GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συνθηκολόγηση του Χρυσοχοϊδη...

Ολόκληρη η δήλωσή του για τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ υπέρ του Βενιζέλου "Η Ελλάδα κατήγαγε μια πολύ σημαντική νίκη μετά από πολύ καιρό μειών...

Ολόκληρη η δήλωσή του για τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ υπέρ του Βενιζέλου

"Η Ελλάδα κατήγαγε μια πολύ σημαντική νίκη μετά από πολύ καιρό μειώνοντας κατά 100 δις ευρώ το χρέος της. Αυτό είναι ένα πρώτο βήμα και μαζί με τη δανειακή σύμβαση είναι η ευκαιρία να κάνουμε το επόμενο βήμα. Και το επόμενο βήμα δεν είναι τίποτα άλλο από τα να αποκτήσουμε σιγά σιγά ρυθμούς ανάπτυξης που θα μειώσουν δραστικά την ανεργία, θα...
 δημιουργήσουν θέσεις απασχόλησης για τους νέους της πατρίδας μας που είναι άνεργοι κατά 50%, και κυρίως θα ανασυντάξουν το αίσθημα και τις ελπίδες των ανθρώπων.
Περνάμε δύσκολες ώρες σαν έθνος, σαν λαός και η προσπάθεια που πρέπει να γίνει από την πολιτική, από την πλευρά των πολιτικών και του πολιτικού συστήματος και ιδιαίτερα από εκείνες τις δυνάμεις που θέλουν αυτή τη στιγμή ν´ ανασυντάξουν τη χώρα και να οδηγήσουν και πάλι την Ελλάδα σε μια διαδρομή περηφάνιας και ανάπτυξης χρειάζεται αλήθειες, χρειάζεται δικαιοσύνη και πάνω απ´ όλα χρειάζεται ευθύνη.
Αυτές τις αξίες πρέπει να υπηρετήσουμε αυτή τη στιγμή οι πολιτικοί, το πολιτικό σύστημα, όλοι μας, όλη η Ελλάδα, ο ελληνικός λαός, το ελληνικό έθνος.
Σ´ αυτή τη μάχη που ξεκινάει σε λίγες εβδομάδες ή σε λίγους μήνες πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες αποκαθιστώντας την εμπιστοσύνη των πολιτών στην πολιτική, δίνοντας τους ελπίδα και προοπτική. Αυτό χρειάζεται σήμερα κυρίως ο ελληνικός λαός. Και μαζί την αλήθεια, την απόδοση δικαιοσύνης.
Θα στηρίξω στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ τον Βαγγέλη Βενιζέλο επειδή ακριβώς η υποψηφιότητά του ανταποκρίνεται σε αυτές τις προδιαγραφές: Ευθύνη, αλήθεια και δικαιοσύνη".

6 σχόλια

  1. Οργανωσου καλυτερα Μιχαλη και ορμα ξανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα καλά ρε "ΤΥΦΛΑ" Χρυσοχοήδη

    Εσύ στο MEGA μας έλεγες τις άλλες ότι
    "το ΠΑΣΟΚ οδήγησε σε φτώχεια, κοινωνική αποσύνθεση, σε προτωφανή βαθειά ύφεση. Οδήγησε σε εθνική ταπείνωση και εθνική αναξιοπρέπεια, και τέλος οδήγησε και σε κρατική αποδιοργάνωση".

    και τώρα ρε "κατιμά άνδρα" μας λές οτι
    θα ανασυντάξετε το αίσθημα και τις ελπίδες των ανθρώπων;

    Φαντάζεσαι δηλαδή οτι υπάρχει ακόμη κόσμος που σας πιστεύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. A ρε πλακα που θα γίνει την ερχομενη Τριτηηηηηηη στις 9.Γιωργακι πες αλευρι???Ο Λαζοπουλος
    σε γυρευει θα γινει της πουτανας.
    Εγω που δεν ειμαι σχετικος μετρισα καμια 10αρια σαρδαμ χαχαχαχα
    Αμ ο αλλος??Ο διαδοχος ντε ειδατε \πως τον κοιταζε ενω μιλουσε ο Γιωργακις.Πω πω συνοφρυωμενος και αγελαστος.
    Παει Γιωργακι ανηκεις στο παρελθον και κοιταξε να την κοπανισεις απο τη ρημαγμενη χωρα με ελαφρα πηδηματακια.ΠΡΟΔΟΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΦΟΒΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΜΑ

    ΜΗΝ ΞΑΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΠΙΑ ΤΡΥΠΑ ΘΑ ΣΑΣ ΧΩΡΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπένυ: Δέχθηκε επίθεση με γιαούρτι (φώτο)...λόγω κρίσης,
    αντί για καφέ που έφαγε το 2007...

    Επίθεση δέχθηκε πριν από λίγη ώρα ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
    Ο κύριος Βενιζέλος παρακολουθούσε την ομιλία του Πάρι Κουκουλόπουλου όταν ένας ηλικιωμένος που βρισκόταν στην αίθουσα όπου διεξάγονται οι εργασίες της Εθνικής Συνδιάσκεψης επιχείρησε να του επιτεθεί εκτοξεύοντας εναντίον του γιαούρτι!

    Αμέσως οι παριστάμενοι έσπευσαν να σύρουν εκτός αίθουσας τον ηλικιωμένο και ο κύριος Βενιζέλος αποχώρησε προσωρινά, λίγο πριν ανέβει στο βήμα της Εθνικής Συνδιάσκεψης.

    Οι συνεργάτες του κυρίου Βενιζέλου κάνουν λόγο για προβοκάτσια, ενώ βουλευτής σχολίασε χαρακτηριστικά πως κάποιοι «στήνουν νέο σκηνικό Ρέλλου».


    + Ἀντε και καλἠ κρεμἀλα παχὐδερμο.
    Η συμμορἰα που ἰδρυσε ο ἐγγονὀς του Μινἐικο και γυιὀς του Παπατζη,
    σὐντομα θα καταλἠξει στον Κορυδαλλὀ ἠ στο χὠμα.

    - ΜΗΝ ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΤΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΤΡΩΙ..
    ΠΕΤΡΕΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤEI Ο ΑΡΧΙΔΟΣΙΛΟΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 6 ΚΑΙ 45 ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΑΝ ΟΧΙ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση