GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναγνωρίζει πλέον το έλλειμμα του 2009 στο 15% ο Αντώνης Σαμαράς...

Από το  parapolitiki.com Παραθέτω ένα απόσπασμα από σημερινό άρθρο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά στη Wall Street Journal ...

Από το parapolitiki.com

Παραθέτω ένα απόσπασμα από σημερινό άρθρο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά στη Wall Street Journal:...

More recession has meant more stubborn deficits and ever-exploding debt. Greece has already implemented deficit-cutting measures of around 20% of GDP to curtail a deficit of 15% of GDP in 2009. Two years later, and despite all these measures, Athens's deficit was still around 10% in 2011. Three quarters of deficit-cutting produced more recession, not less deficit.
Για πρώτη φορά και μάλιστα ενώπιον ενός διεθνούς ακροατηρίου, ο Αντώνης Σαμαράς αναγνωρίζει ότι το έλλειμμα του 2009 άγγιξε το 15%. Κάπου εδώ τελειώνει και επίσημα η υστερική ρητορική της Νέας Δημοκρατίας περί "φουσκώματος" του ελλείμματος, κάτι εξάλλου που δεν άντεξε ούτε στη σχετική Εξεταστική Επιτροπή.
Πρόκειται για ακόμα μια κωλοτούμπα την οποία λογικά θα επιχειρήσουν σύντομα να ανασκευάσουν οι διάφοροι Μιχελάκηδες.

22 σχόλια

  1. AFTI EINAI H NEA DIMOKRATIA PSEFTES KAI KLEFTES KAI OXI MONO H BOULEFTES OLI OSI EINAI NEODIMOKRATES:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι βρε παιδια τα βαζετε με τον Αντωνη, μηπως τον μπερδεψατε με Το αλλα παλληκαρι τον Αντωναρο.
    Φιλε Αντωνη αλλαξε ονομα το γρηγοροτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΕΠΑΙΖΕ ΠΛΕΙ ΣΤΕΣΙΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΟΡΓΙΑΖΑΝ.ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΠΑΝΑΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΜΕΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ –ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΟΚΑ .
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ .
    Πρέπει να υπάρχει ένα αντιμνημονικό κόμμα και όχι πολλά αντιμνημονιακά κόμματα γιατί έτσι διασπώνται οι ψήφοι και είναι μαθηματικός σίγουρο ότι θα κερδίσουν τις εκλογές οι μνημονικοί .
    Επίσης θα ελληνοποιήσουν 3.000.000 μετανάστες για να ψηφίζουν το ΠΑΣΟΚ για να μην πέσει ποτέ από την εξουσία .
    Άμεση πατριωτική –εθνική ανάγκη να ιδρυθεί μια Ελληνική ΕΟΚΑ για να διώξουμε τους Γερμανούς και τους τροίκανούς κατακτητές μας και τους έλληνες συνεργάτες τους , δηλαδή τους προδότες που μας κατέλαβαν χωρίς πόλεμο . (όπως έκαναν οι Κύπριοι αδελφοί μας και απελευθερώθηκαν από τους Άγγλους και τώρα μεγαλουργούν τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο ακόμα και με το μισό νησί που κατέχουν, το άλλο όπως γνωρίζετε είναι κατεχόμενο από την Τουρκία .
    Σημείωσης :Τώρα στην Κύπρο δεν έχει μένει ούτε ένας προδότης …………)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΑΛΕΜΕΝΗ..KAI νυν ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΗ με τους 2 πράσινους ΔοΝηΤές βαθιά μέσα σου

    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ....και ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΗ....
    ---------------------------------------------------

    Το άρθρο του Αντώνη Σαμαρά στη Wall Street Journal
    Η Ελλάδα θα τα καταφέρει…
    Του Αντώνη Σαμαρά

    Το 1633, όταν ο Γαλιλαίος υποχρεώθηκε από την Ιερά Εξέταση να ανασκευάσει τις ηλιοκεντρικές απόψεις του, φημολογείται ότι ψιθύρισε:
    -- Και όμως κινείται!
    Από τότε η φράση αυτή έχει γίνει εμβληματική για όσους υπερασπίζονται την αλήθεια μπροστά σε βαθιά ριζωμένες προκαταλήψεις.
    Από την εποχή του Γαλιλαίου, εμείς οι Ευρωπαίοι μάθαμε να αναζητούμε την αλήθεια πέρα από το «προφανές», να ψάχνουμε πέρα από το «επιφανειακό».
    Μάθαμε να ψάχνουμε για αίτια όχι για «κακούς», να αναζητούμε απαντήσεις όχι «ενόχους»…
    Εκείνο που είναι πράγματι προφανές στην Ευρωπαϊκή κρίση χρέους, είναι πως πολλές χώρες-μέλη της Ένωσης ζούσαν πέρα από τα όριά τους και τις δυνατότητές τους για χρόνια, συσσωρεύοντας χρέη που τελικώς βρέθηκαν εκτός ελέγχου.
    Η χώρα μου η Ελλάδα, είναι μια τέτοια περίπτωση μακροχρόνιας δημοσιονομικής αποτυχίας και βρίσκεται ήδη στον πέμπτο χρόνο της ύφεσης. Έχει ήδη χάσει 16-18% του ΑΕΠ της από το 2009.
    Περισσότερη ύφεση οδήγησε σε πιο επίμονα ελλείμματα και σε έκρηξη του χρέους.
    Η Ελλάδα έχει ήδη εφαρμόσει περιοριστικά μέτρα που φτάνουν το 20% του ΑΕΠ της, για να ελέγξει ένα έλλειμμα που έφτανε το 15% το 2009. Δύο χρόνια αργότερα, και παρ’ όλα τα μέτρα, το ελληνικό έλλειμμα βρισκόταν ακόμα στο 10% στα τέλη του 2011!
    Τα τρία τέταρτα των μέτρων για την περιστολή του ελλείμματος οδήγησαν σε περισσότερη ύφεση, όχι σε μικρότερο έλλειμμα…

    Στο μεταξύ, το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων έπεσε κατακόρυφα από τα προ της κρίσης επίπεδα. Μετακινήθηκαν απότομα από το ένα άκρο στο άλλο: από υπερβολική κατανάλωση χωρίς επαρκή παραγωγή, σε απύθμενη ύφεση χωρίς επαρκή προσαρμογή. Και χωρίς πραγματική βελτίωση.
    Οι Έλληνες πρέπει να κάνουν την προσαρμογή τους, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό. Αλλά ποια χώρα μπορεί να χάσει τόσα πολλά σε τόσο λίγο χρόνο; Και ποια δημοκρατία μπορεί να αντέξει τόσο ισχυρό σοκ με τόσο φτωχά αποτελέσματα;

    Η πρόσφατη ελληνική εμπειρία δείχνει πως η δημοσιονομική προσαρμογή και οι διαρθρωτικές αλλαγές δεν θα αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα, αν δεν υπάρξει ένα ακόμα ζωτικής σημασία «συστατικό»: μέτρα Ανάκαμψης και βιώσιμης Ανάπτυξης.
    Χωρίς Ανάκαμψη δεν μπορείς να πετύχεις πολλά πράγματα. Η κατάσταση, κατά πάσα πιθανότητα, θα χειροτερέψει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό ακριβώς συνέβη στην Ελλάδα. Χρειάστηκαν 30 χρόνια δημόσιας σπατάλης για να φέρουν το χρέος στο 120% του ΑΕΠ. Κι ύστερα άρκεσαν δύο χρόνια άγριας λιτότητας για να φέρουν το χρέος στο 168% του ΑΕΠ!

    Προφανώς η «συνταγή» δεν δούλεψε…
    Είμαστε αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε την κρίση. Δεν πρέπει να διστάσουμε μπροστά στις δυσκολίες. Δεν πρέπει να αναβάλλουμε πλέον αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που έπρεπε να είχαν γίνει από καιρό. Οφείλουμε όμως, να τις κάνουμε πιο αποδοτικές, να εξουδετερώσουμε τις πιο «τοξικές» τους παρενέργειες, εφαρμόζοντας ταυτόχρονα μέτρα Ανάκαμψης.

    Χρειαζόμαστε χρόνο μέχρι να δουλέψουν οι διαρθρωτικές αλλαγές και να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα της Οικονομίας μας. Αλλά δεν μπορούμε να υπονομεύουμε αυτές τις μεταρρυθμίσεις βραχυχρόνια, ενώ περιμένουμε να δουλέψουν μακροχρόνια…
    Για παράδειγμα, πόσο «ανταγωνιστική» μπορεί να είναι μια οικονομία όταν οι φορολογικοί της συντελεστές είναι διπλάσιοι από εκείνους των γειτόνων της και πολύ πάνω από τον μέσο όρο των εταίρων της;

    Τα τελευταία δύο χρόνια οι μισθοί στην Ελλάδα έπεσαν κατά 15%, αλλά η φορολογική επιβάρυνση αυξήθηκε κατά 50%, το ενεργειακό κόστος αυξήθηκε τέσσερις φορές και δεν υπάρχει πια ρευστότητα στην οικονομία. Ακόμα κι αν οι άνθρωποι δούλευαν… δωρεάν, κανείς δεν θα τους προσλάμβανε σε τέτοιο οικονομικό περιβάλλον.
    Πρέπει να επιτρέψουμε την Ανάκαμψη, ώστε να υπάρξει Επανεκκίνηση της Ελληνικής Οικονομίας. Δεσμευτήκαμε να επιτύχουμε τους μακροχρόνιους και ενδιάμεσους στόχους του προγράμματος. Και θέλουμε να τιμήσουμε την υπόσχεσή μας πλήρως. Όμως, όσο βρισκόμαστε καθηλωμένοι σε τέτοια αυτό-τροφοδοτούμενη ύφεση, τόσο περισσότερο θα απομακρυνόμαστε από τους στόχους μας.

    Θέλουμε να αντιστρέψουμε αυτή την τάση. Θέλουμε να σπάσουμε αυτό τον φαύλο κύκλο…
    Θέλουμε η Ελλάδα να τα καταφέρει. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα θετικό παράδειγμα, χωρίς προηγούμενο για ολόκληρη την ευρωζώνη.
    Για να το επιτύχουμε αυτό, χρειαζόμαστε τη βοήθεια και την κατανόηση των Ευρωπαίων εταίρων μας. Κάποιοι απ’ αυτούς δεν δίστασαν να αποκαλέσουν την Ελλάδα ένα βαρίδι που πρέπει να ξεφορτωθούν…

    Κι όμως κινείται!
    Είμαι απολύτως βέβαιος, ότι η Ελλάδα δεν είναι «χαμένη υπόθεση»…
    Η Ελλάδα δεν είναι «παθητικό» του ευρωπαϊκού «ισολογισμού»…
    Είναι πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο!
    Η Ελλάδα μπορεί να επιτύχει μιαν εντυπωσιακή επάνοδο στην Ανάπτυξη.
    -----------------------------------

    ΑΝΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΑ....ΑΠΑΛΛΑΞΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΜΠΟΧΙΑΣΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ
    ,,,, ΤΟΥ ληγμένου ΠΑ$$ΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΟΘΡΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΥΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΙ'ΟΜΩΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΙΖΕΙ........ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ, ΟΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΨΕΥΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό πως ξέφυγε από τους πατριώτες του κώλου: Σε δημοπρασία η Ελλάς στο ebay...
    -----------------------------------
    Κάποιος, προφανώς Έλληνας μιας και αναφέρεται και στη χθεσινή αυτοκτονία, έβαλε με ειρωνικό τρόπο, την Ελλάδα προς πώληση στο ebay.

    Προς το παρόν έχουν γίνει 42 προσφορές και η τιμή αγοράς έχει φτάσει στα 1875 δολ..

    Διαβάστε τι γράφει στην περιγραφή του "αντικειμένου προς πώληση":
    «Προσφέρω προς πώληση την πατρίδα μου ή τέλος πάντων ότι έμεινε απ' αυτή. Ελαφρά χρησιμοποιημένη, με χαμηλούς μισθούς, χαμηλές συντάξεις, χαμηλές προσδοκίες. Πολύ όμως ηλιοφάνεια, που προς το παρόν παρέχεται δωρεάν

    Πολλοί φυσικοί πόροι, ορυκτά κ.λπ. που είναι ακόμα ανέγγιχτα. Γραφειοκρατία στις καλύτερες στιγμές της. Μεγάλο σύστημα δωροδοκίας, με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας.

    Η υπακοή στο ΔΝΤ, τους τραπεζίτες και την Τρόικα είναι εγγυημένη, χωρίς να γίνονται ερωτήσεις.

    Ο αγοραστής θα πάρει δωρεάν και 300 πολιτικούς, άριστα εκπαιδευμένο στο Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών των σκανδάλων. Και δωρεάν ελληνικά ομόλογα με εξαιρετικά υψηλή διεθνή τιμή αγοράς. Για κομφετί.

    Θα δώσω το καλύτερο δυνατό πιστοποιητικό που μπορείτε να φανταστείτε, ακόμη και ένα προσωπικό αν μου ζητηθεί.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,,ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ 3 ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,,ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ-ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ..ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΑΜΕΣΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?...ΜΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΞΟΡΓΙΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΩΡΑ?.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ?ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ?ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ..ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΚΚΕ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ- ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΛΑΙΤ ΣΥΡΙΖΑ-ΚΑΜΕΝΟ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΡΕ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΠΛΕΞ!!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΜΑΣ ..ΕΠΙΚΑΙΡΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΑΜΑΡΑΣ : ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΥΓΕ Η ΤΣΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΡΙΚΟ ΣΕ ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ...ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗ ΡΕ..ΜΕ ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΨΩΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,,ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ 3 ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,,ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ-ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ..ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ....

    ΜΠΡΑΒΟ! ΕΠΑΥΞΑΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. μετά τις εκλογές θα πούμε καλημέρα sto "Bourdello Republic of Greece"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ !
    "ΟΣΟΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΤΕ !
    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΤΕ ΕΜΠΟΔΙΑ !"

    Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΔΕΙΛΙΑΣ.

    ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟ ΝΑ ΖΩΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΡΤΕΡΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΗΡΩΙΣΜΟΥ,
    ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΑΞΗ ΗΡΩΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΟΝ " ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ " ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕΙ !!!
    ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΕΙΛΟΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ ΑΛΛΑ ΕΝΔΟΞΟΣ ΚΑΜΙΚΑΖΙ !!!

    ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ Κ Α Μ Ι Κ Α Ζ Ι !!!!
    ΠΟΤΕ ΠΙΑ Ο ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ !

    ΣΟΚ ΣΤΟ ΣΟΚ
    ΔΕΟΣ ΣΤΟ ΔΕΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ?

    Ναι, άμα πάρει πρέζα η Αλέκα.
    Α πηδήσου ρε σούργελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ?

    Ναι, άμα πάρει πρέζα η Αλέκα.
    Α πηδήσου ρε σούργελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ?

    Ναι, άμα πάρει πρέζα η Αλέκα.
    Α πηδήσου ρε σούργελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση