GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Στέφανος Μάνος επιστρέφει στη ΝΔ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Από τον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη Η συμφωνία έκλεισε πριν λίγες μέρες μεταξύ του προέδρου της Ν. ΠΟΛ. ΑΝ. και του επικεφαλής τη...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Από τον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη

Η συμφωνία έκλεισε πριν λίγες μέρες μεταξύ του προέδρου της Ν. ΠΟΛ. ΑΝ. και του επικεφαλής της Δράσης κι αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα η συνεργασία των δύο κομματικών φορέων. Ο κ. Μάνος δεν θα λάβει κάποια εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας (δεν υπάρχει εξάλλου περίσσιος χώρος, αφού οι δοτές βουλευτικές έδρες έχουν ήδη καπαρωθεί) και έτσι, δεν θα συνεχιστεί η παράδοση που τον θέλει να μεταπηδά σε κόμματα εξουσίας, μέσω της... Επικρατέστερης οδού. Αντ᾽ αυτού, λοιπόν, θα...
αξιοποιηθεί σε υπουργικό θώκο στη μετεκλογική κυβέρνηση που θα σχηματιστεί. Δικαιωματικά, εξάλλου, θα έχει προβάδισμα σ᾽έναν συνασπισμό συνεργασίας, καθώς έχει μεθοδικά εργαστεί εδώ και καιρό γι᾽ αυτή τη στιγμή, τόσο με την αρθρογραφία του και τις δημόσιες τοποθετήσεις του, όσο και με τις κυβιστήσεις του από το ένα μετερίζι του δικομματισμού στο άλλο. Ο κ. Μάνος αποτελεί το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα πολιτικού χαμαιλεοντισμού και είναι αυτό το είδος που προβλέπεται να επικρατήσει στην πιο αμφίρροπη εκλογική αναμέτρηση της μεταπολίτευσης. Μικρή σημασία θα έχουν στο μέλλον οι σκληρές κριτικές του στον κ. Σαμαρά και ελάχιστοι θα τις θυμούνται. (Η τελευταία πρόταση δεν είναι προσωπική εκτίμηση, αλλά μια αποδεδειγμένη αρχή της πολιτικής ιστορίας, ένας καθεστωτικός κανόνας που συνεχώς επαληθεύεται, καθώς βασίζεται στην κοντή μνήμη της μάζας και στο κατώτατο επίπεδο πολιτικού κριτηρίου του... λαουτζίκου).
"Είναι γεγονός πάντως, ότι η Νέα Δημοκρατία επέδειξε ιδιαίτερη σοβαρότητα όταν τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για τη χώρα κι έκανε αυτό που ήταν το πολιτικώς ορθόν", δήλωσε πριν λίγες μέρες ο κ. Μάνος σε διαδικτυακό τόπο, ενώ σχολίασε αρνητικά τις παλινωδίες του Γ. Καρατζαφέρη: "Δεν μπορώ να ξέρω τι σκέφτεται ο κ. Καρατζαφέρης. Είναι φανερό ότι από ένα σημείο και μετά απεφάσισε πως δεν ήθελε να συμμετέχει στην κυβέρνηση και έφυγε. Πόσο πολύπλοκες σκέψεις έκανε πριν συμμετάσχει και πόσες άλλες για να αποχωρήσει δεν μπορώ να γνωρίζω. Πολλές φορές έχει αλλάξει τη στάση του σε πολλά ζητήματα. Εκ του πράγματος λοιπόν δεν ξέρω ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για να εξετάσουμε τη θέση του".
Με την προσάρτηση Μάνου, συνεργάτες του κ. Σαμαρά υποστηρίζουν ότι η ΝΔ θα επιτύχει την πολυπόθητη αμφίπλευρη διεύρυνση της εκλογικής της επιρροής (μετά το ακροδεξιό άνοιγμα που επιτέλεσε με την προσχώρηση των κ.κ. Βορίδη και Γεωργιάδη).
Πεδίο επιστημονικής έρευνας ευρύ, όμως, αποτελεί το αν θα καταφέρουν τελικώς να συνυπάρξουν λειτουργικά και εποικοδομητικά όλα τα ιδεολογικά ρεύματα της ευρύτερης Δεξιάς σ᾽ ένα κόμμα με εμφανές πρόβλημα ηγεσίας. Πολλοί πιστεύουν ότι η εξουσία ενώνει και ίσως έχουν δίκιο...

24 σχόλια

  1. ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ Ο ΠΑΠΑΓΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΠΑΠΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΡΙΕ ΑΝΤΩΝΙΕ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΛΗΜΕΡΙΑ ΣΟΥ. ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΕ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΗΡΕΥΤΟ ΛΟΓΟ ΣΟΥ. ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΓΕΛΟΙΟ ΑΡΘΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΠΑΡΙΑ..ΜΑΝΤΟΛΕΣ

    ΤΟΥ γνωστού τραβεστί του Πασοκ
    Αντωνία-Μαρία-Παπαριώταινας.

    ΗΛΙΘΙΕ όταν ξεμαστουρώσεις
    θα θυμηθείς τον ΜΑΝΟ τον κολκλητό του Γιωργάκη και ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ του ΠΑΣΟΚ..ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΝΘΕΡΜΟ ΤΟΥ ¨ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ" ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ-ΔΝΤ.

    Άντε καλύτερα
    να πας να ΓΑΜΗΘΕΙΣ
    απο τον να ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ
    ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟ ΑΡΧΙΔΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μεγάλη αλήθεια από τον Βλάχο !

    Ο διαγραφείς βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Βλάχος (τον οποίο έχουμε κράξει για άλλες του δηλώσεις) ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να προσχωρήσει στους «Ανεξάρτητους Έλληνες»
    και σε δήλωσή του ανέφερε:

    «Το "όχι" στο μνημόνιο δεν μπορεί να γίνει ιδεολογία.
    Δεν είναι αυτοσκοπός να εκλεγώ.
    Αν δεν με θέλει η ΝΔ, θα πάω σπίτι μου.
    Αυτή τη στιγμή όμως δεν πάω πουθενά».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. MA, AN ΠΑΡΕΙ Η ΝΔ ΤΟΝ STEFANO MANO,
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ DORA MITSOTAKI ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλα ρε Σαμαρα δεν εχεις καθολου μυαλο και παιρνεις στο κομμα αυτον τον χερχελε;
    Μπρε συ αυτος ο μαλακοπιτουρας θα στο κανει γιαπι το μαγαζι..Ειναι αγνωμων,κομπλεξικος και νεο-φιλελευθερο-φασιστομουτρο!
    οξω απο την παραγκα το λαμογιεν με τα λεφτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΝΟΣ:
    Οπου φαϊ, πρωτος στο μαγαζι
    σιγα μην τον ενδιαφερει να εχει εκλογιμη θεση
    διπλα στην κουταλα ναναι
    κι ο,τι ναναι


    αργοσχολοι
    που αντι ναναι στο ταμειο ανεργιας
    (τι να σου κανουν τα 359 ευρω;!)
    ειναι κοντα σε ΚΟΥΤΑΛΑ


    σκατα στον ταφο σας κοπριτες
    σκατα και σε οσους κληρονομησουν τις ΑΔΙΚΙΕΣ σας
    γαμιοληδες

    κλεισατε τις βιομηχανιες σας, λογω αχρηστιας
    και ερχεστε να μας σωσετε!

    τα εργοστασια σας γιατι δεν μπόρεσατε να τα σωσετε;


    χαραμοφαηδες
    αληταριο

    δεν υπαρχει κρατος
    στ' αρχιδια μου οι νομοι ΣΑΣ
    π ο τε
    μα
    π ο τε
    δεν προκειται να πληρωσω ουτε ενα ευρω φορο στο κρατος το μπουρδελο σας
    για να τρωνε μερικοι σκατατζηδες
    ουτε εισφορες στο γαμημενο ικα-τεβε-οαεε
    ουτε τελη κυκλοφοριας
    ουτε διοδια
    ουτε χαρατσια
    ουτε τιποτα
    θα μου κλασετε τ αρχιδια
    βρωμυλοι
    ο,τι και να κανετε
    θα με πληρωσετε και απο πανω . . . .


    γαμω τη φαρα σας την βρωμικη

    οι Τουρκοι μπροστα σας ηταν αγγελοι

    που θελετε να λεγεστε και χριστιανοι
    μουνοπανα

    ε, ψιτ, Σεραφειμ
    ριξε τους κανενα αφορισμο
    ξερεις εσυ
    απο εκεινους τους "χριστιανικους" σου
    που ξαμολας που και που
    για να ακουστεις, οπως η κλανια που κανει θορυβο
    παιδια σκυλια δεν εχεις
    το πλουσιο επιουσιο εχεις εξασφαλισει
    στ' αρχιδια σου ολοι

    ΓΑΜΩ τα ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΑ




    φτου σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μετά την πληρη υποδούλωση της λαικης δεξιας στο νεοφιλελευθερο διεθνισμό ("παγκοσμιοποιηση")που εχει καταντησει την πατρίδα μας πακισταν, η μονη λυση για εμας τους δεξιους ειναι η Χρυσή Αυγη. Η ταυτιση της δεξιας με το νεοφιλελευθερισμό του Ανδριανόπουλου - Μάνου οδηγει σε αναμενόμενη αυξηση των ποσοστων των μηδενιστων της αριστεράς. Το μονο αντιβαρο που μπορει να υπάρξει ειναι η εισοδος στη βουλή των εθνικιστών της Χρυσης Αυγης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΩΡΑ....

    ΜΕ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΥΣ

    ΜΟΝΙΜΟΥ ΑΝΕΡΓΟΥΣ

    ΣΤΥΛ ΠΑΠΑΡΙΩΤΗ

    ..ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ !!!!



    ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΣΕΛΗ
    ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ.....

    ΓΕΛΟΙΕ

    ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΜΠΕΝΝΥ ΧΙΛ ΣΕ ΘΕΛΕΙ...ΚΡΑΤΙΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι απ' όλα τα κόμματα στην πρόταση νόμου 75 βουλευτών για το «πόθεν έσχες»
    _______________________________
    -Πέρασε η πρόταση ΝΔ για έλεγχο όλων από το 1974.

    [Δηλ. θα ελεγχθεί ο Πάγκαλος από το 1977 και θα βρεθεί ότι η αύξηση περιουσίας του είναι νόμιμη;]

    Ολοκληρώθηκε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, η συζήτηση και ψήφιση σε δεύτερη ανάγνωση, της πρότασης νόμου του πρώην προέδρου της Βουλής Απόστολου Κακλαμάνη και άλλων 74 βουλευτών για την τροποποίηση του νόμου περί «πόθεν έσχες», η οποία συνάντησε την καθολική αποδοχή όλων των κομμάτων, που συμφώνησαν επί της αρχής, παρά τις επιμέρους επιφυλάξεις τους.

    Στην πρόταση νόμου, ενσωματώθηκε πλήρως η διάταξη της ΝΔ που προβλέπει τον επανέλεγχο των πολιτικών προσώπων, που ανέλαβαν αξίωμα από το 1974 μέχρι το 2010, ενώ συμφωνήθηκε να γίνουν δεκτές και νέες βελτιωτικές αλλαγές, κατά τη συζήτηση της, την ερχόμενη εβδομάδα, στην Ολομέλεια της Βουλής.
    Εκτός από τα δύο μεγάλα κόμματα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, θετικά εμφανίστηκαν επί της αρχής και τα υπόλοιπα κόμματα, ενώ συμφώνησε και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας, τονίζοντας ότι είναι θετική οποιαδήποτε πρωτοβουλία ενισχύει τη διαφάνεια στο δημόσιο βίο.

    Δημητρακόπουλος: Καμία παράβαση, πέραν της εκπρόθεσμης υποβολής «πόθεν έσχες»

    Η έκθεση ελέγχου των ορκωτών ελεγκτών λογιστών διαπιστώνει ότι δεν υπήρξε καμία παράβαση νόμων, εκτός από την εκπρόθεσμη υποβολή της δήλωσης, τονίζει ο πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Δημητρακόπουλος, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα λόγω μη υποβολής δήλωσης «πόθεν έσχες».
    Επαναλαμβάνει ότι «η μοναδική αιτία για την εκπρόθεσμη υποβολή της δήλωσης (αυτής), μόνη φορά, μετά από 16 χρόνια ανελλιπούς κατάθεσης, είναι αποκλειστικά και μόνον σοβαροί ειδικοί προσωπικοί λόγοι, τους οποίους έθεσα υπόψη της Βουλής, ο σεβασμός μου προς την οποία είναι δεδομένος»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΜΟΝΟ ΓΛΙΤΖΑ ΠΡΟΣΦΕΡΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΕΣ ΑΚΟΜΗ .ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΛΙΤΖΙΑΡΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.ΛΑΔΟΜΕΝΟΙ ΠΟΝΤΙΚΟΙ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΑ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΘΑΒΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΙΣΗΘΗΚΑΝ.ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΧΑΡΑΤΣΑ ΘΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΗΛΙΚΙ .ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΦΕΚΙΣΜΑ ΜΕ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ Ο ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΑΚΟΥ ΕΠΙΘΕΤΟ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΑΥΤΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΛΑΒΟΥ ΧΑΡΑΤΣΑ.ΠΟΙΑ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ .ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ
    ΑΨΥΧΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΨΑΤΕ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ..ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Ο ΚΕΦΑΛΟΚΟΦΤΗΣ ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ ,ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥ .ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΥ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΔΟΝΤΗ ΛΙΑΠΗ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΕ ΤΟΝ ΟΣΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ .ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΚΛΟΠΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΓΙΑΥΤΟ Ο ΧΑΡΑΤΣΑΣ ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ ΜΕ ΝΟΜΟ ΑΠΑΛΑΣΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΥΠΟΥΡΓΟΥΣ .ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΟΣ... ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΝΟΜΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΙΣ ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΗ ΚΑΤΩ ΣΑΣΝ ΧΤΑΠΟΔΙΑ.ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ.ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΣΑΛΕΙΒΕΤΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΨΩΜΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν θα με ξαφνιάσει κάτι τέτοιο κ Παπαγιώτη...Αυτός που σου διέφυγε είναι ότι ο κ Σαμαράς αφού συνεργάστηκε στην Μνημονιακή Ελλάδα με τον παλιό του συμφοιτητή κ Παπανδρέου (Amherst College) τώρα στην -Μεταμνημονιακή Ελλάδα μπορεί άνετα να συνεργαστεί με τον άλλο συμφοιτητή του (ΜΒΑ πήραμ και οι δυό τους από το Harvard)
    Απλά είχα παρακολουθήσει τον κ Μάνο και διαπίστωνα ότι έκανε ευγενείς και καλές προσπάθειες να φαίνεται σοβαρός και όχι όπως πολλοί έλεγαν, σοβαροφανής.
    Αλλά και ώριμος στην ηλικία είναι και παλαιός πολιτικός είναι οπότε έχει δικαίωμα να κάνει, λέει ο λαός μας, του...κεφαλιού του εάν ισχύει αυτό που γράφεις...Οψόμεθα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ε-Ε-'Ερχεται!!
    ο μεγάλος τιμωρός!!
    ο κώτσος ο τρανός!!!
    φοράει κάτασπρη στολή!!!!
    ζωσμένο έχει στη μέση του
    της εκδίκησης το μεγάλο σπαθί!!!!
    και για την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΘΑ
    ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Το ψυγείο στου μαξίμου είναι γεμάτο???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Tα Συγγρούδια τα έπιασε εγκεφαλικό επειδή τους είπανε οτι ο αρχηγός τους θέλει να πάρει στο κόμμα τον υποστηρικτή του μνημονίου Στέφανο Μάνο.
    Ο αρχηγός σας ρε αρχίδια δέν ψήφισε το μνημόνιο; Δέν διέγραψε τον Καμμένο και όλους τους άλλους που το καταψήφισαν; Στο διάλο Γκαιμπελίσκοι που σας φταίει ο Παπαγιώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΤΕΡ ΓΙΩΤΗ



    ΤΟ 1% ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΠΟΝΑ ΕΕΕΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. O Aντωνάκης τον έχει κλείσει τον Στέφανο εδώ και έναν μήνα απο την ημέρα που ψήφισε το δεύτερο μνημόνιο μετά απο τηλεφωνική επικοινωνία θα μπεί πρώτη θέση στο επικρατείας.
    Μπράβο Μάριε που τους τα έβγαλες στην φόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σαμαρούκο έπρεπε να τα περιμένουμε αυτά μετά απο τόσες κωλοτούμπες που έχεις κάνει μετά τον Μάνο θα πάρεις τον Ανδριανόπουλο και την Ντόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 9,53..τα ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΗΡΕΣ

    μαλάκα

    ΑΛΛΟ..ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙΣ...

    ΨΑΞΕ ΣΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΗ
    ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ.

    ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΟΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ
    ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΜ ΜΠΑΚ ΣΥΣΤΕΜΙΚΟΙ
    ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΑΜΟΛΥΣΕΙ ΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ
    ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ ΝΔ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΘΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ
    ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΟΠΑΔΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
    Η ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΤΗΣ ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ .... ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ... ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ... ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ... ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ...ΠΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟ .... ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ.... ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ
    ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Νουδουπασόκος θα πιστέψει τα πάντα, αρκεί να μην χρειαστεί να σκεφτεί...

    Σωτήρας ο Γιωργάκης,
    "θύμα" ο Καραμανλής,
    ηγέτης ο Βενιζέλος,
    σεβαστός ο Παπαδήμος,
    έγκυρο το Μέγκα,
    σοβαρό το Σκάι!

    Και τα λεφτά βγήκανε,
    με σκληρή και τίμια, δουλειά.
    Τ’ άλογα είναι πράσινα
    και οι πούτσες είναι μπλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το γνωστό σύστημα αντεπιτίθεται. Τότε ήταν οι Οικολόγοι,τώρα ...
    _______________________________
    Το γνωστό σύστημα αυτό τον καιρό βρίσκεται σε πλήρη έξαρση δραστηριότητας.
    Κάθε φορά που πρέπει να πριονιστεί η ΝΔ,
    όλο και κάποιος λαγός πετιέται από αυτό το καπέλο που πραγματικά δεν έχει πάτο !

    Το 2000, "κάτι" συνέβη και ξαφνικά μετά τις 12 το βράδυ άρχισαν να έρχονται όλα τούμπα όταν ήταν σχεδόν ξεκάθαρο ότι η ΝΔ προηγείτο σημαντικά και θα κέρδιζε τις εκλογές. Πολλά σενάρια ακούστηκαν περί ψήφων διάφορων "φαντασμάτων", αλλά με τον καιρό ξεχάστηκαν.

    Το 2008, το σύστημα, εφηύρε τους "Οικολόγους", όταν δημοσκοπήσεις σταθερά επί 10 - 11 μήνες τους έδιναν διψήφια ποσοστά.
    Λίγο πριν το τελικό βιράζ του 2009 και όταν διαφαινόταν ότι το ΠΑΣΟΚ θα έπαιρνε μια άνετη νίκη, τα δημοσκοπικά ποσοστά των Οικολόγων εξανεμίστηκαν και σήμερα ούτε καν που ασχολούνται οι περισπούδαστοι αναλυτές μαζί τους.

    Αισίως φτάσαμε στο 2012 και το σύστημα είναι και πάλι εδώ, ενωμένο δυνατό. Αυτή τη φορά το καπέλο έχει μπόλικη πραμάτεια γιατί είναι και μεγάλο το κενό που πρέπει να καλυφθεί.

    Άλλωστε ο στόχος είναι ξεκάθαρος.
    ________________________
    Η ΝΔ δεν πρέπει να πάρει αυτοδυναμία και αυτό πρέπει να επιτευχθεί με κάθε μέσο.

    Από το καπέλο βγαίνουν κάθε μέρα και καινούρια "μαγικά".

    Η ΔΗΜΑΡ κοντεύει να φτάσει το 20 %. "πρώην δήμαρχοι της ΝΔ" προσχωρούν από εδώ και από 'κει καθημερινά. "τι συμβαίνει στην Πελοπόννησο με τον τάδε", "που θα πάει ο δείνα που θέλει να φύγει από τη ΝΔ", "δήλωση του τάδε ότι δεν κατεβαίνει με τη ΝΔ γιατί δεν του βγαίνουν τα κουκιά", "χρυσή εφεδρεία για το ΠΑΣΟΚ ο δείνα δήμαρχος" και πάει λέγοντας με αυτά και διάφορα άλλα χαριτωμένα.

    Μέχρι και την παλαιότερα μισητή Χρυσή Αυγή κοντεύουν να την εμφανίσουν με καμιά εικοσαριά έδρες στη Βουλή !
    Και μετά τις εκλογές, ξέρετε, θα μιλάνε για αυγά και για κοκκορόφτερα.

    Το σύστημα αντεπιτίθεται.
    Βλέπει ότι κινδυνεύει να κατακρημνιστεί το διαχρονικό αποκούμπι του και έχει βγάλει τις φλοκάτες του στα μπαλκόνια για να έρθει η Τασούλα η βλάχα με την "check machine" να καθορίσει το αποτέλεσμα των εκλογών.

    Το σύστημα δεν θέλει αυτοδύναμη κυβέρνηση.
    Θέλει ένα συνονθύλευμα ατάκτων για να το πηγαινοφέρνει όπου γουστάρει ανάλογα με τις απόψεις και τα συμφέροντά του που μεταλλάσσονται κάθε φορά σύμφωνα με το ... πρακτορείο και το ταμείο.

    Μπορεί να τα καταφέρει, όπως τα έχει καταφέρει και άλλες φορές.
    _____________________________
    Αν όμως δεν το κάνει θα πάρει επιτέλους την άγουσα,
    μαζί με το αποκούμπι του, το καπέλο του, την πραμάτεια του και όλους τους λαγούς του παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 1) Ποιός ήταν επί χούντας στρατιωτικός Διοικητής της ΑΣΔΕΝ, τον οποίο ξήλωσε η μεταπολίτευση και τοποθέτησε στη θέση του τον Αγαμέμνονα Γκράτσιο;
    2) Ποιός ήταν Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, επί χούντας;
    ___________________
    Βοήθεια του κοινού: οι κόρες και των δύο, είναι σήμερα..
    βουλευτίνες ΠΑΣΟΚ.
    Η μια λέγεται και είναι η Άννα Νταλάρα-Ραγκούση...

    παρακαλούνται ΤΑ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΗΣΟΥΝ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ
    ΕΞΑΛΛΟΥ...
    τελειωσε η μεταπολιτευση..
    __________________________
    ΧΟΥΝΤΙΚΕ... δεν χρειαζεται
    πια να μεταμφιέζεσαι ΠΑΣΟΚΟΣ..

    θ.Τ.
    -βγάλε όλον τον σιχαμερο καρκίνι απο μέσα σου μαζί με την ..χολή σου
    την άρρωστη

    ΧΟΥΝΤΙΚΕ... δεν χρειαζεται
    πια να μεταμφιέζεσαι ΠΑΣΟΚΟΣ..

    ΕΞΑΛΛΟΥ...
    τελειωσε η μεταπολιτευση..
    __________________________
    ΧΟΥΝΤΙΚΕ... δεν χρειαζεται
    πια να μεταμφιέζεσαι ΠΑΣΟΚΟΣ..

    θ.Τ.
    -βγάλε όλον τον σιχαμερο καρκίνι απο μέσα σου μαζί με την ..χολή σου
    την άρρωστη

    ΧΟΥΝΤΙΚΕ... δεν χρειαζεται
    πια να μεταμφιέζεσαι ΠΑΣΟΚΟΣ..

    ΕΞΑΛΛΟΥ...
    τελειωσε η μεταπολιτευση..
    __________________________
    ΧΟΥΝΤΙΚΕ... δεν χρειαζεται
    πια να μεταμφιέζεσαι ΠΑΣΟΚΟΣ..

    θ.Τ.
    -βγάλε όλον τον σιχαμερο καρκίνι απο μέσα σου μαζί με την ..χολή σου
    την άρρωστη

    ΧΟΥΝΤΙΚΕ... δεν χρειαζεται
    πια να μεταμφιέζεσαι ΠΑΣΟΚΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ο μανος εχει μεγαλη πλακα.
    Ειναι σαν τους γυφτογερμανούς και αυτός που θελουν να ειναι αυτοκρατορες αλλα χωρίς να πληρώνουν. Ετσι και ο γυφτο-μανος είναι ο μοναδικός "φιλελεύθερος" που ζει με τα χρήματα του δημοσίου φωνάζοντας να απολυθούν όλοι οι άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι και δεν ντρέπεται κοίλας
    Σχιζοφρενής ο τυπος ή μας νομίζει μαλάκες
    Θα δει όμως τα αποτελέσματα των εκλογών ο αντωνακης ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση