GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι αστυνομικοί περισσότεροι από τους πολίτες στη Βέροια...

Από το http://xronika05.blogspot.com/ Δείτε το βίντεο που ανέβασε η ΛΑΪΚΟΥΡΑ και αποτυπώνει με εύγλωττο τρόπο την αστυνομοκρατία σήμε...


Από το http://xronika05.blogspot.com/
Δείτε το βίντεο που ανέβασε η ΛΑΪΚΟΥΡΑ και αποτυπώνει με εύγλωττο τρόπο την αστυνομοκρατία σήμερα στη Βέροια. Οι δυνάμεις καταστολής τελικά ήταν...
περισσότεροι από τους πολίτες που πήγαν και όσοι πήγαν ήταν πίσω από τα κάγκελα.

4 σχόλια

  1. ΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΑ ΚΡΗΤΗ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΝΕΙΣ!!!!

    Είπε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων Κρήτης να τιμήσει με τον δικό του τρόπο χθες βράδυ σε ένα διατηρητέο ανακαινισμένο κτήριο στο λιμάνι των Χανιών την Εθνική μας επέτειο, της 25-Μαρτίου 1821 και το έκανε το θαύμα του!
    Έτσι λοιπόν στην εκδήλωση αυτή που ήταν αφιερωμένη στο έργο του Διονύσιου Σολωμού Ελεύθεροι Πολιορκημένοι και που η οργανώτρια; παρουσιάστρια –κεντρική ομιλήτρια αναφερόταν κυρίως στην θέση της γυναίκας και του Έρωτα στο έργο αυτό, μάλλον σκόπιμα για να μπορέσει να πρωτοτυπήσει; εδώ το ερωτηματικό πρέπει να είναι θεόρατο, αργότερα προς το τέλος της εκδήλωσης, ( μόνο αυτή ;) βρήκε έδαφος και πάτημα για να μας αποτελειώσει!
    Από τα μεγάφωνα, η εκδήλωση ήταν σε μια αίθουσα, άρχισε να ακούγετε το Dance Me To The End of Love, αμέσως ένας φρακοφερεμένος; ρεντικοντιασμένος ; μαντράχαλος κάπου δυο μέτρα βγήκε μαζί με μια κοπελιά κάπως δροσερή, αραχνοΰφαντη, η μισή από αυτόν και άρχισαν να χορεύουν στον ρυθμό του τραγουδιού ένα γλυκανάλατο ΤΑΓΚΟ…..και έμεινα ξερός…….. Όταν συνήρθα αναρωτήθηκα βέβαια τι δουλειά είχε αυτό σε εκδήλωση για την Εθνική μας Επέτειο αλλά απουσίας τόσο μεγάλης φαντασίας εκ μέρους μου βούλιαξα στην μοναξιά μου καθώς οι εκατό περίπου παρευρισκόμενοι χειροκροτούσαν τους χορευτές, πάλι καλά που δεν τους κάλεσαν να το ξαναχορέψουν….
    Χανιώτες δικηγόροι εμπρός στο δρόμο της δόξας…..Ζήτω της Κρήτης που σας γέννησε μόνο που η Αφιλότιμη δεν σας έκαμε Κρητικούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν είχαν γίνει τα απαράδεχτα γεγονότα στην επέτειο της 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη , δεν θα φθάναμε στο σημείο αυτό.
    Οι εκδηλώσεις των παρελάσεων , είναι για να τιμήσουμε τους προγόνους μας , που αγωνίστηκαν δίνοντας και τη ζωή τους ακόμη για να ζούμε εμείς ελεύθεροι σήμερα. Για τον λόγο αυτό πρέπει να δείχνουμε και τον ανάλογο σεβασμό. Πρέπει να ντρεπόμαστε , για τους πολιτικούς που εκλέξαμε μετά την μεταπολίτευση και μας έφεραν σε αυτή τη κατάντια και την εξαθλίωση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε το ότι ο Πάγκαλος στο Παρίσι πέρυσι είπε ότι οι επαναστάτες του 21 , ήταν ομάδες αμόρφωτων κ.λ.π και αποδοκιμάστηκε. Μόνο όποιος είναι άμυαλος ή βολεμένος , δεν είναι αγανακτισμένος με αυτή τη κατάντια , που ζούμε. Με το να γίνουν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας , να ακουστούν συνθήματα , να πεταχτούν γιαούρτια και αυγά στις παρελάσεις , θα αμαυρώσουν την εθνική επέτειο και τίποτα άλλο. Τα απαράδεκτα γεγονότα που έγιναν την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη , το αποδεικνύουν .Δύο μέρες το χρόνο ας πούμε ότι είναι όπως ένα μνημόσυνο για τους προγόνους μας που θυσιάστηκαν για μας.
    Είναι θέμα λίγου χρόνου οι εκλογές , που εκεί πρέπει να τιμωρήσουμε με τη ψήφο μας , τους πολιτικούς μας για τα κατορθώματά τους. Το ότι οι παρελάσεις καθιερώθηκαν από τον Μεταξά , δεν σημαίνει ότι πρέπει να τις καταργήσουμε. Ο λαός μας τις χαίρεται και τις μαθητικές και τις στρατιωτικές . Η μεγάλη προσέλευσή του το αποδεικνύει. Είναι αίσχος να αναγκάζεται η Αστυνομία να διαθέτει τόση δύναμη για την περιφρούρηση των παρελάσεων και να μην υπάρχει επαρκής αστυνόμευση στη χώρα .Και το ΙΚΑ από τον Μεταξά ιδρύθηκε . Πρέπει να το καταργήσουμε; Ας είμαστε ψύχραιμοι.
    Αυτοί που δημιούργησαν επεισόδια στη Πάτρα και ίσως και σε άλλες πόλεις τι κατάφεραν ; Και στην Αθήνα με την υπάρχουσα κατάσταση , λογικό και επακόλουθο είναι που πηγε λίγος κόσμος στη παρέλαση. Ολες τις άλλες ημέρες του χρόνου , μπορούμε να διεκδικήσουμε και να διαμαρτυρηθούμε και να διαδηλώσουμε . Την 25η Μαρτίου και 28η Οκτωβρίου ας σεβαστούμε την μνήμη των προγόνων μας που πολέμησαν και θυσιάστηκαν ως ελάχιστο φόρο τιμής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΑ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΑΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ.. Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ..ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ..ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΛΗΓΜΕΝΑ..ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ...ΑΧΧΧΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση