πρόταση για τους Ανεξάρτητους Ελληνες για τους Ελεύθερους Ελληνες ... ΚΑΝΕΝΑ στρατόπεδο , καμιά σύγκρουση με την Ελληνική κοινωνία, καμιά σύσκεψη ΑΠΟ κανένα , απλώς σκέψη θέλει..

    Αν κάνει ο χρυσοχοιδης την μύγα άλογο για να τον παίζουν τα κανάλια του ΜΕΚΑ -ΣΚΑΙ-ΣΤΑΡ είναι άλλο ΕΜΕΙΣ ΣΚΕΠΤΌΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

    Τι χώρα είναι η Ελλάδα μας με θάλασσες!!! Άρα,, καράβια σε ράδα, που ΑΎΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ θα γίνουν τόποι ανθρωπινής προσωρινής διαμονής με ελάχιστο κόστος αντί για στρατόπεδα, μεταφορές κ.τ.λ ,και επαναπροώθηση στης χώρες τους ..


    αν θέλει το υπουργείο προστασίας των πολιτικών ας διαβάζει και εδώ να παίρνει απάντησης και ιδέες..

    Μπούτζουκας Θ Τηλέμαχος Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν γίνεται λέει ΟΥΥΥΥΥΥΥΥ ΑΜΕ ;

    Νέο σύνθημα με το Βενιζέλο έχουν στο ΠΑΣΟΚ.

    Γίνεται; Ναι γίνεται.
    Τι γίνεται όμως;

    Γίνεται; Αμέτρητοι νέοι φόροι μέσα σε 2 χρόνια, χώρια οι αυξήσεις στους φόρους;

    Γίνεται; Αύξηση του ΦΠΑ στο 23%;

    Γίνεται; Κόψιμο μισθών, κατάργηση δώρων και επιδομάτων;

    Γίνεται; Μείωση των συντάξεων, κυρίων και επικουρικών, καταλήστευση των ταμείων, μη καταβολή του εφάπαξ και του ΕΤΑΚ;
    Γίνεται; Αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης;

    Γίνεται; Έκτακτες μόνιμες εισφορές – συμφορές;

    Γίνεται; Μόνιμο χαράτσι στη ΔΕΗ;

    Γίνεται; Πάνω από 1.000.000 άνεργοι;

    Γίνεται; Να είμαστε από τις ακριβότερες χώρες στον κόσμο;

    Γίνεται; Βασικός μισθός κάτω από 300€;
    Γίνεται; Ξεπούλημα της ακίνητης δημόσιας περιουσίας...
    της χώρας;

    Γίνεται; Κατάσχεση των καταθέσεων των ιδιωτών για χρέη;

    Γίνεται; Κατάργηση του ασύλου, ρατσισμός, αστυνομοκρατία;

    Γίνεται; Απαγόρευση ελεύθερης μετακίνησης, απαγόρευση διαφωνίας, απεργιών, συγκεντρώσεων;

    Γίνεται; Πεινασμένοι να ψάχνουν τα σκουπίδια, άστεγοι να πεθαίνουν από το κρύο;

    Γίνεται; 2.000 αυτοκτονίες λόγω μνημονίου;

    Γίνεται; Εκχώρηση κυριαρχίας σε ξένους;

    Γίνεται; Κατοχή και δικτατορία;

    Με το ΠΑΣΟΚ, ΝΑΙ Γίνεται.
    Περιμένουμε και της αφίσες του άλλου μισού του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι χώρα είναι η Ελλάδα μας με θάλασσες!!! Άρα,, καράβια σε ράδα, που ΑΎΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ θα γίνουν τόποι ανθρωπινής προσωρινής διαμονής με ελάχιστο κόστος αντί για στρατόπεδα, μεταφορές κ.τ.λ ,και επαναπροώθηση στης χώρες τους ..

    Βρήκες τη λύση φασιστόμουτρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλη η αλήθεια σε ενα άρθρο! Συγχαρητηρια στον γράφοντα και ελπίζω να το διαβάσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι για να τους περιγραψει την ζωή τους και να τους θυμίσει τα γεγονοτα που ζεί ο καθένας καθημερινά στην ζωή του.

    Όλα τα "κατηγορώ" του αρθρου είναι γεγονοτα και όλοι γνωρίζουμε τους υπαίτιους και κύριους υπευθυνους αυτης της καταστασης, αναρωτιέμαι ποια πρέπει να είναι η ποινή για όλους αυτους που με τις πράξεις τους ξύπνησαν το πιο αιμοβόρο και κτηνώδες συναίσθημα που καθε άνθρωπος κρύβει μεσα του.

    Οι εκλογές δεν εχουν να κανουν με καμία χρεοκοπία και διάσωση είμαστε χρεοκοπημένοι ζουμε στην χρεοκοπία και η διασωση προσδιορίζεται στο απώτερο μέλλον και κατω από προυποθέσεις σαδισμού μίσους κερδοσκοπίας ταπείνωσης και αφελληνισμού.
    Οι εκλογές έχουν μόνο ένα σύνθημα ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ από ολα εκείνα τα γουρούνια που μαζι με τους νεοταξίτες σκυλεψαν σε ενα ολόκληρο λαό.
    Η σύλληψη των υπαιτίων και η δίκη τους πρέπει να είναι το πρωταρχικό διακύβευμα.
    Επαναφορά της ποινής του θανάτου ειδικά για αυτα τα κοπρόσκυλα. Θα μου πει κάποιος μα συνταγματικα δεν γίνεται, η απάντηση μου είναι, ουτως η αλλως το συνταγμα το κανανε κουρελοχαρτο για να ξεσκίσουν αυτο τον τόπο ας γίνει λοιπόν άλλη μια φορα προς όφελος του λαού.
    ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΔΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΤΟΜΑΡΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΜΕΡΕΣ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οταν μας τα δάνειζαν και τα ξεκοκκαλιάζαμε ήσαν καλοί. "Διατραπεζική κλίκα" έγιναν τώρα που ζητουν τα λεφτά τους πίσω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ 28 Μαρ.2012 9:00:00π.μ.
    έχεις δίκιο. οι κουτόφραγκοι μας τάϊσαν καλά-καλά και τώρα ζητούν το λαγαριασμό!
    το θέμα όμως είναι ότι ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΑΓΑΜΕ!!
    ΔΟΥΛΕΥΩ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ και χρόνια τώρα περιμένω την ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ του ΥΓΕΙΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ!!!να με ΕΛΕΗΣΕΙ!!!
    ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΕΓΩ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!
    ΑΛΛΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ!!! ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ!!
    ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΥΡΕΝΤΗ!!!!
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σοκ προκαλλεί η δήλωση της τρόικας στην κοινή συνεδρίαη των Επιτροπών Οικονομικών και Απασχόλησης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σχετικά με την μείωση του βασικού μισθού της Ελλάδας, στα 150 ευρώ.

    Συγκεκριμένα σε ερώτηση του ερωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Χουντή αφού ομολόγησαν την παταγώδη αποτυχία του Μνημονίου μέχρι σήμερα, παραδέχτηκαν ότι «...σκοπός τους είναι οι μισθοί και οι συντάξεις στην Ελλάδα να φτάσουν σε επίπεδα Βουλγαρίας και Ρουμανίας, δηλαδή στο επίπεδο των 150 ευρώ το μήνα».

    Όταν ακόμη σήμερα υπάρχουν άνθρωποι (και είναι αρκετοί) που ελπίζουν σε Σαμαράδες, Βενιζέλους και λοιπούς ομοίους τους, πράγματι χρειάζεται ένας Τόμσεν για να μας εξαθλιώσει ακόμη περισσότερο, μπας και καταλάβουμε. Μεγαλύτερος είναι ο εχθρός εντός παρά εκτός.

    ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΔΗΣΥ:
    "Ναι, σε όλα."

    Θα πληρώσετε το κακό που κάνατε στην Ελλάδα... και δεν χωράτε όλοι στο ελικόπτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γραφεί για εμένα ο 28 Μαρ 2012 12:37:00 π.μ.. Τι χώρα είναι η Ελλάδα μας με θάλασσες!!! Άρα,, καράβια σε ράδα, που ΑΎΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ θα γίνουν τόποι ανθρωπινής προσωρινής διαμονής με ελάχιστο κόστος αντί για στρατόπεδα, μεταφορές κ.τ.λ ,και επαναπροώθηση στης χώρες τους ..

    Βρήκες τη λύση φασιστόμουτρο!

    ----------------------------------

    Δηλαδή αν εγώ είμαι φασίστας ...που να δεχτούμε ότι υπάρχει πρόβλημα στην χώρα και στους ιδίους τους ανθρώπους αυτούς , και λέω μια λύση που δεν θα ενοχλεί ούτε την Ελληνική κοινωνία , αλλά ούτε τους ιδίους ανθρώπους αυτούς , λέγοντας ότι σε αγκυροβόλιο τα καράβια θα δεν θα είναι φυλακή, θα έχουν στέγη τροφή, ιατρό, μέχρι να γίνει το ξεκαθάρισμα ΤΌΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Ο ΧΡΙΣΟΧΟΙΔΗΣ ΤΙ ΕΊΝΑΙ;; που θέλει ΝΑ χτίσει να επανδρώσει να βρει προσωπικό ώστε να τους κλείσει σε στρατόπεδα και να τους ξεχάσει;

    άκου λάσπες θα ρίχνετε αλλά θα περνεται και τις απάντησης σας ..
    Η λύση που πρωτινής είναι ότι είμαι φασίστας; και το γράφεις και ανώνυμα ΕΥΓΕ ,και εγώ γαμώ την δημοκρατία που πιστεύεις ..

    Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης τηλέφωνο 2810-371079 ΣΕ περιμένω για ανταλλαγή απόψεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειμαι περίεργος όλοι αυτοί οι μαλακες της σοσια-ληστρικής διεθνούς που είναι τεθλιμενοι γιατι χασανε τα αδελφια τους Κανταφι Μπεν Αλι Μουμπάρακ, βλεπωντας αυτον τον αρχιδι που βαλανε για πρόεδρο τι σκέφτονται; πως τον βλέπουν αυτον πανμεγιστο μαλακα; Αυτόν που κατεστρεψε τον τόπο που λέει ότι ειναι και υπόκοος αυτού του τόπου το καθαρμα, τι κάθονται και ακουνε απο τον βλαμμένο; το μεγα εργο που διέπραξε μεσα σε 2 χρόνια μαζι με την τσογλαναρία που τον συνόδευε; τι στα αρχιδια ακουνε απο αυτο το παράσιτο; αντι να τον μπουζουριάσουν καθονται και τον ακούνε περνουν συμβουλές επιτυχίας από τον μαλακα για να εφαρμόσουν στις χώρες τους; τι στο πουτσο συζητανε όλες αυτές οι κοπριές;
    Απο οτι καταλαβα μαλλον μαζευονται καθε φορα σε άλλη χώρα τρωνε πίνουν οι μαλακες εκατομύρια που πληρωνουν κανουν το ταξιδακι αναψυχής λενε και καμια μαλακια να περναει ανεβαίνουν στα δωματια στα τζακουζια και ο σοσιαλισμός καλά κρατεί.
    Το κακό είναι ότι όλο αυτό αφησε κουσούρι στον πανηλίθιο τον δικό μας και καθε τρεις και λιγο αποδραση απο εδω αποδραση απο εκεί κανό απο εδω ποδήλατο από εκεί αλλος οπληρωνει αλλος γαμαει και ο μαλακας στην κοσμάρα του.
    Να τον χαιρεστε ρε πράσινα σκουλήκια και να τον κανετε και κανενα καδρο σπιτι σας με επιγραφη ο μεγαλυτερος ηλιθιος πρωθυπουργός το πιο βλαμμενο ρεμαλι της υφηλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση