GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κόρη του εφοπλιστή Μαρτίνου υποψήφια με τη ΝΔ στην περιφέρεια Αττικής...

Περιμένουν να σαρώσει σε σταυρούς και να αφήσει πολύ πίσω τους Μ. Βορίδη και Π. Δούκα Από τον Γιάννη Δαίδαλο ΜΟΝΟ στο PRESS-GR  Ανάμεσα ...

Περιμένουν να σαρώσει σε σταυρούς και να αφήσει
πολύ πίσω τους Μ. Βορίδη και Π. Δούκα

Από τον Γιάννη Δαίδαλο
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR

 Ανάμεσα στα ονόματα που υπόβελαν υποψηφιότητα για τις εκλογές με τη ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής είναι και της Γεωργίας Μαρτίνου. Μπορεί να είναι άγνωστο στο ευρύ κοινό, πρόκειται όμως για το ισχυρό πρόσωπο-έκπληξη που όπως αποκαλύψαμε πριν από μέρες (διαβάστε εδώ) είχε κλείσει με προσωπικό ενδιαφέρον ο Αντ. Σαμαράς για αυτή την εκλογική περιφέρεια.
Η Γ. Μαρτίνου είναι κόρη...
 του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου (ενός από τα μεγαλύτερα και πλουσιότερα ονόματα στο χώρο της ελληνικής ναυτιλίας), εξελέγη πρώτη δημοτική σύμβουλος στο δήμο Βούλας - Βουλιαγμένης στις τελευταίες εκλογές και σήμερα είναι αντιδήμαρχος περιβάλλοντος. Ήδη πολλοί θεωρούν ότι θα "σαρώσει" σε σταυρούς και θα είναι μακράν πρώτη σε μια περιφέρεια όπου πολιτεύεται πια με τη ΝΔ ο Μ. Βορίδης και επανέρχεται στα ψηφοδέλτια ο Π. Δούκας.

13 σχόλια

  1. Αμα είναι μαλάκες οι Ελληνες ας ψηφίσουν κόρη εφοπλιστή για εκπρόσωπό τους και να
    περιμένουν μετά να είναι υπηρέτης (βουλευτής) του λαού.
    Θα κάνω πολύ γέλιο όταν θα τους λέει όταν θα τους ξανα πετσοκόψει τους μισθούς οτι όλοι πρέπει να κάνουμε θυσίες για να σωθεί η πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΙ' ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΟΥΛΕΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΜΠΡΑΒΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπραβο ΑΝΤΩΝΗ με τετοια προσωπα θα πας καλα θα μπεις στη βουλη σαν την ΠΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρίμα την κοπέλα,στην ΠΟΛΑΝ βρήκε να σταδιοδρομήσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. στην καραπουτσακλαρα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άγριο κράξιμο στον Πάγκαλο σήμερα στα Λιόσια.

    – Πανικός στην ΕΡΤ που κατέγραφε για να μην διαρρεύσει το βίντεο!
    -----------------------------

    Έκρηξη λαϊκής οργής από γονείς μαθητών σήμερα στο κλειστό της πάλης των Άνω Λιοσίων, όπου κάποιος νοσηρός εγκέφαλος είχε την φαεινή ιδέα να προσκαλέσει τον Θεοδωρο Πάγκαλο για την βράβευση παιδιών.

    Με το που εμφανίστηκε ο γίγας της πολιτικής, οι γονείς δεν πίστευαν στα μάτια τους. Μετά το πρώτο σοκ, ήλθε η έκρηξη με τους γονείς των παιδιών να ψέλνουν το Ωσαννά στον σωτήρα του Έθνους.
    Χειροδικίες όμως δεν υπήρχαν γιατί όπως είπαμε, ο κόσμος ήταν αποκλειστικά γονείς παιδιών.

    Φαίνεται όμως ότι ο ακροδεξιός πολιτικός το εκμεταλλεύτηκε και αντί να αποχωρήσει τι νομίζετε ότι έκανε; Πήρε το μικρόφωνο και άρχιζε να αποκαλεί τους γονείς “Συριζαίους”, οτι “πρέπει να μάθει να ζει με τρομοκράτες” κλπ κλπ!

    Αυτό που ακολούθησε, είναι απερίγραπτο αφού οι συκοφαντημένοι γονείς εξερράγησαν και προσπάθησαν να …δικαιώσουν τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης χωρις όμως να καταφέρουν να τον προσεγγίσουν.

    Καθ’ όλη την διάρκεια του συμβάντος, υπήρχε κάμερα της ΕΡΤ που κατέγραψε ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Γίνεται λοιπόν αγώνας δρόμου μέχρι αυτή την στιγμή, να μην μεταδοθεί τίποτα από το συμβάν που σημειωτέον, δεν υπήρξε ούτε ένα δευτερόλεπτο χωρίς λεκτικούς προπηλακισμούς για τον εγγονό του στρατηγού Παγκάλου. Αμετανόητος λοιπόν και ο εγγονός.
    Γιατί να μην είναι άλλωστε…

    Όλοι οι συνεργάτες των Ναζί έμειναν ατιμώρητοι και μάλιστα η εξουσία των καθαρμάτων που συνήργησαν στην γενοκτονία των Ελλήνων του 41-43, παρέμειναν στα ηνία του κράτους έως σήμερα, με κληρονομική εξουσία.
    Από τον Πάγκαλο μέχρι τον Ράλλη, τον Χριστοφοράκο κλπ.


    ΕΛΛΗΝΕΣ.....ΞΕΚΙΝΑΜΕ >>>>>>>>>>>>

    ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΑΣΟΚΕ.
    Πρόσεχε ΠΑΣΟΚΕ γιατί το κάθε ΔΙΕΥΡΩ που θα δώσεις στο κόμμα θα το κάνει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ.
    Και αν δεν μπορεί να τα φάει όλα αυτός, θα τον βοηθήσει ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ.

    Γιατί να μη τα φάνε τα παιδιά σου ?
    ΠΑΣΟΚΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΙΝΑΣ.
    ΤΟ ΚΑΘΕ ΔΙΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΠΛΕΟΝ.

    Τουλάχιστον δώστο, όπως και εμείς για μεταφορικά ή για να λαδώσουν
    (ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ)...το Χάρο + + + ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κυρία μου εσύ θα πρέπει να έχεις δουλέψει πολύ στη ζωή σου και να έχεις ζυμωθεί στη βιοπάλη και στην αδικία των αφεντικών. Γιατί λοιπόν δεν βάζεις με το ΚΚΕ; Ου να μου χαθείς ξέκωλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο μπαμπάς σου υποσχέθηκε βουλευτιλίκι αν κόψεις την κόκα; Στην υποψηφιότητα θα μείνεις. Ο Σαχλαμαράς θα πατώσει την ΝΔ όπως την ΠΟΛΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άχου το το καημενούλι θέλει και αυτό μωρέ να σώσει την πατρίδα. Τη βλέπει στο μαύρο χάλι και σπαράζει η καρδούλα του. Μα ούτε κρις κραφ να μην έχει ο λαός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξέρεις τι σου χρειάζεται εσένα κοριτσάκι; Να σου κατεβάσω το βρακάκι στο σύνταγμα και να σου το κάνω κόκκινο το κωλαράκι με μια τσουκνίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στον προηγουμενο ανωνυμο: Αυτα ειναι....Αμα ο βιτσιοζος ο ανθρωπος ειναι και μερακλης....Ακου τσουκνιδα χαχαχαχα

    Παντως οποιος παλευει να πληρωσει το χαρατσι πρεπει να ειναι πολλα κιλα μαλακας να ψηφισει την κορη του εφοπλιστη....
    Αυτη νομιζει οτι επειδη την ψηφισαν οι τα ξεκωλα οι φιλες της στην Βουλιαγμενη για δημοτικο συμβουλο θα την ψηφισουν και στο περιστερι για βουλευτινα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα είδαμε και τα πεινασμένα τα λιγούρια τα λαμόγια, που φαντάζονται ότι θα χλαπακιάσουν καλα΄αμα γίνουν βουλευτής. Ρε ουστ ζωααα.. Τους είδαμε και τους εργάτες και τους "φτωχούς πλην τίμίους" πριν γίνουν βουλευτές με πόσες βίλες, κότερα και πισίνες καλοπερνανε τώρα. Μετά μου θέλετε και να μειωθεί η βουλευτική αποζημίωση.. ξεβουλώστε πρώτα τον εγκέφαλό σας από τα σκατα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΩΡΑ ΑΥΤΗΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ
    ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ?ΟΥΤΕ ΨΗΦΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση