GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από τη Νέα Υόρκη για το press-gr...

Έρχεται η Αριάννα (που την κυνηγούν τώρα οι bloggers στις ΗΠΑ) με επιχειρηματίες; Ελληνοαμερικανοί  επιχειρηματίες, κινητοποιούναι για μετά...

Έρχεται η Αριάννα (που την κυνηγούν τώρα οι bloggers στις ΗΠΑ) με επιχειρηματίες;
Ελληνοαμερικανοί  επιχειρηματίες, κινητοποιούναι για μετά τις εκλογές, να ρίξουν κεφάλαια στη γενέτειρά τους παρακινούμενοι από τη Αριάννα Στασινοπούλου-Χάφινγκτον που σκοπεύει να  ρθη  κι΄ αυτή στην Αθήνα για να δημιουργήσει μπίζνες στον τομέα της, που είναι ο διαδικτυακός χώρος. Και για να έρχεται όχι μόνο για διακοπές το πρώτο όνομα των ΗΠΑ  στα οικονομικά  Portal, κάτι θα έχει σοφιστεί να κάνει... Έχει το dna του πατέρα της Κώστα Στασινόπουλου, εκδότη οικονομικής εφημερίδας  στην Αθήνα,  τον καιρό που είχε  πρώτο τραπέζι πίστα στη κοσμική  «Νεράιδα»  καθότι ερωτευμένος με γνωστή τραγουδίστρια...  
Και ενώ οι εφημερίδες χάνουν τις κυκλοφορίες, τη δύναμη και το κύρος τους, τα Portal  γίνονται...
  παγκοσμίως  τα παντοδύναμα κερδοφόρα διαδικτυακά μέσα... Και πρωτοπόρος σε αυτά η Αριάννα  δημιουργός  της  Huffington Post  της  δημοφιλέστερης  οικονομικής  ιστοσελίδας  του πλανήτη Γη. Την πούλησε  315  εκατ. δολάρια, αλλά παραμένει ψυχή της  και γενικός κουμανταδόρος της.
Ακούγεται όμως ότι η Αριάννα βρίσκεται σε δύσκολη θέση, γιατί 9.000  μπλόγκερ συνεργάτες της την έχουν πάει στα δικαστήρια γιατί  δεν τους αποζημίωσε όταν πούλησε το  Portal της...  
Νέα Υόρκη  Γιάννης-John       

7 σχόλια

  1. Κάλεσμα προς τον Κωστα Καραμανλή,

    να επιστρέψει με ένα νέο κόμμα χωρίς τα βαρίδια της ΝΔ που είναι τα ίδια με του Πασοκ, και να ξαναφέρει την ελληνική διακυβέρνηση της χώρας μας που χάθηκε.
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009.
    Επί Κώστα Καραμανλή:
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου - Παπαδήμο - Σαμαρά - Καρατζαφέρη , είναι : 3300 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .
    Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, άφησε χρέος 7,2 δισεκατομμύρια ευρώ , στα 21 χρόνια του ΠΑΣΟΚ άφησε χρέος 392 δισεκατομμύρια ευρώ και του Γιώργου Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) σε, 1 χρόνο 100 δισεκατομμύρια ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Η αλήθεια για το χρέος!»
    "Μόλις" κατά 7 δισ. ευρώ επιβάρυναν οι κυβερνήσεις του Κώστα Καραμανλή το χρέος,
    από τα 125 δισ. ευρώ που δανείστηκαν οι κυβερνήσεις του Κώστα Καραμανλή, τα 45 δισ. αφορούσαν στην αναχρηματοδότηση παλαιότερου χρέους. Από τα υπόλοιπα 80 δισ. ευρώ, τα 50 πήγαν στην πληρωμή τόκων προηγούμενων ετών, 10 δισ. στις πληρωμές όπλων που είχαν παραγγείλει προηγούμενες κυβερνήσεις, 7,2 δισ. ευρώ σε πληρωμές σε πληρωμές κοινωνικής Ασφάλισης, στα Ταμεία της ΔΕΗ, του ΟΤΕ και του ΙΚΑ, 2,6 δισ. ευρώ για την πληρωμή χρεών των νοσοκομείων και 3,2 δισ. ευρώ σε "λοιπές χρεώσεις" που άφησαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ.
    Πασοκοσυμμμμμμμορία….τα έργα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πια Νέα Υόρκη και παπαριές καμαρωτές μωρέ...h δίμετρη κουράς που κάνει πάλι ρεπορτάζ της ναφθαλίνης είναι.

    Ποιός άνθρωπος με ελάχιστη αντίληψη και καθημερινά προβλήματα είναι δυνατόν να ασχολείται με "την Αριάννα Στασινοπούλου-Χάφινγκτον καιτο dna του πατέρα της Κώστα Στασινόπουλου, τον καιρό που είχε πρώτο τραπέζι πίστα στη κοσμική «Νεράιδα», καθότι ερωτευμένος με γνωστή τραγουδίστρια..."

    Είναι μετά ν' απορείς όταν ακούς τα σχολιανά σου; Άμε στο διάβολο λέμε κι ακόμα παραπέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3.17 η είδηση είναι είδηση και αυτή η δαιμόνια γυναίκα απασχολεί το Forbes που την κατατάσσει στις δυναμικότερες γυναίκες της Αμερικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν αποζημίωσε όμως τους υπαλλήλους της που τους απέλυσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάλεσμα προς τον Κωστα Καραμανλή,

    Βούδα, τρέχα. Σουβλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΜΗΝ ΟΡΜΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ!!!!!!!!!!!!!! ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΡΕΥΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση