GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέλει κυβέρνηση συνεργασίας ακόμη και με αυτοδυναμία της ΝΔ ο Αβραμόπουλος...

Υπέρ της εθνικής συνεννόησης και της συνεργασίας των κομμάτων και μετά τις εκλογές τάσσεται ο υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος. Δίνε...

Υπέρ της εθνικής συνεννόησης και της συνεργασίας των κομμάτων και μετά τις εκλογές τάσσεται ο υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Δίνει, μάλιστα, και το μετεκλογικό στίγμα, προβάλλοντας την άποψη ότι η συνεργασία θα...
 επιδιωχθεί ακόμη και στην περίπτωση της αυτοδυναμίας από την πλευρά του κόμματός του.
«Η συνεργασία και η συνεννόηση ανάμεσα στα κόμματα κρίνεται απαραίτητη, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών» τονίζει σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής.
«Πρέπει να αντιληφθούν ότι η αυτοδυναμία είναι πολιτικός στόχος και όχι αυτοσκοπός» προσθέτει.
Υπογραμμίζει, επίσης, ότι η ΝΔ δεν έχει μέτωπο με την Αριστερά και τονίζει πως με το τέλος της Μεταπολίτευσης έχει καταπέσει και το αντιαριστερό σύνδρομο της μετεμφυλιακής εποχής, αλλά και το αντιδεξιό σύνδρομο της μεταδικτατορικής εποχής.

6 σχόλια

  1. ρε πουτσοκεφαλε δεν σας γουσταρουμε ποτε θα το καταλαβετε αι στο διαολο που υπηρετειτε και οι 300.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε ΝΔημοκρατες

    θα εχετε υπουργους

    το λομπέρδο

    το πάγκαλο

    την αννούλα

    το μπενιζέλο

    ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαλλιά κουβάρια στο Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων για το καλύτερο ξενοδοχείο!!!



    Η αποκάλυψη έχει να κάνει με το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων και τη συμμετοχή του στην έκθεση real estate που γίνεται στις Κάννες στις 6 έως 9 Μαρτίου. Γι’ αυτή την αποστολή, λοιπόν, επελέγησαν τέσσερα στελέχη του Ταμείου με επικεφαλής τον εντεταλμένο σύμβουλο, κ. Ταπραντζή, την ευνοούμενη του κ. Καρατζαφέρη και μέλος του δ.σ., κ. Αννα Ζωηρού και δύο ακόμη managers του Ταμείου. Επίσης στις Κάννες θα πάνε και στελέχη των τραπεζών που είναι σύμβουλοι του Ταμείου.

    Μέχρι εδώ καλά, διότι έχει πολύ παρασκήνιο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο Ταμείο έγιναν μαλλιά κουβάρια για το ποιος θα έπαιρνε δωμάτιο στο περίφημο και πανάκριβο ξενοδοχείο Carlton το οποίο βρίσκεται στην περίφημη λεωφόρο Κρουαζέτ, εκεί που κάνουν τις βόλτες του οι σταρ του Χόλιγουντ. Τα δωμάτια στο ξενοδοχείο κάνουν μέχρι 1.000 ευρώ και οι μάνατζερς που θα πήγαιναν να διαφημίσουν την πραμάτεια της Ελλάδας τσακώθηκαν μεταξύ τους για το ποιος θα έχει θέα στη γαλλική ριβιέρα. Με τα λεφτά του ελληνικού λαού δηλαδή και χωρίς να έχουν επιτελέσει κανένα σοβαρό έργο εδώ κι έξι μήνες που υπάρχουν, θα κάνουν τα ταξιδάκια τους στις Κάννες. Και πιθανότατα θα πληρώσουν για κάθε βραδιά που θα μείνουν έως και… δύο επιδόματα ανεργίας.

    Ο κ. Ταπραντζής, η κ. Ζωηρού και οι άλλες δύο κυρίες θα κάνουν τις βόλτες τους στις Κάννες όπου πάνε οι σταρ και οι ζάμπλουτοι. Και το χειρότερο είναι ότι τσακώθηκαν και με τους συμβούλους για το ποιος θα πάρει το καλύτερο ξενοδοχείο.

    Άξιος ο μισθός όλων τους. Σίγουρα από την τσέπη τους δεν τα έβαλαν, επομένως πληρώνει ο προϋπολογισμός κι αυτοί πίνουν στην υγεία των κορόϊδων.

    Έθνος της Κυριακής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KATSETE PROTA NA VGITEE!!!EXETE NA PAΘETE!!!ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΛΑΑΑ!!!!ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΦΑΝΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΜΟΥΧΑΛΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟΥ ΓΡΕΚΙΣΤΑΝΑΡΙΟΥ. Η ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΥΤΑΛΑ. ΦΑΪ ΦΑΪ ΦΑΪ ΦΑΪ ΓΙΑ ΣΚΑΣΙΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΓΟΥΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ...ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ....ΚΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΡΑΜΕΝΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ....ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΚΤΟΝΩΘΗΚΑΤΕ...ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΛΙ
    ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΡΑΤΣΩΝΟΥΝ...ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΙΓΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση