GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μην ξεχνάτε ότι κάποιοι σας έκλεψαν...

Φαίνεται πως η λύση του συγχρόνου Ελληνικού δράματος θα δοθεί εντός του Μαΐου. Χρησιμοποιώ την λέξη «φαίνεται» επειδή δεν είμαι βέβαιος ότ...


Φαίνεται πως η λύση του συγχρόνου Ελληνικού δράματος θα δοθεί εντός του Μαΐου. Χρησιμοποιώ την λέξη «φαίνεται» επειδή δεν είμαι βέβαιος ότι θα υπάρξει λύση.Η αμφιβολία μου αυτή, δεν προέρχεται από την αβεβαιότητα που επικρατούσε περί του ακριβούς χρόνου διεξαγωγής των εκλογών, αλλά από το εάν και κατά πόσον οιΈλληνες πολίτες δεν θα παγιδευτούν, για πολλοστή φορά, σε ψευδοδιλήμματα και σε εκβιασμούς, ώστε να ψηφίσουν τα κόμματα που φέρουν ακεραία την ευθύνη για τον ηθικό, κοινωνικό και οικονομικό εκπεσμό της χώρας μας.
Οι δανειστές μας και οι εγχώριοι εκπρόσωποί τους, με δηλώσεις, συνεντεύξεις και παραστάσεις σε διεθνή fora, προσπαθούν να κατευθύνουν την ψήφο των Ελλήνων πολιτών στο μονόδρομο του δικομματισμού, με πρόσχημα άλλοτε την αυτοδυναμία και άλλοτε την κυβερνητική σύμπραξη Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ, και με μπαμπούλα την ακυβερνησία και το χάος. Με δεδομένο ότι οι λεγόμενες δημοσκοπήσεις, έχουν μετατραπεί όχι σε χρηστικά πολιτικά βοηθήματα, αλλά σε πολιτικές ονειρώξεις και ευσεβείς πόθους εκείνων που τις παραγγέλνουν και τις πληρώνουν, δεν μπορώ να ξέρω πως θα συμπεριφερθεί το εκλογικό σώμα. Βεβαίως η καθημερινή επαφή μου με τους πολίτες είναι μια ασφαλής πυξίδα των διαθέσεων και της προθέσεως ψήφου των Ελλήνων.
Όχι στην λήθη
Όμως υπάρχει μία παράμετρος στην οποία θα ήθελα να αναφερθώ και καθορίζει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και τις προτεραιότητες των ψηφοφόρων. Η λήθη και η μνήμη ως νοητικές λειτουργίες δρούν παράλληλα, όμως τις περισσότερες φορές δρούν αντίθετα με αποτέλεσμα την αλληλοεξουδετέρωσή τους. Ως απλός πολίτης, αλλά και ως υποψήφιος βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. στις επικείμενες εκλογές, θέλω να υπενθυμίσω σε όλους τους συμπολίτες μου, την κλοπή του δημοσίου χρήματος που έγινε με σύστημα και μέθοδο από πολιτικούς και δημοσίους λειτουργούς, τα τελευταία πάρα πολλά χρόνια, χωρίς να υπάρξει έστω και μια καταδίκη από την δικαιοσύνη.
Επειδή η λήθη οδηγεί στην ασυδοσία και ορισμένοι από τους εκάστοτε κυβερνήτες μας εγκλημάτησαν σε βάρος του λαού και της πατρίδας, είναι επιτακτική ανάγκη για την περαιτέρω ομαλή πορεία της χώρας, να θυμηθούν οι ψηφοφόροι τις ομολογημένες ή και πλήρως αποδεδειγμένες περιπτώσεις κλοπής, δωροληψίας, απάτης και άλλων εγκλημάτων που διεπράχθησαν από πολιτικούς.
Εγκλήματα τα οποία αναφέρονται στον ποινικό κώδικα, που δυστυχώς όμως πέραν του κατάπτυστου νόμου «περί (μη) ευθύνης υπουργών», τον οποίο δημιούργησε ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μπήκαν στο αρχείο χάρη στα κατά καιρούς φληναφήματα περί «πολιτικών ευθυνών», σε δικολαβίστικα τερτίπια περί παραγραφής και άλλες συναφείς μπουρδολογίες, με αποτέλεσμα, οι ένοχοι να μην τιμωρούνται και τα χρήματα να μην επιστρέφουν στο δημόσιο ταμείο.
Είναι επίσης ομολογημένο, από όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, αλλά και από στελέχη της δικαιοσύνης, ότι τα κλοπιμαία, οι μίζες και η κακοδιαχείριση είναι περισσότερα από το συνολικό χρέος της χώρας. Πράγμα που με απλά λόγια σημαίνει ότι σήμερα δεν θα βρισκόμαστε σε αυτή την τραγική θέση, αν κάποιοι ολίγοι είχαν οδηγηθεί στην δικαιοσύνη και είχαν αναγκαστεί να επιστρέψουν τα κλοπιμαία ή έστω ένα μέρος από αυτά.
Οι παραπάνω σκέψεις με οδήγησαν στην απόφαση να ζητήσω την ψήφο των ελλήνων πολιτών μέσα από το ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ, στην Α΄ Αθηνών. Ως προεκλογική υπόσχεση, αλλά και μετεκλογική πράξη από τα έδρανα της βουλής, εφ΄ όσον οι πολίτες με τιμήσουν με την εμπιστοσύνη τους, θα είναι η προσπάθειά μου για την κατάργηση του ρυπαρού νόμου «περί (μη) ευθύνης υπουργών», η τιμωρία των καταχραστών και κλεπτών του δημοσίου χρήματος, των υπευθύνων για την σύγχρονη Ελληνική τραγωδία, αλλά και η επιστροφή των κλοπιμαίων στον δημόσιο κορβανά.
Άλλωστε, ως απλός πολίτης, με την ιδιότητά μου ως προέδρου της Πρωτοβουλίας Πολιτών κατά της διαφθοράς, αγωνίζομαι για την παραπομπή στην δικαιοσύνη επίορκων δημοσίων λειτουργών, και περιστατικών διαφθοράς. Υπήρξαν μάλιστα περιπτώσεις που έγινα στόχος από συγκεκριμένους δημόσιους λειτουργούς, επειδή τους «χάλασα την πιάτσα».Όμως η προσπάθειά μου ουδέποτε ανακόπηκε, εάν μάλιστα οι πολίτες αποφασίσουν να συνεχίσω τις προσπάθειές μου και μέσα από την βουλή, είναι βέβαιο ότι ο αγώνας μου θα είναι αποτελεσματικότερος.Σε ένα μήνα περίπου, έχουμε την τελευταία ευκαιρία να αναστήσουμε τις ελπίδες μας και την Ελλάδα.
Μην το ξεχνάτεΧριστός Ανέστη
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ
Υποψήφιος βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ. Α΄ Αθηνών

11 σχόλια

  1. Καλούμε τον εισηγητή του χαρατσιού στη ΔΕΗ κ.Βενιζέλο,το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και όλους όσους συμφωνούν με το μνημόνιο ( υπουργούς, βουλευτές, υποψηφίους, δημάρχους τους, περιφερειάρχες τους, κομματικά στελέχη,συνδικαλιστές , φοιτητές και ψηφοφόρους - πόσοι είναι αυτοί ; το 50% των Ελλήνων ; ) και ΔΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗ ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΟΥΝ, ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ και το ΔΝΤ.

    ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΗΣ ΝΔ, ΤΟΥ ΛΑΟΣ, ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, στο στενό ή ευρύτερο δημόσιο τομέα ή στους ΟΤΑ ή σε όποιον άλλο κρατικό φορέα, ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων ! Όσοι μητροπολίτες ή ιερείς ή άλλα εκκλησιαστικά πρόσωπα θέλουν το μνημόνιο, να παραιτηθούν από τους μισθούς τους υπέρ της σωτηρίας της Ελλάδας.

    Αν παραμείνουν, να δηλώσουν ότι δέχονται να πληρώνονται με 500 ευρώ το μήνα. Όσοι ψηφοφόροι των μνημονιακών κομμάτων είναι συνταξιούχοι, να δηλώσουν ότι θα παίρνουν σύνταξη μόνο 500 ευρώ το μήνα, χωρίς επικουρικές ή άλλα επιδόματα, για να βοηθήσουν το Κράτος και την επιτυχία του μνημονίου. Και από το σύνολο της κινητής ( καταθέσεις, ομόλογα, μετοχές ) και ακίνητης περιουσίας να κρατήσουν 150.000 ευρώ για ώρα ανάγκης και 2 ακίνητα ο καθένας από αυτούς τους μνημονιακούς και τα άλλα να τα δωρίσουν στο Κράτος για την απόσβεση του χρέους. Και όσοι εκλεγούν από αυτούς να παίρνουν μισθούς 500 ευρώ μέχρι να βγει η χώρα από το μνημόνιο.

    Επίσης, να δημεύσουν την κινητή και ακίνητη περιουσία, όσων δημοσίως έχουν παραδεχθεί την είσπραξη μεγάλων ποσών για τον εαυτό τους ή τα κόμματά τους. Αφού ισχυρίζονται ότι το μνημόνιο είναι αναγκαίο και ότι ενδιαφέρονται να σώσουν τη χώρα, ας κάνουν ΑΥΤΟΙ τις μεγάλες θυσίες, θυσιάζοντας τη περιουσία τους, ώστε να συμπάσχουν με τον άνεργο των 360 ευρώ, το νέο των 400 ευρώ, τον Οικογενειάρχη των 900 ή 1000 ευρώ με παιδιά ! Αλλιώς είναι ψεύτες και υποκριτές και δεν θα τους ψηφίσουμε. Τους καλούμε να δεσμευτούν πάνω σε αυτά ! Είναι τόσο απλό : στηρίζεις το μνημόνιο ; Απόδειξη ! Λες ότι ενδιαφέρεσαι για τη σωτηρία της Ελλάδας και των Ελλήνων; Απόδειξη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παπάρια ανέστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεφτιλα, αθλιε κ. Καραγκιοζη αντε κρυψου ηλιθιε που τολμας και αρθογραφεις!
    Απο την ημερα που αρπαξες την ΡΟΧΑΛΑ απο την Μπεζεντακου εχεις σαλταρει.
    Κοιτατε μουτρα για υποψηφιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟΝ ΝΑ... «ΠΡΩΤΟ-ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ» ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ:
    ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ή ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ.;;;

    ΜΕΓΑΛΑ «ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ» ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣ καί ΤΗΣ... ΕΦΗΣ ΣΑΡΡΗ..!!!

    Μετά την συγκέντρωση «πολιτικών αναστημάτων» από το χώρο τού lifestyle στο κόμμα του Καρατζαφέρη, έντονοι προβληματισμοί στούς ψηφοφόρους του ΛΑΟΣ ποιόν να πρωτοεπιλέξουν...!!!

    Βλέπετε είναι και οι συνθήκες δύσκολες και οι διαπραγματεύσεις με την Μέρκελ πολύ σκληρές, πού η παρουσία και των δύο θεωρείται άκρως απαραίτητη και καθοριστική για την ζωή μας...

    Το δίλημμα υπάρχει γιατί άν μπεί το ΛΑΟΣ στη Βουλή μόνο ένα Βουλευτή θα εκλέξει από την Β! Αθηνών.
    Άν δε ληφθεί υπ' όψιν ότι εκείνος ο «περίεργος» Βουλευτής του ΛΑΟΣ,
    ο «διαβόητος» Κ.Αϊβαλιώτης αυτές τις ημέρες θα πάει από την αρχή στο Στρατό πού επί μία δεκαετία εξαπατούσε με πλαστά έγγραφα να αποφύγει
    ( εμείς ξέρουμε τι γράφουμε και θα το δείτε καί άν προλάβει να εκλεγεί, πάλι δεν θα το χαρεί παραπάνω απο 10 ημέρες), θα φτωχεύσει το.... πολιτικοεπιστημονικό δυναμικό του κόμματος και τότε τα διλήμματα θα ενταθούν έτι περαιτέρω...!!!


    Κρίμα πού καλογέρεψε καί η Έφη Σαρρή και στενεύουν τα περιθώρια επιλογής σωτηρίας της Πατρίδος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΟΙ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009
    ΕΝΩ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΠΑΣΟΚ
    ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ

    ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
    ΓΚΡΕΜΙΖΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ...ΕΚΑΙΓΕ..ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΟΡΓΩΣΕΙ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΤΟΥ.. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ..

    ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΖΙ ΚΑΘΩΣ ΤΟΥΣ ΕΤΑΖΕ.
    .. " ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ..ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ..
    ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.....

    ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΚΟΠΑΔΙΑΣΤΑ 47% ΚΑΙ 160 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

    ΣΤΟ ΑΠΑΝΕΜΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΔΝΤ

    ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ......


    ++++++++++++++++++++++++++++++++++
    ΑΝΤΕ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΕΥΤΥΧΙΑ..

    ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ .

    Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012
    ΣΟΚ! 50χρονος αυτοπυρπολήθηκε και έπεσε στη θάλασσα...
    Aλλος ένας άνθρωπος έβαλε τέλος στη ζωή του προκαλώντας σοκ στην κοινωνία της Εύβοιας…
    Στην περιοχή Ψαχνά, ένας 50χρονος οικογενειάρχης, πήρε το όπλο, πήγε στην παραλία και αφού αυτοπυροβολήθηκε έπεσε στη θάλασσα, όπου και βρέθηκε από τους άντρες του λιμενικού.
    Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ύστερα από έρευνες βρέθηκε η καραμπίνα στην περιοχή, αποκλείοντας παράλληλα ότι πρόκειται για έγκλημα.
    Πηγη


    ΑΝΤΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΚΑΙ ΑΠΟΧΙΚΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ

    ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
    ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ..ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ.
    ___________________________________
    ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ

    ΤΑ .....ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΗΡΩΙΚΟΥ ΚΥΣΕΑ
    ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ..ΜΑΣ

    1. ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
    2. ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Υ.ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
    3. ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΥΠΕΧΩΔΕ.
    4. ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΩΜΑΙΟΣ ΥΠ.ΔΗΜ.ΤΑΞΗΣ
    5. Α.ΤΖΟΑΝΟΣ Α΄ΓΓΕΘΑ
    6. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΥΠ.ΑΝ.ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
    7. ΑΚΗΣ (ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ) ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠ.ΑΜΥΝΗ$
    8. ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΠΡ.ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

    ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ

    ΣΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ
    ΠΑ$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ
    ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟΥ
    ΚΕΝΤΡΟΥ.
    ΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΣΑΝ ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΚΑΓΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΥΧΑΙΑ.
    ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΠ'ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΝΥΣΤΑΛΕΟΣ ΚΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ,ΑΛΛΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ,ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ.
    ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ.
    ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΟΧΙ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ
    ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ.
    ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.
    20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΒΑΖΕΙ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ ΚΙ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ
    ΒΑΖΕΙ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.Ο GAP ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ 151 ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΜΕ 180 ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑΙ ΚΑΙ Η ΝΔ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΓΕΛΑΓΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ.ΜΟΛΙΣ ΣΦΙΞΑΝΕ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΗΤΑΝ.ΑΜΕΣΩΣ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ.
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΦΥΓΕ.ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΑΛΛΟ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΙ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε Δαραβίγκα, τράβα να δεις αν έρχομαι αγοράκι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε Δαραβίγκα, τράβα να δεις αν έρχομαι αγοράκι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε Δαραβίγκα, τράβα να δεις αν έρχομαι αγοράκι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ
    ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟΥ
    ΚΕΝΤΡΟΥ.
    ΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΣΑΝ ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΚΑΓΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΥΧΑΙΑ.
    ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΠ'ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΝΥΣΤΑΛΕΟΣ ΚΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ,ΑΛΛΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ,ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ.
    ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ.
    ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΟΧΙ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ
    ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ.
    ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.
    20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΒΑΖΕΙ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ ΚΙ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ
    ΒΑΖΕΙ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.Ο GAP ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ 151 ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΜΕ 180 ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑΙ ΚΑΙ Η ΝΔ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΓΕΛΑΓΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ.ΜΟΛΙΣ ΣΦΙΞΑΝΕ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΗΤΑΝ.ΑΜΕΣΩΣ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ.
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΦΥΓΕ.ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΑΛΛΟ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΙ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση