GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήπως κάποιοι κάνουν "παιχνίδι" για τα ψηφαλάκια;;..

Από το  diaprisios.gr Ανοίξαμε πρώτοι το τεράστιο θέμα με τις τερατώδεις φήμες που διακινούνται στην Κορινθία γιααπεχθή εγκλήματα κυρίως α...

Από το diaprisios.gr

Ανοίξαμε πρώτοι το τεράστιο θέμα με τις τερατώδεις φήμες που διακινούνται στην Κορινθία γιααπεχθή εγκλήματα κυρίως από αλλοδαπούς και για μιαβιομηχανία παραγωγής "ειδήσεων" που διαδίδονται από στόμα σε στόμα και στοχεύουν στο υπογάστριο της κοινωνίας, στο θυμικό της και στις εύλογες ανησυχίες όλων των πολιτών για τις οικογένειές τους, τα παιδιά τους, τις περιουσίες τους. Η ανάρτησή μας με...
τίτλο "Τι συμβαίνει στην Κόρινθο ; Ποιοι παίζουν με την ψυχολογία των πολιτών ;" δημιούργησε έντονες συζητήσεις και ορισμένοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για διερεύνηση των γεγονότων, όπως για παράδειγμα έγινε από το ekorinthos.gr.
Το γεγονός είναι ότι στην Κορινθία έχουν παρατηρηθεί τελευταία πάρα πολλά περιστατικά κλοπών, ληστειών, πλιάτσικου στα χωράφια και τις καλλιέργειες, ακόμα και σοβαρών τραυματισμών πολιτών μετά από μπουκαρίσματα σε σπίτια.
Αυτό όμως είναι κάτι τελείως διαφορετικό από όσα απίστευτα διακινούνται σε διάφορες περιοχές της Κορινθίας και κυρίως στην πρωτεύουσα για ακραία περιστατικά ομαδικών βιασμών, θανάτων και φημών περί αυτοδικίας, που γεμίζουν με τρόμο τους πολίτες και τους κάνουν να κλείνονται στο καβούκι τους και να στρέφονται προς διάφορες "ομάδες" για να προστατευτούν.
Το χεράκι τους σε αυτή την ιστορία έχουν βάλει και κάποιοι "φωστήρες" των ηλεκτρονικών ΜΜΕ που πρόσφατα αποφάσισαν να "πολιτικοποιήσουν" ομάδες που μέχρι χτες τις έλεγαν "φασιστικές", "αντιδημοκρατικές", "ακραίες", "εξωκοινοβουλευτικές" ή ακόμα και "παρακράτος".
Μπροστά στην κομματική επιταγή που επιτάσσει με κάθε τρόπο να "ροκανιστεί" η άνοδος της Ν.Δ. στην κυβέρνηση, δεν δίστασαν αυτοί οι "φωστήρες" να εντάξουν στην πολιτική ζωή της Κορινθίας, σχεδόν μεδιθυράμβους, ανθρώπους που έχουν αποφασίσει να αποτελέσουν την "εναλλακτική απόδοση δικαιοσύνης" μέσα στην κοινωνία, πέρα από κάθε θεσμική οδό και πέρα από κάθε έννομη τάξη και διαδικασία.
Αυτοί οι "διαδικτυακοί φωστήρες" της πλάκας, καθίστανται πλέον επικίνδυνοι για την ίδια την κοινωνική ζωή της Κορινθίας, για την ίδια την έννομη τάξη, μιας και διαφημίζουν ενέργειες όπως η αυτοδικία, το "κάψιμο μαγισσών" και τα "πεσίματα" από όπου και αν προέρχονται. Σπρώχνουν τους πολίτες στο να αναζητούν σε "ιδιωτικούς στρατούς" την απόδοση δικαιοσύνης όπως την αντιλαμβάνεται ο καθένας κατά περίπτωση και λειτουργώντας με το θυμικό του.
Είναι οι ίδιοι που κάποτε μίλαγαν για τα "αυγά του φιδιού", που μίλαγαν για το δήθεν "παρακράτος της δεξιάς", που αφόριζαν τους πατριώτες ως "φασίστες", που μετέδιδαν και δίδασκαν μίσος για οτιδήποτε άλλο εκτός από τον "πατερούλη Ανδρέα που άλλαζε την Ελλάδα" και την έφτασε εδώ που βρίσκεται σήμερα.
Αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι σήμερα παρασύρουν ακόμα και τους πολίτες που ανήκουν παραδοσιακά σε "ακραίους" χώρους, να διαδραματίσουν έναν ρόλο πολύ επικίνδυνο, αυτόν της αυθαίρετης λειτουργίας τους ως "προστάτες" πολιτών και περιουσιών κατά παραγγελία.
Η έρευνα που κάναμε δεν έδειξε ότι υπάρχουν ίχνη πραγματικότητας πίσω από τις φήμες για παράδειγμα του "βιασμού ενός ζευγαριού από 14 Πακιστανούς που οδήγησε στο θάνατο της κοπέλας", ούτε του "βιασμού μιας 16χρονης από άλλους 14 Πακιστανούς στο σταθμό του ΟΣΕ".
Τι παιχνίδι παίζετε κύριοι ; Τόσο ανελέητος είναι ο κομματικός τακτικισμός που μπροστά στην κατεύθυνση ψηφοφόρων σε άκρα δεν διστάζετε να οδηγήσετε την κοινωνία σε ένα άτυπο καθεστώς αυτοδικίας και "εκτελέσεων" ;
Την ίδια ώρα που τα κάνουν αυτά, με κροκοδείλια δάκρυα καταγγέλλουν τη δημιουργία κέντρων ελέγχου των λαθρομεταναστών και αφορίζουν το γεγονός ότι πρέπει επιτέλους η Ελλάδα να πάψει να είναι ξέφραγο αμπέλι.
Όλο αυτό το παιχνίδι για ψηφαλάκια λοιπόν ; Για να κάνουν τι και να οδηγήσουν που τον κόσμο; Στο μίσος και την ξενοφοβία ; Στο κοινωνικό τέλμα του τρόμου και του φόβου ;
Θέλουν να κλείσουν τον κόσμο στα σπίτια του για να εκτελέσουν οι εκλεκτοί τους ανενόχλητοι τους σχεδιασμούς τους για το μαρασμό της πρωτεύουσας του νομού ;
Δεν μπορείτε να κρυφτείτε ... Φαίνεστε και προδίδεται εύκολα και ο τακτικισμός σας που έχει σημείο αναφοράς τον κομματισμό σας, τα "συστήματα" που εξυπηρετείτε και τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να επιβληθείτε τελικά στις τοπικές κοινωνίες. Με τρομοκρατία, φόβο και ψυχολογικούς εκβιασμούς.
Δεν θα σας περάσει.
Αν λοιπόν μεθαύριο κάποιες ομάδες πολιτών πάνε να αναμετρηθούν σε ανοιχτό πεδίο με ομάδες λαθρομεταναστών και θρηνήσουμε νεκρούς τι θα κάνετε ; Θα τους ανακηρύξετε σε ήρωες ή θα τους ξεχάσετε μετά από μερικές ώρες ;
Καλούμε κυρίως τους πολίτες που παραδοσιακά ανήκουν σε χώρους των άκρων (από κάθε πλευρά) να επιδείξουν ψυχραιμία και να μην παρασυρθούν από τις σειρήνες της παροδικής δημοσιότητας που τους προσφέρουν άνθρωποι με άλλους ψηφοθηρικούς σκοπούς. Η προστασία της κοινωνίας είναι το να παραμένει οργανωμένη και ευνομούμενη ακόμα και σε ακραίες συνθήκες.
Θα επανέλθουμε.

13 σχόλια

  1. ENA KAΛO KAI ΔIKAIO ΣΠΑΝΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΤΟ ΛΑΘΡΑΙΜΠΟΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ,ΕΣΥ ΚΑΦΑΛΟΚΟΦΤΗ ΧΑΡΑΤΣΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ,ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ,ΕΣΥ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΕΡΕ ΦΟΥΜΟ..ΜΑΙΜΟΥ ΔΩΡΕΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΑΤΣΙ ΜΙΤΣΙ ΚΟΤΣΙ ΜΕ ΠΑΠΑΔΕΣ.Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΖΕΤΑΙ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΔΟΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοκ προκαλλεί η δήλωση της τρόικας στην κοινή συνεδρίαη των Επιτροπών Οικονομικών και Απασχόλησης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σχετικά με την μείωση του βασικού μισθού της Ελλάδας, στα 150 ευρώ.

    Συγκεκριμένα σε ερώτηση του ερωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Χουντή αφού ομολόγησαν την παταγώδη αποτυχία του Μνημονίου μέχρι σήμερα, παραδέχτηκαν ότι «...σκοπός τους είναι οι μισθοί και οι συντάξεις στην Ελλάδα να φτάσουν σε επίπεδα Βουλγαρίας και Ρουμανίας, δηλαδή στο επίπεδο των 150 ευρώ το μήνα».

    Όταν ακόμη σήμερα υπάρχουν άνθρωποι (και είναι αρκετοί) που ελπίζουν σε Σαμαράδες, Βενιζέλους και λοιπούς ομοίους τους, πράγματι χρειάζεται ένας Τόμσεν για να μας εξαθλιώσει ακόμη περισσότερο, μπας και καταλάβουμε. Μεγαλύτερος είναι ο εχθρός εντός παρά εκτός.

    ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΔΗΣΥ:
    "Ναι, σε όλα."

    Θα πληρώσετε το κακό που κάνατε στην Ελλάδα... και δεν χωράτε όλοι στο ελικόπτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣΕ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΣΚΙΖΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΚΑΤΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΟΘΗΚΑΝ ΜΥΘΩΔΗ ΠΟΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΣΟΥΛΑ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΞΩ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ.ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΙΩΠΟΥΝ.Η ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ.ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ .Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΙΩΝΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΑΓΙΑ
    ΧΩΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΙΠΛΟ ΤΟ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ...ΓΑΜΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

    Πέραν από τις περικοπές στις επικουρικές, με τις συντάξεις του ΜαΙου , στις 22 Απριλίου θα αρχίσει η παρακράτηση - η τρίτη κατά τους τελευταίους έξι μήνες- για τις κύριες συντάξεις. Συγκεκριμένα, η μείωση φτάνει το 12% σε συντάξεις μεγαλύτερες των 1.300 ευρώ τον μήνα -στο ΝΑΤ η μείωση είναι 7% - που σημαίνει μείωση και μάλιστα αναδρομιά από 12 ευρώ έως 240 ευρώ τον μήνα για 451.000 συνταξιούχους .



    Σύμφωνα με την εγκύκλιο που εκδόθηκε σήμερα, η περικοπή θα υπολογίζεται στο σύνολο των συντάξεων για όσους παίρνουν δυο συντάξεις .


    Για παράδειγμα, συνταξιούχος του Δημοσίου (1200 ευρώ) και του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ (800 ευρώ) θα έχει μείωση 1200+800+2000 ευρώ, δηλαδή κατά 12% στο υπερβάλλον τα 1.300 ευρώ ποσ, ήτοι στα 700 ευρώ. Άρα η μείωση θα είναι 84 ευρώ.


    Μειωμένες από 22,5 ευρώ έως 140 ευρώ θα είναι από το Μάιο και οι επικουρικές συντάξεις για 550.000 συνταξιούχους . Οι περικοπές θα ειναι αναδρομικές από την 1/1/2012 και η παρακράτηση θα γίνει σε 8 ισόποσες δόσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 3 ιδέες έφαγαν τον τέπο αυτόν:

    1) Χριστιανισμός
    2) Κομμουνισμός
    3) Ανθελληνισμός (κυρίως απο εξωτερικό)

    ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τρείς ιδέες έφαγαν τον τόπο αυτόν εδώ:

    1) Χριστιανισμός
    2) Κομμουνισμός
    3) Ανθελληνισμός (κυρίως απο εξωτερικό)

    ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. NA KAOYN ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΑΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ,ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ .ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ.ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ .ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΦΑΝΕΙΤΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΧΑΓΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΜΙΣΗΤΟΥ
    πρώην ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ gap.
    ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.


    Η ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΙΜΩΡΙΑ ΩΣΤΟΣΟ
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΔΙΣΤΑΣΕ ΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙ.



    Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης με έγγραφό του στα αγγλικά και τα γαλλικά ανακοίνωσε, ότι ο φάκελος ανοίγει! Την αναφορά (χρησιμοποιείται ο όρος reference) της υπόθεσης με αριθμό OTP-CR-47/12 υπογράφει ο επικεφαλής του γραφείου πληροφοριών του Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης M.P. Dillon.
    ..
    Πρώτη δικαίωση για τις κυρίες Γεριτσίδου, που κατήγγειλαν τον πρώην πρωθυπουργό για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας!

    Ένα χρόνο μετά τη μήνυση δύο Ελληνίδων, μητέρας και κόρης, κατά της κυβέρνησης Παπανδρέου για καταπάτηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, γενοκτονία εις βάρος του ελληνικού λαού και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

    Η πρώτη δικαίωση ήλθε:
    Η εκπαιδευτική ψυχολόγος Όλγα Γεριτσίδου και η κόρη της ψυχοπαιδαγωγός και εκδότριαΤάνυα, κατέθεσαν τη μήνυση στις 22 Μαρτίου του 2011. Ακολούθησε μαζική αποστολή χιλιάδων email από Έλληνες από όλο τον κόσμο, με τα οποία πίεζαν τη Χάγη να πάρει θέση και να εξετάσει την υπόθεση.

    Σχεδόν ένα χρόνο μετά, στις 19 Μαρτίου 2012, η Χάγη με επίσημο έγγραφό της γνωστοποίησε στις κυρίες Γεριτσίδου, ότι η μήνυσή τους έχει εισαχθεί στον κατάλογο του γραφείου και θα εξετασθεί με προσοχή, όπως γίνεται ανάλογα με την περίπτωση, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού. Ενημερώνει ακόμη, ότι μόλις υπάρξει απόφαση, θα ενημερωθούν εγγράφως για αυτήν καθώς και για τους λόγους της απόφασης.

    «Δράσαμε όλοι μαζί και φέραμε την πρώτη νίκη!
    Όσο και να προσπάθησαν να κωλυσιεργήσουν, όσο και αν προσπάθησαν να προβάλλουν δικαιολογίες για να μην δεσμευθούν επισήμως να τοποθετηθούν ενώπιον της διεθνούς και της Ελληνικής κοινής γνώμης ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ.

    Αποτελεί ιστορική πρωτιά της Ελλάδας, όπου δύο απλοί Πολίτες, με μόνη την επιταγή του άρθρου 120 του Συντάγματος, εξαναγκάζουν την κινητοποίηση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης κατά πολιτικών και κυβερνήσεων, που έχουν το θράσος να αυτοπαρουσιάζονται ως υπεράνω του Νόμου και παντοδύναμοι.

    Ακόμη μια φορά στην Ιστορία η Ελλάδα πρωτοπορεί και δείχνει τον δρόμο για την Δικαιοσύνη και την πραγματική Δημοκρατία», σχολίασαν οι κυρίες Γεριτσίδου.

    Δύο Ελληνίδες έκαναν την αρχή.
    Χιλιάδες άλλοι Έλληνες από όλο τον κόσμο ανταποκρίθηκαν στην κίνησή τους και έβαλαν το δικό τους «λιθαράκι» για να φτάσουμε στην πρώτη νίκη, κατακλύζοντας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Χάγης.

    Ο ελληνικός λαός απαιτεί να δικαστούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά όσοι έσυραν τη χώρα στο ΔΝΤ και βύθισαν τους πολίτες στη φτώχεια και τη δυστυχία.




    Μπορεί να κρατούν τις καμαρόπορτες κλειστές και σιδηρόφρακτες, όμως παραθυράκια υπάρχουν για την δικαίωση αυτού του Έθνους.

    Η κυρία Όλγα Γεριτσίδου και η κόρη της Τάνυα μας δίδουν το καλό παράδειγμα.

    Όσοι έχουν μυαλό πλουτισμένο με γνώσεις, αν αγαπούν τον τόπο και το Έθνος ας χρησιμοποιήσουν λίγο από τον χρόνο τους και θα γίνει το παράδειγμα αυτό λαίλαπα να πάρει κάθε βρωμιά και δυσωδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ας ειχα κι εγω 2000 συνταξη και ας μου κοβαν τα 84 ευρω!






    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΣΕ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ

    Κτούρα και λίγο ρε χρυσαύγουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΣΕ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ

    Κaτούρα και λίγο ρε χρυσαύγουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν χρειαζεται να καλλιεργηθει το μισος για να ψηφισουμε Χρυση Αυγη. Αφου αποδειχθηκαν οτι ειναι οι μοναδικοί ανιδιοτελεις πατριώτες. Οι μονοι που μπορουμε να εμπιστευτούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση