GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ελληνικός Χρυσός»: Κάτοικοι που αντιδρούν στα μεταλλεία και εργαζόμενοι της εταιρείας, βρίσκονται στις «Σκουριές», απέναντι...

Ε Κ Τ Α Κ Τ Ο Από χθες Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012 γίνεται προσπάθεια να ξεκινήσουν εργασίες της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» στη θέση «Σ...

Ε Κ Τ Α Κ Τ Ο
Από χθες Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012 γίνεται προσπάθεια να ξεκινήσουν εργασίες της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» στη θέση «Σκουριές» του όρους Κάκκαβος που βρίσκεται μεταξύ των χωριών Μεγάλη Παναγία, Ιερισσός και Στρατονίκη στη Χαλκιδική.
Σήμερα 20 Μαρτίου 2012, ομάδα αρχαιολόγων δοκίμασε να ξεκινήσει εργασίες αρχαιολογικών τομών αλλά γρήγορα μαζεύτηκε πλήθος κάτοικων της περιοχής για να...
σταματήσουν την διαδικασία. Παράλληλα τις μεσημεριανές ώρες άρχισαν να κατευθύνονται και εργαζόμενοι της εταιρείας προς την περιοχή. Και ενώ η αστυνομία έχει αποκλείσει το δρόμο που οδηγεί στις «Σκουριές» στη θέση «Χοντρό Δέντρο» μεταξύ Παλαιοχωρίου-Μεγάλης Παναγίας, οι εργαζόμενοι «έσπασαν» το μπλόκο της αστυνομίας και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο βουνό απένατι από τους κατοίκους που αντιδρούν με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Ερωτηματικά επίσης το γεγονός πως αυτή την ώρα που έπρεπε να εργαζόνται οι εργαζόμενοι της εταιρείας βρίσκονται εκεί!
https://stratoniki.wordpress.com/2012/03/20/εκτακτο-μεσημερι-τριτησ-20-μαρτίου-2012-κάτ/

8 σχόλια

  1. ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΝΤΖΑ ΚΑΙ ΦΤΥΣΙΜΟ, ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΔΕΞΙΟ ΚΑΘΗΚΙ, ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΤΟΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΗΤΗ "ΚΥΡΙΟ" ΤΖΩΝ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΛΩΜΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ "ΑΡΧΗΓΟ" ΤΟΥ, "κύριο ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ", ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ" ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ, ΠΟΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΛΑΟ", ΒΛΕΠΕ... ΦΑΗΛΟ, ΤΣΕΚΟΥΡΟΒΓΑΛΤΗ ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΑΔΩΝΙ, ΘΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ 150 ΕΥΡΩ, ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΪΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΓΑΜΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΣΕ ΤΟΣΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΣΥΓΧΩΡΙΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ! ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ !ΘΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ..ΦΟΥΜΟ ΡΕ ΣΕ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τζων-πουστρα αντε παλι πισω στην αφρικη, εκει τη βρισκεις εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς τα βόδια, που σκέφτονται να ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ!!!!

    Η ψήφος στην ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ, θα ανάψει το πράσινο φως (γιατί έτσι θα το εκλάβουν...) στον Σόϊμπλε και στην Τρόϊκα να ρίξουν το βιοτικό μας επίπεδο σε επίπεδα Κροατίας, Ρουμανίας και Βουλγαρίας!!!

    ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ...

    ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 150 ΕΥΡΩ??

    ΤΟΤΕ ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ, ΒΟΔΙΑ ΑΞΗΜΕΡΩΤΑ!!!!

    ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΕΙΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΒΟΔΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ "ΝΑ... ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ"!!!!!

    ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΤΕ??

    ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ?

    ΒΟΔΙΑ... Ε, ΒΟΔΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΠΑΣΟΚ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΝΔ ΤΙ ΝΔ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ..ΤΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΙ ΓΑΛΑΖΙΟ ΧΑΛΙΚΙ ΤΟ ΧΑΛΙΚΙ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΤΡΙΟΥΛΕΣ ΤΙΣ ΟΡΤΙΝΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ...ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΤΡΕΧΕΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ANTE MHN ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΤΕ ΤΡΕΧΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΡΕΠΟΥΣΗΔΕΣ ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΠ΄΄ΟΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΞΕΣ.ΕΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ Η ΤΟΝ ΔΙΚΟΛΑΒΟ ΧΑΡΑΤΣΑ ,Η,Η ...ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ.ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΗΧΑΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕΖΙΛΗΣ ΚΑΙ ΡΕΖΙΛΙΑ ΣΤΟ ΡΕΖΙΛΙ.ΠΟΥΤΣΡΟΚ.
    ------------------------------
    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΛΕΒΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

    Το 2000 στις εθνικές εκλογές έγινε το μεγαλύτερό πλιάτσικο ψήφων, που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Ίσως κάποτε όταν ανοιχθούν τα αρχεία του FOREIGN OFFICE να μάθουμε τι έγινε. Το 2004 όταν πήρε το δαχτυλίδι ο Παπανδρέου, έκανε μια παρωδία εκλογών για την νομιμοποίηση του και καλά, όπου ψήφισε ο κάθε πικραμένος.

    Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι, Ρώσοι, Ρωσοπόντιοι, Αφγανοί, Πακιστανοί, Ινδοί κ.α. πήγαν σηκωτοί και μαζί με τους ντόπιους Ταλιμπάν έφθασαν τους ψηφίσαντες σε 1000000 . Έτσι τουλάχιστον ισχυρίστηκαν.

    Πάντα δε με το αζημίωτο, γιατί τότε ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ.

    Το 2007, στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, κέρδισε ο Παπανδρέου και το διαδίκτυο άρχισε να βουίζει, ότι ο ΓΑΠ κατάκλεψε τον Μπένυ, τουλάχιστον ως προς τη διαφορά της νίκης.

    Άλλο να έχεις κερδίσει με 10% διαφορά και άλλο με 20%.

    Εξάλλου ο ΓΑΠ τότε έλεγχε τον κομματικό μηχανισμό και ο Βενιζέλος έκανε τη πάπια γιατί κατάλαβε ότι μετά τον καφέ που έφαγε στη μάπα, θα έτρωγε και κανένα βρομόξυλο.

    Η ΚΑΜΟΡΑ είχε αποφασίσει ότι θα πορευόταν με τον Γιώργο.

    Φθάνουμε δε στις χθεσινές εκλογές. Τι είδαμε και τι θα δούμε ακόμη.

    Διπλό-τριπλό-τετραπλό-.......................ψηφίες.

    Πακιστανούς και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις να κάνουν το σήμα της νίκης, βγαίνοντας από τα εκλογικά κέντρα.

    Εκλογικά κέντρα σε μπυραρίες, καφετέριες, σουβλατζίδικα και άλλα φαστφουντάδικα.

    Γέροι και γριές με αναπηρικά καροτσάκια, έχοντας ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ, τους πήγαιναν με το ζόρι να ρίξουν τον ψήφο τους.

    Μάλιστα έμαθα, δεν το υιοθετώ, αλλά με το ΠΑΣΟΚ όλα μπορούν να συμβούν, το εξής: Γέρος με ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ, υποβασταζόμενος από 2 άτομα, όταν έφθασε μπροστά στη κάλπη έμενε ακίνητος χωρίς να κάνει ή να λέει τίποτα.

    Τότε ο υπεύθυνος εκεί του λέει. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ή ΒΑΣΙΛΙΑΣ;

    ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ,ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ φώναξε ο γέρος και άρχισε να τραγουδάει ,"της αμύνης τα παιδιά".

    Ψήφισε έκραξε τότε ο υπεύθυνος.

    Βάλτε και τις λάθος προσθαφαιρέσεις και θα ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.

    Τελικά τα λαμόγια όταν δεν μπορούν να μας κλέβουν, κλέβονται μεταξύ τους.

    Είναι το ΧΌΜΠΙ ΤΟΥΣ ρε παιδί μου.
    ---------------------------------

    ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ...ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΝΤΖΑ ΚΑΙ ΦΤΥΣΙΜΟ, ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΔΕΞΙΟ ΚΑΘΗΚΙ, ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΤΟΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΗΤΗ "ΚΥΡΙΟ" ΤΖΩΝ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΛΩΜΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ "ΑΡΧΗΓΟ" ΤΟΥ, "κύριο ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ", ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ" ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ, ΠΟΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΛΑΟ", ΒΛΕΠΕ... ΦΑΗΛΟ, ΤΣΕΚΟΥΡΟΒΓΑΛΤΗ ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΑΔΩΝΙ, ΘΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ 150 ΕΥΡΩ, ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΪΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση