GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

CeBIT 2012...

Ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης επιχειρηματικών και τεχνολογικών συνεργασιών στον τομέα της πληροφορικής & τηλεπικοινωνιών θα έχουν ο...

Ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης επιχειρηματικών και τεχνολογικών συνεργασιών στον τομέα της πληροφορικής & τηλεπικοινωνιών θα έχουν οι ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμοί που θα συμμετέχουν στη διεθνή εκδήλωση τεχνολογικών – επιχειρηματικών συναντήσεων «Future Match 2012″, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης CEBIT, από 6 έως 10 Μαρτίου 2012, στο Ανόβερο της Γερμανίας.
Η εκδήλωση Future Match 2012 διοργανώνεται από...
το Enterprise Europe Network Niedersachsen/Leibniz University Hannover, με την ενεργό συμμετοχή του Δικτύου ΠΡΑΞΗ, συντονιστή του Enterprise Europe Network-Hellas.
Η έκθεση
Η διεθνής έκθεση πληροφορικής & τηλεπικοινωνιών CeBIT, αναμένεται να προσελκύσει τους σημαντικότερους εκπροσώπους του τομέα που δραστηριοποιούνται εντός και εκτός Ευρώπης.
Στη διάρκεια της προηγούμενης διοργάνωσης (CeBIT 2011) συμμετείχαν περισσότεροι από 4.200 εκθέτες (70 κράτη), 339.000 επισκέπτες (110 κράτη), ενώ πραγματοποιήθηκαν 1.140 προκαθορισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις (one-to-one meetings) με σκοπό τη διερεύνηση ενδεχόμενης συνεργασίας ή την επέκταση σε νέες αγορές.
Εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων «Future Match 2012″
Η φετινή διοργάνωση τεχνολογικών – επιχειρηματικών συναντήσεων «Future Match 2012″ πραγματοποιείται και πάλι στον ειδικό εκθεσιακό χώρο Future ParΚ στις εγκαταστάσεις της έκθεσης CeBIT και απευθύνεται σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στους τομείς:
Ηλεκτρονικής/ Μικροηλεκτρονικής
Τηλεπικοινωνίες
Τεχνολογία & Ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων
Δικτυακή τεχνολογία & εφαρμογές
Εφαρμογές λογισμικού
Πολυμέσα
Hλεκτρονικές Υπηρεσίες (e-services)
Συστήματα πληροφορικής με οικολογικό προσανατολισμό.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να:
Προσεγγίσουν νέους πελάτες
Eντοπίσουν καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα
Διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους
Προχωρήσουν σε επιχειρηματικές / τεχνολογικές συνεργασίες στον ευρωπαϊκό χώρο.
Ταυτόχρονα, η εκδήλωση αποτελεί ιδανικό μέσο προώθησης και προβολής νέων τεχνολογιών που έχουν αναπτυχθεί από ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμούς.
Κόστος συμμετοχής
Το κόστος εγγραφής στην εκδήλωση επιχειρηματικών/τεχνολογικών συναντήσεων ανέρχεται σε 110,00 ευρώ (επιπλέον 19% ΦΠΑ) και συμπεριλαμβάνει ελεύθερη είσοδο στο χώρο της CeBIT.
Για περισσότερα εδώ: http://www.cebit.de/home.

3 σχόλια

  1. ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙΣΗ ΤΗΣ ZOUGLA GR ...EXEI ENΔΙΑΦΕΡΟΝ KAI ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΚΛΑΜΑΑΑΑΑ ΧΑ XA XA XA..ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΤΡΙΟΥΛΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ..ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 19200 ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ..ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΡΕ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ..ΟΣΟ ΝΥΧΤΩΝΕΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΠΛΕ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ..ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ .. ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΑΚΡΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λοιπόν συμπατριώτες μου, ανοίξτε τα μάτια σας, μην τρώτε το παραμύθι...

    Κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα, που ψήφισαν το Μνημόνιο δεν μπορεί, δεν θέλει, αλλά ούτε και θα προσπαθήσει να αλλάξει τους όρους του μνημονίου! Αυτά ούτε στα παιδιά για παραμύθια δεν τα λες.... θα σε πάρουν με τις πέτρες...

    Η μόνη λύση για τις εκλογές είναι οποιοδήποτε κόμμα που θα μπει στη Βουλή, εκτός από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ, ΔΗΣΥ και ΛΑΟΣ.

    Πηγαίντε με Καμμένο, με ΣΥΡΙΖΑ, με ΚΚΕ, με Άρμα Πολιτών... όχι όμως με αυτά, που στηρίζουν το Μνημόνιο και μας οδηγούν μαθηματικά σε μισθούς των 200 και 300 ευρώ.

    ΜΑΥΡΟ στους προσκυνημένους, γιατί ο Σόϊμπλε και η Λανγκάρντ καραδοκούν πίσω απ' τη γωνία και εάν τους επικροτήσεις με την ψήφο σου, σύντομα θα σε ανταμοίψουν με μισθούς Κροατίας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση