GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια θέση και ένα ερώτημα...

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΞΥΝΙΔΗΣ ΣΤΟ TWITTER ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΘΕΣΗ: Η «τροπολογία της Πεντέλης» που κατατέθηκε και θα τεθεί υπό την κρίση του Κοιν...

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΞΥΝΙΔΗΣ ΣΤΟ TWITTER ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ
ΘΕΣΗ: Η «τροπολογία της Πεντέλης» που κατατέθηκε και θα τεθεί υπό την κρίση του Κοινοβουλίου αύριο, αποτελεί απόδειξη του ότι σʼαυτή τη χώρα ούτε διδασκόμαστε από τα λάθη και ούτε επιθυμούμε η κοινωνία να χειραφετηθεί αντί να χειραγωγείται. Η Εκκλησία δεν έχει...
καμιά σχέση με την έννοια της εκμετάλλευσης με οποιαδήποτε χροιά και ανεξάρτητα καταρχήν προθέσεων. Το Βατοπέδι το απέδειξε.
ΕΡΩΤΗΜΑ: Είναι δυνατόν να ζητά η Ιερά Κοινότητα να εκχωρηθεί με κανονιστική πράξη κάθε αρμοδιότητα της πολιτείας για περιβαλλοντικές εγκρίσεις σε «υπηρεσία» εντός των ορίων του Άθω, ενώ ήδη έχουν αναπτυχθεί σε τρία σημεία φωτοβολταϊκά πάρκα χωρίς τις απαιτούμενες εγκρίσεις, εκτελούνται συνεχείς διανοίξεις δρόμων και πολλές αυθαίρετες κατασκευές;

9 σχόλια

  1. Μετρήσατε σωστά ;

    Μήπως ήταν πάνω από 100% ;

    Το σταλινικό ποσοστό που εξασφάλισε την Κυριακή ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σ’ αυτή τη διαδικασία που ουδέποτε κατάλαβα – καθώς πρόκειται για μια παράδοξη και από τη φύση της αμφισβητούμενη επιχείρηση νομιμοποίησης, μια και οι κανονικές εκλογές προϋποθέτουν την ύπαρξη εκλογικών καταλόγων, φακέλων, λευκών, υπογραφών δικαστικών αντιπροσώπων και όλα τα σχετικά.

    Δεν πρόκειται, όμως, μόνο για το αλά…Τσαουσέσκου ποσοστό του μοναδικού υποψηφίου, καθώς κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στις 8 Φεβρουαρίου του 2004, όταν ο Γ. Παπανδρέου είχε «εισπράξει» τα 1.017.085 από τα 1.020.145 ψηφοδέλτια που έπεσαν στην κάλπη!

    Πρόκειται για το γεγονός ότι για πρώτη φορά σε εσωκομματική εκλογική διαδικασία προσήλθαν μόνο όσοι ήθελαν να ψηφίσουν τον έναν και μοναδικό υποψήφιο.
    Σε αντίθεση με τις εκλογές του Φεβρουαρίου 2004, όπου όλοι έτρεξαν να ψηφίσουν τον «φυσικό κληρονόμο» του κινήματος, αυτή τη φορά πήγαν μόνο οι «βενιζελικοί».

    Αλλά το πραγματικά γελοίο είναι ότι με απευθείας μεταδόσεις ένας λαός ένδεκα εκατομμυρίων βασανισμένων ψυχών, πληροφορείτο με διαρκείς συνδέσεις την… πορεία της διαδικασίας, τους αριθμούς, τα ποσοστά, τις δηλώσεις, τις εκτιμήσεις του κ. Ανωμερίτη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά την απόφαση για την καθιέρωση της Τουρκικής γλώσσας στα Ελληνικά σχολεία ( Γυμνάσια ) με Νόμο της Νέας Δημοκρατίας, Εφημερίς της Κυβερνήσεως της Ελληνικής Δημοκρατίας Αθήνα 20 Ιουνίου 2006, ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 867, 10 Ιουλίου 2006, και με την ισχύ του να ξεκινά από το σχολικό έτος
    2006 − 2007, με την υπογραφή του Γεωργίου Καλού Υφυπουργού Παιδείας, και που βέβαια δεν εφαρμόστηκε γενικώς για να μην κινδυνέψει με κατάργηση από μαζικές αντιδράσεις, καθώς φαντάζεστε τι θα γινόταν να πετούν τα Τουρκικά αεροσκάφη πάνω από την Λήμνο και αποκάτω στο σχολείο να μαθαίνουν τα Ελληνόπουλα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, το φριχτότερο έγκλημα που έγινε ποτέ στην ανθρωπότητα καθώς ο σκοπός δεν είναι η μάθηση αλλά η μεγαλύτερη πλύση εγκεφάλου που έχει γίνει ποτέ σε μαζική κλίμακα σε βάρος του Ελληνισμού από την Τουρκία, ο εκτουρκισμός των Ελληνόπουλων καθώς οι λεπτομέρειες που περιγράφονται για την διδαχή της αποτελούν μνημείο πλύσης εγκεφάλου, αλλά και την μεγαλύτερη επιτυχία της Τουρκικής διπλωματίας εις βάρος της Ελλάδας μας, γιατί αυτή η διπλωματία υποχρέωσε την κυβέρνηση Καραμανλή να το κάνει, ποιος ξέρει με ποιους εκβιασμούς από τους Τούρκους που ασφαλώς ξέρουν και τα άπλυτα και τα πλυμένα και κυβερνώντων και μη κυβερνώντων στην Ελλάδα για να προωθούν ευκολότερα τους σκοπούς τους εις βάρος μας, ( δέστε τι έγινε με την Ελληνοαλβανική ΑΟΖ που είχαμε συμφωνήσει με τους Αλβανούς αλλά με επέμβαση της Τουρκίας η Αλβανία υπαναχώρησε και οι πολιτικοί μας την κάνανε γαργάρα) ( πως και γιατί ; ) και την εν συνεχεία ανθελληνική στάση όλων των Ελληνικών Κυβερνήσεων και κομμάτων καθώς ναι μεν έγινε η καθιέρωση της γλώσσας αλλά εν συνεχεία δεν κινήθηκαν για να αποσυρθεί ο νόμος.
    Μετά την είσοδο στα Ελληνικά; Κανάλια τηλεόρασης των Τουρκικών τηλεοπτικών σειρών με αυτούς τους γλυκανάλατους, ευγενικούς, τίμιους, Ελληνοπρεπείς ως ένα σημείο Τούρκους ηθοποιούς, τους καλούς
    και αγαθούς οικογενειάρχες, τους καλοντυμένους, με τα ωραία σπίτια και τοποθεσίες, τους καθημερινούς ανθρώπους που αναζητούμε σε αυτήν την εποχή να μας συνδράμουν που δεν τους βρίσκουμε, αλλά τους βρήκαμε στην Τουρκία μέσω αυτών των τηλεοπτικών σειρών, ( είδες τι Ωραία είναι στην Τουρκία; Λέει η μια Κότα στην άλλη) και το ξεκίνημα διαφήμισης ξένων γλωσσών μέσω CD όπου μας λένε μάθε αγγλικά, και λοιπά αλλά και Τούρκικα καθώς η διαφήμιση θεωρεί την Τουρκική γλώσσα πλέον στις πιο σπουδαίες του Κόσμου., ήρθε και η πλέον προδοτική κίνηση που έγινε ποτέ στην Ελλάδα ΜΑΣ.
    ΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ , ΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΓΕΛΟΙΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Μπορώ να μην αναρωτηθώ πόσο πουλημένα τομάρια είναι αυτοί που δέχτηκαν την Τουρκική γλώσσα ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, αυτοί που μας κάνουν πλύση εγκεφάλου κάθε βράδυ στα σπίτια μας με τα Τούρκικα σήριαλ, και τώρα ΑΥΤΟΙ με την εκδηλωθήσα πρόθεση τους στην Κωνσταντινούπολη να ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ;
    Και όσο για αμοιβαιότητα επενδύσεων μεταξύ μας με τους Τούρκους για τις επενδύσεις Ελλήνων στην Τουρκία ξέρουμε ότι όταν θα τους ζορίσουν θα αμολήσουν τον < ΟΧΛΟ > ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΚΑΜΟΥΝ και για τις δικές τους εδώ θα στείλουν τα F16 ΝΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ!
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΟΔΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΟΝ < ΕΘΝΑΡΧΗ > ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΜΕΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8,28.....ρε ΧΑΝΟΥΜΑΚΙ

    ΜΑΣ ΤΟΥΡΚΕΨΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
    ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟ 12ετίας ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ
    ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....

    ΗΛΙΘΙΕ ..ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΣΔΟΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ.?????? ΒΕΝΙΖΕΛΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ.... ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πασοκ ρε φτωχομπινεδες..
    θα σας παρουμε οτι σας εχει απομεινει
    μετα τι εκλογες..
    αι σιχτιρ πια κλαψιαρες κοτες..
    αφου δεν μπορειτε να υπερασπιστειτε
    ουτε τα ψιχουλα που σας πεταγαμε,
    αυτοκτονειστε και απαλλαξτε μας απο τη θλιβερη σας υπαρξη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΡΩΤΗΜΑ: Πόσο πορωμένος μπορεί να είναι κανείς για να στρέφει τα πυρά του εναντίον της εκκλησίας, του μοναδικού φόρεα που προσέφερε και προσφέρει στον απλό κατατρεγμένο πολίτη, την στιγμή που η κυβέρνηση προσπαθεί να του πάρει και την μπουκιά απ' το στόμα, φορολογώντας και την ημιαπασχόληση;
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Λαμβάνοντας υπόψιν και τους πανυγηρισμούς του Μπένι και των συν αυτώ, μπορούμε όλοι μαζί να αναφωνήσουμε: η τεχνητή ευφυΐα δεν πρόκειται ποτέ να νικήσει την φυσική βλακεία. Ο βλαξ είναι ανίκητος. Ζήτω η μεταπολίτευση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΧ....ας αναπολήσουμε
    ΖΩΑΑΑΑΑΑ, ΦΥΤΑ & ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ .τώρα!
    της πρώην Ελλάδας - ΝΥΝ Πασοκισατάν.

    -

    Όλοι έξω απ' το σπίτι του Καραμανλή!!

    Να διαμαρτυρηθούμε για τα αίσχη του!!

    Πουλούσε την αμόλυβδη 93 λεπτά και μας κατέστρεψε !!!!

    -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΕ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΕΣ ΑΦΟΥ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΕΡΧΟΥΝ" ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΠΕΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μωρή πουτάνα τζων, γιατί δε μας λες τι θα ψηφίσεις?

    Φοβάσαι μη σε πάρει με τις πέτρες ο κοσμάκης?

    Θα σου πω εγώ τι θα ψηφίσεις, δεξιό τραβέλι της Συγγρού, τζων:

    Θα ψηφίσεις την "αντι-μνημονιακή" κωλοτούμπα, ΠΟΛΑ-Σαχλαμαρά και θα βάλεις και σταυρό στον (πλέον) ομόσταβλο σου, φασίστα Βορίδη.
    Και θα πάρεις ως έπαθλο από τον... "Μάκη", "Το Χρυσό Τσεκούρι".

    Ουστ, γαμημένη φασίστρια δεξιοπουτάνα, κ. τζων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση