GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο γνωστός δικηγόρος Β. Καπερνάρος υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες...

9 σχόλια

  1. Καπερναρε εισαι πολυ μεγαλος και τα λες σωστα! τετοιους ανθρωπους χρειαζεται η χωρα σημερα! προχωρα γερα και ξευτιλισε στα καναλια προεκλογικα τα μνημονιακα κομματα στα διαφορα πανελ που θα πας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κατω τα κεφαλια28 Μαρ 2012, 5:23:00 μ.μ.

    διαβαστε εδω:

    http://makelio.blogspot.com/search?updated-max=2010-05-11T11%3A50%3A00%2B03%3A00&max-results=6



    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μαζι σου ειμαστε ξεμπροστιασε τους προσκυνημενους στην τροικα και στην μερκελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΗ Η ΣΑΒΟΥΡΑ

    ΣΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΝΤΟΣΘΙΟ....ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ


    ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΥΡΕΡ
    ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" ΡΕΘΥΜΝΟΥ Ο ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΗΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ! ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ!

    Αφιερωμένο εξαιρετικά στα "ανεξάρτητα" κομματόσκυλα (ναι, υπάρχουν κι αυτά!) που μας βρίζουν επειδή τολμάμε να χαλάσουμε το (ψεύτικο) παραμυθάκι τους:

    Δελτίου Τύπου

    26/3/12

    Έγινε χθες Κυριακή 25 Μαρτίου η προγραμματισμένη συγκέντρωση των μελών των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» στο Ρέθυμνο». Ακολούθως, λάβαμε χθες βράδυ την εξής ανακοίνωση:

    «Με μεγάλο ενθουσιασμό προσήλθαν χθες Κυριακή, ανήμερα της Εθνικής επετείου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα δεκάδες ενεργοί Ρεθυμνώτες, για να δώσουν το παρόν στην προγραμματισμένη πρώτη συνεδρίαση της παράταξης στο Ρέθυμνο.

    Έτσι, στις 6 το απόγευμα συνήλθε σε σώμα η 50μελής Ομάδα Πρωτοβουλίας του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» στο Ρέθυμνο. Από την συζήτηση προέκυψαν γόνιμες κατευθύνσεις για την πορεία και τις δράσεις που θα αναλάβει η αντιπροσωπεία του κινήματος σε τοπικό επίπεδο.

    Ακολούθως, με απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες σεβόμενοι τις αρχές και αξίες του κόμματος που ίδρυσε ο πρόεδρός του Πάνος Καμμένος (διαβούλευση από την βάση), πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη της 15μελούς Συντονιστικής Επιτροπής (Σ.Ε.), η οποία έπειτα από ψηφοφορία εξέλεξε το παρακάτω προεδρείο:

    Πρόεδρος: Ποθουλάκης Κωνσταντίνος του Εμμανουήλ - Επιχειρηματίας
    Αντιπρόεδρος: Κασιμάτης Βασίλης (Βάσσος) του Παντελή - Δημοσιογράφος
    Γραμματέας: Χαιρέτης Χαράλαμπος του Ανδρέα - Μηχανικός, πρ.πολεοδόμος
    Ταμίας: Σαμψών Αικατερίνη του Δημητρίου - Παιδαγωγός, επιχειρηματίας
    Μέλος: Γκίζας Σταμάτης του Ευάγγελου - Πλοίαρχος ε.α. του Πολεμικού Ναυτικού

    Ο Αντιπρόεδρος κ. Β.Κασιμάτης είπε ότι: «στο Ρέθυμνο οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" του Πάνου Καμμένου απέκτησαν ονοματεπώνυμο. Τώρα πια ξέρετε που θα τους βρείτε και όλοι ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ θα παλέψουμε για να δώσουμε και πάλι ελπίδες στα παιδιά μας».

    Η επόμενη συνεδρίαση προγραμματίστηκε για την ερχόμενη Τετάρτη το απόγευμα. Το προεδρείο των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» στο Ρέθυμνο ανέφερε ότι κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη εβδομάδα θα επισκεφθεί την Κρήτη και το Ρέθυμνο ο πρόεδρος του κόμματος κ. Πάνος Καμμένος με την ομάδα του για την πρώτη επίσημη περιοδεία. Αυτό αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες 2 ημέρες.

    ΠΗΓΗ.

    ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ (!!!) ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" ΡΕΘΥΜΝΟΥ Ο ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΤΗΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ" ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ!

    Τι έχουν να μας πουν τώρα τα μαντρόσκυλα του Καμμένου, που...ορκίζονταν ότι "ο Κασιμάτης δεν έχει καμιά σχέση μαζί μας";

    Άραγε είναι...λάσπη τα παραπάνω;;;

    Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στην ανακοίνωση, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ θα επισκεφθεί το Ρέθυμνο σύντομα, οπότε δεν πρόκειται απλά για μερικούς...τρελούς που ίδρυσαν μια τοπική οργάνωση, αφού τα "κεντρικά" της Αθήνας είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΝΗΜΕΡΑ!

    Ένας τρόπος υπάρχει για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση: Να πετάξει ο Καμμένος τον "αυτονομιστή" έξω από το κόμμα του με τις κλωτσιές!

    ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ!!!

    Θα το κάνεις, λαλίστατε Πάνο; Ή θα "σιωπήσεις" κι εκεί, όπως κάνεις και σε άλλα κρίσιμα θέματα που απασχολούν τον Έλληνα πολίτη;


    http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2012/03/blog-post_4662.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Apantise re vlaka apo panw o kammenos oti ton ediwkse. Tha sas faei zwntanous o kammenos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ , ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ .. ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΤΟΡΑ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΤΣΕΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ ενας ανθρωπος με μεγαλο ΟΝΟΜΑ και μεγαλη πορεια στον επαγγελματικο του δρομο...ειναι ο μονος που τα λεει ολα εξω απο τα δοντια χωρις να φοβαται και να κρυβεται,τετοιους ανθρωπους θελει ο κοσμος για να νοιωσει ασφαλεις,ειμαστε ολοι μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΝΤΟΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΑΣ Η ΚΑΤΣΕΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΟΡΙΑΚΑ ΜΕ 3.5 ΜΕ 4.5 Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Ο ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ 6 ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΟ 9. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑ.Ο.Σ ΠΟΥ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ 8 ΜΕ 9 ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ 23 ΚΑΙ Η ΝΔ ΣΤΟ 27. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.ΟΚ ΟΣΜΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΟΧΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΕΙΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΗΤΕ Ο ΑΛΛΟΣ. ΕΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΛΑ.Ο.Σ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2 ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΝΗΚΩ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ,ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΑΝ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ''ΤΣΑΚΩΣΟΥΜΕ'' ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση