GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χάκερς καταχώρησαν 1,5 εκ. πλαστές συνταγές ηλεκτρονικής συνταγογράφησης!

Χάκερ τίναξαν στον αέρα τη Μεγάλη Παρασκευή το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, φορτώνοντας ούτε λίγο ούτε πολύ 1,5 εκατομμύριο πλαστέ...

Χάκερ τίναξαν στον αέρα τη Μεγάλη Παρασκευή το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, φορτώνοντας ούτε λίγο ούτε πολύ 1,5 εκατομμύριο πλαστές συνταγές στη βάση δεδομένων.
Έρευνα που διενεργήθηκε από τους αρμοδίους του υπουργείου Υγείας και της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ) έδειξε ότι στις 6 Απριλίου καταχωρήθηκαν 1.500.000 πλαστές συνταγές, με αποτέλεσμα να προκληθεί σοβαρή βλάβη στο σύστημα.Αυτός ήταν και ο λόγος της ταλαιπωρίας που υπέστησαν εκείνη την ημέρα ασφαλισμένοι και γιατροί.
Επειτα από αυτό έχουν κινηθεί, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, όλες οι νόμιμες διαδικασίες προς τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την αναζήτηση των υπευθύνων.
Τα ηλεκτρονικά ίχνη της επίθεσης που εκδηλώθηκε μόλις άρχισαν να συνταγογραφούνται φάρμακα με τη δραστική ουσία παραπέμπουν σε Αργεντινή και Ταϊβάν, φαίνεται όμως ότι οι αρχές έχουν εντοπίσει και ένα ίχνος στην Ελλάδα.

19 σχόλια

  1. Λευτεριά στους πολιτικούς κρατούμενους.
    Συνεχίζονται οι απεργίες πείνας των πολιτικών κρατουμένων για την ζωή και την αξιοπρέπεια.

    Tα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς Γεράσιμος Τσάκαλος και Παναγιώτης Αργυρού ξεκίνησαν στις 8/4 απεργία πείνας απαιτώντας την οριστική μεταγωγή τους στις Φυλακές του Κορυδαλλού έχοντας έρθει σε ρήξη με τους ανθρωποφύλακες της Δομοκού και συγκεκριμένα τον επικεφαλής αρχιφύλακα της Δομοκού, τον θρασύδειλο Χρήστο Κλιάρη λόγω της αξιοπρεπούς στάσης των συντρόφων να μην δέχονται σωματικό έλεγχο. Από 8/4 ξεκίνησε απεργία πείνας αλληλεγγύης στους συντρόφους του και ο Χρήστος Τσάκαλος μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης θα ξεκινήσουν σταδιακά με τον αναρχικό Θεόφιλο Μαυρόπουλο, την απεργία αν δεν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των συντρόφων τους. Από την Τρίτη 17/4 ξεκίνησαν απεργία πείνας και τα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, Χάρης Χατζημιχελάκης, Δαμιανός Μπολάνο, Γιώργος Πολύδωρος.
    ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θελουμε να διαβασουμε
    δρ κουτσουκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεσα από τα απανωτά γκαλοπς που διενεργούνται για λογαριασμό των κομματων εφημερίφων και ΜΜΕ, παρατηρείται η καθετη πτώση των δυο κυρίως υπαιτίων κομματων της καταστροφής σε βαθμό που δεν τους προστατεύει ουτε και ο απατεωνιστικος εκλογικός νόμος του ΠΑΥΛΌΠΟΥΛΟΥ που στην ουσία καταργεί την δημοκρατική βούληση και ετυμηγορία και πριμοδοτεί το πρώτο κομμα με 50 εδρες που ποτε δεν είχε και ασφαλώς αντιστρατεύεται την ψήφο του λαού.

    Βλέπωντας αυτή την κατάσταση τα δυο μεγάλα μπουρδέλα της Ελλάδας αποφασισαν το καθενα για τους δικούς του λόγους που ειναι προφανείς να αμολυσουν διαφορα κονδυλοφόρα κομματόσκυλα και κοπριές να βρωμίζουν το διαδίκτυο ανακατευοντας τις στάχτες.
    Το μπουρδελο της Συγγρού αποφάσισε να επαναφερει την ρήξη μεταξύ δεξιας και αριστερας υπερτονίζοντας ότι αυτοι είναι οι νομιμοφρονες οι σωστοί Ελληνες εναντι των προδοτών της αριστερας σπέρνωντας την διχόνοια και την ιδεολογική διαφοροποίηση λες και το θεμα σημερα στην Ελλαδα είναι η διαφορετικοτητα της ιδεολογίας. Τι προσδοκούν με αυτό; να πωλώσουν το κλίμα και να οφεληθούν εκλογικά έλα όμως που ουτε αυτό τους βγαίνει. Ξυνουν πληγές που είναι εις βαρος τους και σε καμμία περίπτωση δεν οφελούν πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων κάποιων στοκων που είναι ακόμα στην ζωή και πάσχουν μόνιμα απο μαλακυνση εγκεφάλου.
    Το άλλο μεγάλο μπουρδέλο επελεξε μεσω του αρχηγού του να αρχίσει τις αόριστες παροχές την στιγμή που επί τρια χρόνια μας εθαβε όσο πιο βαθειά μπορουσε υπογραφωντας ακόμα και την καυση των πτωμάτων, τωρα και εν όψει εκλογων λένε ότι θα μας ξεθαψουν!! είναι δυνατόν λογικός ανθρωπος να πιστεψει αυτους τους ψεύτες και απατεώνες;

    Πιστεύω ότι αυτή την φορά στις 6 Μαη ο λαός θα γκρεμίσει και θα κατεδαφίσει αυτα τα μπουρδέλα και τα πουσταρια που κρυβονται πισω από αυτα.

    Μην μασατε απο πωλωσεις είναι παραμυθι και αποπροσανατολισμός. Την ιδια πεινα και καταστροφή νοιωθει και το στομαχι του δεξιού και του αριστερου. Την ιδια ανεργία βιώνουν όλοι το ιδιο ξεπουλημα της πατριδας γίνεται και από τα δυο μπουρδελα. Τις ίδιες κατασχεσεις νοιωθουν δεξιοι και αριστεροι την ιδια καταθλιψη βιώνουν στις οικογενειες τους.

    Ειναι αληταραδες και παίζουν τα ρεστα τους ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ στις εκλογές ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ για να μπορέσει η δικαιοσύνη να τους γαμησει τον αδόξαστο και να τους στείλει παρέα με τον κοπρο τον ΑΚΗ στο Κορυδαλλο.
    Κρυβονται πίσω από τον νομο την βουλευτικής αλητείας που οι ιδιοι φτιαξανε για τον εαυτο τους για να μπορουν να παρανομούν και να κλέβουν χωρίς επιπτώσεις.
    ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ πρέπει να είναι το πρωτο βημα κυβερνηση συνεργασίας από ολους αυτούς που θα προσπαθήσουν να αναιρέσουν τις υπογραφές καταδίκης που εβαλαν ολοι αυτοι τσογλαναραδες, συλληψεις ολων των καθαρματων που κλεψανε και διεπραξαν απατες και ξεπατωμα σκαμνι δημευση και καταδικη μόνο έτσι θα ξεβρωμίσει ο τόπος και ίσως μπορέσει να ανακαμψει γιατι με αυτα τα κτηνη η Ελλαδα βαδίζει στην ολοσχερή καταστροφή της και την οριστική παραδοση της σε τοκογλύφους καιχωρες που είναι ετοιμες να παρουν ότι έχει αυτη η χώρα.

    ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΣΘΑΙ θα χρησιμοποιήσουν τα παντα θυμηθείτε τα 10 τελευταία χρόνια καικαντε το χρέος σας απεναντι στα παιδια σας στα εγγονια σας και στον ιδιο σας τον εαυτό. ΞΕΠΑΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΣΟ ΑΝΑΣΦΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ .
    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ AN ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΥΓΕΙΑΣ;
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ €€€€€€€€€€ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΣΟ ΑΝΑΣΦΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ .
    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ AN ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΥΓΕΙΑΣ;
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ €€€€€€€€€€ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΣΟ ΑΝΑΣΦΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ .
    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ AN ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΥΓΕΙΑΣ;
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ €€€€€€€€€€ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι μάσκες πέσανε το ΠΑΣΟΚ ολοκλήρωσε τον καταστροφικό ρόλο του στην χώρα. Χρειάστηκαν 35 χρονια ψεμματος κλεψιας απάτης υποκρισίας ξεφτιλιζόντας καθε έννοια αξίας και αρχής σε αυτο τον τόπο.
    Τον ρόλο αυτό σίγουρα δεν μπορούσε να τον παίξει η δεξιά γιατί και εκείνη ήδη είχε στην πλάτη της αμαρτηματα 40-50 ετών οπότε ηταν αδύνατο να επιτελέσει αυτο το εργο επιλέχθηκε λοιπόν το ΠΑΣΟΚ ως φρεσκαδουρα και ανοιξε τους ασκους του Αιοόλου στο ψεμμα στην κλεψια και την απάτη. Τα πρόσωπα γνωστα μια εκ των οικογενειών που χρόνια συντηρεί αυτός ο τόπος χωρίς να εχουν να προσφέρουν τίποτε.Ξεκινωντας από τον " γέρο" που παντα τον χρησιμοποιούσαν όταν θελανε να περασουν τα οποια σχεδια τους κατι σαν παλιατσο σουρταφερτζη και μετά στον γιό!! τον αποφοιτήσαντα από την μεγαλή σχολή της πλατείας Βαθη στο παπατζηλικι. Για κεράσακι στην τούρτα μας αφησαν τα καθυστηρημενα και μαστουρωμενα παιδια του για να δωσουν το τελειωτικό κτύπημα.
    Η ιστορία έχει καταγράψει την πορεία τους και ο καθένας μπορεί να βγάλει και τα συμπερασματα του. Το εργο έριξε αυλαία οι θεατες είναι ετοιμοι να τους λυντζάρουν η αποβλακωση κράτησε σχεδον 70 χρόνια!!! ήρθε η ωρα του ξεριζώματος για όλα αυτα τα κτήνη.

    Αυτός ήταν ο σκοπος τους να οδηγησουν την χωρα στον αφανισμό.
    Κανενα πλέον δεν μπορούν να ξεγελασουν εκτός από εκείνα τα γλοιώδη σκουληκια που σερνονται γύρω τους προσδοκώντας να τους πετάξουν κανενα ξεροκόμματο.
    Ειναι τόσο γελοίοι και τραγικοί που πλέον καθε φορά που εμφανίζονται αυτοξεφτελίζονται οι καραγκιόζηδες.
    Στις 6 ΜΑΗ η Ελλαδα πρέπει να αλλαξει σελίδα και όλα αυτα τα μπάζα να τα στείλει στην χωματερη. Η μεταβατική περίοδος θα είναι σκληρη αλλα θα έχει μια πορεία διαφορετική από αυτην που εχουν επιλέξει τα κοπρόσκυλα για μας και τραβα ίσια στον θάνατο.
    Δωστε την απάντηση που τους αξίζει στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βεβαια ..συμφωνω.. ολοι οι Ελληνες που εχουμε συνειδηση των κρισιμων στιγμων που ζουμε...ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΑ-ΚΑΤΣΕΛΗ -ΜΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΚΟΥΒΕΛΗ...ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΑΤΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ, ΝΑ ΣΟΥ ΒΆΛΩ ΜΙΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΝΑ ΜΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ, ΝΑ ΣΟΥ ΒΆΛΩ ΜΙΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΝΑ ΜΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ, ΝΑ ΣΟΥ ΒΆΛΩ ΜΙΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΝΑ ΜΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ειμαστε κρατος υπο κατοχη .Αν οι αφενταδες μας αποφασισουν να γινει η Θρακη Τουρκικη Επαρχια ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΤΩ..Ε ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ -ΔΝΤ-ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΑΣΑ-ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ..ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ? ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ(ΚΡΕΜΑΛΑ) ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ -ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ? ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΑ-ΚΑΤΣΕΛΗ...ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ? ..ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ-Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ..ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΗΔΗ 2,6 ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ......ΟΛΗ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ..ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ..(ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ) ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ Π.Χ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ..ΕΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛ.ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΘΑ ΚΑΘΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ Η ΟΧΙ..ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ..ΤΟΥΡΚΙΑΣ..ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΑΛΟΓΑ ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ...ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ!!! ΑΓΟΡΩΝ!!!ΤΩΝ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Συμπιλίδης...!!! Ουαχαχαχαχαχαχα

    Ο Συμπιλίδης!!! Xαχαχαχα...χαχαχα

    Με τον Συμπιλίδη, τον Μπουμπούκο, τον "δημοκράτη" Τσεκουροβγάλτη και... "με το Βλέμμα στραμμένο στο Μέλλον"!!! Χαχαχαχαχαχα...

    Γελοίοι κακομοίρηδες της ΠΟΛ.ΑΝ.!!!

    Ουαχαχαχαχα....χαχαχαχαχα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ .ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΟΛΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ,Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μωρή σκατόγερε ταγματ-αλήτη, τζων?

    Τι μεταγραφάρα κάνατε ρε, πουτσοκέφαλοι κωλοτούμπες?

    Ποιόν???

    Άκουσα καλά....??

    Τον Συμπιλίδη???? Ουαχαχαχαχαχαχα

    Τον Συμπιλίδη!!! Xαχαχαχα...χαχαχα

    Με τον Συμπιλίδη, τον Μπουμπούκο, τον "δημοκράτη" Τσεκουροβγάλτη και... "με το Βλέμμα στραμμένο στο Μέλλον"!!! Χαχαχαχαχαχα...

    Γελοίοι κακομοίρηδες της ΠΟΛ.ΑΝ.!!!

    Ουαχαχαχαχα....χαχαχαχαχα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε τα ΠΑΣΟΚΙΑ, ούτε ένα σοβαρό σύστημα που να δουλεύει με ασφάλεια,δεν μπορούν να φτιάξουν. (Α ρε Ακη, είσαι μεγάλος βρε μπαγάσα. Σχολή έκανες με το πληρώστε και ας μη δουλεύει...). Και σήμερα το ίδιο μαγαζί (ΗΔΙΚΑ) δήλωσε ότι θέλει ένα μήνα να κάνει τις αλλαγές στο νέο τρόπο υπολογισμού συντάξεων !!!! Άσχετα τους πραγματικούς λόγους, είναι μεγάλη ξεφτίλα για τους ιθύνοντες του μαγαζιού,που δεν παραιτήθηκαν για αυτό που αναγκάσθηκαν να δηλώσουν. Δείχνουν έτσι τον πραγματικό (και κομματικό) χαρακτήρα τους. Και όχι τίποτα άλλο θέλουν να βάλουν και 40 νοσοκομεία να δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο και ασφάλεια που δουλεύει η συνταγογράφηση. Ε, ρε γλέντια. Η μισή Ελλάδα θα ξέρει το ιατρικό ιστορικό της υπόλοιπης μισής. Αντώνη, γρήγορα γιατί αυτοί έχουν ξεφύγ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φαντάσου να αποφασίσουν να σπάσουν πλάκα οι ''ΑΝΩΝΥΜΟΙ''. Τότε να δω τα παιδάκια του e-gov και του open source(τέως γραφείο πρωθυπουργού, χα,χα,χα), της Ψηφιακής Σύγκλισης (του Αντώνη με τους 22 συμβούλους, χα,χα,χα) και του ΗΔΙΚΑ (του καθηγηταρά, του Βλάση, κ.λ.π. κ.λ.π., χι,χι,χι,χι), που να τρέχουν να εξαφανιστούν. Τι Σουηδίες, τι Κροατίες, τι Δανίες και εγώ δεν ξέρω που. Ω ρε γλέντια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΚΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση