GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σούπερ γκάφα Μιχελάκη...

Κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για "ρουσφετολογικές προσλήψεις στα ΕΛΤΑ" που όμως υπέγραψε ο Μ. Βορίδης. Σάλος στη Συγγρού Από τον Γιάννη Δ...

Κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για "ρουσφετολογικές προσλήψεις στα ΕΛΤΑ" που όμως υπέγραψε ο Μ. Βορίδης. Σάλος στη Συγγρού

Από τον Γιάννη Δαίδαλο

Στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη (εκτός κι αν κάποιοι εκ των έσω τον παγίδευσαν) χρεώνεται η γκάφα με την ανακοίνωση της ΝΔ  για ρουσφετολογικές προσλήψεις στα ΕΛΤΑ από το ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Μιχελάκης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ για «νέες ρουσφετολογικές προσλήψεις και μάλιστα λίγο πριν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, αποδεικνύοντας πως, όχι μόνο δεν θέλει να περιορίσει το σπάταλο κράτος, αλλά το διογκώνει για ψηφοθηρικούς λόγους» ενώ έκανε σαφές ότι «ως κυβέρνηση, η ΝΔ, δεν πρόκειται να...
 αναγνωρίσει τα αποτελέσματά τους».
Όμως τι αποκαλύφθηκε στη συνέχεια; Τις προσλήψεις αυτές είχε υπογράψει ο υπουργός Μεταφορών (που ανήκει πια στη ΝΔ) Μάκης Βορίδης!
Αργά το βράδυ μάλιστα  ο κ. Βορίδης μιλώντας στο Mega στην εκπομπή «Ανατροπή» επιβεβαίωσε πως οι προσλήψεις στα ΕΛΤΑ είναι εποχιακές και έγιναν όπως κάθε χρόνο μέσω ΑΣΕΠ και απέδωσε την ανακοίνωση της ΝΔ σε «εσφαλμένη πληροφόρηση».
Στην ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρεται ότι στις 12 Μαρτίου 2012, με κοινή υπουργική απόφαση, την οποία συνυπογράφει ο κ. Βενιζέλος, υπουργοί του ΠαΣοΚ ενέκριναν την πρόσληψη από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ.) 2.340 ατόμων με 8μηνες συμβάσεις (ΚΥΑ 12075 ΕΓΔΕΚΟ 2645/12.03.2012).
Στη συνέχεια απάντησε το ΠΑΣΟΚ: «Επειδή είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς την προκλητική ανοησία από το προκλητικό θράσος, θα έπρεπε να υποδείξει κανείς στον Εκπρόσωπο της ΝΔ να απευθυνθεί στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Βορίδη, νέο και προβεβλημένο στέλεχος της ΝΔ που την εκπροσωπεί στην κυβέρνηση, ο οποίος επιμόνως ζήτησε από την τετραμελή εξ υπουργών επιτροπή την έγκριση αυτών των προσλήψεων, όπως γίνεται παγίως κάθε χρόνο την περίοδο αυτή»..
«Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους ο κ. Μιχελάκης με τον κ. Βορίδη και ας ζητήσει ο πρώτος συγγνώμη από το ΠαΣοΚ εκ μέρους της ΝΔ», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ.
Έτσι στη λεωφόρο Συγγρού τρέχουν και δεν φτάνουν ενώ οι ουκ ολίγοι άσπονδοι φίλοι του κ. Μιχελάκη δεν κρύβουν τα γέλια τους. Το θέμα που έχει δημιουργηθεί όμως σε βάρος του είναι μεγάλο.

12 σχόλια

  1. ΦΑΓΩΘΕΙΤΕ ΣΚΥΛΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως κατάφερε η ΠΟΛΑΝ να προσλαμβάνει πασοκζήδες και να κατηγορεί το πασοκ σε συκυβέρνηση Βοριδη χρήζει αντικείμενο της παγκοσμιας μαλακίας σε διευρυμένο συνέδριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως κατάφερε η ΠΟΛΑΝ να προσλαμβάνει πασοκζήδες και να κατηγορεί το πασοκ σε συκυβέρνηση Βοριδη χρήζει αντικείμενο της παγκοσμιας μαλακίας σε διευρυμένο συνέδριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιχελάκη σου είπαν ότι η μαλακία είναι υγεία και συ βάλθηκες να μας αποδείξεις ότι είσαι υγειέστατος.Που πας ρε Αντωνάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είστε βλάκες ,ο Βοριδης δεν είναι Ν.Δ
    Εκλεγεί με το ΛΑΓΟΣ ,αν εκλεγεί με την νουδου πολαν , θα πιάνετε της Συγγρού ...

    ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΧΑΖΟΥΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΙΧΕΛΑΚΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΙ ΑΥΤΟ . Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΥΝΕΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΙΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ορισμός του σκερβελέ.

    Ο Μιχελάκης κουμπωμένος (το σακκάκι) μέχρι πάνω (και τα τρία κουμπιά) και περπατώντας δίπλα στον Αντωνάκη, κορδωμένος, κορδωμένος σαν ξυλάγγουρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ!!!

    Χωρίς να ρωτήσουν τις διοικήσεις τους κι ενώ ήταν θέμα ωρών το κούρεμα των ομολόγων αγόρασαν ομόλογα από ιδιώτες φιλαράκια τους στο 100% της ονομαστικής τους αξίας με τις καταθέσεις των ταμείων και στη συνέχεια τα κούρεψαν. Δε φτάνει που θα τους κούρευαν τα ομόλογα που ήδη είχαν αλλά έκαναν και τις καταθέσεις τους ομόλογα για να τα κουρέψουν κι αυτά.

    ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ! ΟΤΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕ ΕΧΕΙ ΦΡΜΑΚΑ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΡΧΙΣΑΜΕ ;

    ΜΠΑ...
    Ο ΦΑΣΙΣΤΑΡΑΣ
    ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ
    ΜΠΕΝΥ-ΜΠΑΚΑ-ΤΣΟΓΛΑΝΑ-ΛΕΡΟΣ
    ήταν πάντα εδω..

    Με τον νόμο αθώωσης των Λαμογιών του πα$$οκ.

    απλώς τώρα τελευταία..
    με τα 2 ευρα γέρων με Αλτσχάϊμερ
    και μαϊμου ψηφοφόρων φάντασμα
    έγινε και
    ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡ ΜΟΥΣΟΥΛΙΝΙ ΠΑ$$ΟΚ.


    >>>>>>>>> απο χθες
    Η Ελλάδα απογειώθηκε
    μετά από μόλις 1 βδομάδα Μπένυ!!
    Προχωράμε 1 ώρα στο μέλλον!!!
    και 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ..ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ >>>>>>>>>>>>>>


    ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ τερατώδους..ΦΩΦΩΣ
    ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ...ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ...;;;
    _____________________________________
    ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ...(3,1 ). ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΝ... ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ και ΤΟΝ ΛΑΛΙΩΤΗ...!!!

    Ήταν το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην Ελλάδα πού δεν είδε καν τα φώτα της δημοσιότητος από τις "Ναυλωμένες Ουκρανέζες" των ΜΜΕ, και ο σύζυγος της Φώφης, με τον Κ.Λαλιώτη και άλλους 13 κατηγορούμενους την γλίτωσαν λόγω...παραγραφής...!!!

    Σέ πρώτο βαθμό το Δικαστήριο τους αθώωσε, όμως ο τότε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ.Σανιδάς, έκανε αναίρεση της απόφασης και ξαναδικάσθηκαν.

    Οκτώ χρόνια μετά την παραπομπή τους οι Εφέτες εκριναν ότι χρησιμοποιήθει λάθος άρθρο για την παραπομπή, και αντί του 256, έπρεπε να παραπεμθούν με βάση το άρθρο 390.
    Βάση του άρθρου 390, το αδίκημα των κατηγορουμένων ήταν... πλημμέλημα και όχι κακούργημα.

    Έτσι η κατάχρηση των ΠΑΣΟΚ ΚΛΕΜΕΝΩΝ δισεκατομμυρίων....παραγράφηκε...!!!

    Τα ακούτε ;;

    Πλημμέλημα η κατάχρηση των ..(3,1 Δις Ευρώ)..!!

    Και ύστερα γιά να σωθούμε κόβουνε μισθούς-συντάξεις και αυξάνουν την φορολογια και θέλουν οι "εγκληματίες" του Πασοκ και την ψήφο μας...!!!

    Όταν βλέπω αυτή την "γυναίκα"-σίχαμα θυμάμαι...
    AΠΕΙΡΑ ΦΑΓΩΜΕΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ
    απο το Κτηματολόγιο

    ΠΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΔΙΠΛΑ
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$...
    - ΕΣΕΙΣ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΑΓΩΘΕΙΤΕ ΣΚΥΛΙΑ!!

    Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΛΑΣΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΕΝΟΣ ΗΛΙΘΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση