GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Zήτησε κανείς έστω μία συγνώμη;;..

Από το  andreasmountrakis.gr Mία αλλαγή νοοτροπίας είναι το ζητούμενο στις μέρες μας. Γνωρίζω πολύ καλά πως υπάρχει ένταση στην κοινωνία ...


Mία αλλαγή νοοτροπίας είναι το ζητούμενο στις μέρες μας.
Γνωρίζω πολύ καλά πως υπάρχει ένταση στην κοινωνία μας, αφουγκράζομαι πλήρως τις φωνές διαμαρτυρίας για το παλαιοκομματικό, σαθρό σύστημα, ενός λαικιστικού δικομματισμού που...
παρέσυρε μια ολόκληρη χώρα στην ύφεση.
Ζήτησε κανείς έστω μια συγνώμη?
Ακόμη και τώρα που εισερχόμαστε στην προεκλογική περίοδο, οι ίδιοι άνθρωποι, οι ίδιες νοοτροπίες , οι παλαιοκομματικές πρακτικές με μια προκλητική αυταρέσκεια ζητούν την στήριξή σας.
Ζητούν να βοηθήσετε στην διαιώνιση του ίδιου αυτοκαταστροφικού μοτίβου, σας ζητούν να συνεχίσετε να στηρίζετε με απλά λόγια τις εξυπηρετήσεις, την κατασπατάληση, την έλλειψη δικαιοσύνης, την αυθαιρεσία, σας ζητούν δηλαδή να συνεχίσουν να σας κοροιδεύουν και να παίζουν με το μέλλον σας, το δικό σας και των παιδιών σας.
Χωρίς ντροπή, χωρίς μια συγνώμη, χωρίς έστω μια εξήγηση για το πώς φτάσαμε εδώ σε αυτήν την κατάσταση.
Αυτήν την κατάσταση πρέπει να την αλλάξουμε, και ατομικά αλλά και συλλογικά. Το αξίζουμε σαν κοινωνία , το αξίζουμε ως Έλληνες!
Το αξίζετε όλοι σας, ανεξαιρέτως ιδεολογικής βάσης. Ας διαφωνούμε σε πολλά, ας συμφωνήσουμε τουλάχιστον σε αυτό :
Χρειάζεται Ανατροπή του παλαιού, χρειάζεται μια επανεκκίνηση στον κοινωνικό ιστό, και στο άτομο και στο σύνολο.
Ας γίνουμε έμπρακτα πλέον η αλλαγή που θέλουμε να δούμε, ας γίνουμε εμείς το παράδειγμα του καινούργιου Έλληνα, που δημιουργεί, που μπορεί να διεκδικεί και να αλλάζει.
Είμαστε ο λαός που ιστορικά αντέχουμε στις αλλαγές, επιβιώνουμε , προσαρμοζόμαστε και στο τέλος επικρατούμε! Μπορούμε αυτήν την αλλαγή να την ορίσουμε εμείς, αναλαμβάνωντας τις ευθύνες μας , ώριμα, ορθολογικά να πάρουμε πίσω αυτό που μας ανήκει: Tην μοίρα στα χέρια μας!
Αλλαγή νοοτροπίας σημαίνει πως έμπρακτα παίρνουμε την μοίρα μας στα χέρια μας, είναι νομοτελειακά το τέλος του παλαιού!
Μαζί μπορούμε να το διεκδικήσουμε αυτό, σας κάνω έκκληση ως άνθρωπος καταρχάς και κατόπιν ως πολιτικός, έκκληση να θυμηθείτε πως μπορούμε. Μπορούμε να αλλάξουμε εμείς, μπορούμε να διεκδικήσουμε την αξιοπρέπειά μας, μπορούμε να δούμε κατάματα την Κρίση και να την μετατρέψουμε σε ευκαιρία!
Εγώ το πιστεύω, θέλω να το πιστέψετε και εσείς!
Ας θάψουμε μαζί το μεταπολιτευτικό σύστημα ως αποτυχημένο, ας δείξουμε το δικό μας καλύτερο και ας αφήσουμε τους αρνητές και τους καταστροφολόγους πίσω μας , σαν Σειρήνες.
Ας δεθούμε συλλογικά στο κατάρτι της ακεραιότητάς μας, την δύναμη της Θελήσεώς μας και ας αλλάξουμε εαυτούς και κοινωνία.
Πιστεύω σε εσάς, αρκεί να πιστέψετε και εσείς στην δύναμή σας. Απο εμάς σαν σύνολο εξαρτώνται όλα. Είναι καιρός αποφάσεων , είναι καιρός να βγει μπροστά η σιωπηλή πλειοψηφία της Δημιουργικής Κοινωνίας, Είναι καιρός να αναλάβουμε δράση! Μαζί!
Όχι αόριστα μαζί, αλλά Συνειδητά Μαζί, Ορθολογικά Μαζί, Με Ευρωπαική Προοπτική αλλά κυρίως Ελληνική Αξιοπρέπεια! Μαζί για την Ανατροπή!

4 σχόλια

  1. εγω που ημε
    εβρωπαηστης
    σωβαρος
    λωγικος
    μορφομαινως
    προωδεφτηκος
    αθαιος
    αφτοδιμιουργιτως
    υπερ των αγιων αγορων
    και της υγιους επιχειρηματικοτητος

    να ψιφοισο
    μπακατσελα
    Η
    ντοματομπελτε κυκνο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑ$$ΟΚ..ΜΠΕΝΥ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ ΜΟΥΣΟΥΛΙΝΙ

    ΓΙΝΕΤΑΙ να τα εχουμε φαει ολα και να θελουμε κι αλλα; ΝΑΙ γινεται!

    ΓΙΝΕΤΑΙ καποιος να μου θεραπευσει τις αιμοροιδες; ΝΑΙ γινεται

    ΓΙΝΕΤΑΙ να γινω πιο καθικι απο οτι ειμαι; ΝΑΙ γινεται

    ΓΙΝΕΤΑΙ να την κοπανησω με ελικοπτερο; ΟΧΙ δεν γινεται

    ΓΙΝΕΤΑΙ να πεσουμε κατω απο
    το 8%;
    ΝΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΈΛΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΕΊΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...ΓΙΝΕΤΑΙ με το να μη βαλουμε φυλακη οσους πηραν μιζες και να συντρωγουμε ομου
    να φερουμε την Χρυση Αυγη στη βουλη με κανενα 15%;
    ΓΙΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση