GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Wikileaks: Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ "κάρφωσε" την κυβέρνηση Παπανδρέου για το έλλειμμα...

Aπό το http://armageddon-news.blogspot.com/ Για σκόπιμη διόγκωση του ελλείμματος από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο Έλληνας πληροφορι...

Aπό το http://armageddon-news.blogspot.com/

Για σκόπιμη διόγκωση του ελλείμματος από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο Έλληνας πληροφοριοδότης της αμερικάνικης ιδιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών Stratfor. Οπως αναφέρεται στο ηλεκτρονικό μήνυμα που αποκτήθηκε από το Wikileaks και...
 παρουσιάζουν Τα Νέα Σαββατοκύριακο, η συγκεκριμένη πηγή ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, χωρίς να ξεκαθαρίζεται αν έθεσε υποψηφιότητα στις τελευταίες εκλογές ή παλαιότερα.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του πληροφοριοδότη με κωδικό GR101, «η ελληνική κυβέρνηση σκόπιμα επιδείνωσε το πρόβλημα του ελλείμματος το 2009 (με στόχο να επιρρίψει όλα τα οικονομικά προβλήματα στην προηγούμενη κυβέρνηση και πιθανότατα για να λάβει μεγαλύτερη βοήθεια από διεθνείς οργανισμούς) πληρώνοντας κάποιους λογαριασμούς νωρίτερα.
Για παράδειγμα, πληρωμές που θα μπορούσαν να γίνουν τον Ιανουάριο του 2010, καταβλήθηκαν νωρίς τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο του 2009 ώστε σκόπιμα να αυξήσουν τις δαπάνες της κυβέρνησης».
Στο ηλεκτρονικό μήνυμα που απέστειλε στις 16 Ιανουαρίου 2010 ο υπάλληλος της Stratfor που χειρίζεται τη συγκεκριμένη πηγή επισημαίνεται επίσης ότι ο πληροφοριοδότης GR101 είναι δικηγόρος στις Βρυξέλλες. Περιγράφεται δε ως πολύ αξιόπιστος και με πολύ καλές επαφές στην ελληνική κυβέρνηση. Ωστόσο, οι πληροφορίες αυτές που έδωσε χαρακτηρίστηκαν από τον χειριστή ως «φήμες».
Σημειώνεται ότι μία εβδομάδα πριν από την αποστολή του εν λόγω μηνύματος είχε εκδοθεί από τη Eurostat η έκθεση - κόλαφος για τα ελληνικά στατιστικά στοιχεία του 2008.
(Newsroom ΔΟΛ).

5 σχόλια

  1. Ξέρετε ποιές γυναίκες είναι ηρωίδες αυτές τις μέρες;
    Τα κορίτσια που επιστράτευσαν οι σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ, για να παίρνουν τηλέφωνο στα μέλη και τους φίλους, να κατέβουν αύριο να ψηφίσουν.
    Το τι ακούν από την άλλη άκρη του σύρματος, μετά το "καλημέρα σας, από τη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ καλούμε. Σας υπενθυμίζουμε ότι αύριο έχουμε εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου και....".
    Δεν προλαβαίνουν να ολοκληρώσουν τη φράση κι έρχονται βροχή τα..

    .
    "στ΄. αρ@@@μου",


    "άντε γ@@σου μωρή πρωί πρωί" και κυρίως το


    "α, τώρα μας θυμηθήκατε, ε;;;;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OTAN ΠΑΡΕΛΑΒΕ Ο ΓΑΠ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΗΤΑΝ ΗΔΗ 340 ΔΙΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΑΓΓΙΖΕ ΤΟ 16%. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ? Ο Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ?, Η Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ? ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΟ 11, ΑΛΛΟ 12, ΑΛΛΟ 13,14 ΚΑΙ 15 ΚΑΙ ΑΛΛΟ 16%. Η ΧΩΡΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ.ΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΣΩΖΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΗ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ?, ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΟΣΕ?, ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΕΚΟ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΑΥΤΑ, Ο ΚΟΝΤΟΠΥΡΑΚΗΣ Η Η ΣΥΓΓΡΟΥ,? Η Ο ΠΕΡΙΣΣΟΣ? Η Η ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ?. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΝ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΗΤΑΝ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΘΑ ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΤΕ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΧΑΡΒΑΛΟ.ΠΑΛΕΨΕ ΜΕ ΘΗΡΙΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΕΚΔΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΡΑΔΑΙΝΟΝΤΑΣ, ΤΟ ΣΕ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΠ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΡΙΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΛΕΓΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΟΛΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ.ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ,.ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΑΔΩΝΩ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΗ ΚΡΙΣΗ. ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ. ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΓΟΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ. ΠΕΡΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ. ΑΥΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ <> ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΠΗΚΕ Η ΜΑΣΑ... ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑΓΡΑΦΟΥΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΩΞΙΜΟ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΔΕΚΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΙΣΑ ΜΑΥΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ? ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΩΩΩΩΩ..........7.02 !!!



    Άγριο κράξιμο στον Πάγκαλο σήμερα στα Λιόσια.

    – Πανικός στην ΕΡΤ που κατέγραφε για να μην διαρρεύσει το βίντεο!
    -----------------------------

    Έκρηξη λαϊκής οργής από γονείς μαθητών σήμερα στο κλειστό της πάλης των Άνω Λιοσίων, όπου κάποιος νοσηρός εγκέφαλος είχε την φαεινή ιδέα να προσκαλέσει τον Θεοδωρο Πάγκαλο για την βράβευση παιδιών.

    Με το που εμφανίστηκε ο γίγας της πολιτικής, οι γονείς δεν πίστευαν στα μάτια τους. Μετά το πρώτο σοκ, ήλθε η έκρηξη με τους γονείς των παιδιών να ψέλνουν το Ωσαννά στον σωτήρα του Έθνους.
    Χειροδικίες όμως δεν υπήρχαν γιατί όπως είπαμε, ο κόσμος ήταν αποκλειστικά γονείς παιδιών.

    Φαίνεται όμως ότι ο ακροδεξιός πολιτικός το εκμεταλλεύτηκε και αντί να αποχωρήσει τι νομίζετε ότι έκανε; Πήρε το μικρόφωνο και άρχιζε να αποκαλεί τους γονείς “Συριζαίους”, οτι “πρέπει να μάθει να ζει με τρομοκράτες” κλπ κλπ!

    Αυτό που ακολούθησε, είναι απερίγραπτο αφού οι συκοφαντημένοι γονείς εξερράγησαν και προσπάθησαν να …δικαιώσουν τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης χωρις όμως να καταφέρουν να τον προσεγγίσουν.

    Καθ’ όλη την διάρκεια του συμβάντος, υπήρχε κάμερα της ΕΡΤ που κατέγραψε ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Γίνεται λοιπόν αγώνας δρόμου μέχρι αυτή την στιγμή, να μην μεταδοθεί τίποτα από το συμβάν που σημειωτέον, δεν υπήρξε ούτε ένα δευτερόλεπτο χωρίς λεκτικούς προπηλακισμούς για τον εγγονό του στρατηγού Παγκάλου. Αμετανόητος λοιπόν και ο εγγονός.
    Γιατί να μην είναι άλλωστε…

    Όλοι οι συνεργάτες των Ναζί έμειναν ατιμώρητοι και μάλιστα η εξουσία των καθαρμάτων που συνήργησαν στην γενοκτονία των Ελλήνων του 41-43, παρέμειναν στα ηνία του κράτους έως σήμερα, με κληρονομική εξουσία.
    Από τον Πάγκαλο μέχρι τον Ράλλη, τον Χριστοφοράκο κλπ.

    ΕΛΛΗΝΕΣ........ΞΕΚΙΝΑΜΕ >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

    ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΑΣΟΚΕ.
    Πρόσεχε ΠΑΣΟΚΕ γιατί το κάθε ΔΙΕΥΡΩ που θα δώσεις στο κόμμα θα το κάνει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ
    ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ.
    Και αν δεν μπορεί να τα φάει όλα αυτός, θα τον βοηθήσει ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ.

    Γιατί να μη τα φάνε τα παιδιά σου ?
    ΠΑΣΟΚΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΙΝΑΣ.
    ΤΟ ΚΑΘΕ ΔΙΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΠΛΕΟΝ.

    Τουλάχιστον δώστο, όπως και εμείς με εμάς, για μεταφορικά
    ή για να λαδώσουν το Χάρο + + +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ

    Οταν σου καναν λοβοτομη ξεχασαν να σου πουνε οτι η οικογενεια γαπ πονταρε στα ασφαλιστρα οτι η χωρα που ο μαλακας σου τοπαιζε αρχηγος θα χρεωκοπουσε ...και αυτες τις μερες θα τ αρπαξουνε χοντρααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 17 Μαρ 2012 7:02:00 μ.μ. το κόστος που πήρε επάνω του... το πληρώνουν όλοι οι Έλληνες και θα το πληρώνουν για πολλά χρόνια...

    Καπετάν Μακρύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση