GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ξεκινά η προεκλογική περίοδος. Οι μέρες σας είναι μετρημένες!΄...

Από τον Γιάννη Παπαϊωάννου Ξεκινά η προεκλογική περίοδος. Οι μέρες σας είναι μετρημένες! Η ύπαρξη τέχνης πιστοποιεί την ύπαρξη ένα κινήμα...


Από τον Γιάννη Παπαϊωάννου

Ξεκινά η προεκλογική περίοδος. Οι μέρες σας είναι μετρημένες! Η ύπαρξη τέχνης πιστοποιεί την ύπαρξη ένα κινήματος με τον ίδιο τρόπο που η τέχνη σε μια ανασκαφή πιστοποιεί την ύπαρξη οργανωμένης κοινωνίας. Βρήκαμε αυτό το video:
Το κίνημα 11.000.000 οργισμένων Ελλήνων με μια γνώμη έκαστος, είναι...
πλέον οργανωμένο και δομημένο γύρω από κεντρικές ιδέες οι οποίες περιγράφονται στο videoclip.
Στεκούμενο στο μεταίχμιο μιας εποχής αυτό το video γεμάτο φρέσκα λόγια και αναφορές στο παρελθόν αγγίζει τη ψυχή και δηλώνει με σαφήνεια ότι οι μέρες του παρόντος σκηνικού είναι μετρημένες.
Ιδεολογικά η Αριστερά και ο πατριωτισμός -όπως συμβαίνει σε περιόδους ξένης κατοχής και Δημοκρατικής ανωμαλίας- καθοδηγούν πλήρως την Ελλάδα στο μέλλον παρά τα φαινόμενα στα ΜΜΕ! Τα παραδοσιακά ΜΜΕ οποία βρίσκονται σε απόλυτο κενό εδάφους καθώς να νέα Μέσα σαρώνουν τα πάντα.
Το ευχάριστο είναι ότι η ΕΕ και οι ντόπιοι ευρωπαϊστές γίνονται δεκτοί ως οι κατεξοχήν δυνάμεις κατοχής και ανωμαλίας. Αυτό σημαίνει ότι ένας δυναμικός Ευρωσκεπτικισμός είναι εδώ και -πέρα από τα όρια του ΚΚΕ και της ακροδεξιάς που τον δυσφήμιζαν επί χρόνια- διαχέεται σε όλο το φάσμα της πολιτικής.
Υπενθυμίζουμε απλώς ότι για αυτό τον Ευρωσκεπτικισμό τον Θετικό τον Δημιουργικό που τον είδαμε στην Δανία, στην Ιρλανδία, στην Τσεχία, στην Γαλλία, στην Ισλανδία, δουλέψαμε μεθοδικά εδώ και δυο χρόνια εξαπολύοντας μαζικά Ιδέες και Επιχειρήματα.
Εδώ είναι το πρώτο δείγμα Νέου Έλληνα όπως τον είδαμε δύο χρόνια πριν να έρχεται: Νέος αστός με διάθεση για ρίσκα και κατά του ευρώ
Εδώ είμαστε και πάλι εμείς Change,
Αυτός είναι ο ευρωσκεπτικισμός μας. Αυτός είναι το μόνο πραγματικό όπλο που έχει ο πολίτης για να διαμορφώνει την Ευρώπη. Αυτό μας επιτρέπει να μιλάμε για το Πολιτικό ευρωσκπετικισμό που ξαναβάζει αυτοδικαίως και “τσαμπουκαλίδικα” την πολιτική στο προσκήνιο σε βάρος της αγοράς στην οποία παραδόθηκαν σοσιαλδημοκράτες και κεντροδεξιοί. Μόνο υπό την απειλή της διάλυσης του οικονομικού πάρτι στην Ευρωζωνη, μπορούμε να διαπραγματευτούμε τους όρους και τους κανόνες διεξαγωγής του και ίσως να πιάσουμε πρώτο τραπέζι πίστα σε αυτό . Change,
Το τραγούδι ηχογραφήθηκε με την άδεια του μεγάλου δημιουργού Γιάννη Μαρκόπουλου ειδικά για την ομότιτλη εκπομπή της Λιάνας Κανέλλη στον Real fm «Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί» και δεν χορταίνω να το ακούω.
Συντελεστές του τραγουδιού είναι οι εξής:
Μουσική: Γιάννης Μαρκόπουλος
Στίχοι: Γιώργος Σκούρτης
Προσαρμογή στίχων: Sexpyr
Προσαρμογή μουσικής: Διονύσης Χριστοδουλάτος @ CFN Studio
Ερμηνεία: Κωνσταντίνος Μάτσικας featuring Sexpyr.

4 σχόλια

  1. Οι δικές μας μέρες είναι μετρημένες με τις περικοπές και τα χαράτσια που θα έρθουν μετά τις εκλογές........αυτοί δεν έχουν ανάγκη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ 4 Μαρ 2012 12:50:00 μ.μ.
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΕΛΕΪΤΟ ΜΑΣΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΟΥΤΑΛΑΣ
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΑΜΟΥΧΑΛΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ 4 Μαρ 2012 12:50:00 μ.μ.
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΜΑΣΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΟΥΤΑΛΑΣ
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΑΜΟΥΧΑΛΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟΝΤΕΣ "ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ" και ΟΙ ΠΛΕΥΡΗΣ--ΚΙΛΤΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ.Ε. ΤΟΥ ΛΑΟΣ...!!!

    ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ...!!!

    Δεν ήταν μόνο η απώλεια της αποχώρησης Καραθάνου από το ΛΑΟΣ, η συνέπεια της εκλογής Ροντούλη ως Γραμματέα της Κ.Ο....
    Ηχηρή κυρίως ήταν και η απουσία των Πλεύρη --Κιλτίδη, από την κρίσιμη συνεδρίαση της Κ.Ε.
    Όπως και σε προηγούμενο δημοσιευμά μας, σας είχαμε ενημερώσει η καλύτερη λύση γιά τον Καρατζαφέρη θα ήταν αντί του Ροντούλη πού σκάει στα γέλια ο κόσμος, όταν τον βλέπει και τον ακούει να εκφράζεται με την γλωσσική του ιδιομορφία, να ήσαν ένας εκ των Πλεύρη-Κιλτίδη.

    Όμως ο μεν Πλεύρης παραμένει μέχρι τις εκλογές "επίφοβος" να προσχωρήσει στον Σαμαρά, ενώ αν επρότεινε τον Κιλτίδη, ο συντοπίτης και ανταγωνιστής του στην Α! Θεσσαλονίκης Κολοκοτρώνης είχε και αυτός έτοιμες τις βαλίτσες του γιά την Συγγρού.

    Έτσι απείχαν επιδεικτικά από την Κ.Ε.
    με ότι τούτο συνεπάγεται γιά την παραμονή τους στο ΛΑΟΣ, όπου οι εξελίξεις από τις αποχωρήσεις αναμένονται καταιγιστικές γιά τις επόμενες ημέρες...!!!



    Ο γίγαντας της πολιτικής Α.Ροντούλης(πρώην ΠΑΣΟΚ-ΔΗΚΚΙ-ΝΔ)είναι και φιλόλογος-τρομάρα του!

    Μια ζωή καιροσκόπος,ίδιος με τον κουμπάρο-αρχηγό του Καρατζαφέρη.
    Αφου έψαξε προς άλλα κόμματα και δεν είδε φως,διορίστηκε γραμματέας.
    Θα έχει την τιμή να δει το απόκομμα να μένει εκτός βουλης!

    ______________________________
    Ο ψεύτης και ο κλέφτης το πρώτο χρόνο χαίρονται, μέχρι εδω ηταν ο τηλεπρόεδρος
    και το τηλεκόμμα του...... Αντε γεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση