GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με δικούς του κηπουρούς ο Βενιζέλος;...

Εκείνο για το οποίο αναρωτιούνται στο ΠαΣοΚ είναι αν ο κ. Ευ. Βενιζέλος θα τηρήσει την άτυπη δέσμευσή του προς κορυφαία στελέχη του κόμματο...

Εκείνο για το οποίο αναρωτιούνται στο ΠαΣοΚ είναι αν ο κ. Ευ. Βενιζέλος θα τηρήσει την άτυπη δέσμευσή του προς κορυφαία στελέχη του κόμματος και θα συστήσει τη Δευτέρα, αμέσως μετά την εκλογή του στην προεδρία του ΠαΣοΚ, «εκλογική επιτροπή» που θα συμβολίζει την «ενότητα». Κάποιοι λένε ότι ο Βαγγέλης βεβαίως και θα δώσει το μήνυμα της ενότητας προκειμένου να διαφοροποιηθεί από τον κ. Γ. Παπανδρέου ο οποίος...
 είχε καθιερώσει το «σύστημα των κηπουρών». Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι ωστόσο που εκτιμούν ότι ο κ. Βενιζέλος δεν θα θελήσει να δώσει την εικόνα ότι τίθεται υπό επιτροπεία και θα προτιμήσει να κάνει τις εκλογές με τους δικούς του «κηπουρούς».
ΒΗΜΑτοδότης

9 σχόλια

  1. ο ΒΑΓΓΕΛΗς

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΗΠΟΥΡΓΟΥΣ

    ΕΧΕΙ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ
    ΟΠΩΣ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ
    ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ
    ΤΕΛΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Αλίμονο στη χώρα που διοικείται από Βενιζέλους, από ανθρώπους που είναι ασυγκράτητοι και διψούν για επιβεβαίωση και αξιώματα".
    Αδ.Πεπελάσης- Διαπρεπής οικονομολόγος, χρόνια καθηγητής σε αμερικανικά πανεπιστήμια και με μακρά θητεία στη διοίκηση τραπεζών, είχε το προνόμιο να…διατελέσει συνεργάτης και φίλος όλων σχεδόν των πρωθυπουργών της Μεταπολίτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε Γιωργη Παπαχρηστο,ποσο παει ρε καραγκιοζακο το κατεψυγμενο;Κατι ξερεις παλιομπαγασα απο κοψιδια και αρχιδια!
    Αστυνομικο δαιμονιο,μαλακοπιτουρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΩΩΩΩ.....ο παπαχέστος του πα$$οκ..

    Άγριο κράξιμο στον Πάγκαλο σήμερα στα Λιόσια.

    – Πανικός στην ΕΡΤ που κατέγραφε για να μην διαρρεύσει το βίντεο!
    -----------------------------

    Έκρηξη λαϊκής οργής από γονείς μαθητών σήμερα στο κλειστό της πάλης των Άνω Λιοσίων, όπου κάποιος νοσηρός εγκέφαλος είχε την φαεινή ιδέα να προσκαλέσει τον Θεοδωρο Πάγκαλο για την βράβευση παιδιών.

    Με το που εμφανίστηκε ο γίγας της πολιτικής, οι γονείς δεν πίστευαν στα μάτια τους. Μετά το πρώτο σοκ, ήλθε η έκρηξη με τους γονείς των παιδιών να ψέλνουν το Ωσαννά στον σωτήρα του Έθνους.
    Χειροδικίες όμως δεν υπήρχαν γιατί όπως είπαμε, ο κόσμος ήταν αποκλειστικά γονείς παιδιών.

    Φαίνεται όμως ότι ο ακροδεξιός πολιτικός το εκμεταλλεύτηκε και αντί να αποχωρήσει τι νομίζετε ότι έκανε; Πήρε το μικρόφωνο και άρχιζε να αποκαλεί τους γονείς “Συριζαίους”, οτι “πρέπει να μάθει να ζει με τρομοκράτες” κλπ κλπ!

    Αυτό που ακολούθησε, είναι απερίγραπτο αφού οι συκοφαντημένοι γονείς εξερράγησαν και προσπάθησαν να …δικαιώσουν τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης χωρις όμως να καταφέρουν να τον προσεγγίσουν.

    Καθ’ όλη την διάρκεια του συμβάντος, υπήρχε κάμερα της ΕΡΤ που κατέγραψε ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Γίνεται λοιπόν αγώνας δρόμου μέχρι αυτή την στιγμή, να μην μεταδοθεί τίποτα από το συμβάν που σημειωτέον, δεν υπήρξε ούτε ένα δευτερόλεπτο χωρίς λεκτικούς προπηλακισμούς για τον εγγονό του στρατηγού Παγκάλου. Αμετανόητος λοιπόν και ο εγγονός.
    Γιατί να μην είναι άλλωστε…

    Όλοι οι συνεργάτες των Ναζί έμειναν ατιμώρητοι και μάλιστα η εξουσία των καθαρμάτων που συνήργησαν στην γενοκτονία των Ελλήνων του 41-43, παρέμειναν στα ηνία του κράτους έως σήμερα, με κληρονομική εξουσία.
    Από τον Πάγκαλο μέχρι τον Ράλλη, τον Χριστοφοράκο κλπ.


    ΕΛΛΗΝΕΣ....ΞΕΚΙΝΑΜΕ >>>>>>>>>>>>>

    ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΑΣΟΚΕ.
    Πρόσεχε ΠΑΣΟΚΕ γιατί το κάθε ΔΙΕΥΡΩ που θα δώσεις στο κόμμα θα το κάνει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ
    ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ.
    Και αν δεν μπορεί να τα φάει όλα αυτός, θα τον βοηθήσει ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ.

    Γιατί να μη τα φάνε τα παιδιά σου ?
    ΠΑΣΟΚΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΙΝΑΣ.
    ΤΟ ΚΑΘΕ ΔΙΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΠΛΕΟΝ.

    Τουλάχιστον δώστο, όπως και εμείς, για μεταφορικά ή για να λαδώσουν
    (ΩΣ ΣΥΝΗΥΘΩΣ)....το Χάρο + + + ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλητη
    χοντρε
    σκατα στη ψυχη σου
    και σε οσους σε κληρονομησουν
    σκατα στους ταφους σας
    σκατα
    σκατα
    σκατα
    ευτυχως υπαρχει και ο θανατος

    κοπρια
    κοπριτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Ελληνικός λαός πρέπει να καταλάβει ότι από τη στιγμή που σας κατάλαβε και έπαψε να είναι το “πρόβατό” σας έγινε εχθρός σας! Και βάσει αυτού να δράσει όπως το σύνταγμα ορίζει για τους σφετεριστές της λαϊκής κυριαρχίας…
    “Με κάθε τρόπο και κάθε μέσο”!!!
    Τώρα που ο εχθρός είναι γνωστός και κανείς δε μπορεί να μας παραπλανήσει όσα σκουπίδια και αν πετάξει και μας σερβίρει ως “αποκάλυψη” και “είδηση” μέσω του μηχανισμού της προπαγάνδας… ο στόχος που πρέπει όλοι όσοι νοιαζόμαστε για τον τόπο μας και το μέλλον μας να στοχεύσουμε έχει ονοματεπώνυμα…
    Και όλοι γνωρίζουν ότι αν κόψεις το κεφάλι αχρηστεύονται και τα πλοκάμια ή ότι μαζί με το σάπιο φεύγουν και τα σκουλήκια!
    Με όπλο λοιπόν την επιταγή του συντάγματος (άρθρο 120) πρέπει και οφείλουμε να δράσουμε όλοι για την ανατροπή της χούντας σας και την απαλλαγή μας από φαντασιόπληκτους καβαλημένους, ώστε να ξαναπάρουμε τη χώρα μας πίσω και να τινάξουμε τη μπάνκα (συνολικά) στον αέρα!!!

    Θα αρχίσουμε από αύριο ώστε στις 25 Μαρτίου να προλάβουμε αντί να μας σύρετε… να γιορτάζουμε ήδη τα επινίκεια και την απελευθέρωσή μας!!!

    Θα μας βρίσκετε παντού μπροστά σας… θα τρέμετε σε κάθε σας βήμα! Ήδη τρέμετε αλλά δεν έχετε ιδέα ακόμη τις σας περιμένει…

    Παραδίδετε τη χώρα με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου! Ούτε η χούντα δεν υπέγραψε τόσα φασιστικά διατάγματα!!! Θέλω να πιστεύω ότι ο Ελληνικός λαός βρίσκεται πλέον σε καλό δρόμο, σας έχει καταλάβει και θα πράξει όπως οφείλει για την αξιοπρέπειά του και το μέλλον του…

    Θα δηλώσει σύσσωμος αυτό που από καιρό δηλώνει αλλά τώρα που δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια θα το δηλώσει πιο αποφασιστικά: “Δεν είμαι το πρόβατό σας… Είμαι ο εχθρός σας!”
    Το φόβο μας να ‘χετε, σκουλήκια!!! Και εσείς και τα εξωθεσμικά και έξωθεν αφεντικά σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΟΝΟ 3 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΜΗ ΕΥΘΗΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ.

    1) ΟΙ ΔΟΛΟΙΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΜΕΣΟ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.
    2) ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ IQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ.
    3) ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΠΑΝΙΑΣ.
    -

    Και να φανταστεί κανείς ότι ο Βαγγέλας,
    θεωρείται ότι είναι απο τους ..έξυπνους !!!!

    Τι μας είπε προχθές:
    Ότι αύριο είναι ΓΙΟΡΤΗ
    ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!!

    Δηλαδή με ΕΝΑΝ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ υποψήφιο,είναι ...και συμμετοχή και δημοκρατία !!

    Ωραίο....

    Και το χειρότερο ;
    Είναι και ..ΓΙΟΡΤΗ !!!

    ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΜΕ εμείς ;
    ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΖΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑ !!!!
    ρε ζώαααααααα και φυτά ΠΑΣΟΚ ;
    _______________________________

    AΪΝΤΕ...μετά τις πατάτες, φθηνές τιμές και στις εσωκομματικές !
    ΠΑΣΟΚ: εδώ ΚΑΙ με μεσάζοντες.....

    + ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ αύριο.
    Με τέτοιο στόχο απαγορεύεται να ΑΣΤΟΧΗΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥΣ.. ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΡΑ .ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση