GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί θα ψηφίσω και γιατί ΔΕΝ θα ψηφίσω κάθε κόμμα...

Από τον Αλέξανδρο Γ. Παπαδόπουλο Πολιτικό Μηχανικό ΠΑΣΟΚ: Θα το ψηφίσω γιατί επέμεινε στην μόνη ρεαλιστική λύση ενάντια σε όλους. Δεν θ...

Από τον Αλέξανδρο Γ. Παπαδόπουλο
Πολιτικό Μηχανικό

ΠΑΣΟΚ:
Θα το ψηφίσω γιατί επέμεινε στην μόνη ρεαλιστική λύση ενάντια σε όλους.
Δεν θα το ψηφίσω γιατί αποδείχθηκε ανίκανο να την εφαρμόσει.
Νέα Δημοκρατία:
Θα την ψηφίσω γιατί είναι η μοναδική εναλλακτική επιλογή προς την ίδια λύση.
Δεν θα την ψηφίσω γιατί ...
οι διαρκείς λαϊκίστικες κωλοτούμπες με ζάλισαν.
Κ.Κ.Ε.:
Θα το ψηφίσω γιατί είναι η μόνη ξεκάθαρη και συνεπής εναλλακτική πρόταση.
Δεν θα το ψηφίσω αφενός γιατί η πρότασή αυτή είναι αποδεδειγμένη αυτοκτονία και αφετέρου γιατί αρνούμαι να ψηφίσω ένα κόμμα που δεν αποδέχεται το Σύνταγμα.
ΣΥ.ΡΙΖ.Α.:
Θα το ψηφίσω γιατί κρύβει συσσωρευμένη ενέργεια
Δεν θα το ψηφίσω γιατί αρνούμαι να ψηφίσω ένα κόμμα που αξιοποιεί αυτή την ενέργεια για να οργανώνει, να προκαλεί, να ασπάζεται, να αποδέχεται, να αιτιολογεί και να ανέχεται την βία.
ΛΑ.Ο.Σ.:
Θα τον ψηφίσω γιατί είναι το μόνο μικρό κόμμα που σε κρίσιμη στιγμή για την χώρα έβαλε πλάτη και συμμετείχε στην συγκυβέρνηση.
Δεν θα τον ψηφίσω γιατί δεν έχω καμία σχέση με αστρολόγους, ποδοσφαιριστές, μασίστες, και πρώην φασίστες.
ΔΗΜ.ΑΡ.:
Θα την ψηφίσω γιατί ο Κουβέλης ατομικά είναι σοβαρός άνθρωπος
Δεν θα την ψηφίσω γιατί εμμένει σε αμπελοφιλοσοφικές γενικότητες χωρίς να έχει στην πράξη τίποτα το διαφορετικό να προτείνει.
ΔΗ.ΣΥ.:
Θα την ψηφίσω γιατί τώρα λέει τα πράγματα με το όνομα τους.
Δεν θα την ψηφίσω γιατί αποδεικνύεται πως τόσα χρόνια η πρόεδρος της με κορόιδευε λέγοντας τα ακριβώς αντίθετα ενώ γνώριζε την πραγματικότητα.
ΔΡΑΣΗ:
Θα την ψηφίσω γιατί έχει τις πιο συγκεκριμένες, ξεκάθαρες, ρεαλιστικές, εφαρμόσιμες και μη φιλολαϊκές προτάσεις.
Δεν θα την ψηφίσω γιατί δεν έχει καταφέρει να πείσει παρά μόνο ελάχιστους και προτιμώ η ψήφος μου να πιάσει τόπο σε ένα κόμμα που έχει πιθανότητες να μπει στην Βουλή.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ:
Θα το ψηφίσω γιατί με όσα λέει μου ξυπνάει το εθνικό φρόνημα.
Δεν θα το ψηφίσω γιατί δεν εκλέγουμε θίασο για εθνική επέτειο, αλλά κυβέρνηση για την χώρα
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (Κατσέλη - Καστανίδης):
Θα την ψηφίσω γιατί είμαι πλέον στα όρια της απελπισίας
Δεν θα την ψηφίσω γιατί δεν είμαι δα και στα όρια της φρενοβλάβειας
ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ:
Θα το ψηφίσω γιατί τον λυπάμαι πλέον τον καημένο τον Δημαρά
Δεν θα το ψηφίσω γιατί λυπάμαι περισσότερο εμένα τον ίδιο
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ:
Θα τους ψηφίσω γιατί τώρα τελευταία η αζαλέα μου, στο μπαλκόνι, έχει μαραθεί.
Δεν θα τους ψηφίσω γιατί ο κυρ Θανάσης ο γεωπόνος θα μου έρθει φθηνότερα.

11 σχόλια

  1. δεν θα φηφισω δν και διοτι δεν κανει τιποτε η δεν εκανε για την καταπολεμηση της διαφθορας και ειναι στο dne το ρουσφετι ο κοματισμος η καπηλεια της θρησκιας και του εθνους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει αστείο, αλλά και οι μαλακίες έχουν όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ώρα της …πανστρατιάς.

    Μετά τους, Αλέξανδρο Δερμετζόπουλο (Έβρου), Αναστάσιο Καρυπίδη (Σερρών), Μανώλη Κεφαλογιάννη (Ηρακλείου), Θεόφιλο Λεονταρίδη (Σερρών) και Ζήση Τζηκαλάγια (Καστοριάς), οι οποίοι επανεντάχθησαν πρώτοι στη ΝΔ, μετά τη στήριξη των εφαρμοστικών νόμων, ακόμη τέσσερα στελέχη της ΝΔ, επέστρεψαν στο κόμμα τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

    Το χορό του επαναπατρισμού στα… εδάφη της Συγγρού, έσυρε ο βουλευτής Δράμας, Μαργαρίτης Τζίμας, που ύστερα από μια επιστολή πίστης και συστράτευσης στη ΝΔ, έγινε εκ νέου κομμάτι της Κ.Ο. της ΝΔ με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά, την περασμένη Τετάρτη.

    Δυο ημέρες αργότερα, την Παρασκευή, με εντολή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, οι βουλευτές Κωνσταντίνος Παπασιώζος (Άρτας), Γιώργος Καρασμάνης (Πέλλας) και Γιώργος Βαγιωνάς (Χαλκιδικής), εντάχθηκαν και αυτοί με τη σειρά τους, ξανά, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος, μετά από σχετικές επιστολές που απέστειλαν στον Αντώνη Σαμαρά, ακολουθώντας το δρόμο του κου Τζίμα.

    Μετά και από τις τελευταίες «επιστροφές», σε εκκρεμότητα παραμένει το μέλλον των ανεξάρτητων βουλευτών, Ελίζας Βόζεμπεργκ, Κώστα Γκιουλέκα και Γιώργου Βλάχου, που αν και έχουν εκφράσει ανοιχτά τη συστράτευσή τους με το κόμμα αλλά και το στόχο της κατάκτησης της αυτοδυναμίας, δεν δείχνουν μέχρι στιγμής καμία διάθεση αποστολής παρόμοιας επιστολής-μεταμέλειας, αναμένοντας κάποια κίνηση από το «στρατηγείο», του Αντώνη Σαμαρά.

    «Είτε είμαι υποψήφια, είτε όχι, στηρίζω τη ΝΔ και τον στόχο της αυτοδύναμης νίκης της στις εκλογές», δήλωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το newsbomb, η Ελίζα Βόζεμπεργκ.
    «Ποτέ δεν μίλησα με άλλα κόμματα. Είμαι στη ΝΔ από τα 15 μου χρόνια. Στηρίζω τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά», πρόσθεσε η ανεξάρτητη βουλευτής, που αντί επιστολής, έχει -κατά δήλωσή της- παραδώσει στον Γραμματέα της Κ.Ο. του κόμματος, Κωνσταντίνο Τασούλα, ένα έγγραφο με δώδεκα συνεντεύξεις της, τις οποίες παραχώρησε μετά τη διαγραφή της, στις οποίες τονίζει την εμπιστοσύνη της στις επιλογές της ηγεσίας του κόμματος.

    «Είμαι στη ΝΔ από παιδί. Είμαι το 3ο μέλος της νεολαίας της Βορείου Ελλάδος. Έχω δηλώσει την εμπιστοσύνη μου στον Αντώνη Σαμαρά», επιβεβαίωσε, σε επαφή του με το newsbomb, και ο Κώστας Γκιουλέκας, που αναμένει την οριστική απόφαση της ηγεσίας του κόμματος, διαμηνύοντας σταθερά πως η ΝΔ ήταν και θα παραμείνει το σπίτι του.Την ίδια στάση κρατά και ο Γιώργος Βλάχος, που έχει πολλές φορές μέχρι σήμερα ξεκαθαρίσει πως δεν ενδιαφέρεται να ενταχθεί σε κανέναν άλλο κομματικό σχηματισμό και πως αν δεν υπάρξει κάποια πρόταση από πλευρά της ΝΔ, δεν θα είναι υποψήφιος και θα «πάει στο σπίτι του».

    Την οριστική απόφαση θα την πάρει προσωπικά ο Αντώνης Σαμαράς. Πολλά στελέχη της ΝΔ έχουν εισηγηθεί θετικά, ως προς την επιστροφή του συνόλου των διαγραφέντων που δεν φλέρταραν με άλλους συνδυασμούς και που έχουν ξεκαθαρίσει δημοσίως πως στηρίζουν την παράταξη από κάθε πόστο, ωστόσο οι βουλευτές που πολιτεύονται στις ίδιες περιφέρειες με τους ανωτέρω, εκφράζουν σε δημοσιογραφικά πηγαδάκια αλλά και στα κεντρικά του κόμματος, πολλές ενστάσεις και επιφυλάξεις.

    Ο ρόλος του Καραμανλή

    Το στοίχημα του Αντώνη Σαμαρά για πανστρατιά και αυτοδύναμη επιστροφή της ΝΔ στην εξουσία, στηρίζει και ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

    Όπως είχε γράψει το newsbomb, ήδη από το περασμένο Σάββατο, ο άλλοτε πρώτος άνδρας της Νέας Δημοκρατίας, ζητά από όλους τους συνομιλητές του να «μπουν μπροστά», σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, προκειμένου να συσπειρωθεί η βάση του κόμματος και να επιτευχθεί η πολυπόθητη, για το κόμμα, αυτοδυναμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλαράκι έχεις σοβαρό πρόβλημα.
    Είσαι ανθρωπος που ζητάς το απόλυτο και την τελειότητα όταν εσυ ο ιδιος είσαι ατελής.
    Αυτού του είδους τα διλημματα εχουν μια πηγη αφετηρίας...την παρτυ σου και οχι το συμφέρον της πατρίδας και του λαού της.
    Συμφωνείς έμμεσα στο μνημόνιο ως την μόνη λυση και δεν σε εξοργίζει ποιος και γιατί μας οδήγησε εκεί. Μαλλον είσαι αυτο που λένε τεχνοκρατης χαρτογιακάς και εξεταζεις το καταστέλειν και όχι το προλαμβάνειν.

    Επειδή ζεις σε χωρα παρτακηδων και ακόμα δεν εχει επίσημα κομμα εκπροσώπησης στην βουλή αλλα υπάρχει καμουφλαρισμενη σε μεγαλο βαθμό σε πολλά κομματα η άρπα κανε υπομονή και συνέχισε την θεραπεία που θα παει θα συγκροτηθει και αυτό με σήμα την χούφτα.

    Το οτι είμαστε σε αυτό το χάλι δεν είναι καθόλου τυχαίο. Αν μετα 2,5-3χρόνια έχεις τετοιας μορφής διλήμματα καταλαβαίνω γιατί οι πολιτικοί αλήτες μας συμπεριφέρονται με αυτό τον πούστικο τρόπο γιατι και οι ιδιοι έχουν καταλαβει ότι ειμαστε ιθαγενείς, όποτε τίποτε δεν πρέπει λογικά να μας εκπλήσσει με εκπλήσεις δυσαρεστα εσύ.
    όπως με εκπλήσσουν τα ποσοστα των κομματων καταστροφής του τόπου.
    Φθάσαμε στην σχεση ενας εργαζόμενος χωρίς δουλειά ανεργος χρεωμενος και χωρις ελπίδα να έχει ενα συνταξιούχο στην πλάτη του και το κρατος να δανείζεται δις για να πληρώνει συντάξεις και να ερημώνει την αγορά και την οικονομία πρός χάριν των τραπεζών που ήδη εχουν τσεπώσει 139 δις!! συνολικα από τα μνημόνια και ακόμα εχουν τρυπαρες από τα παιχνιδια που παιζανε εις βαρος του λαου αισχροκερδωντας και τζογαρωντας στις πουτανες τις αγορές.
    Και εσυ ακόμα ζείς στον κόσμο του διλημματος και της κριτικης το ψηφιζω αυτο δεν το ψηφίζω εκείνο. Τι να πει κανείς.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μεγάλε σε βλέπω να μας έρχεσαι στην Χρυσή Αυγή, και εμείς κάτι ΜΑΛΑΚΕΣ σαν και σένα δεν τους γουστάρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. στα αρχιδαι μας κ παπαδοπουλε το τι θα ψηφισετε
    ανθρωποι σαν κι εσας ειναι η αιτια που παμε για πτωχευση
    καλυτερα θαταν για την πατριδα να μπαινατε στον ταφο σας απο τωρα ολοι εσεις που χρονι ατωρα το μονο που ξερετα να λετε ειναι το τι δεν θα κανετε γιατι ποτε δεν τολματε να κανετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,,ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ 3 ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,,ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ-ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ..ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΑΜΕΣΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.
    ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΥΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΙΖΕΙ ΙΔΙΟ ΚΟΜΜΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κ. Παπαδόπουλε ΞΥΠΝΑ ώρα για υπνο!!!
    Δεν μετρας καλύτερα μεχρι το 1000 τα προβατακια να σε πάρει ο υπνος;
    Τρόμαξα από την πολιτική σκέψη σου!!! πω πω πω!!! που ήσουν κρυμμένος ρε λεβεντοπαίδο; φοβερός!!!
    Δεν παίζεσαι αδερφε άπαιχτος!!
    Γραψε και αλλα άρθρα δοκίμια να προβληματιστουμε μπας και αποκτησουμε την πολιτική θεώρηση σου.
    Γράψε για την ασυδοσία του κράτους που όπως προβλέπει το μνημονιο θα δίνετε ο ηλιγγιώδης μισθος της εξευτελιστικής χλιδής των 150!!!ευρω.

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση