GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρωσία: Κανίβαλοι στα "δίχτυα" της αστυνομίας...

Ένας κατά συρροή δολοφόνος , ο οποίος σκότωσε τουλάχιστον έξι ανθρώπους, συνελήφθη στη Ρωσία, ανακοίνωσαν οι ερευνητές και, σύμφωνα με το ση...

Ένας κατά συρροή δολοφόνος, ο οποίος σκότωσε τουλάχιστον έξι ανθρώπους, συνελήφθη στη Ρωσία, ανακοίνωσαν οι ερευνητές και, σύμφωνα με το σημερινό φύλλο της εφημερίδας "Ιζβέστια", έτρωγε το ήπαρ των θυμάτων του, ενώ ένας άλλος ύποπτος για κανιβαλισμό συνελήφθη σε άλλη περιοχή της χώρας.
"Από το 2009 ως το 2011, ο ύποπτος σκότωσε τουλάχιστον...
έξι κατοίκους της περιοχής της Πένζα (560 χλμ. νοτιοανατολικά της Μόσχας) και έθαψε τα πτώματά τους", αναφέρει σε ανακοίνωσή η ερευνητική επιτροπή της Ρωσίας, η οποία διευκρινίζει πως βρέθηκαν ανθρώπινα υπολείμματα.
"Στη διάρκεια έρευνας στην κατοικία του εν λόγω προσώπου, βρέθηκε ένα προσωπικό ημερολόγιο στο οποίο ήταν καταγεγραμμένες λεπτομέρειες των εγκλημάτων. Ο ύποπτος αναγνώρισε τα θύματα από φωτογραφίες", σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Ιζβέστια", η οποία επικαλείται πηγές στους κόλπους των δυνάμεων της τάξης, στον ύποπτο, ένα νεαρό 23 ετών, αποδίδονται επίσης πράξεις κανιβαλισμού επί των θυμάτων του.
"Διαπιστώθηκαν πολλά κρούσματα κανιβαλισμού", διευκρίνισε μία από τις πηγές αυτές, η οποία πρόσθεσε πως ο ύποπτος έτρωγε το ήπαρ των θυμάτων, όλων κατοίκων του Μπελίνσκ, μιας πόλης με πληθυσμό 8.000 ανθρώπων.
Εξάλλου η ερευνητική επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε τη σύλληψη στο Βλαδιβοστόκ (ρωσική άπω ανατολή) ενός 35χρονου άνδρα, ο οποίος παραδέχθηκε πως είχε σκοτώσει έναν από τους φίλους του και έφαγε από τη σάρκα του μαζί με έναν άλλο γνωστό του.
Ο ύποπτος "παραδέχθηκε πως στις 21 Μαρτίου σκότωσε το 41χρονο θύμα αφού είχε καταναλώσει πολύ αλκοόλ. Στη συνέχεια, μαζί με ένα φίλο, έφαγαν από τη σορό" του θύματος, εξήγησε η επιτροπή.
Τα τελευταία χρόνια στη Ρωσία έχουν αναφερθεί πολλές περιπτώσεις κανίβαλων δολοφόνων. Τον Αύγουστο του 2011, η αστυνομία του Μουρμάνσκ (βορειοδυτική Ρωσία) είχε συλλάβει ένα νεαρό Ρώσο ο οποίος παραδέχθηκε πως σκότωσε και μετά έφαγε έναν άνδρα που είχε συναντήσει μέσω ενός ιστότοπου συναντήσεων για ομοφυλόφιλους.
Τον Ιανουάριο του 2009, ένας νεαρός κρεοπώλης και ένας φίλος του ανθοπώλης έπνιξαν ένα 16χρονο κορίτσι στο μπάνιο του διαμερίσματος ενός εκ των δύο και στη συνέχεια έφαγαν από το πτώμα του θύματός τους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

                                                                                                                       

3 σχόλια

  1. Με τον δικό μας κανίβαλο, τον Έλληνα, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαυτους τους κανιβαλλους να κψουν το πουλι τους και να το σουβλισουν και να τους το δωσουν να το φανε.
    Για τους δικους μας κανιβαλλους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για σκεφτειται βρε παιδια τι να τους κοψουμε???
    Πρωτα τα χερια για να μην μπορουν να κλεβουνε και μετα τα αλλα γλωσσα κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΙ ΚΑΝIΒΑΛΟΙ, ΡΕ???
    ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ:

    Σοκ προκαλλεί η δήλωση της τρόικας στην κοινή συνεδρίαη των Επιτροπών Οικονομικών και Απασχόλησης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σχετικά με την μείωση του βασικού μισθού της Ελλάδας, στα 150 ευρώ.

    Συγκεκριμένα σε ερώτηση του ερωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Χουντή αφού ομολόγησαν την παταγώδη αποτυχία του Μνημονίου μέχρι σήμερα, παραδέχτηκαν ότι «...σκοπός τους είναι οι μισθοί και οι συντάξεις στην Ελλάδα να φτάσουν σε επίπεδα Βουλγαρίας και Ρουμανίας, δηλαδή στο επίπεδο των 150 ευρώ το μήνα».

    Όταν ακόμη σήμερα υπάρχουν άνθρωποι (και είναι αρκετοί) που ελπίζουν σε Σαμαράδες, Βενιζέλους και λοιπούς ομοίους τους, πράγματι χρειάζεται ένας Τόμσεν για να μας εξαθλιώσει ακόμη περισσότερο, μπας και καταλάβουμε. Μεγαλύτερος είναι ο εχθρός εντός παρά εκτός.

    ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΔΗΣΥ:
    "Ναι, σε όλα."

    Θα πληρώσετε το κακό που κάνατε στην Ελλάδα... και δεν χωράτε όλοι στο ελικόπτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση