GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Fitch αναβάθμισε την Ελλάδα...

Σε μεγαλύτερη του αναμενόμενου αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης Fitch Ratings. H αξιολόγη...

Σε μεγαλύτερη του αναμενόμενου αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης Fitch Ratings.
H αξιολόγηση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας σε εγχώρια και ξένο νόμισμα διαμορφώνεται πλέον σε «Β-», έξι βαθμίδες υψηλότερα από το καθεστώς της επιλεκτικής χρεοκοπίας «Restricted Default», στο οποίο...
 είχε περιέλθει η χώρα μετά την ανακοίνωση του PSI. Οι αγορές ανέμεναν ότι η βαθμολογία της χώρας θα ανέβαινε μία βαθμίδα χαμηλότερα και συγκεκριμένα στο CCC+. Oι προοπτικές (outlook) που δίνει στην Ελλάδα ο οίκος παραμένουν σταθερές.

7 σχόλια

  1. Εγώ μας υποβάθμιση δεν μας υποβάθμιση πιστεύω στον μεγάλο, τον διανοούμενο, τον πολυμορφόμενο, τον άνθρωπο επιστήμονα, τον άνθρωπο που καταλαβαίνει τον πόνο μου, που μου έβαλε στον πάτο μου μια τάπα ΝΑΑΑ ένα (αγγούρι) και με έσωσε, το μεγα μπουρδελολογο, τον τεράστιο τον παγκόσμιο πρωταθλητή, τον άνθρωπο τον θαυμάτων τονννννν Ευάγγελο Βενιζέλο..

    Την Κυριακή ΘΑ ΝΙΚΗΣΗ θα γίνει ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και ο αυριανός πρωθυπουργός .. Βάζω και στοίχημα για την Κυριακή ΜΕ ΟΠΟΊΟ ΘΈΛΕΙ ΌΣΑ ΘΈΛΕΙ ότι δεν χάνει ΜΕ ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ την αρχηγία , και ας του πετούν λάσπη οι αντίπαλοι του ,ας έχουν όλους τους μηχανισμούς ενάντιο του, ο Βενιζέλος θα βγει ΠΡΩΤΟΣ , όταν θα ανοίξουν οι κάλπες θα δείτε...

    Το ξέρω το ξέρω οι αντίπαλοι του είναι ισχυροί, αλλά ο Ευάγγελος θα ΝΙΚΗΣΗ ,ας ετοιμαστούν από τώρα οι αντίπαλοι του θα δούνε της σκόνη ΑΔΈΛΦΙΑ --ΣΎΝΤΡΟΦΟΊ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΊΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΊΚΗ ΤΟΥ ΜΕΓΆΛΟΥ ΜΑΝΙΤΟΥ ΤΟΥ ΝΈΟΥ ΑΡΧΗΓΟΎ ..

    Υ.Γ μην ξεχάσετε έχετε δικαίωμα να ψηφίσετε και 1.000.000 φορές, ΑΡΚΕΊ να δίνετε ΔΥΟ ΕΥΡΩ ... Και προσοχή στης κάλπες να μην γίνει ΝΟΘΕΙΑ..

    Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΆΠΟΤΕ ΘΑ ΠΟΎΝΕ ΚΑΙ ΧΑΖΟΥΣ ...

    Μπούτζουκας Θ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

    Όσο πλησιαζουν οι εκλογές αυτες οι πουστο εταιρείες των αγορων θα μας αναβαθμίζουν ασχετως αν κόσμος τρώει από τα σκουπιδια και δεν εχει μαντήλι να κλάψει.
    Πρεπει να εξευμενιστεί η μάζα (γιατι ετσι μας βλέπουν μαζα με μπαρογράφημα και αριθμό)για να μείνουν στα πράγματα τα κοπρόσκυλα και μετα συνεχιζουμε το ίδιο βιολί ΌΠΟΥ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΘΑ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΖΟΥΝ.

    Ξυπνατε Ελληνες παιζουν το πιο βρωμικο παιχνιδι στις δικες μας πλάτες ολο αυτο το σκυλολοι των τοκογλυφων μαζι με τους ντόπιους δοσίλογους πολιτικούς.

    Μην μασατε πολλα θα γινουν και θα δούμε μεχρι τις εκλογές.

    Εδω δίνανε βραβεία στον ΓΑΠ και η χωρα κατρακυλούσε στην άβυσσο και την καταστροφή.
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...τι εγινε μεσα σε αυτα τα 2,5 χρόνια της αλητήριας συμμοριας των τσογλανοαναθρεμμενων.

    Η προβοκατσια και η παραπληροφόρηση θα ειναι στην πρωτη καθεδρία. Ο αποπροσανατολισμός η βασική επιδίωξη. Θα προσπαθήσουν άλλη μια φορα να μας ξεγελάσουν και να υφαρπάξουν την ψηφο μας και τοτε θα ειμαστε άξιοι της μοιρας μας.
    Ψηφιστε αυτούς που πιστευετε οτι θα φερουν την δικαιοσυνη και το ξεκαθαρισμα. Μην παίζεται το παιχνίδι των αγορών και των πουλημένων ντόπιων τομαριων.
    Για ακόμη μια φορα μας την εχουν στημενη, φοβουνται τις εκλογές και το αποτέλεσμα.
    Δωστε την απάντηση που αξίζει προς όλους αν πραγματικά θελετε την Ελλαδα ελεύθερη κυριαρχη και εθνικα υπερήφανη.
    Η φακα εχει στηθεί και το πρωτο μερος θα παιχθει με την αναδειξη αρχηγού του ΠΑΣΟΚ την κυριακή με μοναδικο υποψηφιο (όργιο δημοκρατιας) τον εκλεκτο τους τον ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΗΜΕΝΟ λες και δεν συμμετείχε στο εγκλημα.
    Σκεφθείτε τα παιδια σας που ηδη ξενιτευονται κοιταξτε εσεις οι ιδιοι τις ζωες σας και αποφασίστε.
    Τα ψεμματα τελειωσαν ή τους τελειωνουμε εμείς σαν λαός ή θα μας θαψουν βαθυτερα και γρηγορότερα και τοτε δεν θα υπαρχει δικαιολογία για κανενα μας.
    Μην ισχυριζεστε τα περί ιδεολογιών είναι παραμύθι φούρναρης (εκει θα ριξουν το βαρος οι κοπριες πολιτικοί η προδοτες αριστεροί , η επαρατη δεξια και παει λεγοντας) τα ειδατε με τα ματια σας ενα υποτιθεται σοσιαλιστικό κόμμα μετατραπηκε σε φασιστικό και ακραίας μορφής φιλελευθερο, ποσοι από εσας που ψηφίσατε ΠΑΣΟΚ συμφωνείτε με αυτό που συνεβη; που είναι η κοινωνική ευαισθησία του σοσιαλιστικού κινηματος; ειδατε τιποτε τετοιο; από την άλλη η ΝΔ μας λέει ότι εμεις δεν ειμαστε ιδιοι... εγω λέω μήπως είστε χειρότεροι; μιας και το επιτρεπει και η ιδεολογία των φιλελευθέρων δηλαδη στην πράξη όνομα και πράμα.
    Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΠΕΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΣΑΙ ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυριε Πρωθυπουργε, επειδη θεωρω δεδομενη (και ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ...) την ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ σας σε κοινωνικα ζητηματα

    Kαλά, χαζός είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χααχαχαχαχαχαχα φτάνουν οι εκλογές και όλα είναι καλύτερα.
    Μαλάκα Έλληνα πάνε να ψηφίοσεις Σαμαρά!
    Και αυτοδυναμία όμως ε, όχι τίποτα 30% μόνο...
    Και πέρα από τη σάτιρα, η αναβάθμιση δεν είναι απαραίτητο να είναι στημένη.
    Απλά η αναβάθμιση ήρθε τώρα επειδή έτσι το υπολόγισαν οι πολιτικάντηδες.
    Η Θάτσερ στην Αγγλία κράτησε τρεις πενταετίες με τέτοιες μεθόδους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΥΡΑ ΝΑΤΑΛΙΑ ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΓΕΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση