GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To sms της ... ντροπής!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός e-mail: prevejohn@yahoo.gr Αλήθεια πόσο θράσος μπορεί να έχουν αυτοί εκεί στο ΠΑΣΟΚ και το πρωί της χθεσινής ...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr
Αλήθεια πόσο θράσος μπορεί να έχουν αυτοί εκεί στο ΠΑΣΟΚ και το πρωί της χθεσινής Κυριακής έστειλαν στο κινητό σε πολλούς εξ υμών το παρακάτω μήνυμα!
«Καλημέρα. Σήμερα αρχίζουμε & ψηφίζουμε για την δημοκρατία, την ανανέωση, την αλήθεια. Εκλέγουμε τον Βαγγέλη Βενιζέλο νέο πρόεδρο μας και δίνουμε...
ζωή στην ελπίδα!!!!»
Στο παραπάνω μήνυμα το νόημα της κάθε λέξης εδώ και καιρό έχει καταπατηθεί βάναυσα από όλους αυτούς τους "τύπους" οι οποίοι συνεχίζουν να υποτιμούν την μνήμη, την νοημοσύνη και το κυριότερο την συσσωρεμένη οργή που μας έχουν προκαλέσει τα δύο τελευταία χρόνια!
Για ποια δημοκρατία μιλάτε κύριοι; Αυτή που την επιβάλλεται με τα όργανα καταστολής ή αυτή που σας έδωσε το δικαίωμα να διορίσεται ερήμην μας και χωρίς προσφυγή στις κάλπες ένα ανδρείκελο για πρωθυπουργό ο οποίος όπως είναι γνωστό φέρει μεγάλες (ίσως και ποινικές) ευθύνες για τα σημερινή τραγική κατάσταση της χώρας και του λαού μας!
Για ποια ανανέωση κάνετε λόγο αφού εδώ και 30 χρόνια ανακυκλώνεται τους εαυτούς σας και σήμερα αντί να είστε υπόλογοι και κατηγορούμενοι έχετε το απύθμενο θράσος να μας υποσχόσαστε λύσεις στα προβλήματα που δημιουργήσατε οι ίδιοι με τις πράξεις και τις παραλήψεις σας!
Αλήθεια!... για ποια αλήθεια μιλάτε; Αυτή που σας έδωσε το δικαίωμα να οδηγείτε τις στημένες εξεταστικές της Βουλή σε πορίσματα απαλλαγής ή στο παραμύθι της δήθεν προστασίας των προσωπικών δεδομένων που σας επέτρεψε να κρύψετε ποιοι από εσάς έχετε κατατεθειμένα τεράστια χρηματικά ποσά στην Ελβετία. Ποσά που σίγουρα τα περισσότερα είναι προϊόντα μιζών και δωροδοκιών από τις ύποπτες και παράνομες δραστηριότητες σας.
Α! … εκλέγουμε! … τι αστείο!... σας παρακαλώ διαβάστε στο λεξικό την ερμηνεία της λέξης και μετά αλλάξτε την με την λέξη επιβάλουμε ή διορίζουμε!
Τέλος μιλάτε για ελπίδα και το μόνο που μπορεί να πει κάποιος είναι ΝΤΡΟΠΗ σας μια και υποδουλώσατε με τις αποφάσεις σας την χώρα για τα επόμενα 30 χρόνια οδηγώντας στην απόγνωση χιλιάδες νέους ανθρώπους τους οποίους σπρώχνεται στην φυγή και την αναζήτηση καλύτερης τύχης στο εξωτερικό αφού εδώ δεν υπάρχει καμία προοπτική για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία αλλά και για την δημιουργία της δικής τους οικογένειας!
Δείτε το παρακάτω βίντεο με τις (αντιφατικές ... λόγω των μέχρι τώρα πεπραγμένων του) δηλώσεις του κ. Βενιζέλου ο οποίος αν και μοναδικός υποψήφιος (και με μεγάλες παρατυπίες στην εκλογική διαδικασία) φοβόταν μήπως βγει … δεύτερος!
http://www.youtube.com/watch?v=I3Sltr0Mca0&feature=player_embedded#!

13 σχόλια

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΩ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΨΕΥΔΟΝΗΜΟ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ. ΣΕ ΚΟΒΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ ΤΕΜΠΕΛΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ "ΠΑΣΟΚ" ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗ "ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
    ΟΠΟΙΑ ΚΟΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ Ή ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΕΚΤΟΣ ΚΙ'ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαγγἐλας το ευαἰσθητο κἠτος, εἰναι το σενἀριο ,που παἰζεται στην πολιτικἠ σκηνἠ. Θα προσπαθἠσει να «σὠσει» τις τρἀπεζες και να ευνοἠσει τα συμφἐροντα της διεθνοὐς τοκογλυφἰας πἀντοτε μἐσω «φιλολαϊκἠς» πολιτικἠς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΝΤΖΑ ΚΑΙ ΦΤΥΣΙΜΟ, ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΔΕΞΙΟ ΚΑΘΗΚΙ, ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΤΟΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΗΤΗ "ΚΥΡΙΟ" ΤΖΩΝ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΛΩΜΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ "ΑΡΧΗΓΟ" ΤΟΥ, "κύριο ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ", ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ" ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ, ΠΟΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΛΑΟ", ΒΛΕΠΕ... ΦΑΗΛΟ, ΤΣΕΚΟΥΡΟΒΓΑΛΤΗ ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΑΔΩΝΙ, ΘΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ 150 ΕΥΡΩ, ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΪΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΓΑΜΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΣΕ ΤΟΣΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΣΥΓΧΩΡΙΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ! ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ !ΘΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ..ΦΟΥΜΟ ΡΕ ΣΕ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς τα βόδια, που σκέφτονται να ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ!!!!

    Η ψήφος στην ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ, θα ανάψει το πράσινο φως (γιατί έτσι θα το εκλάβουν...) στον Σόϊμπλε και στην Τρόϊκα να ρίξουν το βιοτικό μας επίπεδο σε επίπεδα Κροατίας, Ρουμανίας και Βουλγαρίας!!!

    ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ...

    ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 150 ΕΥΡΩ??

    ΤΟΤΕ ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ, ΒΟΔΙΑ ΑΞΗΜΕΡΩΤΑ!!!!

    ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΕΙΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΒΟΔΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ "ΝΑ... ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ"!!!!!

    ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΤΕ??

    ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ?

    ΒΟΔΙΑ... Ε, ΒΟΔΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΠΑΣΟΚ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΝΔ ΤΙ ΝΔ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ..ΤΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΙ ΓΑΛΑΖΙΟ ΧΑΛΙΚΙ ΤΟ ΧΑΛΙΚΙ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΤΡΙΟΥΛΕΣ ΤΙΣ ΟΡΤΙΝΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ...ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΤΡΕΧΕΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. TON KAMMENO ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.ΕΡΩΤΩ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΚΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ψιλά γράμματα

    [την επιβάλλε- ται ]
    [να διορίσε-ται ]
    [ανακυκλώνε- ται τους εαυτούς σας]
    [τους οποίους σπρώχν- εται ]

    Μας κούφανες με τον τρόπο που γράφεις και δεν ακούμε τι λές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕΖΙΛΗΣ ΚΑΙ ΡΕΖΙΛΙΑ ΣΤΟ ΡΕΖΙΛΙ.ΠΟΥΤΣΡΟΚ.
    ------------------------------
    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΛΕΒΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

    Το 2000 στις εθνικές εκλογές έγινε το μεγαλύτερό πλιάτσικο ψήφων, που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Ίσως κάποτε όταν ανοιχθούν τα αρχεία του FOREIGN OFFICE να μάθουμε τι έγινε. Το 2004 όταν πήρε το δαχτυλίδι ο Παπανδρέου, έκανε μια παρωδία εκλογών για την νομιμοποίηση του και καλά, όπου ψήφισε ο κάθε πικραμένος.

    Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι, Ρώσοι, Ρωσοπόντιοι, Αφγανοί, Πακιστανοί, Ινδοί κ.α. πήγαν σηκωτοί και μαζί με τους ντόπιους Ταλιμπάν έφθασαν τους ψηφίσαντες σε 1000000 . Έτσι τουλάχιστον ισχυρίστηκαν.

    Πάντα δε με το αζημίωτο, γιατί τότε ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ.

    Το 2007, στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, κέρδισε ο Παπανδρέου και το διαδίκτυο άρχισε να βουίζει, ότι ο ΓΑΠ κατάκλεψε τον Μπένυ, τουλάχιστον ως προς τη διαφορά της νίκης.

    Άλλο να έχεις κερδίσει με 10% διαφορά και άλλο με 20%.

    Εξάλλου ο ΓΑΠ τότε έλεγχε τον κομματικό μηχανισμό και ο Βενιζέλος έκανε τη πάπια γιατί κατάλαβε ότι μετά τον καφέ που έφαγε στη μάπα, θα έτρωγε και κανένα βρομόξυλο.

    Η ΚΑΜΟΡΑ είχε αποφασίσει ότι θα πορευόταν με τον Γιώργο.

    Φθάνουμε δε στις χθεσινές εκλογές. Τι είδαμε και τι θα δούμε ακόμη.

    Διπλό-τριπλό-τετραπλό-.......................ψηφίες.

    Πακιστανούς και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις να κάνουν το σήμα της νίκης, βγαίνοντας από τα εκλογικά κέντρα.

    Εκλογικά κέντρα σε μπυραρίες, καφετέριες, σουβλατζίδικα και άλλα φαστφουντάδικα.

    Γέροι και γριές με αναπηρικά καροτσάκια, έχοντας ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ, τους πήγαιναν με το ζόρι να ρίξουν τον ψήφο τους.

    Μάλιστα έμαθα, δεν το υιοθετώ, αλλά με το ΠΑΣΟΚ όλα μπορούν να συμβούν, το εξής: Γέρος με ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ, υποβασταζόμενος από 2 άτομα, όταν έφθασε μπροστά στη κάλπη έμενε ακίνητος χωρίς να κάνει ή να λέει τίποτα.

    Τότε ο υπεύθυνος εκεί του λέει. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ή ΒΑΣΙΛΙΑΣ;

    ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ,ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ φώναξε ο γέρος και άρχισε να τραγουδάει ,"της αμύνης τα παιδιά".

    Ψήφισε έκραξε τότε ο υπεύθυνος.

    Βάλτε και τις λάθος προσθαφαιρέσεις και θα ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.

    Τελικά τα λαμόγια όταν δεν μπορούν να μας κλέβουν, κλέβονται μεταξύ τους.

    Είναι το ΧΌΜΠΙ ΤΟΥΣ ρε παιδί μου.
    ---------------------------------

    ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ...ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΝΤΖΑ ΚΑΙ ΦΤΥΣΙΜΟ, ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΔΕΞΙΟ ΚΑΘΗΚΙ, ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΤΟΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΗΤΗ "ΚΥΡΙΟ" ΤΖΩΝ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΛΩΜΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ "ΑΡΧΗΓΟ" ΤΟΥ, "κύριο ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ", ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ" ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ, ΠΟΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΛΑΟ", ΒΛΕΠΕ... ΦΑΗΛΟ, ΤΣΕΚΟΥΡΟΒΓΑΛΤΗ ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΑΔΩΝΙ, ΘΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ 150 ΕΥΡΩ, ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΪΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ξανα.."ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ". Επιτέλους ξαναέγιναν ΠΑΣΟΚ οι Κουρήδες.

    Κέρδη 6 μονάδων, βλέπει η ΑΥΡΙΑΝΗ για το ΠΑΣΟΚ, μετά την εκλογή Βενιζέλου και η ΑΥΡΙΑΝΗ κάνει μια ακόμη στροφή, όπως και το "αντιμνημονιακό" ΚΟΝΤΡΑ, που απέλυσε τον Χίο (έφυγε κι ο Κουικ) και έγινε συστημικό και ... σοσιαλιστικό ξανά.

    Bussiness as usual...$$$$$$$$$$


    Η «παρθενική» εμφάνιση Βενιζέλου ως αρχηγός !
    «Το μήνυμά μου και το μήνυμα του ΠΑΣΟΚ είναι απλό:
    Ενότητα, XAXAXAXA..
    Ανανέωση, XAXAXAXA...
    Αξιοκρατία, XAXAXA..
    Υπευθυνότητα XAXAXA
    και τελικά
    Νίκη ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑ...

    Είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος
    Μπακα-τσέλος Βελιζελο/Μουσουλίνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση