GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tί λέει για τον Α. Σαμαρά ο Γ. Τράγκας στο facebook...

Διαβάστε στη συνέχεια...

Διαβάστε στη συνέχεια...


8 σχόλια

  1. Αυτὀ που ἐχει πατὠσει εἰναι το διεφθαρμἐνο σὐστημα της διαπλοκἠς, στο οποἰο ο Τρἀγκας=Φρἀγκας εἰναι πρωταθλητἠς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα δεν ντρεπεσαι λιγακι ρε γιαχειριστη να αναγορευεις αυτο τον μαλακοπιτουρα ως τιμητη των παντων!
    Επειδη-υποτιθεται-οτι εισαι και δημοσιογραφος,δεν ψαχνεις στο δημοσιογραφικο μητρωο του να δεις τι κουμασι ειναι;
    Απο τον καιρο της Βραδυνης (περιοδος δικτατοριας)την Χωρα με ποιους τυχοδιωκτες την ιδρυσε και απο ποιον μεγαλοκατασκευαστη( που μπηκε φυλακη )πηρε τα μπικικινια,ποσο κοσμακη ερριξε με τα κωλοεντυπα του και τα καραγκιοζιλικια που πουλαει στα κωλοκαναλα για να κονομησει τωρα τα παπαρια μας..Τραγκα τερμα τα διφραγκα..Πιασε θεση για το τρενο των 8!!
    Λοιπον κυριε διαχειριστα τι εχεις να πεις..Τραγκα ταραγκ τραγκα τρουγκα την πουτσισμε τη στρουγκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΘΕΙ ΜΕ ΤΟ... ΛΑΟΣ...!!!

    ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ... ΞΕΦΩΝΗΤΟ και ΤΟ ΠΑΕΙ "ΓΥΡΩ--ΓΥΡΩ"...!!!

    Ένας από τους εντιμότερους δημοσιογράφους (αφού ο αείμνηστος τ. Δ/ντής της Βραδυνής Ντάντος Σαραντάκος δεν υπάρχει στη ζωή και ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει), ο Τράγκας, έχει βάλει
    πλώρη να βγεί Βουλευτής.

    Πρέπει όμως γιά να καταλάβετε το παρακάτω κείμενο να δείτε τι γράφαμε εδω:
    http://politikosafari.blogspot.com/2012/03/blog-post_6780.html

    Λοιπόν, επειδή ο "πατριώτης'' και "έντιμος" Τράγκας δεν κατάφερε να πάρει από τον Σαμαρά τα 500.000 ευρώ πού του ζητούσε για τον στηρίξει προεκλογικά με το να ξανακυκλοφορήσει την πεθαμένη εφημερίδα του Χώρα,
    πήγε κατ'ευθείαν Καμμένο λέγοντας το ίδιο ποίημα αλλά και εκεί ο Καμμένος δεν τσίμπησε και έμεινε ο Τράγκας με τα χέρια στη...τσέπη....!!!

    Ο Καρατζαφέρης πού καραδοκούσε και βλέποντας ότι συντρίβεται δημοσκοπικά και επί πλέον έχασε τους δύο δημοφιλέστερους Βουλευτές του, τούς οποίους δεν αναπληρώνει επ' ουδενί ο... Γιαννάκης Παπαμιχαήλ με το Μαντούβαλο συν το γεγονός ότι ούτε ένας απο τους διαγραφέντες Βουλευτές της Ν.Δ. δεν καταδέχθηκε ούτε να τον πλησιάσει, πλησίασε τον Τράγκα και τού πρότεινε να είναι πρώτος στο Επικρατείας, μιά και ο Τράγκας παραπονέθηκε ότι η ΝΔ τον απέκλεισε και δεν τον... "τίμησε"...!!!

    Τούτο σημαίνει κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τον Τράγκα.
    Δεν χαλάει μία, ούτε ένα ευρώ γιά να εκλεγεί Βουλευτής...!!!
    Επι πλέον ο Καρατζαφέρης "ποντάρει" στον Τράγκα ότι με την βοηθειά του μπορεί το ΛΑΟΣ να μπεί στην Βουλή.

    Έτσι ο Τράγκας άρχισε να αποστασιοποιείται από τον Καμμένο και να λέει στην εκπομπή του:
    "Στη πολιτική τα πράγματα δεν είναι όπως...φαίνονται" και
    "Ότι λάμπει δεν είναι...Χρυσός", όπως καί'' Δεν μπορείς να λές
    χωρις να προτείνεις"
    καί ότι:
    "Χρειάζεται προσοχή και...δεύτερες σκέψεις"....!!!

    Ντρέπεται όμως και τρέμει να πεί ευθέως ότι τον συμφέρει να πάει να εκλεγεί Βουλευτής και μάλιστα χωρίς να χαλάσει ούτε ένα ευρώ με τον Καρατζαφέρη, πού αφ'ενός μεν τον έβριζε και αφ' ετέρου δεν είναι σίγουρος ότι θα... μπεί στη Βουλή.!

    Δημιούργησε λοιπόν facebook και περιμένει να του πούν οι... πιστοί του άν πρέπει να πολιτευθεί, χωρίς βέβαια να τους λέει το απολύτως απαραίτητο δηλ. με ποιό κόμμα...!!!

    Το πάει γύρω--γύρω γιατί αν πεί ευθέως ότι η μόνη πολιτική στέγη πού δέχεται να τον φιλοξενήσει είναι του... Καρατζαφέρη,
    θα μαζέψει τα γιαούρτια της ζωής του...

    Νά δούμε το αυγό πού θα γεννηθεί
    θα είναι από κότα ΒΟΚΤΑΣ ή ΜΙΜΙΚΟΣ.;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα κόμματα ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΊΝΟΥΝ ΟΎΤΕ ΕΥΡΩ άρα για αυτούς η λέξη διαπραγμάτευση είναι απαγορευμένη ..Φτάνουν πια η θεατρινίστικες θεωρίες..

    Έχουμε χορτάσει από θεατρικές παράστασης που δίνουν τα κανάλια του ΣΚΑΙ και του ΜΕΚΑ με δημοσιογράφους σαν τον κύριο Πρωτοψάλτε που θέλει να μπερδέψει τον κόσμο παρουσιάζοντας ΟΤΙ μνημόνια και ευρώ πάνε μαζί , είναι ένα ..

    Άλλο τα ΜΝΗΜΌΝΙΑ και άλλο το ΕΥΡΩ ,δεν πάνε μαζί αυτά και ΌΣΟΙ θέλουν να μας τα παρουσιάζουν ως ΠΑΚΈΤΟ είναι άκρως επικίνδυνοι..

    Μνημόνιο υπαγόμενο με ορούς αγγλοσαξονικού δικαίου είναι ΠΑΡΆΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ χωρίς όρους, ο δανειστής έχει το δικαίωμα μονομερώς χωρίς διαιτησία, δικαστήριο, να απαιτεί και να παίρνει χρήματα από όλα τα ταμεία ΔΕΗ, της Ακρόπολης, της ΕΔΥΔΑΠ, του ορυκτού πλούτου, του ΦΠΑ, τον ασφαλιστικών ταμείων, των καταθέσεων, από ΠΑΝΤΟΎ..

    Τι βρώμικο παίζετε τώρα; όταν βάζουν χαράτσια συνχρόνος μειώνουν μισθούς , συντάξεις όλα τα χρέη από αυτά ΤΑ ατομικά χαράτσια θα πάνε στην εφορεία , έτσι θα γίνετε η κατάσχεση ΝΌΜΙΜΑ από το κράτος, ΕΝΑ κράτος που έχει υπογράψει ότι έχει ως περιούσια μπορούν να το κατάσχουν οι δανειστές του μονομερώς , αν δεν μπορούν να τους αποπληρώσουν ,που δεν θα μπορούν ,όταν έχουν εξοντώσει τα ΠΑΝΤΑ .. Ο ΣΤΟΧΟΣ είναι τα χωράφια σας, η γη σας, τα σπίτια σας , η εργασία σας οι καταθέσεις σας .

    Το ατύχημα του πρώτου μνημονίου το είδαμε και το ζήσαμε έτσι ΘΑ δούμε και του δεύτερου να είστε σίγουροι, αλλά τότε θα είναι Αργά... Αυτά υπέγραψαν , αυτά υποστηρίζουν όλα τα μνυμονιακα κόμματα με τα παπαγαλάκια, τους καθηγητές, δημοσιογράφους, τα ΜΜΕ με πρόσχημα το ευρώ , γιατί το κάνουν; θέλουν να φανέ και αυτοί, η μάλλον τρώνε και τώρα πολύ καλά μερικοί

    Όσοι λοιπών έχουν θάρρος , θράσος να παλέψουν καθαρά να ανατραπούν αυτά θα πρέπει να ξέρουν ότι ίσως το πληρώσουν με την ζωή τους..

    Φτάσανε στην Ελλάδα να μας λένε ανάπτυξη τα Ηλιακά και της ανεμογεννήτριες , όταν χρειάζεται εργασία ΜΕΡΙΚΩΝ ΜΗΝΩΝ να τοποθετηθούν ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΆΝΕΡΓΟΙ ΠΆΛΙ!! ο παραγόμενη ενέργεια είναι ο πλούτος, που θα πάει όμως; μαθηματικά στους δανειστές-τοκογλύφους ;

    Πουλάνε παραμύθι για την θέρμανση των σπιτιών τα ΜΜΕ όταν η χώρα έχει 9-10 μήνες ζέστη και καύσωνες, ΑΝΤΊ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ για δροσιά με τι ενεργεία;.

    Περνούν απαλλοτριώσεις-εξπρές ιδιωτικών περιουσιών υπέρ των ξένων δανειστών! Απαλλοτριώσεις-εξπρές ιδιωτικών περιουσιών προβλέπει νομοσχέδιο της κυβέρνησης Παπαδήμου, το οποίο θέτει πρακτικά υπό την απειλή της κατάσχεσης το σύνολο των ιδιωτικών περιουσιών της χώρας προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του εξωτερικού δανεισμού, με τροποποίηση του κώδικα αναγκαστικών απαλλοτριώσεων μέσω του νομοσχεδίου Ρυθμίσεις Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, Μεταφορών, Δημόσιων Έργων και άλλες διατάξεις.
    Φυσικά ισχύει πάντα το ενδεχόμενο να υπάρξουν κατασχέσεις-επιτάξεις ιδιωτικών εκτάσεων, ιδιωτικών δικτύων κλπ προκειμένου να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των δανειστών σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν μπορέσει να αποπληρώσει τα τοκογλυφικά δάνειά της (όλες οι προβλέψεις των ξένων οίκων είναι ότι η Ελλάδα θα πάρει σε δεύτερο «κούρεμα», δηλαδή θα δηλώσει εκ νέου αδυναμία αποπληρωμής των δανείων, το αργότερο σε δύο χρόνια..

    Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΡΑΓΚΑ,ΟΤΑΝ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ,ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΕΣ ΧΥΔΑΙΑ.ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ Χ'ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕ.ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ.ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΑΡΕΛΙ.ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΑΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΛΑΙΚΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ. ΕΛΠΙΖΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΣΕ ΧΑΣΟΥΜΕ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γελοιος, ανυποληπτος και καραγκιοζης ειναι της ίδιας σχολης με τους αδελφους Καρατζαφερη.

    ΟΤΙ ΣΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ

    Ο ΑΛΗ ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ Η ΚΛΕΦΤΟΥΡΙΑ


    Και πως θα συνυπαρξει με τον Καρατζαφερη αφου και οι δυο είναι της σχολης του τσεπωνω ;
    δεν θα τα βρουν στο τελος.

    Πάντως έχει " πλάκα"όταν τα πρωινά δεν νιώθω και τόσο καλά ακούω την εκπομπή του είναι ιδιαιτέρως διασκεδαστικός όταν βρίζει τη Μέρκελ φωνάζει, χτυπάει το χέρι στο τραπέζι τρίζουν τα ποτήρια που είναι πάνω σε αυτό βγάζει επιφωνήματα αφήνει αδιευκρίνιστες αιχμές για διαφόρους έχει τη στόφα του "διασκεδαστη" !

    Μα και ο Καρατζαφερης κονφερανσιε είναι και ως κλόουν και οι δύο ταιριάζουνε.

    Ο Τράγκας μια ζωή τα ίδια έκανε.
    Το έπαιζε δήθεν δεξιός και χτυπούσε εκ των έσω την παράταξη, με το αζημείωτο φυσικά !

    Ποιός δε θυμάται το ''Μητσοτάκη κάθαρμα''που κάθε πρωί ούρλιαζε στον Σκάι..

    Το ανίκανος για να μοιράσει σε δύο γαιδάρους άχυρο για το Μιλτιάδη Έβερτ..

    Το πουλημένος πρωθυπουργός για τον Κώστα Καραμανλή ?


    Φραγκας...ΑΗΔΙΑ με ονοματεπώνυμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αει χασου ρε γελοιο υποκειμενο που θελεις να βαλεις και υποψηφιοτητα. Με τις μαλακιες που λες,και τις κολωτουμπες που κανεις,ουτε ο γελοιος ο καρατζαπερνεις θα σε παρει στο αποκομμα του.Εχεις καταντησει γραφικος. Στο τελος θα κανεις καριερα σαν διασκεδαστης.Εμπρος το μελλον σου ανηκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση