GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Έπιασε» 10.165 ευρώ το παλιό αυτοκίνητο της Μέρκελ...

  Το λευκό Volkswagen , που ανήκε γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, πουλήθηκε έναντι του ποσού των 10.165 ευρώ από ιστότοπο δημοπρασιών σ...

 Το λευκό Volkswagen, που ανήκε γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, πουλήθηκε έναντι του ποσού των 10.165 ευρώ από ιστότοπο δημοπρασιών στο Διαδίκτυο.
Αυτό το όχημα, του οποίου το κοντέρ έγραφε ότι είχε κάνει 190.000 χιλιόμετρα, ανήκε αφότου κυκλοφόρησε το 1990 και μέχρι το 1995 στην Άγγελα Μέρκελ, η οποία στη συνέχεια το μεταβίβασε στον σύζυγό της Γιόακιμ Σάουερ για ένα χρόνο, όπως αποδεικνύεται από μια φωτογραφία της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος που είχε αποσταλεί με την ανακοίνωση της δημοπρασίας.
Ο πωλητής, ένας Βερολινέζος, παρουσίασε επίσης έξι φωτογραφίες του αυτοκινήτου, που είναι σε άριστη κατάσταση, και έχουν ληφθεί μπροστά από την καγκελαρία. Η δημοπρασία διακόπηκε στα μέσα του Απριλίου λόγω «εξωπραγματικών» προσφορών, και ξανάρχισε λίγες ημέρες αργότερα.

9 σχόλια

  1. Δύο χοντροί και δυό λιγνοί
    μας ρίξαν στη παγίδα.
    Εχόντρυναν το χρέος μας
    λιγνέψαν την ελπίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψήφος στον Σαχλαμαρά και στον Μπενιζέλο, δηλαδή σε αυτούς, που κατέστρεψαν τη χώρα, οδηγώντας την στα μνημόνια και την εξαθλίωση, είναι ψήφος σε μισθούς και συντάξεις 200-300 ευρώ!

    Είναι μαθηματικά βέβαιο, ότι εκεί μας οδηγούν τα μνημόνια τους και μην τρώτε το παραμύθι τους και την κινδυνολογία τους!

    Εάν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πάρουν πάνω από 40% στις εκλογές της 6ης Μαϊου, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ!

    Θα είμαστε οι κακομοίρηδες και οι σκυφτούληδες της Ευρώπης!

    Και επιπλέον, σκεφτείτε, τώρα που κάτι φαίνεται να αλλάζει στην Ευρώπη, που αρχίζει να αμφισβητείται η πολιτική της Μέρκελ, ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΣΤΙΣ ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ, ΘΑ ΕΚΠΕΜΨΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΟΤΙ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ????

    Ε, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΨΗΦΙΖΩ ΣΥΡΙΖΑ,

    ΨΗΦΙΖΩ ΑΝΑΤΡΟΠΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχουν ακόμα κορόιδα στο πλανήτη Γη τελικά;

    Καπετάν Μακρύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ.
    ΤΡΟΜΟΣ ΟΤΙ Η ΝΔ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 17%.
    ΣΕΝΑΡΙΑ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 7 ΜΑΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ.
    ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.
    ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΟΣΚΙΡΤΗΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ
    ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗ ''ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ'' ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΟΠΑΣΟΚ
    ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 10% ΚΑΙ ΟΛΟ ΧΑΝΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΑΖΕΨΑΝ 1500 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗ ΠΡΟΒΛΗΤΑ, ΤΟ 80% ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ.
    ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΕΧΟΥΝ ΚΗΡΥΞΕΙ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ.
    Ο Ν. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΧΑΡΑΤΣΟΜΠΕΝΙΖΕΛΟ, ΕΝΩ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΑΝΝΟΥΛΑ.
    ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ.
    ΟΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΔΗΜΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το βέβαιο είναι ότι κι οι δυο τους,
    ΝΔ+ΠΑΣΟΚ,δεν συγκεντρώνουν με τίποτα πάνω από 30%.
    Κι ενώ για το ΠΑΣΟΚ η τραγική κατάσταση ήταν αναμενόμενη και προεξοφλημένη (μετά βίας στο 13% χωρίς τις αναγωγές) εντύπωση προκαλεί η καθημερινή πτώση των ποσοστών της ΝΔ,η οποία έχει πέσει στο 15-16% χωρίς τις αναγωγές.
    Το δράμα και για τους δυο τους είναι ότι η μεγάλη πλειοψηφία των αναποφάσιστων για ένα πράγμα είναι βέβαιη και αποφασισμένη:ότι θα ψηφίσει αντιμνημονιακά.
    Και κινούνται μεταξύ Καμμένου και Τσίπρα.
    Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν αυτή
    την ώρα σοβαρές πιθανότητες να αναδειχτούν πρώτο κόμμα.
    Αν στις μέρες που απομένουν μέχρι την Κυριακή ο Καμμένος είναι προσεκτικός και δεν κάνει κάποιο χτυπητό λάθος ή γκάφα,μάλλον θα πάρει αυτός πρώτος τη διερευνητική εντολή.
    Η δυναμική του είναι μεγάλη και παίρνει ψηφοφόρους απευθείας και απ'το ΠΑΣΟΚ και απ'τη ΝΔ,καθώς και μεγάλο κομμάτι των αναποφάσιστων.
    Γι'αυτό επικρατεί πανικός στην Συγγρού και στην Ιπποκράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν και συμπαθω τον Συριζα πιστευω στην εντιμοτητα και στην σταθεροτητα των λογων και πραξεων του ΚΚΕ ..και φυσικα δεν επιδιδεται ποτε στο αθλημα της ..κωλοτουμπας ΚΚΕ ΛΟΙΠΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απ'τη Δευτέρα 7 Μάη οι εξελίξεις στη ΝΔ θα είναι ραγδαίες.
    Το καζάνι βράζει.
    Σειρά στελεχών και πολλές τοπικές
    οργανώσεις κάνουν υπομονή μέχρι την Κυριακή.
    Ο Σαμαράς θα αμφισβητηθεί ανοιχτά από σειρά στελεχών,ενώ ανεξέλεγκτη είναι η οργή για συγκεκριμένα στελέχη της ηγετικής ομάδας.
    Πολλοί προεξοφλούσαν εδώ και καιρό ότι ''ο Πρόεδρος δεν το βγάζει το 2012''.
    Όμως ο δραστικός καταλύτης που ξεχειλίζει το ποτήρι στο εσωτερικό της άλλοτε κραταιάς Κεντροδεξιάς παράταξης και δρομολογεί άμεσες εξελίξεις είναι η ορμητική ανάπτυξη
    των Ανεξαρτήτων Ελλήνων,η οποία αποδίδεται ευθέως από πολλά στελέχη
    σε καταστροφικούς χειρισμούς του Σαμαρά και ''της αυλής του''.
    ''Από τότε που ανέλαβε Πρόεδρος μετράμε 4 κόμματα στην Κεντροδεξιά.
    Κοντεύουμε να χάσουμε το μέτρημα.
    Δεν πάει άλλο ο κατακερματισμός.
    Κοντεύουμε να γίνουμε ΠΟΛΑΝ'',λένε.
    Αν μάλιστα,όπως δείχνουν ως σήμερα,
    Τρίτη,τα πράγματα,η ΝΔ κινηθεί κάτω απ'τα επίπεδα του 20% και ελάχιστα πάνω απ'το μισό της τραγικής εκλογικής επίδοσης του 2009 (περί το 17,5%),θεωρείται βέβαιο ότι οι διαδικασίες για την αλλαγή ηγεσίας θα ξεκινήσουν άμεσα.
    Κάποιοι υποστηρίζουν δηκτικά ότι το ένστικτο αυτοσυντήρησης της παράταξης,έστω και αργά,πρέπει να ενεργοποιηθεί...
    Σε κάθε περίπτωση,οι ραγδαίες μετεκλογικές εξελίξεις στη ΝΔ,όπως άλλωστε και στο ΠΑΣΟΚ το οποίο
    αντιμετωπίζει ανάλογες εσωκομματικές συνθήκες,προσθέτουν ακόμη έναν αστάθμητο παράγοντα στο εντελώς ρευστό τοπίο στη χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση