GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ένα βίντεο, χίλιες λέξεις»...

Από το tvxs.gr Η Κοζάνη ούτε μεγαλούπολη είναι , ούτε ιδιαίτερα επαναστατημένη. Ένα χρόνο πριν, θα ήταν υπερήφανη που έχει ντόπιο υφυπουρ...

Από το tvxs.gr

Η Κοζάνη ούτε μεγαλούπολη είναι, ούτε ιδιαίτερα επαναστατημένη. Ένα χρόνο πριν, θα ήταν υπερήφανη που έχει ντόπιο υφυπουργό στην κυβέρνηση (τον κ.Κουκουλόπουλο) στον οποίο θα επιδείκνυε και...
τον πρέποντα σεβασμό.
Στη χθεσινή παρέλαση, δεν υπήρξε μαθητής που να στρέψει το κεφάλι στους επισήμους και τον Πάρι Κουκουλόπουλο που αποδοκιμάστηκε, το ίδιο και ο  μαθητής  στο αναπηρικό καροτσάκι που αποστρέφει το βλέμμα. Ακόμη και μικροί μαθητές μουτζώνουν, κοιτώντας αλλού. Η Κοζάνη είναι η εικόνα που παρουσίασε η Ελλάδα χθες 25η Μαρτίου, του σωτήριου έτους 2012.

5 σχόλια

  1. Τα παιδιά μας κοιτάνε στα μάτια....ΠΡΑΓΜΑΤΙ
    ΚΑΙ ΛΕΝΕ...

    ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ τερατώδους..ΦΩΦΩΣ
    ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ...ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ...;;;
    _____________________________________
    ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ...(3,1 Δις Ευρώ). ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΝ... ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ και ΤΟΝ ΛΑΛΙΩΤΗ...!!!

    Ήταν το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην Ελλάδα πού δεν είδε καν τα φώτα της δημοσιότητος από τις "Ναυλωμένες Ουκρανέζες" των ΜΜΕ, και ο σύζυγος της Φώφης, με τον Κ.Λαλιώτη και άλλους 13 κατηγορούμενους την γλίτωσαν λόγω...παραγραφής...!!!

    Σέ πρώτο βαθμό το Δικαστήριο τους αθώωσε, όμως ο τότε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ.Σανιδάς, έκανε αναίρεση της απόφασης και ξαναδικάσθηκαν.

    Οκτώ χρόνια μετά την παραπομπή τους οι Εφέτες εκριναν ότι χρησιμοποιήθει λάθος άρθρο για την παραπομπή, και αντί του 256, έπρεπε να παραπεμθούν με βάση το άρθρο 390.
    Βάση του άρθρου 390, το αδίκημα των κατηγορουμένων ήταν... πλημμέλημα και όχι κακούργημα.

    Έτσι η κατάχρηση των ΠΑΣΟΚ ΚΛΕΜΕΝΩΝ δισεκατομμυρίων....παραγράφηκε...!!!

    Τα ακούτε ;;

    Πλημμέλημα η κατάχρηση των ..(3,1 Δις Ευρώ)..!!

    Και ύστερα γιά να σωθούμε κόβουνε μισθούς-συντάξεις και αυξάνουν την φορολογια και θέλουν οι "εγκληματίες" του Πασοκ και την ψήφο μας...!!!

    Όταν βλέπω αυτή την "γυναίκα"-σίχαμα θυμάμαι...
    AΠΕΙΡΑ ΦΑΓΩΜΕΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ
    απο το Κτηματολόγιο

    ΠΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΔΙΠΛΑ
    ...ΕΣΕΙΣ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο νομός Κοζάνης θεωρείται απο πολλούς πολιτικούς και ορισμένους απο αυτούς τους ανέδειξε αυτή η περιοχή [και αυτό είναι το ευχαριστώ τους} ως δημόσια εθνική χαβούζα που πρεπει να δέχεται ότι απόβλητο και ότι ανεπιθύμητο υπάρχει απο όλες τις περιοχές της Ελλάδας και ιδιαίτερα της Αθήνας! Θυμηθείτε τις πλάκες αμιάντου που έπρεπε να αφαιρεθούν απο το Θριάσειο νοσοκομείο και αλλού{Αθήνα] και τις έθαβαν στα ορυχεία της ΔΕΗ του ν. Κοζάνης {πολλές φορές χωρίς ειδικές προφυλάξεις για τους εργαζόμενους και δεν γνωρίζουμε τί γίνεται μέχρι σήμερα}. Θυμηθείτε την προσπάθεια να γίνουν τα ορυχεία της ΔΕΗ χώρος απόρριψης και ταφής απορριμάτων απο όλη τη Δυτ. Μακεδονία {και δεν γνωρίζουμε τί ακριβώς γίνεται σήμερα}. Θυμηθείτε οτι οι πολίτες της περιοχής είναι υποχρεωμένοι να εισπνέουν καθημερινά ατμοσφαιρικούς ρύπους των εργοστασίων της ΔΕΗ,που πολλές φορές υπερβαίνουν κατα πολύ τα επιτρεπόμενα όρια {καταστρέφοντας καθημερινά την υγεία τους} για να απολαμβάνουν την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος όλες οι περιοχές της Ελλάδας. Και τώρα έρχεται το τελειωτικό χτύπημα να επιβάλλεται να δεχθεί τους αποβλητέους και ανεπιθύμητους λαθρομετανάστες εκ μέρους των Αθηνών σε ειδικά στρατόπεδα!{γι αυτό άραγε εκκενώθηκαν τα στρατόπεδα, για να έρχονται λαθρομετανάστες;} Ευτυχώς που ανέδειξε τρείς υπουργούς ο ν. Κοζάνης και τον στήριξαν δεόντως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ____ +____________________________


    - αηδία.....

    Εκεί που κρεμούσαν ΟΙ ΗΡΩΕΣ τα AΡΜΑΤΑ

    κρεμούν οι ΓΙΟΥΦΤΟΙ οι μΠΑτΣΟΚοι τα νταούλια

    μετά τα πανηγύρια τους, με τα κλεμμένα της Ελλάδας.


    φτού.....

    __________________________+_______________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ματώνει η καρδιά μου να βλέπω παιδιά του Δημοτικού να μουτζώνουν.
    Οι γονείς που τα μεγαλώνουν τί περιμένουν να δουν από αυτά στο μέλλον; Τί τους "διδάσκουν";
    Μπορείς να διαφωνείς σε όλα, τα βάρβαρα πράγματι, μέτρα που πήρε η Κυβέρνηση, δεν δικαιούσαι να βρίζεις και να μουτζώνεις. Γιατί έτσι προκαλείς και προσκαλείς, εσύ ο δημοκρατικός, κάθε φασιστοειδές της Χρυσής Αυγής, να αντιδιαδηλώσει. Και η Δημοκρατία μας έχει πληρώσει τις αντισυγκεντρώσεις με τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη από τους παρακρατικούς Γκοτζαμάνη, Γιοσμά, Καπελώνη, Μήτσου κλπ καθάρματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εάν οι ηρωικοί πρόγονοί μας, που μας ελευθέρωσαν από τη σκλαβιά, ήξεραν πώς θα καταντούσαν οι απόγονοί τους, δεν πιστεύω να αποφάσιζαν να θυσιασθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση