GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για την ΕΛΣΤΑΤ o Πρωτόπαπας κόβει μάρτυ- ρες. Για το Βατοπέδι και τα ομόλογα όμως;...

Για τον κ. Πρωτόπαπα 14 άτομα που κατά τα προηγούμενα χρόνια είχαν θέσεις κλειδιά σε υπουργεία και υπηρεσίες, κρίθηκαν ως μάρτυρες που «δεν...

Για τον κ. Πρωτόπαπα 14 άτομα που κατά τα προηγούμενα χρόνια είχαν θέσεις κλειδιά σε υπουργεία και υπηρεσίες, κρίθηκαν ως μάρτυρες που «δεν εκτιμώνται τόσο κρίσιμοι και δεν έχουν να προσθέσουν κάτι ουσιαστικό στην υπόθεση της απογραφής», με αποτέλεσμα να μην είναι αναγκαία η παρουσία τους και η μαρτυρία τους , σύμφωνα με την εξεταστική επιτροπή για...
το έλλειμμα του 2009. Μεταξύ των κομμένων είναι οι καθηγητές πανεπιστημίου Γιώργος Κασιμάτης και Επαμεινώντας Μαριάς, η ανεξάρτητη πια βουλευτής Λούκα Κατσέλη, ο ευρωβουλευτής Νίκος Χουντής και ο διευθυντής του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, Σάββας Ρομπόλης.
Όταν όμως γινόταν η εξεταστική για τα υποτιθέμενα σκάνδαλα της ΝΔ (ομόλογα και Βατοπέδι) τότε ο κ. Πρωτόπαπας έκανε ότι μπορούσε για να αυξήσει τη λίστα των μαρτύρων ενώ όποιος δεν έλεγε αυτά που βόλευαν το ΠΑΣΟΚ τότε δέχονταν επίθεση. Ο Νίκος Νικολόπουλος της ΝΔ είχε παρατηθεί από την επιτροπή για τα ομόλογα λέγοντας «Προσωπικά, μου ήταν αδύνατο να συνεχίσω να μετέχω σε μια Επιτροπή, της οποίας μέλος Βουλευτής της πλειοψηφίας, απροκάλυπτα και εν μέσω συνεδρίασης της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων, παρουσία όλων να εκφοβίζει ανώτερο κρατικό λειτουργό – και μάλιστα μέσα στο «Ναό της Δημοκρατίας» – ίσως επειδή δεν… άκουσε από τον μάρτυρα αυτά που θα ήθελε!» Για το Βατοπέδι σαπίζει στη φυλακή ένας γέροντας του Άγιου Όρους ως ύποπτος φυγής! Γιατί το ΠΑΣΟΚ είναι πάντα το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ εξακολουθεί να είναι ανύπαρκτη.
Σταύρος M.

6 σχόλια

  1. ΠΑ$$ΟΚ...............................(Flash Back)
    ___________________________________________________
    Την παραίτησή του υπέβαλε ο σύμβουλος Τύπου του Πρωθυπουργού.

    Ζήτησε από το ΣΔΟΕ να «σβήσει» χρέος του Νταλάρα !


    Η παραίτησή του, που έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό, έρχεται έπειτα από δημοσίευμα της εφημερίδας Η Καθημερινή, την Πέμπτη, σύμφωνα με το οποίο ο κ. Πανταγιάς ζήτησε από το ΣΔΟΕ να «σβήσει» χρέος προς το Δημόσιο του τραγουδιστή Γιώργου Νταλάρα...ύψους 100 εκατ. δραχμών.


    ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΑ...Π Ο Τ Ε ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ

    Κ Α Θ Ι Κ Ι Α ..ΠΑ$$$$$$$$$ΟΚΟ-ΡΕΜΑΛΙΑ...ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΑ

    ______________________________________
    ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ..ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ Μ Α Φ Ι Α Σ
    ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φατε τον 2ο μαλακα εργατοπατερα μετα τον κουτρουμανη.
    Ερχετε η ωρα σας προδοτες.
    Οι κρεμαλες δεν θα εχουν θηλια.
    Φωτια θα εχουν ρε πουστηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόσο ηλίθιος είναι ο Πρωτόπαπας! Δεν ξέρει ότι τα επιχειρήματα μπορούν να αντιστραφούν και να γίνουν μπούμερανγκ εάν αλλάξουν οι συνθήκες και οι κατήγοροι γίνουν κατηγορούμενοι!
    Δεν διαθέτει καν την κρίση ότι αποκλείοντας μάρτυρες, υπονομεύει ευθέως το έργο της Επιτροπής και το καθιστά διαβλητό.
    Κάλεσέ τους ηλίθιε και άστους να πουν όσα θέλουν για να τα αντικρούσεις ένα ένα!
    Εμείς οι παλιότεροι θυμόμαστε ότι αυτός ο ηλίθιος εκσυγχρονιστής, έκανε νοθεία στις εκλογές του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος (ΣΥΕΤΕ), ρίχνοντας διακόσια (200) ψηφοδέλτια στην κάλπη αδίπλωτα και ατσαλάκωτα!
    Δεν μπορούσε καν να σκεφτεί ότι ΔΕΝ χωρούσαν από τη σχισμή της κάλπης χωρίς να διπλωθούν!!!
    Αυτός είναι Πρόεδρος της Επιτροπής!
    Να τον χαίρεστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρήκες τώρα άνθρωπο τίμιο και πάς να τον λασπώσεις.
    Ο Πρωτοπαπας βρε για την πατρίδα εργάζεται,
    ποτε δεν είπε ψέμματα ούτε έκανε ποτέ κολοτούμπες.
    Το μόνο καλό τελικά είναι το ότι αποκαλύπτεται με γρήγορους ρυθμούς πιά τι λαμόγια μας κυβερνούσαν μέχρι σήμερα.
    Ααα να μήν ξεχάσω, Καψαμπέλη πόσα παίρνεις ρε και υποστηρίζεις το ΠΑΣΟΚ με τόση Θέρμη ακόμη και σήμερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΚΕ ΡΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΧΟΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε τεμπελχανα συνδικαλιστοπατερα όσα και να κουκουλώσεις την δικαιοσύνη θα την απονείμει ο λαός και οσο για το τομαρι σου το βλεπω να αιωρείται στην κρεμάλα κρατικοδίαιτο τεμπελοσκυλο.
    Νομιζετε οτι θα την κανετε με ελαφρά πηδηματακια θα σας γαμηθει οτι σας ενεινε αγαμητο απο την πουτανα ξεφτιλισμένη ζωη σας κοπριές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση