GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Mε "μέτρα ασφαλείας" οι παρελάσεις!...

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι παρελάσεις για την 25η Μαρτίου, ενώ το «παρών» θα δώσουν κανονικά όλα τα μέλη της κυβέρνησης. Αυτό αποφασίσ...

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι παρελάσεις για την 25η Μαρτίου, ενώ το «παρών» θα δώσουν κανονικά όλα τα μέλη της κυβέρνησης. Αυτό αποφασίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην ευρεία κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, στην οποία...
συμμετείχαν όλοι οι αρμόδιοι υπουργοί.
Συγκεκριμένα, έλαβαν μέρος οι υπουργοί Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης, Άμυνας Δ.Αβραμόπουλος, Παιδείας Γ.Μπαμπινιώτης, Δικαιοσύνης Μ.Παπαϊωάννου, Προστασίας του Πολίτη Μ.Χρυσοχοΐδης και Επικρατείας Γ.Σταυρόπουλος και Π.Καψής.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Mega, στη σύσκεψη τονίστηκε η ανάγκη ενωτικού χαρακτήρα των εκδηλώσεων για την Εθνική Επέτειο.
Τα μέτρα που θα ληφθούν για την ασφάλεια θα συζητηθούν σε νέα συσκεψη.
Στο θέμα αναφέρθηκε ο υπουργός Υποδομών Μάκης Βορίδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ. «Πρέπει να αστυνομευθεί αποτελεσματικά» τόνισε σχετικά με την κεντρική στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα. Ο ίδιος απέδωσε τα επεισόδια στις παρελάσεις στις δυνάμεις της Αριστεράς και σε ορισμένους, όπως είπε, εξτρεμιστές της δεξιάς.

7 σχόλια

  1. ΒΟΡΙΔΗ! ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ!!
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΑΜΕ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ!! Ή ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΑΜΕ ΣΤΗ ΣΙΒΗΡΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΖΑΜΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΚΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ --ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΜΕΝΟ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορουν να συλλάβουν να ρουφιανεψουν να παρακολουθησουν να ενοχοποιησουν να εμποδισουν να προκαταλάβουν κτλ κτλ. Αυτο που δεν μπορουν να κανουν ειναι να μας κλεισουν το στομα. Προτεινω ειρηνικη παρουσία χωρις γιαουρτια κτλ αλλά οταν δεν το περιμενουν να αντιμετωπίσουν τη συμμετοχη ολων στα συνθηματα με βροντερη φωνη. Κανεις δεν μπορει να σε συλλάβει αν πεις "εξω οι προδότες απ την ελλάδα". Δεν στοιχειοθετειται κατηγορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άκουσον άκουσον! Ο Βορίδης ο φασίστας: "Εξτρεμιστές της δεξιάς."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η 25η Μαρτίου είναι μια από τις μεγαλυτερες γιορτές το έθνους η παλιγεννεσια!!! Γιορτάζουμε θυμόμαστε και τιμουμε όλους εκείνους τους Ελληνες που ειχαν φλόγα στην ψυχή και θάρρος στην καρδιά. Τα προσωπα τους περνουν απο το μυαλό μας ως σκηνές κινηματογραφικής ταινίας τα λογια τους και τα τραγουδια τους τραχεια όπως και η ζωή τους.
    Απεναντι μας θα στεκονται κουστουμαρισμενοι κοπρίτες κλασομπανιέρες μπαρουφολογοι ψεύτες απατεώνες μιζαδοροι λαδωμενα καθαρματα δοσιλογοι νενεκοι κατω απο κανενα υποστεγο τα σημερινα κυβερνητικα ανδρείκελα που οδηγησαν την χωρα στην χρεοκοπία και την καταστροφή και παρεδωσαν την χωρα και την κυριαρχια της από εκεί που οι άλλοι μας απελευθέρωσαν με το αιμα τους.
    Πόσο υποκριτικό μπορει να ειναι όλο το σκηνικό.
    Αν τουλάχιστον εστω και λιγο σεβονται ακομα κατι απο αυτό τον τόπο καλύτερα να μεινουν στα σπιτια τους με τους αστυνομικούς φυλακες τους και ας μην προκαλέσουν με την παρουσία τους τον λαό γιατι πλέον ενοχλεί και η παρουσία τους, ας αφησουν τον λαο να γιορτάσει μονος του αυτη την μεγαλη μερα. Δεν εχουν θεση δοσιλογοι και προσκυνημενοι προσφιλής εκφραση του γερου του Μωρια.
    Το ξεκαθαρισμα θα γίνει με τις εκλογές και αλοίμονο σε αυτον που θα λαβει την λαική εντολή και δεν θα αποδόσει δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση