GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με παραίτηση απειλεί ο Μπαμπινώτης...

Από το http://www.fimes.g Με παραίτηση απειλεί ο Γιώργος Μπαμπινώτης δυο εβδομάδες πριν προκηρυχθούν οι εκλογές. Το πρόβλημα ανέκυψε από...

Από το http://www.fimes.g

Με παραίτηση απειλεί ο Γιώργος Μπαμπινώτης δυο εβδομάδες πριν προκηρυχθούν οι εκλογές. Το πρόβλημα ανέκυψε από την απόφασή του Γιώργου Μπαμπινιώτη να...
χρηματοδοτηθούν κανονικά τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα ανεξάρτητα από το εάν είχαν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους όσον αφορά την εκλογή νέων διοικήσεων όπως προβλέπει ο νόμος για τα ΑΕΙ που ψηφίστηκε πέρυσι με ευρεία πλειοψηφία στη Βουλή.
Για την απόφαση του Γιώργου Μπαμπινιώτη υπήρξαν σφοδρές αντιδράσεις όχι μόνο από την προκάτοχό του Αννα Διαμαντοπούλου αλλά και από άλλους κυβερνητικούς παράγοντες οι οποίοι έκαναν λόγο για προεκλογικές διευθετήσεις.

33 σχόλια

  1. Γενικώς πρόκειται για ένα ακόμη δείγμα της σειράς "μας δουλεύουν" και με ντοκτορά που λέγεται...
    "Απίστευτη, Εκπληκτική και Ιδιόμορφη, Τεχνολογικά Επεξεργασμένη Ιστορία"...(ΑΕΙ/ΤΕΙ)

    http://tro-ma-ktiko.blogspot.co.uk/2012/03/blog-post_2010.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω-πω, θα παραιτηθεί και θα χάσει Η ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΕΛΟΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στα τσακίδια πουλημένο τομάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι μαλακιες της διαμαντως θα χρειαστει αγωνας για να διορθωθουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό κουμάσι, είναι κι αυτός!!

    Για δε, ρε φάτσα!!

    Βρε, ουστ- όλοι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπαμπινιωτη δωσε δημοσιοτητα στα βασιλικα εξοδα της διαμαντως για συμβουλους..δωσε και ονοματα..
    ετοιμαζοταν για πρωθυπουργια το σουργελο,με τη στηριξη μεγκα..
    τα δουλακια οι συμβουλοι εγλυφαν,εβριζαν,συκοφαντουσαν,ΚΟΝΟΜΑΓΑΝ..σαν καλοι πασοκοι..
    τωρα ουτε βουλευτης δεν θα βγει..
    ΣΙΧΤΙΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μπαμπινιωτη ξηλωσε το συστημα πασοκ..
    σε μισουν και το ξερεις..
    κοψτους τα φραγκα,τα κονδυλια για ερευνες του κωλου,τα ταξιδακια,τα συνεδρια-διακοπες,τα προτζεκτακια της αρπαχτης..
    εκει που ποναει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπαμπινώτη στους οχροι μας - αρχίδια μας αν παρατηθείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο διορισμένος από την χούντα Μπαμπινιώτης (ΝΑΙ είναι αλήθεια...), προσπαθεί να κάνει τα χατίρια στα κωλο-αριστερά πρωτεύοντα θηλαστικά που λυμαίνονται τον χώρο των πανεπιστημίων, θεωρώντας τα φέουδά τους. O tempora, o mores! (Ω καιροί, ω ήθη, για να μην ψάχνετε λεξικά). ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ώστε ΔΕΝ σας αρέσει η Διαμαντοπούλου, αριστερά μου μπαμπουινάκια;;; Γιατί; Επειδή σας έκοψε τη μαρμίτα;;; Ούτε ο νόμος σας αρέσει εεεε;;; ΘΑΥΜΑΣΙΑ!!! Όσο περισσότερο δεν σας αρέσει, τόσο περισσότερο θα σας πονάει!!! ΣΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ! Ειδεμή ξεκουμπίδια και γκρεμοτσακίδια από τα ελληνικά πανεπιστήμια ΤΩΡΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πωπω φωνες στο νουδουπασοκεικο!
    φραγκακια και θεσουλες δεν φτανουν για ολα τα συμβουλακια της συμφορας?
    αρπαχτες δεν εχει για ολα τα εκσυγχρονιστακια?
    αχ τι κριμα..
    και εχουν αναγκες τα χρυσα μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε παπουλικο 6.56,εδω ηρθες να μαθεις να συλλαβιζεις μετα το εγκεφαλικο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. >>Με παραίτηση απειλεί ο Μπαμπινώτης...

    Στην τριζάτη και ζουμερή μας καραπουτσακλάρααααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. φαγωθειτε σκυλια..
    λυγερα παληκαρια
    στρουμπουλες κοτουλες
    νουδουπασοκια
    το κεχρι δεν φτανει για ολα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΡΧΙΣΑΜΕ.....

    Αυτοκράτορα ΜΠΕΝΥ-ΜΠΑΚΑ-ΤΣΟΓΛΑΝΑ-ΛΕΡΟ..
    βΕΝΙΖΕΛΟΜΟΥΣΟΥΛΙΝΙ ΠΑ$$ΟΚ.


    Η Αννούλα πήρε μαζί της μιση εκατοντάδα συμβούλους.
    Τους πήρε μαζί της στην νέα εποχή για την ίδια στο Ανάπτυξης.

    Άδειες καρέκλες, κλειστά γραφεία και έρημοι όροφοι είναι η εικόνα που παρουσιάζει το κτίριο του Υπουργείου Παιδείας στο Μαρούσι.

    Όχι επειδή το υπουργείο Παιδείας έπεσε «θύμα» του Μνημονίου.
    Αντιθέτως επειδή ο νέος υπουργός Γιώργος......Μπαμπινιώτης
    χρειάζεται μόνον πέντε συμβούλους
    ΠΕΝΤΕ (5).
    ενώ η νυν υπουργός Ανάπτυξης και πρώην υπουργός Παιδείας, είχε στη δούλεψή της ...53 !
    --------------------------------------

    Η στρατιά συμβούλων της κυρίας Διαμαντοπούλου μετακινήθηκε στο νέο υπουργείο με αποτέλεσμα το κτίριο του Αμαρουσίου να μείνει στην κυριολεξία άδειο καθώς τα γραφεία Τύπου και των Δημοσίων Σχέσεων, όπου απασχολούνταν οι περισσότεροι συνεργάτες της κυρίας Διαμαντοπούλου είναι «κλειστά» πλέον.

    Στο Ανάπτυξης, από την άλλη, οι 53 σύμβουλοι της υπουργού είναι τόσο απαραίτητοι που μετακινήθηκαν στο σύνολο τους την επόμενη κιόλας μέρα της αλλαγής σκυτάλης στα νέα κτίρια με το ανάλογο κόστος φυσικά για το Δημόσιο καθώς είθισται οι αμοιβές στους ειδικούς συνεργάτες να είναι υψηλές.


    Η Άννα Διαμαντοπούλου στο υπουργείο Παιδείας καταπιάστηκε με όλα τα θέματα και όλα (μα όλα) τα έκανε ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    Απύθμενη αλαζονεία, ασχετοσύνη, ρουσφετολογία επικρατούσαν και επικρατούν στο υπουργείο, στο οποίο "βασιλεύουν" ακόμη η ανεγκέφαλη και "ψηφοθηριτζού" Χριστοφιλοπούλου (αυτό είναι το όνομα του άντρα της, το δικό της (λέγεται Κάλερ (εβραϊκό)) το αποκρύπτει επιμελώς) και ο σκοτεινός και ιντριγκαδόρος γραμματέας Κουλαϊδής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σήντρωφαι Μπαμπεινιότοι να βωλαίψης τυ σηνταιχνεία κη αισή, μι χάσοις!
    Μελέκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 7:38 μ.μ.
    ΔΕΝ έχω πάθει εγκεφαλικό, μην ανησυχείς! Για σένα και την παρέα σου έχω φυλαγμένες κάτι ζουμερές, λαχταριστές και κατακίτρινες μπανάνες, για να φάτε εσύ και οι άλλοι μπαμπουίνοι, όταν τελειώσετε την ενασχόληση με τον Μαρξ και τον Λένιν!!!! Αν δεν θέλετε να τις φάτε, βάλτε τις στον ΚΟΚΚΙΝΟ κώλο σας όσο πιο απότομα γίνεται. Το...«δόγμα του σοκ» ίσως στείλει σκιρτήματα λογικής στον ούτως ή άλλως ατροφικό εγκέφαλό σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το αριστερο-μαρξιστικό σκυλολόϊ των πανεπιστημίων υλακτεί. Όσο και να σκούζουν όμως, δεν θα γλιτώσουν την... ευθανασία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 10.27
    ελα πολυτεχνειο
    να σε κερασουμε
    χαμηλωσε τους τονους
    να μη σε χασουμε

    11.25
    τι εμμονη ιδεα
    με τους αριστερους..
    σκυλακια απο το μεγκα
    μαθε να μην ακους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εντάξει. Ο Σαμαράς δεν είναι και ο πιό απαστράπτων από τη Νέα Δημοκρατία. Σε μία εποχή όπου όλοι ζήταγαν συναίσεση, πήγαν να συναινέσουν στο νόμο για την παιδεία ο οποίος είναι της πλάκας. Η πλάκα ξεκινάει με το καλημέρα του νόμου όπου οι εξωτερικοί μπορεί να είναι μόνο συνταξιούχοι των Ελληνικών ΑΕΙ και όχι εν ενεργεία. Με την ίδια λογική δηλαδή των πολιτικών, αυτοί που κάνανε μπουρδέλα τα Ελληνικά Πανεπιστήμια τώρα θα φτιάξουν τα καινούργια. Τα λαμόγια δηλαδή και οι ομότιμοι θα φτιάξουν την παιδεία. Με την ίδια λογική δηλαδή που τα ίδια κόμματα λένε ότι θα φτιάξουν την Ελλάδα από την αρχή. Υπάρχουν συγκεκριμένες τεχνικές που εφαρμόζονται παγκοσμίως για την επιλογή επιστημόνων διεθνούς κύρους και των καλύτερων. Αν κοιτάξουμε τον περίγυρο της σταφιδιασμένης που το παίζει γκόμενα: Χριστοφιλοπούλου, Κουλαΐδής, Αρβανιτόπουλος, Παπάζογλου κλπ, που δεν τους ξέρει κανείς στο διεθνή επιστημονικό χώρο, και πληρώνονται καθηγητές πανεπιστημίου, την ώρα που γέροι δεν έχουν να πληρώσουν φάρμακα, καταλαβαίνουμε το νέο πανεπιστημίο με διαφάνεια της Αννούλας. Έπειτα από το psi+ στα τριτοβάθμια ιδρύματα ετοιμαστείτε για ιδιωτικά πανεπιστήμια, τουλάχιστον οι καλοί να πληρωθούν. Γιατί στην τελευταία κομμουνιστική χώρα του πλανήτη όλοι κοιτάνε πόσα παίρνει κάποιος και όχι αν αξίζει να τα παίρνει. Δεν μπορώ να κρίνω επιστημονικά τον Μπαμπινιώτη, ο οποίος έχει κριθεί από άλλους ανώτερους από μένα, γιατί είμαι σε διαφορετικό γνωστικό αντικείμενο, αλλά τουλάχιστον αυτόν τον ξέρω και έχει μια διεθνή αναγνωρισιμότητα. Ίσως περισώσει κάτι και το σύστημα να επέλθει σε μιά ισορροπία. Αλλά οι διεφθαρμένοι, τα λαμόγια και οι επιστημονικά λεχρίτες, να απαγορευετεί να ασχοληθούν ξανά με τον Πανεπιστημιακό χώρο. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι σύμφωνα με το νόμο της Αννούλας για να εκλεγείς εξωτερικός σε ΑΕΙ θέλει μόνο βιογραφικό. Ούτε καν αντίγραφο ποινικό μητρώου που ζητήσανε σε όλους μας, δηλαδή έτσι για πλάκα, μήπως έχεις καταδικαστεί, ή είσαι υπόδικός ή φυγόδικος. Μωράκι, έχεις φύγει από το Υπουργείο. Άντε κάντα μπουρδέλο αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κανείς δεν είπε ότι ο νόμος είναι τέλειος. ΚΑΝΕΝΑΣ νόμος δεν πορεί να είναι τέλειος. Είναι όμως ένα πρώτο βήμα για να σπάσει το απόστημα των πανεπιστημίων. Φυσικά υπάρχουν και κάποιοι που βολεύονται με την υπάρχουσα κατάσταση. Είναι αυτοί που θέλουν τα πανεπιστήμια της κουρελοαφίσας και των κουρελοπανώ, των «φοιτητικών παρατάξεων», των...«γενικών συνελεύσεων», του αποκρουστικού αριστερισμού, της ισοπέδωσης, της αναξιοκρατίας, της ιδεολογικής απέχθειας προς την αριστεία, των αιωνίων φοιτητών, της έλλειψης σοβαρής έρευνας, της λυσσαλέας άρνησης συνδέσεως του πανεπιστημίου με την ζώσα οικονομία και βιομηχανία, του «ασύλου» ανιάτων, των τραμπουκισμών, των φασιστικών και προκλητικών μειοψηφιών και του...«κουβάλα τον προτζέκτορα για να σε κάνω λέκτορα»! Τα πανεπιστήμια αγαπητά «αριστερούλια», ΔΕΝ υπάρχουν για να δίνουν δουλειά σε «διδακτικό προσωπικό» και στους παρατρεχάμενούς τους. Υπάρχουν για να ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΓΝΩΣΗ και να εκπαιδεύουν την αυριανή ελίτ του επιστημονικού δυναμικού της χώρας. Και αυτό θα το κάνουν ΜΟΝΟ αν απαλλαγούν από την παρούσα αποτελμάτωση. Θα λειτουργήσουν λοιπόν με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούν και στις πολιτισμένες χώρες του πλανήτη. Και ΝΑΙ είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, ΘΑ ΙΔΡΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ! Οι γελοίες ιδεοληψίες της Αριστεράς, έχουν μια και μόνο θέση: ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ! Εν κατακλείδι, ο νόμος ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ. Προσαρμοστείτε και ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ 2:13:00
    Συμφωνώ απολύτως με αυτά που λες, όπως πιστεύω συμφωνείς και εσύ με αυτά που λέω (12:55:00). Άν οι επιστήμονες διεθνούς επιφάνειας της Ελλάδας δεν πάρουν τα ηνία στα τριτοβάθμια ιδρύματα, εγώ δεν βλέπω κάτι παραπέρα. Το σύστημα τώρα είναι διυπόστατο. Το Συμβούλιο ασχολείται με τα οικονομικά του ιδρύματος και ο Πρύτανης με τα ακαδημαϊκά. Ο πρύτανης διορίζει τους αντιπρυτάνεις και ο κοσμήτωρ είναι πανίσχυρος. Ο πρόεδρος του συμβουλίου δεν μπορεί να παρέμβει στον πρύτανη και ανάποδα. Άρα, δεν καταλαβαινω, μπορεί να κάνω και λάθος, γιατί ο λέκτορας δεν θα συνεχίσει να κουβαλάει τον προτζέκτορα και να παίρνει και πίπες στον κοσμήτωρα που θα του στήσει το εκλεκτορικό (εγώ είμαι καθηγητής, και οι εμπειρίες μου είναι εκτός πανεπιστημίων Ελλάδας οπότε δεν θα έπρεπε να με ενδιαφέρει). Το μόνο ενθαρυντικό στο νόμο είναι οι εξωτερικοί και εκτος Ελλάδας στα εκλεκτορικά σώματα, μπας και γλυτώσει κανένας που δεν σηκώνει το χεράκι στις γενικές συνελεύσεις. Από το ύφος του γραψίματος σου καταλαβαίνω ότι μπορεί να έχεις περάσει αυτά που έχω ακούσει οπότε το μόνο που μπορώ να ευχηθώ είναι υγεία και καλή τύχη. Ο νόμος έχει σοβαρά επιστημονικά κενά, και κενά διαφάνειας και αξιοκρατίας. Τώρα, εάν ανήκεις στην κατηγορία που έχεις βγάλει στον αποπάνω paper και έχει h-index 30 χωρίς να το αξίζει, εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια και τα πόδια ψηλά. Όπως είπες, κάνένας νόμος δεν είναι τέλειος, αλλά αυτό που κατάλαβα εγώ από τη Διαμαντοπούλου, και πάλι μπορεί να κάνω λάθος, είναι "οι καλύτεροι μπροστά". Όχι φίλε, σε αυτό το νόμο δεν παίζει. Πιθανόν στον επόμενο εάν υπάρχουν ακόμα Ελληνικά Πανεπιστήμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 3:17 πμ
    Για να σου πω την αλήθεια, εγώ θα ήθελα να διαλέξουμε ένα σύστημα από κάποια χώρα που θα επιλέγαμε, (Γερμανία, Αυστρία, Γαλλία, Αγγλία, Αμερική, ή όποια άλλη πολιτισμένη) και να μεταφέραμε το σύστημα ΑΥΤΟΥΣΙΟ στην Ελλάδα, χωρίς να το εκφυλίσουμε «στα δικά μας πρότυπα». Και αν χρειάζονταν να προσαρμοζόμασταν ΕΜΕΙΣ στο σύστημα και όχι αυτό σε εμάς. Όπως και να έχει πάντως, οτιδήποτε είναι καλύτερο από την παρούσα κατάσταση. Είναι σίγουρο ότι ο νόμος θα βγάλει «παιδικές ασθένειες». ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ!!!Κατά τα λοιπά, ΝΑΙ συμφωνώ με τα γραφόμενά σου εν πολλοίς, αλλά όχι απολύτως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. δεν πηρα την προαγωγη
    παραγω ασημαντοτητα
    μου φταινε οι αριστεροι
    γιατι δεν εχω οντοτητα

    εργο δεν εχω σοβαρο
    ουτε και θαποκτησω
    βοηθηστε με πολιτικοι
    το μενος μου να σβησω

    το ελαχιστο ταλεντο μου
    ελευθερια δεν θελει
    γιατι να μην την χασουνε
    κιεκεινοι που τους μελει?

    ΑΤΙΜΗ ΚΕΝΩΝΙΑ/ΑΡΙΣΤΕΡΑ
    ΜΕ ΑΔΙΚΗΣΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 9:54 πμ
    Καλός ο έμμετρος λόγος, αλλά από ουσία ένα μεγαλοπρεπές ΜΗΔΕΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. happy Cesar Chavez Day 2.44..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 3:16 μ.μ.
    Με τέτοιες μαλακίες καταντήσατε τα ελληνικά πανεπιστήμια ΣΚΑΤΑ σαν τα μούτρα σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 3:16 μ.μ.
    Be afraid!!! Be VERY afraid!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. βρε 4.43, θα παθεις τιποτα γερος ανθρωπος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 5:16 μ.μ.
    Είμαι πολύ πιο νέος από σένα!!! Και θα παραμείνω νέος, σε αντίθεση με σένα που γέρασες από τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η λογική της Αριστεράς: «Ή αλλάζετε τον νόμο, ή δεν τον εφαρμόζουμε»!!!!! Ρε δε πάτε στο ΔΙΑΟΛΟ απολειφάδια του Μαρξ!!!! Γιατί δεν στέλνετε τα βιογραφικά σας σε κάποιο από τα πανεπιστήμια του εξωτερικού, για να δούμε ποιό θα σας προσλάβει με τα προσόντα που έχετε. Καλού κακού αρχίστε την αναζήτηση σε πανεπιστήμια της υποσαχάριας Αφρικής! Αν πάλι δεν θέλετε πια τον χώρο του πανεπιστημίου, δεν έχετε παρά να αναζητήστε την τύχη σας στον ιδιωτικό τομέα! (Εδώ γελάμε...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕNERGA-ΗΛΙΟΣ
    ΑΛΑΠΙΣ

    φτιαχνοσαστε τοσο ευκολα..

    happy cesar chavez day again..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 9:06 μ.μ.

    Ναι...ναι... ξέρουμε. Η ιδεολογία του «ουμανισμού και διαλεκτικού υλισμού» απεχθάνεται κάθε είδους προσωπική πρόοδο διότι τη θεωρεί...«χυδαία». Όμως... «πίσω από τις πιο "προοδευτικές" ιδεολογίες, κρύβονται τα πιο τιποτένια ανθρωπάκια»! (Ντίνος Χριστιανόπουλος-ποιητής και..μαρξιστής!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση