GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι απέγινε η υπόθεση της;;..

Από το  tsoutsouneros.arvanitis.eu Η υπόθεση της δικαστή Γρεβενών , Μαρίας Μαργαρίτη-Φώλια, ξεκίνησε τον χειμώνα του 2007, όταν κατήγγειλε ...


Η υπόθεση της δικαστή Γρεβενών, Μαρίας Μαργαρίτη-Φώλια, ξεκίνησε τον χειμώνα του 2007, όταν κατήγγειλε πιέσεις για υπόθεση σκανδάλου καταχρήσεων κρατικού χρήματος που ερευνούσε. Στη συνέχεια, αφού κατήγγειλε ότι κρατικοί και παρακρατικοί μηχανισμοί έφαγαν κονδύλια που προορίζονταν για...
οικονομική ενίσχυση σεισμοπαθών, η κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε από το δικαστικό σώμα.
Επίσης, η δικαστίνα Μαρία Μαργαρίτη-Φώλια, κατηγόρησε το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας ύπαρξη «ΟΙΚΟΥ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ και ότι εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ορέξεις δικαστικών και μεσαζόντων), σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός τωνδικαστηρίων!!!!»
Η δικασστής έγινε περισσότερο γνωστή, από τις απεργίες πείνας που έκανε έξω από το μέγαρο Μαξίμου και από μια εκπομπή του BBC για την υπόθεσή της. Τα Ελληνικά ΜΜΕ αγνόησαν σκανδαλωδώς και τη δική της περίπτωση.
Για να θυμηθούμε καλύτερα την υπόθεση, βάζω και το σχετικό βίντεο. Όποιος έχει σχετική πληροφόρηση για τυχόν εξελίξεις μέσα στο 2011, ας φτιάξει καμιά ανάρτηση και να τη στείλει.

6 σχόλια

  1. Την πεθανανε την Γυναικα τα χαμουρια,
    πρωτα οι δικοι της και μετα τα λαμογια οι πολοιτικοι,ξεφτιλισμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ΜΜΕ της Ελλαδας να προβαλουν τι; το δικιο ποιων; αφου τα αφεντικα τους τα εστησαν για να καλυπτουν, εκβιαζοντας πολιτικους, τις εκνομες παρανομιες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αναμένεται να μετακινηθεί στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στη θέση του παραιτηθέντος Χρήστου Παπουτσή. Σύμφωνα με το Mega, στο υπουργείο προστασίας του Πολίτη θα υπάρξουν δύο υφυπουργοί, οι κ.κ. Μανώλης Όθωνας και Λευτέρης Οικονόμου.

    Βάσει των ίδιων πληροφοριών, η έκπληξη αναμένεται να έρθει από το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον κ. Χρυσοχοΐδη στο υπουργείο Ανάπτυξης και φέρεται να είναι η Άννα Διαμαντοπούλου.

    Μιλώντας στη ΝΕΤ, η κυρία Διαμαντοπούλου δεν διέψευσε τις πληροφορίες που τη φέρουν να μετακινείται στο υπουργείο Ανάπτυξης και παρέπεμψε στις επίσημες ανακοινώσεις, αργά την Τρίτη, ή την Τετάρτη, όπως είπε.

    Σε μία τέτοια περίπτωση, μετακίνησης της Άννας Διαμαντοπούλου, προκύπτει άλλη μία «καραμπόλα», που αφορά στη θέση του υπουργού Παιδείας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επικρατέστερος για τη θέση αυτή είναι ο προερχόμενος από τη ΝΔ, αναπληρωτής υπουργός Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

    Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ, η ορκωμοσία των νέων υπουργούν έχει προγραμματιστεί να γίνει νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ ΣΚΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ...


    ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΕΙ ΟΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕ ΟΤΙ Η

    ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ ΚΑΙ Η ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΡΙΣΑΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΟΚΩΝ

    ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΠΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΗΔΙΑΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    Η ΤΣΙΤΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΛΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ.ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΦΕ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ... ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΠΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    Ποιός, ο βλαμμένος;
    Δε μας χέζεις ρε Κουτσούκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση