GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Π. Καμμένος για τον Ν. Δένδια...

8 σχόλια

  1. O Kαμμἐνος μἐχρι πρὀσφατα ἠταν συνετερἀκι με τον Δἐνδια, στο φαὐλο και μνημονιακὀ κὀμμα της ΝΔ. Ὀλοι μαζἰ μας χρεὠσατε, ὀλοι μαζἰ εἰστε ἐνοχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΩ ΕΣΥ ΓΑΜΠΡΕ ΤΗΣ ΦΑΓΕ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ. ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο καμμενος ειναι αρχηγος και γνωστης. Μπορει καποιες φορες να του ξεφεύγει και καμια φάλτσα νότα αλλα λεει την αληθεια. Φυσικα και ήταν στη ΝΔ και μαλιστα σε υπουργικη θεση. Σε θεωρητικη βάση εχει μια συνυπευθυνότητα. Οταν επρεπε ομως να πάρει μια αποφαση την πήρε και ανεξαρτητοποιήθηκε και στη πορεία έκανε το κομμα του , πηρε τις αποφασεις του και θα δωσει πλεον τον αγωνα του. Το οτι γνωριζει πραγματα και καταστασεις δεν ειναι απαραιτητα κακο. Παντα η γνωση παιζει το ρολλο της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι έγινε παιδιά στο press-blogspot είχαμε επίθεση τύπου denial of service όλο το πρωί. Από 'δω και πέρα θα έχουμε πολλά τετοια εν όψει εκλογών. Τον νού σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βγάλαν γυμνό τον Δένδια
    χωρίς καμμία ένδοια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και ο Δένδιας και ο ΚΑμμένος είναι... άστα να πάνε. Και οι δύο. Ίδια μήτρα πολιτική. Ίδια στόχευση. Να περνούν καλά και με το ΠΑΣΟΚ στην μπάντα. Δεν θα τους περάσει. Άς λύσουν τις διαφορές τους αλλά η χώρα θα κυβερνηθεί με κορμό το ΠΑΣΟΚ. Λίγο από το παλιό και πολύ από το καινούριο.

    Οι αναχρονιστές, κανονικοί (Καμμένος) ή κρυφοί (Δένδιας) θα σαρωθούν. Καιρός γαρ εγγύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έρχονται και οι «Ανεξάρτητοι Σύζυγοι».

    Μετά τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» και οι «Ανεξάρτητοι Σύζυγοι» θα κατέλθουν στις εκλογές:
    ...
    Νταλάρας, Κούβελος, Βοσκόπουλος ηγούνται του νέου σχήματος.

    Και οι τρεις είναι καμένοι από τις συζύγους τους. Γι αυτό αποφάσισαν να κηρύξουν επανάσταση στα δεσμά του γάμου, τώρα που δεν τους είναι καθόλου χρήσιμα.

    Η νέα πολιτική κίνηση θα προσελκύσει όλους τους καταπιεσμένους άνδρες μέσα στο γάμο και αναμένεται άνετα να βγει αυτοδύναμη.

    Το μόνο μέτρο που θα εισηγηθεί είναι στη δεκαετία ο γάμος να λύεται αυτοδίκαια, εκτός αν οι σύζυγοι δηλώσουν εγγράφως ότι θέλουν να συνεχίσουν τον κοινό βίο τους.

    Εμπνευσμένο το σύνθημα του νέου πολιτικού φορέα:
    «Παντόφλα στοπ, πλάστης τέλος».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση