GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο από την παρέλαση (που ματαιώθηκε) στο Ηράκλειο...

Από το http://heraklion1.blogspot.com/ Ολα κυλούσαν όμορφα και ωραία στο ηλιόλουστο Ηράκλειο μέχρι που εμφανίστηκαν τα ...ΚΑΡΑΚΟΛΙΑ με ...


Από το http://heraklion1.blogspot.com/

Ολα κυλούσαν όμορφα και ωραία στο ηλιόλουστο Ηράκλειο μέχρι που εμφανίστηκαν τα ...ΚΑΡΑΚΟΛΙΑ με τα ΧΗΜΙΚΑ τους.
Μπλόκαραν τους δρόμους για να μην αφήσουν τον λαό να...
 διαδηλώσει κατά όλων...
Περιττό βέβαια να πούμε οτι οι...Αρχοντες δεν πάτησαν το πόδι τους και προτίμησαν να κρυφτούν.
Εξαίρεση η εκκλησία , οι στρατιωτικοί και κάπου ανάμεσα στο πλήθος ο Δήμαρχος Γιάννης Κουράκης.

7 σχόλια

  1. ΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΑ ΚΡΗΤΗ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΝΕΙΣ!!!!

    Είπε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων Κρήτης να τιμήσει με τον δικό του τρόπο χθες βράδυ σε ένα διατηρητέο ανακαινισμένο κτήριο στο λιμάνι των Χανιών την Εθνική μας επέτειο, της 25-Μαρτίου 1821 και το έκανε το θαύμα του!
    Έτσι λοιπόν στην εκδήλωση αυτή που ήταν αφιερωμένη στο έργο του Διονύσιου Σολωμού Ελεύθεροι Πολιορκημένοι και που η οργανώτρια; παρουσιάστρια –κεντρική ομιλήτρια αναφερόταν κυρίως στην θέση της γυναίκας και του Έρωτα στο έργο αυτό, μάλλον σκόπιμα για να μπορέσει να πρωτοτυπήσει; εδώ το ερωτηματικό πρέπει να είναι θεόρατο, αργότερα προς το τέλος της εκδήλωσης, ( μόνο αυτή ;) βρήκε έδαφος και πάτημα για να μας αποτελειώσει!
    Από τα μεγάφωνα, η εκδήλωση ήταν σε μια αίθουσα, άρχισε να ακούγετε το Dance Me To The End of Love, αμέσως ένας φρακοφερεμένος; ρεντικοντιασμένος ; μαντράχαλος κάπου δυο μέτρα βγήκε μαζί με μια κοπελιά κάπως δροσερή, αραχνοΰφαντη, η μισή από αυτόν και άρχισαν να χορεύουν στον ρυθμό του τραγουδιού ένα γλυκανάλατο ΤΑΓΚΟ…..και έμεινα ξερός…….. Όταν συνήρθα αναρωτήθηκα βέβαια τι δουλειά είχε αυτό σε εκδήλωση για την Εθνική μας Επέτειο αλλά απουσίας τόσο μεγάλης φαντασίας εκ μέρους μου βούλιαξα στην μοναξιά μου καθώς οι εκατό περίπου παρευρισκόμενοι χειροκροτούσαν τους χορευτές, πάλι καλά που δεν τους κάλεσαν να το ξαναχορέψουν….
    Χανιώτες δικηγόροι εμπρός στο δρόμο της δόξας…..Ζήτω της Κρήτης που σας γέννησε μόνο που η Αφιλότιμη δεν σας έκαμε Κρητικούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΣُEΓΑΣ ΑΠΑΤΗ. ΜΠΑΚΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝ!
    ΑΠΑΤΗ ΣΕΓΑΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
    25 Mar 2012 12:53 GMT


    http://publish.indymedia.org/en/2012/03/955769.shtml



    ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΑΠΑΤΗ - καταγγελία ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΣΕΓΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
    ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΠΗΘΕΩΡΗΤΩΝ. Ο ΜΠΑΚΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ? ΕΧΕΙ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΦΟΡΙΑ 74000 ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΠΗΡΟΣ ! ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ?


    (ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑ ΠΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ pdf

    http://publish.indymedia.org/en/2012/03/955769.shtml


    ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΑΠΑΤΗ - καταγγελία ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΣΕΓΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
    ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΠΗΘΕΩΡΗΤΩΝ
    ΣΔΟΕ
    προς Οκονομικο Εισαγελεα
    ΣΔΟΕ ΣΕΣΔΔ
    Βουλευτές ΜΜΕ

    Καταγγελία
    Εχουν τα στοιχεια για τον Σεγας και δεν κανουν ουτε προερευνα
    ο κ. Ρακιντζης αντι να τουσς ερυνησει τους ελεγε ποιοι περιπου στειλανε τα στοιχεια!

    Κυριε Ρακιντζη στην Ελλαδα πανε μεσα αυτοι που κλεβουν - οι φίλοι σου - ή αυτοί που καταγγελουν την κλοπή
    τουσ υπεδειξε και απο ποια διδεθυνση τα στειλανε!

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΑΠΑΤΗ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
    ΣΕΓΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΟΝ... ΣΕΓΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΩΝ
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ?
    Ο ΜΠΑΚΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ?

    Να ποιοι τα φαγανε και κανενας δεν τους συλλαμβανει
    ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ?
    ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΑΝΤΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΟΥΣ?
    ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗ
    ΠΩΣ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΥΠΑΛΛHΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΠΟΣΠΩΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΙΑ ΜΚΟ?
    ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ Η ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ
    ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ!
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
    Ο ΣΕΓΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ!
    Ετοιμαζονται παρανομα να ξανα-αποσπαστουν στον ΣΕΓΑΣ οι γνωστοι επι 15ετια γυμναστες των δημοσιων σχολειων για να παρουν τριπλο μισθο - ενω πολλοι γυμναστες ειναι αδιοριστοι - για το παρανομο φαγοποτι του Μαραθωνιου και της Ολυμπιαδας Λονδινου!!
    ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ

    25 Μαρ 2012 4:02:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oι μαρξιστἐς δεν ἐχουν δικαἰωμα να προσἐρχονται στον χὠρο των παρελἀσεων, γιατἰ στην εποχἠ μας αντιπροσωπεὐουν τον εχθρικὀ στρατὀ των οθωμανὠν, στην δε Κρἠτη εἰναι διἀδοχοι των προδοτὠν τουρκοκρητικὠν. Κουμοὐνια, ο λαὀς γνωρἰζει καλἀ ὀτι τα φἀγατε και τα κλἐψατε μαζἰ με τους πολιτικἀντηδες του πασοκ και νδ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι εκδηλώσεις των παρελάσεων , είναι για να τιμήσουμε τους προγόνους μας , που αγωνίστηκαν δίνοντας και τη ζωή τους ακόμη για να ζούμε εμείς ελεύθεροι σήμερα. Για τον λόγο αυτό πρέπει να δείχνουμε και τον ανάλογο σεβασμό. Πρέπει να ντρεπόμαστε , για τους πολιτικούς που εκλέξαμε μετά την μεταπολίτευση και μας έφεραν σε αυτή τη κατάντια και την εξαθλίωση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε το ότι ο Πάγκαλος στο Παρίσι πέρυσι είπε ότι οι επαναστάτες του 21 , ήταν ομάδες αμόρφωτων κ.λ.π και αποδοκιμάστηκε. Μόνο όποιος είναι άμυαλος ή βολεμένος , δεν είναι αγανακτισμένος με αυτή τη κατάντια , που ζούμε. Με το να γίνουν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας , να ακουστούν συνθήματα , να πεταχτούν γιαούρτια και αυγά στις παρελάσεις , θα αμαυρώσουν την εθνική επέτειο και τίποτα άλλο. Τα απαράδεκτα γεγονότα που έγιναν την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη , το αποδεικνύουν .Δύο μέρες το χρόνο ας πούμε ότι είναι όπως ένα μνημόσυνο για τους προγόνους μας που θυσιάστηκαν για μας.
    Είναι θέμα λίγου χρόνου οι εκλογές , που εκεί πρέπει να τιμωρήσουμε με τη ψήφο μας , τους πολιτικούς μας για τα κατορθώματά τους. Το ότι οι παρελάσεις καθιερώθηκαν από τον Μεταξά , δεν σημαίνει ότι πρέπει να τις καταργήσουμε. Ο λαός μας τις χαίρεται και τις μαθητικές και τις στρατιωτικές . Η μεγάλη προσέλευσή του το αποδεικνύει. Είναι αίσχος να αναγκάζεται η Αστυνομία να διαθέτει τόση δύναμη για την περιφρούρηση των παρελάσεων και να μην υπάρχει επαρκής αστυνόμευση στη χώρα .Και το ΙΚΑ από τον Μεταξά ιδρύθηκε . Πρέπει να το καταργήσουμε; Ας είμαστε ψύχραιμοι.
    Αυτοί που δημιούργησαν επεισόδια στη Πάτρα και ίσως και σε άλλες πόλεις τι κατάφεραν ; Και στην Αθήνα με την υπάρχουσα κατάσταση , λογικό και επακόλουθο είναι που πηγε λίγος κόσμος στη παρέλαση. Ολες τις άλλες ημέρες του χρόνου , μπορούμε να διεκδικήσουμε και να διαμαρτυρηθούμε και να διαδηλώσουμε . Την 25η Μαρτίου και 28η Οκτωβρίου ας σεβαστούμε την μνήμη των προγόνων μας που πολέμησαν και θυσιάστηκαν ως ελάχιστο φόρο τιμής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΑ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΑΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ.. Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ..ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ____ +____________________________


    - αηδία.....


    Εκεί που κρεμούσαν ΟΙ ΗΡΩΕΣ τα AΡΜΑΤΑ

    κρεμούν οι ΓΙΟΥΦΤΟΙ οι μΠΑτΣΟΚοι τα νταούλια

    μετά τα πανηγύρια τους, με τα κλεμμένα της Ελλάδας.


    φτού.....

    __________________________+_______________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ..ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΛΗΓΜΕΝΑ..ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ...ΑΧΧΧΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση