GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκίνημα της εβδομάδας με απώλειες στο ΧΑ - Άνοδος στις διεθνείς αγορές...

Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε με το ΧΑ να έχει μπει στην τελική ευθεία για τις εκλογές που θα γίνουν σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στο τέλος Απριλ...

Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε με το ΧΑ να έχει μπει στην τελική ευθεία για τις εκλογές που θα γίνουν σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στο τέλος Απριλίου ή την πρώτη εβδομάδα του Μαϊου. Παρά την αναδιάρθρωση του Ελληνικού χρέους, το ΧΑ μοιάζει «πεθαμένο» καθώς η αξία συναλλαγών έχει φτάσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα συναλλαγών. Στον αντίποδα τώρα, τα καλά νέα σε Ευρώπη και Αμερική, βοήθησαν τους βασικούς δείκτες μετοχών να...
κλείσουν με κέρδη την Δευτέρα.

Ο Nikkeiξεκίνησε την εβδομάδα με οριακά κέρδη 0,07% κλείνοντας λίγο πάνω από το ψυχολογικό όριο των 10.000 μονάδων. Στην Ευρώπη τώρα, είχαμε τα καλά νέα από το μέτωπο της επιχειρηματικής εμπιστοσύνης της Γερμανίας που κατάφερε να ωθήσει τις Ευρωπαϊκές αγορές μετοχών να κλείσουν με κέρδη κοντά στο 1%.
Με σημαντικά κέρδη ξεκίνησαν την νέα εβδομάδα και βασικοί δείκτες μετοχών στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Η ομιλία του Μπερνάκε βοήθησε τους βασικούς δείκτες να καταγράψουν κέρδη, καθώς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο στο μέλλον, η FEDνα στηρίξει την αμερικανική οικονομία, εκ νέου με κάποιο πακέτο βοήθειας.
Το Ευρώ κινήθηκε θετικά και ξεπέρασε το 1,33 στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας. Κέρδη σημείωσε και ο Χρυσός, κοντά στο 1,5% και πλησίασε τα 1685 δολάρια. Οριακά θετικά έκλεισε και το πετρέλαιο στα 107 δολάρια, με τον Πρόεδρο Ομπάμα να δηλώνει πως ο χρόνος προς το Ιράν τελειώνει.
Τέλος, το ΧΑ παρά τις διακυμάνσεις που σημείωσε κατά την διάρκεια της ημέρας, έκλεισε με απώλειες 0,69% στις 767,32 μονάδες. Ο Τραπεζικός κλάδος συνεχίζει να λειτουργεί ως βαρίδι και υποχώρησε κατά 3,55%. Η αξία συναλλαγών ήταν απελπιστικά χαμηλή και έφτασε μόλις τα 21,5 εκ ευρώ. Το μηχανικό σύστημα του 3F2012 βαθμολογεί τον ΓΔ με ουδέτερες τιμές και στους τρεις βασικούς ορίζοντες του ΓΔ.

GSTA/EKTA

2 σχόλια

  1. Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ!!!

    Χωρίς να ρωτήσουν τις διοικήσεις τους κι ενώ ήταν θέμα ωρών το κούρεμα των ομολόγων αγόρασαν ομόλογα από ιδιώτες φιλαράκια τους στο 100% της ονομαστικής τους αξίας με τις καταθέσεις των ταμείων και στη συνέχεια τα κούρεψαν.

    ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ! ΟΤΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕ ΕΧΕΙ ΦΡΜΑΚΑ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΧΙΣΑΜΕ ;

    ΜΠΑ...
    Ο ΦΑΣΙΣΤΑΡΑΣ
    ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ
    ΜΠΕΝΥ-ΜΠΑΚΑ-ΤΣΟΓΛΑΝΑ-ΛΕΡΟΣ
    ήταν πάντα εδω..

    Με τον νόμο αθώωσης των Λαμογιών του πα$$οκ.

    απλώς τώρα τελευταία..
    με τα 2 ευρα γέρων με Αλτσχάϊμερ
    και μαϊμου ψηφοφόρων φάντασμα
    έγινε και
    ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡ ΜΟΥΣΟΥΛΙΝΙ ΠΑ$$ΟΚ.


    >>>>>>>>> απο χθες
    Η Ελλάδα απογειώθηκε
    μετά από μόλις 1 βδομάδα Μπένυ!!
    Προχωράμε 1 ώρα στο μέλλον!!!
    και 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ..ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ >>>>>>>>>>>>>>


    ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ τερατώδους..ΦΩΦΩΣ
    ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ...ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ...;;;
    _____________________________________
    ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ...(3,1 ). ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΝ... ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ και ΤΟΝ ΛΑΛΙΩΤΗ...!!!

    Ήταν το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην Ελλάδα πού δεν είδε καν τα φώτα της δημοσιότητος από τις "Ναυλωμένες Ουκρανέζες" των ΜΜΕ, και ο σύζυγος της Φώφης, με τον Κ.Λαλιώτη και άλλους 13 κατηγορούμενους την γλίτωσαν λόγω...παραγραφής...!!!

    Σέ πρώτο βαθμό το Δικαστήριο τους αθώωσε, όμως ο τότε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ.Σανιδάς, έκανε αναίρεση της απόφασης και ξαναδικάσθηκαν.

    Οκτώ χρόνια μετά την παραπομπή τους οι Εφέτες εκριναν ότι χρησιμοποιήθει λάθος άρθρο για την παραπομπή, και αντί του 256, έπρεπε να παραπεμθούν με βάση το άρθρο 390.
    Βάση του άρθρου 390, το αδίκημα των κατηγορουμένων ήταν... πλημμέλημα και όχι κακούργημα.

    Έτσι η κατάχρηση των ΠΑΣΟΚ ΚΛΕΜΕΝΩΝ δισεκατομμυρίων....παραγράφηκε...!!!

    Τα ακούτε ;;

    Πλημμέλημα η κατάχρηση των ..(3,1 Δις Ευρώ)..!!

    Και ύστερα γιά να σωθούμε κόβουνε μισθούς-συντάξεις και αυξάνουν την φορολογια και θέλουν οι "εγκληματίες" του Πασοκ και την ψήφο μας...!!!

    Όταν βλέπω αυτή την "γυναίκα"-σίχαμα θυμάμαι...
    AΠΕΙΡΑ ΦΑΓΩΜΕΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ
    απο το Κτηματολόγιο

    ΠΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΔΙΠΛΑ
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$...
    - ΕΣΕΙΣ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση