GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O ανδριάντας του Αλέκου Παναγούλη...

26 σχόλια

  1. με τετοια κοπροσκυλα διαλυθηκε η χωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. A RE GAMOTO, LEFTA DEN EXEI TO KRATOS, ALLA ANDRIANDES FTIAXNOUNE GIA TON KA8E ENAN KOPRITI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!
    ΚΟΠΡΙΤΗΣ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ!!!
    ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΑΠΝΟΥΣ ΜΑΛΑΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΛΗΔΕΣ???
    ΝΤΡΟΠΗ!
    ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΝΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ!ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΟΥΝ!
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!
    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν γραφει καποιος ηλιθιος ενα σχολιο,πιστευω οτι γνωριζει το αντικειμενο. Οταν δεν το γνωριζει και γραφει :(Ποιος ειναι ο κυριος) αυτος???ι Αυτοστιγμη να το απορριπτετε. Ο κυριος αυτος ειναι η Ιστρια της Ελλαδος στην περιοδο της Χουντας των Συνταγματαρχων. Λιγη ευπρεπεια δεν βλαπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1η Μαΐου 1976: Αποφράδα ημέρα δολοφονίας του Αλέκου Παναγούλη.
    Επετειακά, νομίζω ότι θα έπρεπε να γίνουν τα αποκαλυπτήρια την Πρωτομαγιά του 2012.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @1.58
    Η χουντα δεν αφησε χρέη στους Έλληνες. Οι χουντικοί δεν πλούτισαν ουτε αυτοί , ούτε οι συγγενείς τους.
    Αντιθετως τα¨"δημοκρατικά " παρασιτα και τη χωρα διελυσαν και παμπλουτοι έγιναν!!!!

    Αντε γαμησου λοιπόν παράσιτο, κοπρίτη, και εσύ και το συναφι σου, γαμώ την ευπρέπεια του κολου σου!
    Μακάρι να εβγαινε ενας νεος Παπαδοπουλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TEO ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ -ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ -ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΆ ΚΡΑΤΗ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ, ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ??!!
    ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ??? ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΛΗΔΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΟΛΥΣΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ!
    ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ???ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ!ΚΑΤΑ Τ΄ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!
    ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ??ΜΟΝΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΛΔΥΚ!!! Α! ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!!! ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ??? Α! ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ!!
    ΕΛΕΟΣ!!
    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΚΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ --ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΜΕΝΟ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 2.34 ο Γεωργιος Παπανδρεου έστειλε πιο πολλούς στα ξερονήσια, απο οσους ο Παπαδοπουλος. Τον λέτε όμως Γερο της Δημοκρατίας.
    Τοσο ζωα ειστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΑ ΘΥΜΗΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟ-ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ?
    Ή ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΄44?
    ΤΑ ΟΛΕΘΡΙΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΗς ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ! (ΦΑΡΑΚΟΣ,ΚΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ)
    ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙς ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ (ΖΩΑ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΓΡΑΦΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!
    ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ ΠΗΓΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟΜΠΛΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ. ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ.
    ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΛΗΤΕΣ!

    ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ- ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. ΚΟΠΡΙΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. σκατα στον ταφο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. O Παναγοὐλης ἠταν μἐλος του ΔΣ της ΕΣΔΗΝ, της νεολἀιας της Ενὠσεως Κἐντρου μαζἰ με τον Βερυβἀκη και πρὀεδρο τον Απὀστολο Κακλαμἀνη, ο οποἰος τὀτε εἰχε διορισθεἰ γενικὀς γραμματἐας στο υπουργεἰο κοινωνικὠν υπηρεσἰων. Ο Παναγοὐλης εἰχε την φιλοδοξἰα να εκλεγεἰ βουλευτἠς, αλλἀ η επανἀσταση του στρατοὐ του ανἐτρεψε τα ευτελἠ σχἐδια του. Λιποτἀκτησε απο το στρατὀ και κατἐφυγε στην Κὐπρο, ὀπου υπηρετοὐσε ο λοχαγὀς αδελφὀς του.Ἠλθε σε επαφἠ με το περιβἀλλον του Μακαρἰου, ο οποἰος φοβἠθηκε ὀτι με το στρατιωτικὀ καθεστὠς, θα επιτυγχἀνετο η Ἐνωση της Κὐπρου με την Ελλἀδα και αυτὀς ἀρρωστος με την εξουσἰα δεν ἠθελε να την απωλἐσει. Ο Πολὐκαρπος Γεωρκἀτζης, συγγενἠς της οικογενεἰας που ελἐγχει την COCA-COLA στην Ελλἀδα,τον τροφοδὀτησε για να διαπρἀξει το ἐγκλημα. Απἐτυχε αλλἀ ἐγινε βολευτἠς, το ἠθελε πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παιδιά ο Παναγούλης είχε μια αναμφισβήτητα πολύ φωτεινή πλευρά που του την αναγνώρισε δημόσια και ο ίδιος ο θεοφυλογιαννάκος: είχε την ψυχη και τ' αρχίδια να παραμείνει πιστός μέχρι τέλους σ' αυτά που πίστευε. Η περίοδος που διανύει τώρα η Πατρίδα έχει ανάγκη να επιδείξουμε όλοι μας τέτοιο, ίδιο, φρόνημα. Αφίστε λοιπόν τα υπόλοιπα γιατί σε λίγο θα βγούν κάποιοι και θα μας πουν ότι τα πρότυπά τους είναι τα δαμανακιστήρια, τα ανδρουλακιστήρια και τα λοιπά μαλακιστήρια/βολευτήρια.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είσαι σίγουρος 12 Μαρ 2012 2:06:00 μ.μ. για το μηδενικό χρέος; http://www.youtube.com/watch?v=GO-MazvDSM8
    Πρέπει να σταματήσει αυτό το παραμύθι με το μηδενικό χρέος του (συνεργάτη των Ναζί Γερμανών), Παπαδόπουλου.

    Καπετάν Μακρύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στην 3000χρονη ελληνική ιστορία ο ελληνισμός ανέδειξε μόνους τυραννοκτόνους τον Αρμόδιο και τον Αριστογείτονα. Ο Θουκυδίδης αμφισβητεί τα κίνητρα τους ως γνήσια ιδεολογικοπολιτικά. Ο Παναγούλης γνήσιος ιδεολόγος, ασυμβίβαστος, με κίνητρο την αγάπη για τη δημοκρατία και την ελευθερία με την απόπειρα δολοφονίας του τυράννου Παπαδόπουλου απόκτησε την μοναδικότητα στην ελληνική ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτή η πλατεία στο κέντρο της Αθήνας έχει το μαύρο της το χάλι. Κάτω έχει χώμα και χαλίκια και το κτίριο που ήταν τα παλιά δικαστήρια βρωμάει και έχει εγκαταληφθεί. Ο Δήμος αντί να φτιάξει την πλατεία βάζει ανδριάντες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αφήστε επιτέλους τους άχαρους, καταθλιπτικούς και κακάσχημους ανδριάντες και βάλτε κανένα γλυπτό! Οι ανδριάντες (όλοι) να μεταφερθούν σε ένα πάρκο ηρώων όπου θα γίνονται και ιστορικοί περίπατοι από σχολεία. Στη θέση τους να τοποθετηθούν έργα τέχνης που θα ομορφαίνουν τη ζωή μας!
    Όσο για τον Παναγούλη, ήταν μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, που ο πρόωρος θάνατός του από οδικό ατύχημα, εξύφανε γύρω του ένα πέπλο ηρωοποίησης. Άλλωστε η Αριστερά λατρεύει τους νεκρούς υπακούοντας στο ρητό «φέρτε μου πτώματα για να τα κάνω σημαία». Βολεύει την Αριστερά να αναδεικνύει και να ηρωοποιεί νεκρούς, διότι απλούστατα η ιδεολογία της δεν μπορεί να επιβληθεί με την απλή λογική. Αν τώρα προσθέσουμε και την δημαγωγία και ψηφοθηρία γελοίων δημαρχίσκων της δεκάρας, που αντί να ασχοληθούν με τις εγκληματικές λακκούβες των δρόμων τους, ασχολούνται ή με τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας, ή με τους ανδριάντες, τότε καταλαβαίνουμε γιατί έχουμε γεμίσει κακόμορφα και θλιβερά αγάλματα σοσιαλιστικού ρεαλισμού και δρόμους που ονομάζονται μονότονα «Εθνικής Αντίστασης», «Ανδρέα Παπανδρέου», ή «Μαρίνου Αντύπα» (κομπλεξικός αναρχο-αριστερός του παρελθόντος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ12 Μαρ 2012, 10:05:00 μ.μ.

    ρε ανώνυμοι μάγκες? κονιδοκολοι του κερατά .χουντικά αποβράσματα άντε να πλύνετε κανένα καλσόν και αφήστε την νεότερη ιστορία της Ελλάδος, και τον Παναγούλη ουστ βρομιάρηδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρωμανός Ιάσων12 Μαρ 2012, 10:16:00 μ.μ.

    Νίκο Βασιλόπουλε 10:05 μμ, ηρέμησε και διάβασε και κανένα βιβλίο, ΕΚΤΟΣ από τον Μαρξ. (ΑΝ τον διάβασες και αυτόν...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 9:45 μμ
    ...Και "Αντώνη Τρίτση" και "Ούλαφ Πάλμε" (τι δουλειά έχει αυτός με τη πατρίδα μας; Ααααα ξέχασα, ήταν περιστέρι της... ειρήνης!!!. Και "Γιώργου Γεννηματά" και "Μελίνας Μερκούρη" και "17ης Νοέμβρη" (αχ, αυτή η σοσιαλιστική δημοτικιά) και "Κιλελέρ" και "Πολυτεχνείου" και... και... και...
    Ένα έθνος με ιστορία 4.000 χρόνων, με τόσους ήρωες από την πλουσιότερη μυθολογία της υφηλίου και τόσους γενναίους να εμπνέουν τους ξένους λαούς (αλλά όχι εμάς), εξαντλεί την φαντασία του στα τελευταία 30-40 χρόνια που δεν είναι και τα καλύτερά του... Θλίψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΓΩ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ, ΣΤΗΡΙΖΩ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΦΙΛΟΥ ΠΟΥ ΤΙΜΑ, ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 'ΓΙΩΡΓΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ', ΔΙΟΤΙ, ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΙΔΙΟΣ, Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ
    ΟΠΟΙΑΣ Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ ΕΦΑΓΕ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ Η ΟΚΤΑΕΤΙΑ 1967 - 1974, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 38 ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ... ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ'' ΟΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ: 'ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ' ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗ
    ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ 'ΠΛΗΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ' ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, ΑΥΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 'ΤΡΑΓΟΓΕΝΗ Κ.Κ.ΜΑΚΑΡΙΟ' ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣ 'ΑΦΕΛΗ' ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ 1967 ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ 'ΔΕΝ' ΗΤΑΝ ΔΙΟΛΟΥ 'ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΗ', ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ ΚΙ ΕΠΙΜΟΝΑ ΚΑΠΟΙΟΙ... 'ΦΙΛΟΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΝ Ο... 'Κ.Κ.ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ' ΠΙΣΤΕΥΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΚΑΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ... ΔΙΟΤΙ ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ... ΣΥΝΤΡΟΦΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΠΩΣ ΤΟ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑΝ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΧΡΕΗ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΠΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΡΙΛΙΑΝΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ (ΠΛΗΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΦΥΣΙΚΑ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ, ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΚΑΛΤΕΖΑΣ, ΤΣΟΥΤΣΟΥΒΗΣ, ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ, ΠΛΟΥΜΠΙΔΗΣ
    : ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...!

    'ΣΩΣΤΟΙ ΕΘΝΟΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΣ'

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση