ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Η αλήθεια για την ιστοσελίδα «giorgospapandreou.com»...

Share it:
Από τον Βασίλειο Μπαλάφα

Μείζον ζήτημα δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες σχετικά με την ιστοσελίδα «giorgospapandreou.com», στην οποία υπήρχε αναρτημένο ξενόγλωσσο δημοσίευμα με τίτλο «Macedonia: PM Gruevski to meet Greek counterpart Papademos in Brussels», αναφέροντας τα Σκόπια ως «Μακεδονία».
Το screenshot της συγκεκριμένης ανάρτησης μεταδόθηκε από πολλά blogs και sites της Ελλάδας, καθώς είναι απαράδεκτο σε μια ιστοσελίδα με...
το όνομα του πρώην Πρωθυπουργού και αρχηγού του ΠΑΣΟΚ στο domain name της, σε μια ιστοσελίδα που αναφέρεται ακροθιγώς στον ίδιο, να είναι αναρτημένο κάτι τέτοιο.
Δεν πρόκειται για την «επίσημη» ιστοσελίδα του κ. Παπανδρέου και αυτό δεν είναι εύκολο να το γνωρίζει κάποιος, ειδικά με την πρώτη ματιά, όμως αξίζει να αναφερθούν ορισμένα στοιχεία που έχουν τη σημασία τους, ακόμα και για την προστασία ή την πρόνοια που χρειάζεται να υπάρχει σε ανάλογες περιπτώσεις.
Η ιστοσελίδα «giorgospapandreou.com» λειτουργεί από το Δεκέμβριο του 2009 σύμφωνα με τις πρώτες αναρτήσεις της. To site είναι της μορφής .com που σημαίνει ότι είναι καταχωρημένο, άρα αγορασμένο από συγκεκριμένο φυσικό ή νομικό πρόσωπο. Με απλή αναζήτηση σε πλατφόρμες παροχής πληροφοριών για ιστοσελίδες, βρίσκει κανείς ότι η ιστοσελίδα αγοράστηκε στις 13/11/2009 και ανανεώθηκε ως domain στις 28/10/2011 στην εταιρεία - πάροχο «Internet.bs Corp.».
Στα δεξιά της ιστοσελίδας υπάρχουν links στη «ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ», στο «ΙΣΤΑΜΕ», στο «ΚΙΝΗΜΑ ΝΕΩΝ», στην «επίσημη» ιστοσελίδα του ΓΑΠ «papandreou.gr», στο «ΠΑΣΟΚ», στον «ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», στη «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ», γεγονός που σημαίνει ότι οι διαχειριστές όλων των προαναφερόμενων ιστοσελίδων μπορούσαν να γνωρίζουν την ύπαρξη της ιστοσελίδας αυτής από την ημέρα δημιουργίας της, καθώς στα panel των διαχειριστών εμφανίζονται οι ιστοσελίδες που κάνουν link σε εκείνη που διαχειρίζονται. Θα μπορούσαν βέβαια να γνωρίζουν την ύπαρξή της ακόμα και με ένα απλό «Google search».
Ένα domain τύπου .com κοστίζει περίπου 30 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Σε περιπτώσεις μάλιστα που το domain name μιας ιστοσελίδας φέρει το όνομα κάποιου – ειδικά δημόσιου προσώπου – και το περιεχόμενό της αναφέρεται στον ίδιο και τις δραστηριότητές του, τότε είναι νομικά άμεσα διεκδίκησιμη ως προς την κυριότητά της από τον ίδιο και συνήθως παραχωρείται, εκτός αν μιλάμε για περιπτώσεις συνωνυμίας και υπαρκτό άλλο συνώνυμο πρόσωπο που όμως εκμεταλλεύεται το domain name για τις δικές του αποκλειστικά δραστηριότητες.
Αυτό συμβαίνει συχνά με δημόσια πρόσωπα, πολιτικούς, τραγουδιστές, ηθοποιούς οι οποίοι διατηρούν τις επίσημες ιστοσελίδες και παράλληλα υπάρχουν άλλα παράλληλα «fan sites» που όμως είτε τους ανήκουν, είτε βρίσκονται υπό την εποπτεία των επιτελείων τους.
Θα ήταν δηλαδή ακόμα χειρότερο και απεχθές το να χρησιμοποιείτο μια ιστοσελίδα με το domain name «giorgospapandreou.com» για διακίνηση πορνογραφικού περιεχομένου για παράδειγμα.
Η έννοια αυτών των παραδειγμάτων είναι ότι τα επιτελεία υποστήριξης, προώθησης και προβολής θα έπρεπε να γνώριζαν εδώ και πολύ καιρό, συγκεκριμένα από το Δεκέμβριο του 2009, την ύπαρξη αυτής της ιστοσελίδας και πιθανώς τη γνώριζαν, αλλά ίσως δεν είχε προκύψει κάποιος λόγος για να κινηθούν ως προς την κυριότητά της, αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις το πότε θα γίνει η «στραβή».
Από την πλευρά του αναγνώστη, κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει ειδική έρευνα κάθε φορά που επισκέπτεται μια ιστοσελίδα και διαβάζει το περιεχόμενό της. Συνεπώς δεν θα μπορούσε κάποιος να ξέρει εκ των προτέρων τι συμβαίνει με μια ιστοσελίδα που έχει το όνομα «giorgospapandreou.com» και μάλιστα φέρει και τα links που προαναφέρθηκαν. Η πρώτη ματιά δείχνει ότι είτε πρόκειται για προσωπική ιστοσελίδα του προσώπου που αναφέρεται στο domain και εμφανίζεται στις φωτογραφίες και τις αναρτήσεις, είτε πρόκειται για παράπλευρη «ανεπίσημη» εκδοχή μιας ξενόγλωσσης ιστοσελίδας που σαφώς όμως αναφέρεται στο πρόσωπο αυτό.
Η ευθύνη λοιπόν για την ύπαρξη της εν λόγω ιστοσελίδας και για το περιεχόμενό της βαραίνει εκ των πραγμάτων τα σχετικά επιτελεία διότι θα έπρεπε να την είχαν εντοπίσει και να προβούν στις ανάλογες ενέργειες. Είναι άλλωστε συνήθης πρακτική δημοσίων προσώπων να «αγοράζουν» τα παράπλευρα domain που είναι σχετικά με το «επίσημο» και να τα ανακατευθύνουν προς αυτό.
Το ερώτημα και ζήτημα που δημιουργείται στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το πότε τελικά «αποκηρύχτηκε» το συγκεκριμένο domain name από τον κ. Παπανδρέου. Μήπως αυτό έγινε τη στιγμή που προέκυψε το πρόβλημα ; Αν είναι έτσι, δεν θα έπρεπε να υπάρχει πρόνοια ακόμα και από κρατικές υπηρεσίες τη στιγμή που η ιστοσελίδα εμφανίζεται ως να έχει την κυριότητα του πρώην Πρωθυπουργού της χώρας ; Αν ας πούμε υπήρχε μια ιστοσελίδα με το όνομα ενός Πρωθυπουργού στο domain της και αυτή προωθούσε «παραισθησιογόνα», δεν θα έπρεπε να επιληφθεί κάποιος;
Η ουσία είναι ότι μια ιστοσελίδα με domain name «giorgospapandreou.com» και τα παραπάνω links ανέφερε τα Σκόπια, ως «Μακεδονία». Σήμερα η ιστοσελίδα, προφανώς επειδή λόγω του ντόρου αύξησε την επισκεψιμότητά της, έχει και διαγωνισμό για διάφορα προϊόντα.
Όσοι λοιπόν δημοσίευσαν ή μετέδωσαν το περίφημο πια, σχετικό, screenshot δεν είναι ούτε προβοκάτορες, ούτε κακοπροαίρετοι, ούτε κακεντρεχείς. Ένας Πρωθυπουργός, ένας αρχηγός κόμματος, δεν είναι μόνος του στο διαδίκτυο όπως όλοι οι πολίτες. Έχει σχετικές υπηρεσίες, σχετικά επιτελεία, σχετικούς ειδικούς που ασχολούνται με την προστασία του ονόματός του γιατί αυτό εκ των πραγμάτων αποτελεί ενός είδους «trademark». Τα υπόλοιπα είναι απλώς δικαιολογίες.
Ο κόσμος είδε μια ιστοσελίδα με domain name «giorgospapandreou.com», με φωτογραφίες του ΓΑΠ, με υλικό που αναφέρεται αποκλειστικά σε αυτόν, με σχετικά links, να αναφέρει τα Σκόπια ως «Μακεδονία».
Αν θέλετε ως επίλογο, το γεγονός ότι η επίμαχη ανάρτηση απεσύρθη μόλις έγινε γνωστό το θέμα, δείχνει ότι ο κάτοχος και κατασκευαστής δεν ήταν τόσο «κακοήθης» όσο λένε, τόσο «άσχετος» όσο θέλουν να τον παρουσιάζουν ή τόσο «troll» όσο βολεύει πολλούς να τον αποκαλούν. Κατέβασε μόνο τη συγκεκριμένη ανάρτηση, άρα ήξερε και γιατί το έκανε και τι ήταν αυτό που ενόχλησε. Αν ήταν κάποιος τόσο «προβοκάτορας», απλώς θα την κατέβαζε ολόκληρη.
Γράφω όλα αυτά γιατί μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η σπουδή πολλών να προστρέξουν να κατακεραυνώσουν το συγκεκριμένο screenshot ως "προβοκάτσια" γιατί δεν ήταν από το "επίσημο" site του κ. Παπανδρέου. Δεν είχαν δείξει ανάλογη σπουδή όταν διάφοροι επί 2 χρόνια έγραφαν ότι ο Καραμανλής έπαιζε Playstation. Μάλλον όλοι εκείνοι που το έγραφαν τότε, αλλά και εκείνοι που το αναδημοσίευαν, όλοι τους, θα είχαν παίξει τουλάχιστον μια παρτίδα FIFA μαζί του και ήταν βέβαιοι ...
Share it:

Γνώμες

Διαδίκτυο

Παπανδρέου Press-gr

ΠΑΣΟΚ

Πολιτική

Σχολιάστε το άρθρο:

15 comments:

 1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κυβέρνηση αχρήστων, ανίκανων πολιτικών, ξεδιάντροπων προσώπων,
  αδίστακτων, που δε διστάζουν να βάλουν χέρι στις συντάξεις, στους άνεργους στους
  χαμηλόμισθους. Κυβέρνηση μειοδοσίας και υποτέλειας. Κυβέρνηση ξεφτιλισμένων,
  τιποτένιων επιδιώξεων, ξεπουλήματος ιδεών και αξιών. Κυβέρνηση δοσίλογων,
  αχρείων τύπων, δούλων της τρόικας και της κάθε Μέρκελ. Κυβέρνηση απαξιωμένων
  συνταγών, απαξιωμένων πρακτικών, απαξιωμένων μελών. Κυβέρνηση βδέλλα που
  ρουφάει το αίμα του λαού, καταστροφική για κάθε τι δημιουργικό υπήρξε σε αυτό
  τον τόπο. Κυβέρνηση απάνθρωπων υπηρετών των ξένων τραπεζών, υπαλλήλων των
  ξένων οργανισμών. Κυβέρνηση αρπακολλατζήδων, ψευτών, λαϊκιστών, ξετσίπωτων,
  ανάλγητων, μοιραίων καταστροφέων των ονείρων εκατομμυρίων Ελλήνων.
  Κυβέρνηση στίγμα της νεότερης ελληνικής ιστορίας, κυβέρνηση μοιραίων
  προσώπων, ξεχασμένων από τη ζωή και την ευτυχία. Κυβέρνηση αθλίων,
  αυλοκολάκων, σάπιων, υπηρετών ενός αχρείου και αχόρταγου συστήματος.
  Κυβέρνηση ξενέρωτων, ανέραστων, κομπλεξικών, ανολοκλήρωτων νάνων.
  Κυβέρνηση ελάχιστων, επικίνδυνων, ηθικών αυτουργών της εξόντωσης ενός λαού,
  δολοφόνων των ελπίδων ενός έθνους. Κυβέρνηση μαριονέτα, μικρών ανθρώπων,
  ίσκιων του χείριστου και αποτρόπαιου εαυτού τους. Κυβέρνηση ανδρείκελων του
  νεοφιλελευθερισμού, εξαρτημένων ατόμων από τη ματαιοδοξία τους. Κυβέρνηση
  κενοτάφιο. Κυβέρνηση ατόμων με αμφίβολο ψυχισμό και κλονισμένο Εγώ.
  Κυβέρνηση γλειφτών, οσφυοκαμπτών, ασπόνδυλων. Κυβέρνηση ντροπή, ανάξια,
  αναίσχυντη, κακών και πρόστυχων προθέσεων, αντιδραστική. Κυβέρνηση αυταρχική,
  αντιδημοκρατική, καταπιεστική, εγκληματική. Κυβέρνηση σημερινών υπόπτων και
  αυριανών ενόχων. Κυβέρνηση εκμαυλισμένων, κηλίδα στις σελίδες της ιστορίας.
  Κυβέρνηση ξένη. Κυβέρνηση κατάντιας, κυβέρνηση σκοτεινή, κυβέρνηση
  ανεπαρκής, απεχθής, αντεθνική, μισελλήνων, ολέθρια, καταστροφική, μισητών
  ατόμων, κενών ανθρώπων. Κυβέρνηση προδοτών. Κυβέρνηση προσβολή για κάθε
  Έλληνα και Ελληνίδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Όπου συναντάτε άνθρωπο με επίθετο Καραμανλής ή Παπανδρέου, εδώ ή στο εξωτερικό, σκοτώστε τους. Τα ονόματα είναι μολυσμένα και καταραμένα.
  Άγιος Παΐσιος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εξαιρείται Έλενα Παπανδρέου γιατί παίζει υπέροχη κιθάρα και έχει ξορκίσει το κακό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. πολυ θα σας επεφτε αν μοιαζατε με μια τριχα απο τα αρχιδια του γιωργου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. dickhead -- - > 1:32:00

  The best liar is he who makes the smallest amount of lying go the longest way.

  Είπε "Λεφτά Υπάρχουν"
  κι εξαφάνισε ενα κράτος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ρε σεις αυτος ο παίσιος τι
  φούμαρε και δεν έδινε και στους αλλους να γουστάρουνε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. 3 Μαρ 2012 10:45:00 μ.μ.
  ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Προς τους διαχειριστες του ιστοτοπου.
  Οταν γραφετε ενα αρθρο για τον βλαμμενο μην πια φωτογραφία του μας προκαλει αναγουλα και αλλεργια και τα φαρμακα ειναι ακριβα.
  Μην βαζετε αυτη την ηλιθια φατσα γιατι αισθανόμαστε ανοητοι και νλαμμενοι βλρπωντας αυτο το αδειο κεφαλι που γελαει σαν χαζοχαρουμενος.
  Θα επιτελεσετε κοινωνικό εργο είναι απαίσιο πραγμα να βλέπεις ενα γλοιώδες ανθρωποειδες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ηλίθιε 1.32 και βέβαια δεν μοιάζουμε με τις τρίχες απο τα ανύπαρκτα @@ του βλακόγιωργου, ούτε πρόκειται να μοιάσουμε. Το ίνδαλμά σου θα μείνει στην ιστορία για πάντα, στην καλύτερη περίπτωση γι αυτόν, ως ο πιό ανίκανος 'ηγέτης' που πέρασε απο αυτό τον τόπο και στην χειρότερη ώς ο πιό ελλεεινός προδότης, εφάμιλλος του εφιάλτη. Να τονε χαίρεσαι τον αρχιμαλάκα σου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ;

  ΥΠΑΡΧΕΙ,
  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΩΝΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Εσείς γελάτε, αλλά ο κ. Παπανδρέου είναι ο μόνος που δέν κινδυνεύει από εγκεφαλικό !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Επίκαιρη ερώτηση GAP προς τον Πρωθυπουργό για τη δημόσια περιουσία!!
  Είναι σαφές πως η κυβέρνηση επιχειρεί με πλάγιο και αδιαφανή τρόπο να εφαρμόσει μια αποτυχημένη συνταγή πλήρους ιδιωτικοποίησης δημόσιων επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας με επιδίωξη την κάλυψη των διευρυνόμενων ελλειμμάτων του προϋπολογισμού μέσω ρευστοποίησης δημόσιας περιουσίας.

  Αν υλοποιηθούν τα σχέδια της κυβέρνησης, η Ελλάδα θα είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα στην οποία τα μεγαλύτερα λιμάνια, το σύνολο των μεγάλων αεροδρομίων, οι τηλεπικοινωνίες, η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και άλλοι ζωτικοί τομείς της οικονομίας θα είναι ιδιωτικοί ή και θα ελέγχονται από αντίστοιχους οργανισμούς άλλων χωρών.

  Αυτή η πολιτική είναι και ξεπερασμένη και αποτυχημένη. Την εφάρμοσαν μόνο στο παρελθόν ακραία νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις όπως της κ. Θάτσερ και του κ. Μητσοτάκη. Σήμερα, όλες οι κυβερνήσεις, ακόμη και των ΗΠΑ, αντιλαμβάνονται την ανάγκη ελέγχου και ρύθμισης των αγορών για την προστασία της οικονομίας και των πολιτών, ενώ λαμβάνουν μέτρα θωράκισης των στρατηγικών τους επιχειρήσεων -ακόμη και ιδιωτικών - έναντι επιθετικών εξαγορών από κερδοσκοπικά κεφάλαια.

  Για το λόγο αυτό, καλείται ο κ . Πρωθυπουργός:

  - Να αποσαφηνίσει δεσμευτικά τις προθέσεις της κυβέρνησης ως προς τη διατήρηση του δημόσιου ελέγχου για τον ΟΤΕ, τα ΕΛΤΑ, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, τη ΔΕΗ, τον ΟΣΕ, την ΕΥΔΑΠ, την ΕΥΑΘ και τους άλλους στρατηγικούς οργανισμούς κοινής ωφέλειας της χώρας.

  - Να εξηγήσει ποιο όφελος θα έχει ο Έλληνας καταναλωτής αν οι αποφάσεις για τις τηλεπικοινωνίες, για την ηλεκτροπαραγωγή και για τα λιμάνια λαμβάνονται από ξένους επιχειρηματικούς ομίλους αντί του Ελληνικού δημοσίου, καθώς και ποια είναι η σκοπιμότητα της πλήρους ή μερικής παραχώρησης της διοίκησης των επιχειρήσεων αυτών σε ιδιωτικά συμφέροντα αντί της σύναψης στρατηγικών συνεργασιών ή έστω επιμέρους συμπράξεων δημόσιου - ιδιωτικού τομέα όπου αυτό χρειάζεται κάτω από δημόσιο έλεγχο.

  Ο ερωτών, Γιώργος Α. Παπανδρέου


  8.04.2008

  ΕΤΣΙΙΙΙΙΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΑΝΕΤΑΙ
  ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ
  ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΧΙΚΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. 11:51 άν είναι ο άνθρωπος κτήνος μιλάμε για πολύ κτηνώδη κατάσταση αλλά δέν φταίει αυτός αυτοί που μας τον φόρτωσαν ψηφίζοντας τον πρωθυπουργό και προπαντώς είναι για κρέμασμα όσοι τον υποστηρίζουν ακόμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ , ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΑΝΘΡΟΠΩΕΙΔΗ. ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝ ΖΩΗ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΟΣΑΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΩΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΙΑΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΩΜΕ ΜΑΖΙ Μ` ΕΣΑΣ
  ΚΑΙ ΤΟ DNS ΣΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ DNA ΔEN EINAI DNA ΕΛΛΗΝΑ . ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ .
  Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΕΚΠΝΕΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΑΣ . ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΟΛΗ ΣΥΝΤΟΜΑ . ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΑΝΘΡΟΠΩΕΙΔΗ. ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΘΕΛΛΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ?
  ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΤΕ . ΑΛΛΗΘΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΗ ΑΚΟΜΑ?
  ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ Ο ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ?
  ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΣΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ( OF THE NEW WORLD OREDR ) ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΤΕ ΤΥΦΛΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΑΙΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ? ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΩΝΤΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΛΑΚΕΣ.
  ΤΩΡΑ ΤΙΘΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ
  ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ? ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ?
  ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΙΛΑΜΕ Γ` ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ.
  Υ.Γ.
  ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ .
  ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΕΣΥ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΗΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ? ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟΤΕ ΚΑΛΩΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.
  Έλληνας

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση