GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kαι τώρα Βαγγέλη;;..

Από το parapolitiki.com Μπορεί το ντέρμπι Βενιζέλος-Λευκό (ή Μαύρο) να κριθεί στην ψήφο αλλά όλα δείχνουν ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος κέρδισε...

Από το parapolitiki.com
Μπορεί το ντέρμπι Βενιζέλος-Λευκό (ή Μαύρο) να κριθεί στην ψήφο αλλά όλα δείχνουν ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος κέρδισε τη μάχη των διαδρόμων κι έπεισε τους κομματικούς γραφειοκράτες να αποδεχθούν το καθεστώς το οποίο ο ίδιος εκβιαστικά επέβαλε τον περασμένο Ιούνιο.
Ο Βενιζέλος προσθέτει στο...
ήδη διαλυμένο ΠΑΣΟΚ την προσωπική του φθορά ως υπουργός Οικονομικών ενώ δεν του προσφέρει τίποτα καινούριο σε επίπεδο ιδεών. Αντιθέτως, το καθιστά λιγότερο ελκυστικό σε φορείς σύγχρονων και μεταρρυθμιστικών ιδεών.
Παραλαμβάνει ένα κόμμα του οποίου η βάση τον απεχθάνεται, κάτι που και ο ίδιος επιβεβαίωσε επιδιώκοντας με θεμιτούς κι αθέμιτους τρόπους να αποφύγει μια κανονική εκλογή από τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ. Εξάλλου, ετοιμάζεται από σήμερα να διαχειριστεί το φιάσκο της συμμετοχής ελάχιστων πολιτών στις διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ.
Ο ίδιος νομίζει ότι όλα τελείωσαν ενώ στην πραγματικότητα όλα τώρα αρχίζουν. Όσοι στήριξαν τον Χρήστο Παπουτσή ετοιμάζουν ήδη τις αποσκευές τους για το κόμμα της Λούκας Κατσέλη και του Χάρη Καστανίδη ενώ πολύ σύντομα το νέο ΠΑΣΟΚ θα εκφραστεί κατά του και μάλιστα με τρόπο σαφή.
Ο Βενιζέλος έκατσε άτσαλα σε μια καρέκλα που ίδιος πριόνιζε. Όσο και να βοηθήσει το Mega, δεν υπάρχει επιστροφή στις ονειρώξεις του 2007...

10 σχόλια

  1. Κ. Βενιζέλε
    Σε στήριξα στην αναμέτρησή σου το 2007 με τον κ. Παπανδρέου. Πικράθηκα όταν έμαθα ότι είσαι ο νομοθέτης της παραγραφής και της ατιμωρησίας των απατεώνων πολιτικών. Διάβασα τα ερωτήματα που σας απεύθυνε δημόσια ο κ. Βαξεβάνης για το διάστημα που ήσουν υπουργός Δικαιοσύνης το 1996 και τροποποίησες με νόμο τις κακουργηματικές πράξεις, για ψευδή βεβαίωση και πλαστογραφία, με πλημμέλημα και έτσι να την γλυτώσουν τετρακόσιοι επιφανείς θεσσαλονικείς δεν δικάστηκαν ποτέ διότι τα παιδιά τους που εγγράφονταν σε παν/ μια του εξωτερικού έπαιρναν μεταγραφές σε παν/μια της Ελλάδας παρουσιάζοντας ψεύτικες βεβαιώσεις για σοβαρές ασθένειες. ¨Αλλαξες και το άρθρο 113 που προέβλεπε όταν ένας βουλευτής διώκεται για αξιόποινη πράξη ο χρόνος παραγραφής να μετράει όταν αρθεί η ασυλία του και το έκανες να μετράει ακόμη και στην ασυλία του.
    Πικράθηκα που δεν είναι υποψήφιος ο κ. Καστανίδης. Γι΄εσένα ήρθε και έδεσε με αυτό που είπε ο κ. Πεπελάσης, το εξής :

    Για τον Βενιζέλο, σήμερα πια, τι γνώμη έχετε;
    Τον Βενιζέλο τον πλήρωσα ακριβά. Και τώρα που απολογούμαι δεν έχω καλά επιχειρήματα. Ήμουν ένας από τους έξι διανοούμενους το 2007 που δεν κρατιόμασταν και τον στηρίξαμε. Σήμερα θα σου πω όμως, αλίμονο στη χώρα που διοικείται από Βενιζέλους, από ανθρώπους που είναι ασυγκράτητοι και διψούν για επιβεβαίωση και αξιώματα. Πρώτα απ’ όλα δεν καταλαβαίνει πολλά από τα πράγματα που γίνονται σήμερα στον διεθνή οικονομικό χώρο και είναι υπουργός οικονομικών. Στις Βρυξέλλες δεν φαίνεται να περνάει τις εξετάσεις. Θα μου πεις είναι καλύτερος από τον Λοβέρδο και τον Χρυσοχόΐδη. Φαντάσου πού έχει φτάσει το επίπεδο του πολιτικού προσωπικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ………που ανάρτησε ανώνυμα το :
    { Η αναμενόμενη} μνημονιακή κωλοτoύμπα του κυρίου Κουβέλη.
    Ρε καραγκιόζη που δεν τολμάς να αναφέρεις ποιος είσαι, ρε τιποτένιε που δεν λες το όνομα σου, ρε βλάκα ποιός – ποιοί οδήγησαν το Έθνος σε αυτή την κατάσταση ρε μαλάκα, καραγκιόζη που χρεοκόπησε ένας λαός και πιάνεσαι ηλίθιε του κερατά, βλάκα το τι λέει ένας τίμιος άνθρωπος που δεν εγκατέλειψε την αριστερα παρότι δεν θα δοξάζονταν όπως αρκετοί που βρέθηκαν στο ΠΑ……. ΣΟΚ βλάκα και έρχεσαι ντενεκέ που δεν τολμάς να γράψεις το όνομά σου να κάνεις κριτική στον Κύριο ΚΟΥΒΕΛΗ και οι κλέφτες του τόπου ρε πούστη για την αξιοσύνη σου είναι στο απυρόβλητο . ΧΑΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ.
    ΒΛΑΚΑ…ΝΤΕΝΕΚΕ….ΑΡΧΙΔΟΓΛΗΦΤΗ………ΗΛΙΘΙΕ . –

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γλυκυτατος.προσηνης.με ηθος και αξιοπρεπεια.Αλλα ..τονε βγαλατε απ τα ρουχα του τον ανθρωπο,χεχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΞΕΜΕΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΑΤΣΕΣ??!!
    ΕΛΕΟΣ!! ΑΣ ΟΜΟΡΦΗΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κε Βενιζέλες, πριονίσατε την καρέκλα του Παπνδρέου (που κατα τη γνώμη μου προσπάθησε να σώσει ότι σώζεται απο τη χώρα) και τώρα περιμένετε να σας στηρίξοπυμε. Εις μάτην . Μαύρο θα φάτε. Και μάλιστα απο την Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. quiz: να βρητε την χωρα, οπου:

    1. Δεν υπήρχαν λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος. Ο ηλεκτρισμός ήταν δωρεάν για όλους τους πολίτες της.

    2. Δεν υπήρχαν τόκοι στα δάνεια. Οι τράπεζες της ήταν κρατικές και τα δάνεια δίνονταν, σύμφωνα με το νόμο, σε όλους τους πολίτες της με μηδενικό (0%) επιτόκιο.

    3. Η κατοικία θεωρείτο ένα ανθρώπινο δικαίωμα στη χώρα.
    4. Όλα τα νεόνυμφα ζευγάρια λάμβαναν 60.000 δηνάρια (περίπου 50.000 δολάρια ΗΠΑ) από τη κυβέρνηση για να αγοράσουν το πρώτο τους διαμέρισμα και για να βοηθηθούν στο ξεκίνημα της οικογένειας τους.

    5. Η παιδεία και οι ιατρική περίθαλψη ήταν δωρεάν. Πριν την άνοδο του ηγέτη τους στην εξουσία, μόνον το 25% των κατοίκων ήξεραν ανάγνωση και γραφή. Σήμερα το ποσοστό αυτό είναι 83%.

    6. Όσοι αποφάσιζαν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του αγρότη, λάμβαναν δωρεάν αγροτική γη, δωρεάν αγροτική κατοικία και δωρεάν εξοπλισμό για να ξεκινήσουν τις φάρμες τους.

    7. Όσοι δεν μπορούσαν να βρουν την εκπαίδευση ή την ιατρική περίθαλψη που χρειάζονταν στη χώρα, λάμβαναν χρηματοδότηση από τη κυβέρνηση για να πάνε στο εξωτερικό (συν 2.300 δολάρια/μήνα για έξοδα διαμονής και μετακινήσεων).

    8. Η κυβέρνηση της χώρας επιδοτούσε το 50% του κόστους αγοράς ιδιωτικής χρήσης οχημάτων.
    9. Η τιμή της βενζίνης ήταν 0,14 δολάρια/λίτρο.

    10. Η χώρα δεν έχει εξωτερικό χρέος και τα συναλλαγματικά της αποθέματα φτάνουν τα 150 δισ. δολάρια (σήμερα, τα κεφάλαια αυτά έχουν "παγώσει" παγκοσμίως).

    11. Αν κάποιος κάτοικος δεν μπορούσε να βρει εργασία μετά την αποφοίτηση του, το κράτος του κατέβαλε το μέσο μισθό του επαγγέλματος που θα λάμβανε αν ήταν εργαζόμενος, μέχρι ότου έβρισκε εργασία.

    12. Ένα μέρος των πωλήσεων πετρελαίου της χώρας, πιστωνόταν απευθείας στους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων των πολιτών.

    13. Κάθε μητέρα που γεννούσε ένα παιδί λάμβανε 10.000 δολάρια ΗΠΑ.

    14. Σαράντα καρβέλια ψωμί κόστιζαν 0,15 δολάρια.

    15. Το 25% των κατοίκων έχουν πανεπιστημιακό πτυχίο.

    16. Ο δολοφονημένος πια ηγέτης της είχε ξεκινήσει το μεγαλύτερο αρδευτικό έργο του κόσμου, γνωστό ως Great Man-Made River, ώστε να υπάρχει πρόσβαση σε νερό σε ολόκληρη την ερημώδη χώρα.
    ..............................................................................................................................................................
    Την βρηκατε;! Οχι δεν είναι καμμιά από τις "πολιτισμένες" και βιομηχανικές χώρες του Δυτικού ημισφαιρίου.
    Μιλαμε για την Λιβύη του "κακού" Καντάφι, ναι σωστά διαβάσατε και γι' αυτο στη Λιβύη βομβαρδίζουν οι: Total, ENI, BP, Repsol, Exxon Mobil, Chevron, Occidental Petroleum, Hess και Conoco Phillips.
    Καλως ορίσατε στον φαρισαικό-δολοφονικο κόσμο της πλουτοκρατίας,
    ...............................................................................................................................................................
    Ουαί υμίν, γραμματείς και Ευρωπαίοι υποκριταί, ότι κλείετε την βασιλείαν των ουρανών έμπροσθεν των ανθρώπων, υμείς γάρ ουκ εισέρχεσθε, ουδέ τους εισερχομένους αφίετε εισελθείν.
    Ουαί υμίν, γραμματείς και Ευρωπαίοι υποκριταί, ότι περιάγετε την θάλασσαν και την ξηράν ποιήσαι ένα προσήλυτον, και όταν γένηται, ποιείτε αυτόν υιόν γεέννης διπλότερον υμών.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μπραβο βαγγελη τραβα προστα και ασε του δημαγογους στιλ τσιπρα τους λαικιστεσς στιλ ΣΑΜΑΡΑ και προχωρα εσυ μονο εισαι η ελπιδα σημ.ο λαος εχει μια ρυση οποις σε κανει και γελας θελει το κακο σου οποιος σε κανει και κλεσ θελει το καλλο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΠΑΧΤΗ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ[ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΤΙΡΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥ]ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΒΑΛΕ ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΣΩ ΔΕΗ ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΟΜΟ ΕΞΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΠΟΤ.ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΛΟΓΩ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ ΕΜΦΑΝΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΒΛΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ
    ΔΕΝ ΧΡΗΖΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. * ο Φ ΑΣ Ι Σ Μ Ο Σ. αυτοπροσώπως *
    και ΠΡΙΝ γίνει αρχηγός
    στο νεο ναζιστικό ΠΑSSOK..

    Στις οθόνες με το ζόρι και μάλιστα
    με όλα τα ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ
    τάχα ...δημοσιογράφοι
    ( ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΙΚΟΘΗΡΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΑ
    ΜΠΕΝΥ-ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ).


    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ..ΤΟ ΓΡΟΥΝΙ
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟΝ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ
    πριν καν μονοεκλεγεί αλλα ΕΣΣΔ
    μόνος και με 97%
    ΓΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ...ΤΟ ΚΟΥΡΑΔΙ ?


    Το πρώτο δείγμα του ¨Μεγαλείου"
    της ΑΛΗΤΕΙΑΣ που ξεκινάει τώρα, ήταν Φ Α Σ Ι Σ Τ Ι Κ Ο του κερατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση