GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Καμμένος αναζητά δημοσιογράφους για αμισθί εργασία στο κόμμα του;;..

Από το  bizznews.gr Άνεργους δημοσιογράφους , για αμισθί εργασία στο γραφείο Τύπου, αναζητεί νεοϊδρυθέν κόμμα. Η αγγελία δημοσιεύεται από ...

Από το bizznews.gr

Άνεργους δημοσιογράφους, για αμισθί εργασία στο γραφείο Τύπου, αναζητεί νεοϊδρυθέν κόμμα.
Η αγγελία δημοσιεύεται από τις 22 Φεβρουαρίου στην έντυπη και στην ηλεκτρονική έκδοση μεγάλης εφημερίδας αγγελιών. Το blog των Άνεργων Δημοσιογράφων επικοινώνησε με τους υπευθύνους του κόμματος, αφήνοντας έναν αριθμό τηλεφώνου στον τηλεφωνητή.
Την ίδια μέρα τους κάλεσε πίσω γνωστός δημοσιογράφος, αναφέρουν οι Άνεργοι Δημοσιοράφοι, που πρόσφατα βγήκε στη σύνταξη και ως συνταξιούχος πλέον είπε να προσφέρει τις υπηρεσίες του -με το αζημίωτο- στο νεόκοπο πολιτικό σχήμα υπό... την ηγεσία διαγραμμένου βουλευτή μεγάλου κόμματος.
Όταν λοιπόν ο άνθρωπος από το blog έφτασε και στο ζητούμενο, την αμοιβή δηλαδή, η απάντηση του συνταξιούχου δημοσιογράφου ήταν αφοπλιστική: «Αν με το καλό μπούμε στη Βουλή που θα προκύψει θα σας προσλάβουμε στο γραφείο Τύπου του κόμματος. Μέχρι τότε όμως πρέπει να βάλουμε πλάτη να βοηθήσουμε την παράταξη...».

4 σχόλια

  1. χαχαχα γελασαμε με την μαλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι είναι αυτά δημοσιεύεις; έχεις χάσει το χιούμορ σου με τις μαλακιές που γράφεις μπορεί κάποιος να σας πιστέψω ότι έτσι έγιναν δώστε ονόματα δημοσιοκάφροι τώρα, να ξέρουμε τι γίνεται και εν πάση περιπτώσει ότι όντως είναι έτσι όπως τα γράφεις, που είναι το κακό επειδή του είπε την αλήθεια; λαμόγια φυσικά με το ψέμα μεγαλώσατε και τις αλήθειες τις απεχθάνεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καμενος απο χερι ειναι ο καιμενος και τα καιμενα που κουβαλαι μαζι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα ήθελε προθύμως να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Δαίδαλος
    αλλά τι ατυχία ρε παιδί μου,
    ο χαζός την περασμένη Κυριακή πετούσε κοντά στον
    ήλιο του Πασοκ και έλιωσαν τα φτερά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση