GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι απαντά ο Ολάντ στην «ιερά συμμαχία» εναντίον του...

Ο σοσιαλιστής υποψήφιος για τη γαλλική προεδρία Φρανσουά Ολάντ, αντιδρώντας στις πληροφορίες ότι τέσσερις ευρωπαίοι ηγέτες αρνούνται να τον...

Ο σοσιαλιστής υποψήφιος για τη γαλλική προεδρία Φρανσουά Ολάντ, αντιδρώντας στις πληροφορίες ότι τέσσερις ευρωπαίοι ηγέτες αρνούνται να τον συναντήσουν, προειδοποίησε  ότι δεν είναι οι ευρωπαίοι ηγέτες που θα "βαρύνουν" στην επιλογή των Γάλλων.
"Δεν είναι οι ευρωπαίοι ηγέτες, τους οποίους εξάλλου σέβομαι, οι οποίοι θα...
 βαρύνουν στην απόφαση του γαλλικού λαού", δήλωσε ο Ολάντ στο τηλεοπτικό δίκτυο France 3 όταν ρωτήθηκε για τις σχετικές πληροφορίες που δημοσίευσε το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, τις οποίες διέψευσε το Βερολίνο.
"Είμαστε ένα μεγάλο έθνος, μια μεγάλη χώρα που δεν θα του υπαγορεύσουν την επιλογή του αρχηγοί φίλων κυβερνήσεων και κρατών. Παρόλο που παραδέχομαι ότι θα είναι εταίροι μου, εάν γίνω πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προσπαθήσω να τους πείσω να προσθέσουν μια αναπτυξιακή διάσταση στις ευρωπαϊκές συνθήκες", τόνισε ο Ολάντ.
Αντιδρώντας στη διάψευση του Βερολίνου του δημοσιεύματος του Der Spiegel, ο Ολάντ τόνισε ότι "έχει την εντύπωση ότι η στάση της Μέρκελ, η οποία υποστηρίζει το Νικολά Σαρκοζί, προκαλεί συζητήσεις ακόμα και στους κόλπους της κυβερνητικής πλειοψηφίας".
Ο Ολάντ έχει επισκεφθεί από το Δεκέμβριο το Βερολίνο, τη Ρώμη και το Λονδίνο χωρίς να συναντηθεί με τους Μέρκελ, Μόντι και Κάμερον.

3 σχόλια

  1. ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
    ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ
    ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ...ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥΣ...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
    ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ !!!
    ΨΗΦΙΖΟΥΝ Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Κ Η Α Ρ Ι Σ Τ Ε Ρ Α !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση