GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η χειαραψία που κάνει πολλούς να τρομάζουν...

Η φωτογραφία είναι από τη σημερινή συνάντηση του Γ. Καρατζαφέρη με την πρώην γραμματέα του ισχυρού άνδρα της Siemens Μιχ. Χριστοφοράκου,...

Η φωτογραφία είναι από τη σημερινή συνάντηση του Γ. Καρατζαφέρη με την πρώην γραμματέα του ισχυρού άνδρα της Siemens Μιχ. Χριστοφοράκου,  Αικατερίνη Τσακάλου η οποία κατεβαίνει υποψήφια με τον ΛΑΟΣ.
Τα μυστικά που γνωρίζει για πολλά πολιτικά και επιχειρηματικά πρόσωπα η Αικ. Τσακάλου, λόγω της στενής...
σχέσης με τον Χριστοφοράκο, κάνουν πολλούς να τρομάζουν ύστερα από τη σημερινή εξέλιξη...

8 σχόλια

  1. ΟΛΕ !!!!

    ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΛΕΜΟΝΟΣΤΥΦΤΗ ΖΗΜΕΝΣ

    ΠΡΟΕΔΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΙΛΤΙΔΗΣ ΕΞΑΡΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΑΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΑΝ...ΜΕΙΝΕΙ ή ΦΥΓΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΛΕΥΡΗΣ...!!!

    ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ, ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο... ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ...!!!

    Στην επερχόμενη εκλογική συντριβή του ΛΑΟΣ (επίθεση σε Καμμένο--Χρυσή Αυγή) οι εναπομείναντες Βουλευτές του, προσπαθούν να διασωθούν με την επανεκλογή τους και από κεί και πέρα θα δούν πως θα πορευθούν...!!!

    Στην Θεσσαλονίκη π.χ. --πού γίνεται της... "αρχιτεκτόνισας το κάγκελο"-- εάν και εφ' όσον μπεί στη Βουλή το ΛΑΟΣ, θα εκλέξει ένα Βουλευτή.
    Όμως ο Καρατζαφέρης έχει υποσχεθεί και στούς... δύο, Κολοκοτρώνη-Κιλτίδη ότι θα τους βοηθήσει να εκλεγούν.
    Και οι δύο βέβαια δεν πιστεύουν στις υποσχέσεις Καρατζαφέρη, αφού γνωρίζουν ότι ένας εκ των δύο θα εκλεγεί...!!!

    Ο Κιλτίδης γνωρίζει ότι ο Καρατζαφέρης προτιμάει τον Κολοκοτρώνη επειδή φυσικά είναι...ανύπαρκτος και ακίνδυνος.
    Παραμένει όμως στο ΛΑΟΣ επειδή παραμένει ακόμα και ο Θανάσης Πλεύρης, διότι ελπίζει σε υποστήριξη του πατέρα του στην Θεσσαλονίκη, γιά να καταφέρει να εκλεγεί Βουλευτής.

    Σε αντίθετη περίπτωση, άν δηλ. ο Πλεύρης πάει Σαμαρά πρίν τις εκλογές, ο Κιλτίδης θα αποχωρήσει και δεν θα πολιτευθεί με το ΛΑΟΣ, με αποτέλεσμα να πληγεί απο δύο πλευρές, πού θα αποτελέσουν και την... οριστική συντριβή του...!!!


    Πραγματικά,είναι άξιον απορίας πως ο Θάνος Πλεύρης παραμένει ακόμη στο ΛΑΟς.Φαντάζομαι αντιλαμβάνεται ότι έτσι υπογράφει το τέλος της πολιτικής του πορείας.Επίσης βλέπει την ταχύτατη ανέλιξη του Βορίδη,αλλά και την καλή πορεία του Άδωνι στη Ν.Δ.Μπορεί να υπεραγαπά και να τιμά τον πατέρα του όμως έφτασε η ώρα του απογαλακτισμού.Αν τώρα δεν κάνει το βήμα,ίσως αύριο να είναι πολύ αργά!Θα είναι κρίμα γιατί έχει επίπεδο και ήθος και στη κεντροδεξιά θα μπορούσε να ξεχωρίσει!Δεν έχει κανένα μέλλον δίπλα σε Βελόπουλους-Ροντούληδες και Χρυσανθακόπουλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμφανής, στο προξενειό, ο δάκτυλος της κυρά-νίκης(τζαβέλλα), η οποία είναι και η πραγματική κουμανταδόρος του συγκεκριμένου αποκόμματος, και ας καμώνεται ο καρατζαφύρας ότι το αγνοεί.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΚΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ , ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ .. ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΤΟΡΑ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΤΣΕΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. DEUTSCHE BANK ΚΑΙ SIEMENS ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΤΗΣ RIT CAPITAL ΤΟΥ LORD JACOB ROTHSCHILD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΚΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ.ΕΞΕΛΕΞΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ .Ε ΡΕ ΣΑΛΩΜΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση