GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ακυρώθηκαν οι εκλογές στο ΑΠΘ, υπό κατάληψη η πρυτανεία στην Πάτρα...

Ακυρώθηκαν και πάλι οι εκλογές για το συμβούλιο διοίκησης στο ΑΠΘ, έπειτα από παρέμβαση φοιτητών, καθηγητών και διοικητικών υπαλλήλων του ι...

Ακυρώθηκαν και πάλι οι εκλογές για το συμβούλιο διοίκησης στο ΑΠΘ, έπειτα από παρέμβαση φοιτητών, καθηγητών και διοικητικών υπαλλήλων του ιδρύματος.
Από τις 06:00 το πρωί συγκεντρώθηκαν φοιτητές έξω από το κτίριο της Νομικής, προκειμένου να...
μην επιτρέψουν τη διεξαγωγή των εκλογών. Στις 9:00 η οργανωτική επιτροπή για τις εκλογές μαζί με υποψηφίους επιχείρησαν να μπουν στο κτίριο της Νομικής για να ξεκινήσει η διαδικασία.

 Η παρουσία των φοιτητών απέτρεψε την είσοδό τους, ενώ σημειώθηκε ένταση μεταξύ καθηγητών και φοιτητών. Λίγη ώρα η οργανωτική επιτροπή των εκλογών αποχώρησε.
Υπό κατάληψη η πρυτανεία του πανεπιστημίου Πατρών
Υπό κατάληψη βρίσκεται το κτίριο της πρυτανείας του Πανεπιστημίου Πατρών, με αποτέλεσμα να μην έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την εκλογή νέας διοίκησης.
Έξω από το κτίριο έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες μέλη ΔΕΠ, φοιτητές, αλλά και εργαζόμενοι.
Με απόφαση της οργανωτικής επιτροπής των εκλογών, πριν από λίγο, οι εκλογές αναβλήθηκαν και επίσημα, χωρίς να δημιουργηθούν άλλες εντάσεις. Το πανεπιστήμιο θα καθορίσει νέα ημερομηνία για τη διεξαγωγή των εκλογών.

5 σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ!

    μονο με τετοια αντισταση
    υπαρχει ελπιδα να πεσει
    το καθεστως των ηλιθιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για άλλη μια φορά τα βρωμερά πιθηκοειδή του Μάρξ και του Λένιν έκαναν το θαύμα τους, με την ανοχή βεβαίως των ψοφοδεών της πλειοψηφίας, που αντί να τους σπάσουν το κεφάλι ή να φωνάξουν την Αστυνομία να το κάνει, έκατσαν και τους ανέχτηκαν! Μέχρι πότε επιτέλους μια χούφτα αξιοθρήνητα ανρωπάκια που δεν αξίζουν ούτε για πειραματόζωα σε εργαστήρια πειραμάτων, θα επιβάλλουν την βρωμερή τους ιδεολογία στα πανεπιστήμια; Ίσως τελικά τη λύση θα πρέπει να τη δώσει η κοινωνία, εφαρμόζοντας στα ανθρωπόμορφα αυτά σκουλήκια ένα δείγμα από αυτό που πρεσβεύει η διεστραμμένη τους ιδεολογία. Τον φασισμό δεν τον πολεμάς με λουκούμια και ανθοδέσμες, αλλά ΜΕ ΣΠΑΣΙΜΟ ΚΕΦΑΛΙΩΝ! Δείτε το ζήτημα άλλωστε και από την επιστημονική πλευρά του: Πρέπει οπωσδήποτε να ανακαλύψουμε με ποιό τρόπο λειτουργούν οι δενδρώνες και οι συνάψεις στον ατροφικό εγκέφαλο των μαρξιστοειδών ανθρωπόμορφων, ώστε να προλαμβάνουμε την γεννετική εγκεφαλική δυσμορφία τους κατά τη διάρκεια της κύησης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμπρός να υπερασπιστούμε όλοι μαζί τα πανεπιστήμια της κουρελοαφίσας και των κουρελοπανώ, του αποκρουστικού αριστερισμού, της στασιμότητας, της μετριότητας, της αναξιοκρατίας, των τραμπουκισμών, του ασύλου ανιάτων, των «γενικών συνελεύσεων», των φοιτητικών παρατάξεων, της αναξιοκρατίας, της ιδεολογικής απέχθειας προς την αριστεία και το καλύτερο, των φατριασμών, της ισοπέδωσης, της έλλειψης σοβαρής έρευνας, της έλλειψης σύνδεσης με την παραγωγή, των «πρυτάνεων» τύπου Μυλόπουλου και του «κουβάλα τον προτζέκτορα για να σε κάνω λέκτορα»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αριστεροί όλων των πανεπιστημίων ενωθείτε! (Για να σας εξοντώσουμε ευκολότερα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Νουδουπασόκος θα πιστέψει τα πάντα, αρκεί να μην χρειαστεί να σκεφτεί...

    Σωτήρας ο Γιωργάκης,
    "θύμα" ο Καραμανλής,
    ηγέτης ο Βενιζέλος,
    σεβαστός ο Παπαδήμος,
    έγκυρο το Μέγκα,
    σοβαρό το Σκάι!

    Και τα λεφτά βγήκανε,
    με σκληρή και τίμια, δουλειά.
    Τ’ άλογα είναι πράσινα
    και οι πούτσες είναι μπλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση