GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρωτήσε τους έναν-έναν (και μία-μία) τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ, κ. Βενιζέλο, για τον Λαυρεντιάδη...

...κι όποιος έχει σκιές, στείλε τον αμέσως σπίτι του πριν αρχίσουν τα "μπλεξίματα" με τον νέο Κοσκωτά Από τον Θανάση Λεπίδη Σύσκ...

...κι όποιος έχει σκιές, στείλε τον αμέσως σπίτι του πριν αρχίσουν τα "μπλεξίματα" με τον νέο Κοσκωτά

Από τον Θανάση Λεπίδη

Σύσκεψη έχει συγκαλέσει για σήμερα με όλους του υπουργούς και τους υφυπουργούς που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ ο νέος πρόεδρός του Ευάγγελος Βενιζέλος. Αυτή είναι όμως μια πολύ καλή ευκαιρία και για κάτι άλλο. Καλόν είναι ο κ. Βενιζέλος να ρωτήσει έναν έναν (και μία μία) τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ αν είχαν ποτέ  επαφές με τον Λαυρεντιάδη που θα μπορούσαν να παρεξηγηθούν.
Αυτό είναι πολύ κρίσιμο γιατί είδαμε ότι ο υπόδικος, για αδικήματα που μπορεί να τον στείλουν και  ισόβια, επιχειρηματίας (;) άρχισε να απειλεί (και με τα διάφορα παπαγαλάκια του) ότι "θα πει ονόματα". Είναι μια τακτική που θυμίζει τον Κοσκωτά, όπως τον θυμίζει και ο Λαυρεντιάδης. Δεν τον έχει σε τίποτε να αρχίσει να αραδιάζει...
 διάφορες ιστορίες (αληθινές ή ψεύτικες) και να γίνει το "έλα να δείς".
Γι αυτό και ο κ. Βενιζέλος οφείλει χωρίς καθυστέρηση να ζητήσει από όλους να δεσμευτούν ότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε από τον "νέο Κοσκωτά". Κι όποιος ή όποια από τους υπουργούς και υφυπουργούς δεν μπορούν να αναλάβουν τέτοια δέσμευση, να πάει αμέσως σπίτι του.

14 σχόλια

  1. kai auton pios tha ton rotisei den mas eipes....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τον εαυτόν του να τον ρωτήσει ο Μπουχέσας ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΗΘΕΥΕΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΟΝΟΜΑΤΙ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΚΙ'Η ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Προκλητικοί μισθοί των φίλων Σαμαρά στην πτωχευμένη ΝΔ - Πιο... σεμνοί ακόμα και οι Πασόκοι!"

    (Τίτλος κυρ. εφημερίδας)

    Δηλαδή για να καταλάβω...

    ο "πτωχευμένος" νεολαίος της ΠΟΛ.ΑΝ. και τώρα της ΝΔ, αυτό το "συμπαθητικό" αγόρι με τα γυαλάκια, που μοιάζει με το Βασιλάκη Λεβέντη, θα μας βγάλει απ'τη χρεοκοπία??

    Μα, αυτός ούτε μια πολιτική νεολαία του 5% δεν μπόρεσε να σώσει απ'τη χρεοκοπία, θα σώσει τη χώρα???

    Αμάν από ανίκανους, άεργους, κωλοτούμπες μεγάλων τζακιών...

    Αμάν πια, από καλομαθημένους, 60-χρονους βουτηρομπεμπέδες, φλώρους της Βοστόνης και του Χάρβαρντ, από μεγάλα τζάκια, που δεν έχουν ούτε ένα ένσημο στη ζωή τους, δεν έχουν διοικήσει ούτε περίπτερο, "εκτοξευμένους" από Αβέρωφ, ευεργετηθέντες απ' τον Μητσοτάκουλα, προδίδοντας τον, από... κακομαθημένο καπρίτσιο ματαιοδοξίας και εν συνεχεία, βαρώντας μύγες στον τοίχο για 10 χρόνια (τρώγοντας τα έτοιμα, αδούλευτα λεφτά του "τζακιού" τους) και εκλιπαρώντας άλλους άεργους, βουτηρομπεμπέδες, φλώρους να τους αφήσουν να ξαναδιαβούν το κατώφλι του "κόμματος-μαντρί", της "ιερής αγελάδας", που θα τους ξαναφέρει "το όνειρο" της "παιδικίστικης ματαιοδοξίας" τους για εξουσία, σε ένα κράτος, που αυτοί οι ίδιοι κατέντησαν - ΣΟΥΡΓΕΛΟ!!!

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ "ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ"!

    ΚΑΙ... ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΑ ΒΟΔΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ!

    ΑΝΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ,

    ΑΥΡΙΟ... ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ,

    ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παστοκ ΜΟΣΧΑΡΙ..σε προχωρημένο
    στάδιο ΣΠΟΓΓΩΔΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΠΑΘΕΙΑΣ.

    * ΠΡΟΣΟΧΗ-ΚΙΝΔΥΝΟΣ *

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μέεεσααααα βαθιάαααααα>>>>>> έχουνε
    και άλλοι πολλοί σειρά...


    ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ
    ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ...ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ...;;;

    ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ... (3,1 Δις Ευρώ), ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΝ... ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ και ΤΟΝ ΛΑΛΙΩΤΗ...!!!

    Ήταν το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην Ελλάδα πού δεν είδε καν τα φώτα της δημοσιότητος από τις "Ναυλωμένες Ουκρανέζες" των ΜΜΕ, και ο σύζυγος της Φώφης, με τον Κ.Λαλιώτη και άλλους 13 κατηγορούμενους
    την γλίτωσαν λόγω...παραγραφής...!!!

    Σέ πρώτο βαθμό το Δικαστήριο τους αθώωσε, όμως ο τότε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ.Σανιδάς, έκανε αναίρεση της απόφασης και ξαναδικάσθηκαν.

    Οκτώ χρόνια μετά την παραπομπή τους οι Εφέτες εκριναν ότι χρησιμοποιήθει λάθος άρθρο για την παραπομπή, και αντί του 256, έπρεπε να παραπεμθούν με βάση το άρθρο 390.
    Βάση του άρθρου 390, το αδίκημα των κατηγορουμένων ήταν... πλημμέλημα και όχι κακούργημα.
    Έτσι η κατάχρηση των δισεκατομμυρίων....παραγράφηκε...!!

    Τα ακούτε;;;

    Πλημμέλημα η κατάχρηση των ... (3,1 Δις Ευρώ)...!!!

    Και ύστερα γιά να σωθούμε κόβουνε μισθούς-συντάξεις και αυξάνουν την φορολογια και θέλουν οι "εγκληματίες" του Πασοκ και την ψήφο μας...!!!

    Όταν βλέπω αυτή την γυναίκα θυμάμαι...Κτηματολόγιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΚΟΠΤΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!!!!
    ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΑΒΡΕΝΤΗ ΜΙΛΑ..
    ΔΩΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ..
    ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ..

    πασοκια
    ντορακια
    κουβελακια
    γαβροι

    ο λαβρεντης σας γυρευει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΛΕΠΙΔΗ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ KAI ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ??ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝΕ ΟΤΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ PROTON BANK ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ...ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ...ΤΑΧΑ...ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙΣ...ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ..!!!ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.. ΤΟΝ ΚΟΛΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΧΑΤΖΗ..ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΣΧΟΛΙΟΚΑΦΡΟΙ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΠΟΥΧΕΣΙΚΟΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ποσοι απο τους κατηγορουμενους στην υποθεση λαβρεντιαδη ειναι alumni-alumnae του deree?

    ας παει το campus στον κορυδαλο ο κυραντρεας,να μην ταλαιπωρουνται οι χορηγοι..και να τους πηγαινουν τσιγαρα οι κυριες καθηγητριες..

    αχ ατιμο μεγαλο και σπαταλο κρατος
    βαζεις τα καλυτερα φλωρακια φυλακη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μονο τα πασοκακια να ερωτηθουν κατι μου λεει οτι και τα σαμαρακια μπλεγμενα ειναι και ο αβραμοπουλακος με κατι εμβολια γρυπης η ντορουλα που ειναι κολληταρι και γενικα ολοι οι 300 γελαδοβουλευτες μας που περνουν δωρακια απο τους λαυρεντιαδηδες που να παει στο πιο βαθη μπουντρουμη που το παιζει και θεουσα ρε οθστ λαμογιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση